someway, somehow

Hallå! Sitter i skolan och har eget arbete på Sam C. Håller på med en uppsats, en stor uppsats, och det går väll... sådär. Har inte riktigt kommit igång ännu men det ska nog ordna sig. Efter det här har jag Etik och då är det grupparbete som står på schemat. Slutar halv fem och då blir jag hämtad av pappa, åker direkt hem och äter något och sen snabbt vidare till Vattholma för träning. Vårat slutspel börjar imorgon nämligen.

Ska gå neråt nu, till Etiken. Vi hörs!


It is quite amazing what I didn’t feel after a while.

Hejsan! Har just kommit hem från skolan. Hade bara två lektioner idag så det var väldigt skönt. Ska snart kliva in i duschen och sen åka till Fyrishov för att titta på Storvretas första kvartsfinal mot Linköping. Spännande! Vi hörs kanske lite senare, hejdå!


Hela livet blev en helg.

Hej! Ligger i soffan och bara myser. Har tagit det lugnt hela dagen, bara tittat på film och så. Mår inte super om man säger så, av olika anledningar.

Väntar iallafall på att Becka och Frida ska ringa och säga att de vill bli hämtade. De är på någon 18-årsfest och jag tänkte hålla mamma sällskap medan hon hämtar dem. Pappa jobbar natt. Jaja, det var allt jag hade att säga för nu. Imorgon väntar säsongens sista match. Får se hur det slutar. Hejdå!


Look them in their face and say I'm that star up in the sky.

Godmorgon! Ligger i soffan och slötittar på en film samtidigt som jag spelar Draw Something. Vet inte ens vad filmen handlar om så så mycket tittar jag på den. Ska väll börja göra mig i ordning snart, ska åka och titta på systers match i Stenhagen. Hoppas det går vägen för dem. Nej men nu ska jag "titta" vidare på filmen. Byebye!


STORVRETA IBK - ALUNDA IBF



Min syster och hennes Storvreta möter Alunda i en seriefinal i division 2 ikväll.
19.00 i Vattholma, 20 kr entré.
Jag ska sitta och föra in i IDA, alltså liverapportera via nätet. Önska mig lycka till, och framför allt - önska dem lycka till!


Before I die...


I'm not gonna need you when I fall.

Hallå! Sitter på bussen hemåt Storvreta. Har sagt ifrån mig träningen pga. att jag börjar känna mig hängig och sjuk. Halsen är inte helt 100 heller. Så tar det säkra före det osäkra och skippar fysen ikväll. Vill inte missa den sista seriematchen i helgen bara för att jag är sjuk heller. Det betyder att jag har en träningsfri dag idag. Första gången på veckor som jag inte tränar alla träningar. Så ska väll hem och äta lite mellanmål och sen hade jag tänkt plocka undan lite på mitt rum bara. Inget annat, bara vila.

Nu ska jag snart gå av så vi hörs. Hej!


We are shadows in the alley

Hej! Ligger i sängen och lyssnar på lite musik. As skönt att bara ta det lugnt. Men alldeles strax ska jag bege mig mot Ärentunahallen och spela match mot Morgongåva. Hoppas på 3 poäng men allt kan hända. Har hört att de väldigt lätt blir irriterade och att de kör fult, ja dem är bittra helt enkelt. Var inte med förra matchen mot dem eftersom att jag hade hjärnskakning så ska bli kul att köra nu.

Imorse var jag och titta på systers match. Hamnade i sekretariatet med pappa för 2:a gången i rad. Jaha? Men det gick bra iallafall. Och matchen slutade 5-4 till SIBK.

Nu ska jag försöka få tag på någon som kan linda min klubba med ny linda. Pappa är inte hemma och jag kan inte göra det själv. Haha. Jaja, hittar nog
Någon som är villig att hjälpa mig :) Nu ska jag dra på mig overallsbyxorna och gå ner. Vi hörs!


I wish I had missed the first time that we kissed.


RSS 2.0