I know what's on your mind, there will be time for that to if you hang with me.

Blir troligen en sväng upp till finaste Ida med Cicci. Ska lämna en liten present till henne som tack för hjälpen med kaninen under veckan som vi var i Göteborg. En presentpåse med bl.a. te, godis, kex och lite småsaker. Kom överrens med Cicci om att vi ska köpa med oss lite gott och sitta ute i solen hos Ida. Låter hur bra som helst. Så kommer min kväll alltså att spenderas. Vi hörs kanske imorgon. Hej!


somna bredvid dig

Tjena! Kom nyss hem från stan. Var där och köpte lite grejer till träningslägret på söndag. Rebecka köpte ny tv till sitt rum så nu håller pappa på att sätta upp den. Själv ska jag städa här nere i källaren eftersom vi får sovgäster här hemma imorgonkväll. Mina sysslingar, och deras föräldrar såklart, sover här eftersom vi ska på en släktgrej imorgon och eftersom dom bor i Gävle så blir det lite långt att åka på natten. Nu måste jag fortsätta här nere. Vi hörs hörni!


torsdagen den tjugoåttonde juli

Hallå! Dagen ute i Öregrund igår var hur bra som helst. Vi solade och badade vid klipporna och hade hur mysigt som helst. På kvällen grillade vi här hemma i Storvreta.

Idag har jag bara städat rummet och om en stund ska jag med mamma in till stan för att köpa lite grejer till träningslägret i Falun som drar igång på söndag. En ny linda till klubban behövs, lika så en ryggsäck och ett par hörlurar. Ikväll blir det någon runda i spåret med mamma också. Plus intervaller i backe... Ska in i duschen nu så vi hörs. Hej!


letar efter nått att säga som kan ändra allt, nått mer än det jag redan sagt.

Nu är det bestämt... det blir Öregrund imorgon. Lunch på någon resturang där och sen fika vid klipporna och sen åker vi hemåt igen för grillning tillsammans. En heldag med kusinerna alltså, det var länge sen. Har saknat det riktigt mycket kan jag säga. Så det blir lite fattigt på uppdateringsfronten imorgon, men så är det. Puss!


Öregrund!


give her reasons, say it's not her fault

Hej! Idag har jag varit med familjen till mormor och morfar där vi åt lunch. Min mormor gör världens godaste köttbullar! Efter det åkte vi in till stan en snabbis för att fixa något till det nya badrummet. Någon list eller något sånt där. Nu är jag iallafall hemma. Ska snart äta tacos och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Imorgon var det tänkt att vi (familjen, min morbror, moster och kusinerna + Daniel) skulle ha åkt till Åland över dagen. Men det fanns varken bussplats eller bufféplats för 9 personer. Så något Åland blir det förmodligen inte. Vi kanske skulle dra oss mot Öregrund, Gräsö eller Rullsand istället men jag vet inte säkert. Något hittar vi väll på iallafall. Nu ska jag stänga ner här och gå och göra något annat vettigt. Vi hörs!


I was also a little lightheaded, but that could have been because I’d forgotten to keep breathing. Again.

Hejsan! Kom nyss hem från en tur i spåret med mamma och pappa. Sprang som vanligt och sen körde pappa intervaller med mig i backen. Rätt slutkörd nurå. Men det är ju skönt nu efteråt. Ska iallafall hoppa in i duschen nu och sen ska jag dra på mig myskläder och koka mig en kopp chai-te. Imorgon kommer kanske farmor ner hit från Gävle. Det blir säkert bra. Men vi hörs då hörni. Hej!


your faith was strong but you needed proof



Biotime! Kronjuvelerna 21.15 med syster!


Gothiainvigning - Göteborg, Ullevi 2011




like no other

Hej på er! Har haft en mysig och händelserik vecka nere i Göteborg. Kan berätta lite om vad jag gjorde i ett annat inlägg senare eller imorgon. Ska hoppa in i duschen om några minuter och sen vet jag inte vad dagen bjuder på. Vi får se helt enkelt.

Nu är jag ju hemma och nu blir allt som vanligt igen. Iallafall här på bloggen. Annat är det i Norge, och det förmodar jag att alla har hört talats om. Bomben som i fredags sprängdes i Oslo och bara någon timme efter explosionen skedde massakern ute på Utøya. Sist jag kollade på nyheterna var dödsantalet uppe i 92. Det är helt sjukt. Såg på minnesgudstjänsten på tv imorse. Deras statsminister höll tal och när han gjorde det bröt flera ut i gråt. Hans tal var väldigt fint, och sant. Kan inte föreställa mig hur alla i Norge känner just nu men precis som alla andra så går mina tankar till de döda och skadade, men självklart också till deras anhöriga.

Massmördarens egna förklaring - MSN Nyheter


Allt för min syster

Min syster är bäst. Hon heter Rebecka och hon är 2 år yngre mig. Rebecka ska börja i gymnasiet i höst och jag vill knappt tro det. Det går för snabbt. I mina ögon är hon fortfarande den där lilla skitungen som inte ens kan uttala mitt namn och som leker med dockor och jag vet inte vad.

Rebecka har, precis som många andra, dåliga egenskaper. Men ännu fler bra egenskaper. Hon är alltid glad och kan jämt få en på bra humör. Jag är stolt över min syster. Väldigt stolt. Och jag älskar henne utav hela mitt hjärta och lite till.




Just nu läser jag...

"Varför gråter inte Emma?". En hemsk bok om en sann händelse. Alla känner nog till händelsen i Arboga för ett par år sen. Där Maximilian, Saga och deras mamma Emma överfölls i hemmet av en kvinna som hade haft ihop det med barnens bonuspappa innan han träffade Emma och barnen. Kvinnan misshandlade både barnen och Emma... med en klohammare. Emma klarade sig. Men inget utav barnen. Maximilian var tre år och Saga var ett och ett halvt när de dog. I boken får man vara med redan innan det hemska hände, men man får även följa Emma under hennes kamp tillbaka till livet.

Jag har bara kommit ett par sidor in i boken men jag är redan fast och jag har gråtit flera gånger. Jag läser varje mening med en klump i halsen och med tårar i ögonen. Allt är så hemskt så jag vill helst av allt bara lägga ifrån mig boken och låtsas som att den inte finns. Men den finns. Och det har hänt. På riktigt.


Vad spelas på spotify?

Just nu spelar jag väldigt mycket Veronica Maggio. Och Daniel Adams-Ray. Både Veronica och Daniel, men framför allt Veronica, skriver så himla bra texter. Låtarna av Veronica Maggio som jag spelar är oftast Sju sorger, Välkommen in, Satan i gatan, Vi kommer alltid ha Paris och Inga kläder. Favoritlåten av Daniel Adams-Ray är Förlåt att jag aldrig sagt förlåt. Tillsammans är de här sex låtarna geniala. Det är nästan bara de låtarna jag lyssnar på. Det låter ju kanske inte så roligt, men så är det. Och det är underbart!


Det här vill jag ha uppnått om 10 år

Om 10 år vill jag känna mig lyckad. Och lycklig.

När det gäller arbetet så vill jag ha ett fast jobb som sjuksköterska eftersom det är just sjuksköterskeprogrammet jag ska läsa nu efter gymnasiet om allt går som det ska. Om 10 år har jag alltså jobbat ett par år på Akademiska Sjukhuset här i Uppsala, och det i sin tur betyder att jag förmodligen bor kvar nära Uppsala. Troligen inte i Storvreta, men någonstans runt eller i Uppsala. Om 10 år är jag 27 år, snart 28, och då har jag förhoppningsvis hunnit skaffa mig en fin och trygg familj. En trygg framtid helt enkelt.


jag delar glädje men har snart ingen kvar

Sitter förmodligen just nu i baksätet och trängs med Rebecka och Frida. Om allt har gått som det ska är vi framme om ett par timmar. Ikväll blir det invigning på Nya Ullevi!


dunkande hjärtan klockan kvart över fem

Bilen färdigtvättad! 99% av kläderna är packade. Nu återstår bara väskan som jag ska ha inne i bilen. Den ska fyllas med lite tidningar, en bok och annat som är nödvändigt under ett par timmas bilfärd. Sitter och funderar på om det är bäst att sitta uppe hela natten tills vi ska åka vid tre - fyra ungefär för att sen kunna sova i bilen. Eller om jag ska gå och lägga mig för att sen vara vaken hela resan ner till Götet. Det återstår att se!


Och jag vet att allt är falskt och bedrägeri men det struntar jag i för vi dansar och du har så mjuka läppar

Hej! Tar en liten paus ifrån biltvättandet. Haha, ja... jag tvättar bilen. Både innuti och utanpå. I natt bär det av till Göteborg. Så under dagen blir det väll mest packning, men jag ska faktiskt hinna med en liten vända till stan med mamma och Rebecka för att förhoppningsvis få med mig ett par skor hem. Mina gladiatorskor från förra sommaren är utslitna och jag kan verkligen inte ha dom längre. Så ett par nya skulle passa finfint! Bara det att jag är så kräsen när det gäller skor. Jaja, vi får se om jag hittar några. Annars får jag väll gå barfota i Göteborg. Haha, nej. Vi hörs innan jag åker. Puss!


i samma låga skor och leendet du log

Såg just att jag hade besöksrekord igår. Kul! Sitter just nu och filar på ett par inlägg som ska komma ut under veckan då jag är i Göteborg. Tänkte fixa så att det kommer upp ett inlägg varje dag eftersom det blir så tomt annars. Inläggen kommer handla om lite olika saker, så ni får väll titta in under veckan om ni är nyfikna.


länge leve du min vän. du som alltid följt mig hem, nykter eller alldeles för full

Bakning av snoddas och tårta är på G! Är det födelsedag i huset så är det. Mormor och morfar kommer om en stund. Annars händer väll inte så mycket mer idag. Packningen är så gott som klar och Sverige spelar bronsmatch mot Frankrike ikväll så det ska jag väll se på. Vi hörs!


vi kommer alltid ha paris

Godmorgon! Ska precis in i duschen och sen följa med mamma och lämna lite packning hos den familj vi ska bo med i Göteborg nästa veckan. Dom åker ner med husvagnen och då passar vi på att skicka med lite packning med dem. Eftersom vi blir fem stycken i bilen i år så blir det väldigt trångt, och då är det ju skönare med lite mindre packning.

Idag fyller världens bästa pappa år. Alltså min pappa. Min pappa är världens bästa pappa, och idag är det hans födelsedag. Grattis på din dag. Jag älskar dig!


jag är namnet som du har på armen

Hallå! Kom precis in från solstolen ute i trädgården. Satt där och solade, lyssnade på Veronica Maggio (ny drog) och pratade med mamma. Innan det var jag in till stan med familjen eftersom syster skulle ha nya springskor så då följde jag med för att se om jag hittade någonting jag också. Men nej, det gjorde jag ju inte.

Ikväll måste jag packa till på söndag då vi drar oss ner mot Göteborg och Gothia Cup. Imorgon fyller pappa år och då kommer lite gäster så där finns ingen tid till att packa. Det måste helt enkelt göras idag. Det blir säkert lite sista-minuten packning på söndag också. Nej men vi hörs då hörni. Hej!

 


som jag minns det var det lätt, även när jag trillade omkull.

Ciao! Var på Allsång på Skansen i tisdags med Amanda och Linnea, och jag säger bara fyfan. Veronica Maggio var helt sjukt bra. Det går inte att beskriva hur bra hon är live. Andra artister som var där var Erik Amarillo, Sara Varga och något dansband. Erik Amarillo var väll också bra. De andra var... inte så bra. Var alltså på Skansen i stort sett hela dagen. Från tio på förmiddagen till tio på kvällen. Dagen var hur underbar som helst. Verkligen.

Idag ska jag städa och packa lite. Drar ju ner till Göteborg på söndag och då är det skönt att ha allting klart. Ska även in till stan för att fixa nya linser. Och ikväll ska jag gå och se sista Harry Potter filmen med Cicci och Lovisa. Mys! Nej men vi hörs då hörrni.


jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig när allting börjar om.


Den fina fotlänken jag fick av min ännu finare syster.
Hon är bäst hon. Det är hon verkligen.


hjärtat sitter utanpå

Godmorgon! Rebecka kom hem i natt så nu är allt som vanligt igen. Som det ska vara så att säga. Lite mer ljud och rörelse i huset. Haha. Hon hade iallafall köpt med sig en fotlänk och en film till mig. Bästa syster. Idag ska jag bara ta det lugnt hemma, bada lite med Rebecka om det blir finare väder. Ska även ta en cykeltur någonstans tror jag. Kan ju inte springa så jag cyklar istället. Får fungera det också. Nej, nu ska jag stänga ner det här och hoppa in i duschen. Vi hörs!


last friday night

Hallå! Har precis kommit ner i källaren efter att ha varit och slängt massa saker från garaget med pappa. Min gamla säng och min gamla soffa slängdes bland annat. Känns skönt. Efteråt tyckte pappa att jag var värd en isglass och det tyckte verkligen jag också. Haha.

Ska alldeles strax gå upp till köket och göra middag. Ja, ni läste rätt. JAG ska göra middag. I och för sig ska jag bara skiva lite grönsaker och slänga ihop en tonfisksallad, men ändå. Efter det blir det nog bara en myskväll med mamma och pappa. Sitter säkert ute ett ganska bra tag eftersom det är så fint väder. Blir nog kanske ett dopp i den nyinköpta, men dock så lilla, poolen också. Hej!


om du var vaken skulle jag ge dig allt det där jag aldrig ger dig

Hej! Sitter ute i solen med farmor, mormor och mamma. Vi är och hälsar på farmor i Gävle. Har nyss fikat och nu njuter vi bara av solen. Imorse mådde jag inte bra alls, hade världens verk i magen som resulterade i både illamående och att jag svimmade av. Inte så trevligt alls. Men så kan det vara ibland. Nu ska jag fortsätta vara social med de andra. Hejdå!

det ekar över hela staden

Hej! Idag fyller min otroligt braiga mamma år. Därför har vi haft lite folk här som har fikat och ätit tårta, så det var lite mysigt. Just nu sitter jag här nere i källaren och ska gå upp snart. Pappa ska jobba natt och Becka är ju fortfarande på Öland så det blir bara jag och mamma hemma ikväll. Lite småmysigt sådär. Imorgon bär det av till Gävle med mamma och mormor. Vi ska hälsa på farmor och spendera dagen med henne. Det blir säkert jättebra. Men nu ska jag stänga ner det här. Vi hörs!




Grattis ännu en gång på din speciella dag mamma.
Du är bäst och jag älskar dig! ♥


chocolate chip cookies


Bakdags! Ska baka kakor till mammas födelsedag... får se hur det går. Brukar vanligtvis tröttna efter att alla ingredienser är blandade. Men nu, nu ska jag hålla ut. Ska göra världens mest perfekta kakor. Eller ja, målet är att dom ska hålla ihop iallafall. Och smaka någorlunda. Nej, men det blir nog säkert bra när det är klart. Nu: Till köket!


live your life with arms wideopen

... och där började den första dagen av flera med dåligt väder. Hääärligt! Eller inte. Men får väll mysa upp med filmer och grejer de närmaste dagarna. Det låter ju rätt bra. Ska höra av mig till Cicci och få hit henne för att kolla på Patrik 1.5. Hon har tydligen inte sett den och eftersom att jag har den så ska hon få se den med mig har vi bestämt. Så det passar ju bra nu.

Idag har jag varit ute på promenad i lite mer än en timme. Var ute och gick med Idas hund Ayla. Dom skulle vara borta under dagen och då frågade hon om inte jag kunde ta ut hunden på en promenad och eftersom jag känner mig så pass säker med Ayla så var det ju självklart.

På tisdag fyller min älskade mamma år. Vad ska man ge henne då? Det är så himla svårt att hitta på nya saker varje år. Vi får se. Måste nog ta mig in till stan imorgon för att fixa present och lite andra grejer.

Nu ska jag gå upp till mamma och se hur det går med saftkokandet. Ja, ni läste rätt. Hon kokar saft. Haha. Men vi hörs väll någonting. Hej!


someone like you

Hallå! Har nyss tittat på Sveriges match mot Nordkorea. Vinst med 1-0 så man ska inte klaga. Innan det var jag in till stan en snabbis med mamma och pappa. Skulle byta lite grejer och sådär. Ikväll händer ingenting alls. Ska bara vara hemma och ta det lugnt. Hur skönt låter inte det? Känner verkligen att det här inlägget blev världens tråkigaste inlägg. Så ska stänga ner det här nu. Fast vi hörs ju. Bye!


do it all again

Hej på er! 1:a juli idag då. Sommarlovet går verkligen hur snabbt som helst. Snart börjar väll skolan igen också... haha, nej usch. Har precis tagit en paus från städningen jag håller på med tillsammans med mamma. Vi bestämde, eller mamma bestämde, att hela övervåningen ska städas. Har ingenting annat för mig så beslutade mig för att hjälpa till lite.

Imorgon åker Becka till Öland och stannar där en vecka. Kommer bli lite tomt utan henne. Men men. Överlever nog förmodligen ändå. Haha, jo men det gör jag.

Aja, vi hörs då.


RSS 2.0