all I know is I'm lost without you

Tjeeeeena. Sitter och tittar på Arga Snickaren och äter mörk choklad, helt värdelöst. Hade hellre träffat någon kompis eller tränat eller något sånt men det är bara det att jag är så otroligt trött... så himla skönt att det är sista dagen i skolan innan lovet imorgon! Ååh, längtar bara tills imorgon eftermiddag när man står och väntar på bussen (förhoppningsvis skiner solen) och bara känner att nu är det lov. Gaah! Idag fyllde föresten en tjej i klassen 18 år... jag vill också vara 18, men jag är inte ens 17 än -.- Men grattis till henne anyway! Nej, jag ska väll fortsätta med mitt jag... vi hörs! Puss.


this is where I fit - with you

Hejsan alla söta! Slutade en lektion tidigare idag. Hade verkligen ingen lust med spanska, så det var ju skönt. Fick tillbaka geografi-provet vi gjorde i förra veckan - VG! Det trodde jag verkligen inte, är nöjd. Tror det är mitt första VG i geografi under hela 1:an. Just nu sitter jag och tittar på Top Model. Ska kanske åka och spela badminton med mami senare, det är faktiskt roligt. Inte alls lika drygt och långsamt som man kan tro. Fast först ska jag kolla klart på Top Model som sagt. Vi hörs! Puss.





you're my new obsession

Godmorgon allesammans. Sitter i soffan nyduschad med vått hår. Ska ta bussen som går 11.52. Börjar skolan efter mitt tandläkarbesök vid 12.45 så jag hinner bara en halv lektion typ, om jag ens pallar ta mig dit eftersom det bara är 30 minuter kvar när jag kommer eller något sånt. Vi får se. Ikväll blir det träning, yeey. Är fett taggad. Nej, ska väll börja fixa mig lite smått sådär. Vi hörs senare kanske. Puss!

Mcm Fan-pleated Tiered Skirt from http://marycatherinemoody.blogspot.com, Mcm Chain&brooch Blazer from http://marycatherinemoody.blogspot.com

 


lookbook.nu


whith every heartbeat

Tjenis. Har ju varit ledig från skolan idag, eller jag var där vid tjugo i fyra för utvecklingssamtal... vilket gick jätte bra, första gången en lärare inte klagar på att jag är för tyst och pratar för lite. Förövrigt var dom jätte nöjda med mig och hade tydligen höga ambitioner om mig, typ läkare eller sjukgymnast... man ba what? Jag ska bli polis, så det så. Hähä. Var till Gävle med pappa idag, hos farmor. Och nu sitter jag här och kollar på innebandy. Lite trevligt sådär. Imorgon blir det förmodligen ingen skola, vi börjar 12.05 och jag ska till tandläkaren vid 12.45 så då är det ingen idé att ens gå på den lektionen. Sen vet jag inte om jag hinner tillbaka till svenskalektionen, det får vi helt enkelt se. Nej, nu ska jag fortsätta mitt tv-tittande, vi hörs! Puss.




jag vet vem jag är när jag är hos dig

Godmorgon. Söndagsmorgon igen då, helgen går så snabbt. Fast mig gör det ingenting, jag är ledig imorgon också. Eller ledig och ledig, det är utvecklingssamtalsdag på min skola och jag har tid 15.40-16.00. Så jag får en redig sovmorgon innan jag och mamma åker dit. Har just skrivit klart en svenskauppgift som ska vara inlämnad på tisdag. Känns skönt att få den avklarad, även om det bara är några meningar som skulle skrivas om. Idag hade jag inte tänkt att göra någonting, bara slappa. Nu ska jag tydligen hjälpa pappa att bära ner en soffa, vi hörs. Puss!


yes please

SILVER-KNUCKLE-RING

SILVER-CHUNKY-SKULL-RINGTredig Uggla Ring

if the heart's afraid of breaking

Sådär ja, en dag på stan avklarad. Blev bara lite små impulsköp. En bh, ett halsband och ett par solglasögon. Allt i tema rosa, förutom solglasögonen som var helsvarta. Vi hann med att dra en buffé på Little Italy, himla mysigt. Ikväll blir det bara hemmakväll framför tv:n, tror jag. Om inget annat mer lockande dyker upp. Men det tror jag inte. Nej, nu ska jag dra på mig mjukiskläder. Vi hörs imorgon. Puss!

Btw, antalet läsare ökar varje dag. Härligt det, men kommentera mera hörrni!


i wanna feel love

Godmorgon. Vaknade runt 8 för... nej, jag vet inte ens varför. Kunde inte somna om. Idag blir det är tur till stan med Ida, länge sen vi sågs nu så vi tänkte ta en lunch och ''catcha up''. Ska även inhandla lite nya underkläder hade jag tänkt mig, och lite kläder sådär. Vi får se vad jag hittar på. Ska ta 13.12 bussen och möta I vid halv två på stan. Nu ska jag ta en lång dusch med allt vad det innebär och sen ska jag väll börja fixa mig. Vi hörs när jag kommer hem! Puss.



the truth, and nothing but the truth

01. Jag älskar att sova.
02. Jag kan se på disneyfilmer hur många gånger som helst!.
03. Jag måste höra något ljud när jag ska sova, gärna någon som andas.
04. ... och jag vaknar flera gånger per natt.
05. Jag har bara haft ett seriöst förhållande.
06. Jag hatar lastbilar! Det är det absolut värsta som finns.
07. Tycker heller inte om ballonger eller tändstickor.
08. Jag anser mig ganska självständig och vill ofta klara saker och ting själv.
09. Min favorit film är Så som i himlen.
10. Har aldrig sett en hel skräckfilm/rysare, slutar alltid med att jag sitter med händerna för ansiktek.
11. Jag har opererat blindtarmen och har därför 3 ärr - i naveln, på vänster höft och ett en bit nedanför naveln.
12. Jag är rätt känslig och har lätt för att gråta.
13. Jag spelar innebandy och njuter av varje träning.
14. Jag är rätt envis.
15. Är inte speciellt duktig på att laga mat.
16. Är beroende av min mobil, mitt läppsyl och mina vänner.
17. När jag var liten kunde jag ägna flera timmar åt att spela the Sims.
18. Jag har alltid varit ''mammas flicka''.
19. Jag älskar min familj absolut mest.
20. Jag läser 1:a året på samhällsvetenskapliga programmet med profil Juridik- och Kriminalteknik.
21. Jag har en kanin vid namn Alfons.
22. När jag blir vuxen vill jag bli polis.
23. Om 15 år ser jag mig själv som färdig polis, med man och barn.
24. Har ett hett temperament.
25. Bodde under mina första 3 år i stan i Uppsala.
26. Gillar inte att förlora.
27. När jag var liten försökte jag alltid vara ''mognare'' än vad jag egentligen var.
28. Tycker om att åka buss och lyssna på musik samtidigt.
29. Jag är väldigt blyg mot nya människor.
30. ... men jag kan vara hur framåt som helst via sms/internet osv.
31. Jag gillar inte att prata inför stora folkmassor.
32. Hatar när det ringer dolt nummer och ingen säger något.
33. Äter inte kött (riktiga köttbitar alltså) men äter köttbullar, korv osv.
34. Blir äcklad av folk med äckliga ögonbryn.
35. ... också av dom som har för mycket smör på smörgåsen.
36. Har fått stå ut med en hel del psykiska jobbigheter under mina år.
37. Jag litar bara på min familj och mina närmsta vänner.
38. Min första pojkvän hette Nicklas och vi gick på dagis.
39. Jag har aldrig rökt en cigarett i hela mitt liv.
40. Jag hatar falska människor som låtsas vara något de inte är.
41. Jag älskar apelsin-juice!
42. Gillar småbarn.
43. Har en 2 år yngre lillasyster.
44. Jag har kusiner+morbror som jag aldrig någonsin träffat.
45. Gillar inte att snacka skit om andra, det slår bara tillbaka på en själv.
46. Jag saknar min farfar otroligt mycket, jag och min farfar var så nära man bara kunde vara.
47. Har lätt att irritera mig på folk.
48. Älskar att köpa underkläder.
49. Min favorit-artist är Lars Winnerbäck.
50. Sanningen om mina namn - min mamma bestämde att hennes första dotter skulle heta Sandra redan när hon var 14 år, Maria kommer ifrån min mamma, min gammelmormor hette Viktoria i andranamn och Larsson kommer efter min farmor och farfar.


i am lately lonley

Tjääääna! Äntligen fredag! Right? Jag är så himla glad. Varför? Jo, solen har skinit idag, det har inte snöat, jag fick MVG på svenskauppsatsen, har hittat ny asbra musik på spotify och det är fredag. Just nu sitter jag hemma själv i köket framför datorn med ett glas Loka och tänkte skriva på en svenskauppgift. Vi fick åka hem tidigare idag om vi ville, bara vi arbetade med svenskan, våran lärare skulle iväg. Eftersom jag är så duktig och lydig så tänkte jag faktiskt ta och göra det. En ganska rolig uppgift - vi håller på med argumenterande texter, så vi ska skriva om ett brev som en kille har skrivit till tv-ledningen om att han har en ny idé till ett ungdomsprogram osv.  Vi ju lediga på måndag också, weeei! Det är utvecklingssamtals-dag då och jag ska dit först vid 15.40. Sen går vi tisdag, onsdag, torsdag och sen är vi lediga fredag och en vecka framåt - underbaaart! Nej, nu måste jag sluta drömma och ta tag i svenskan. Vi hörs. Puss!


wanna be on the top?

Hello. Geografiprovet avklarat - yes! Så himla skönt. Hur provet gick är en annan femma... hähä, nej men jag tror det gick rätt hyffsat. Just nu håller jag på och letar efter tidningsartiklar om tonåringsfrågor på engelska. En läxa vi har tills imorgon. Ikväll åker jag till Björklinge för att kolla på syrran när hon spelar match med något annat lag. Kan vara lite kul. Nu ska jag fixa engelskan, vi hörs. Puss!
 


vem lämnade vem?

Tjääääna. Sitter i sängen och pluggar geografi och lyssnar på Lars Winnerbäck. Inte så tokigt... om man bortser från geografipluggandet vill säga. Var på rättegång med klassen idag. Vi delades in i 2 grupper och ena grupper fick gå på skadegörelse och den andra på misshandel. Självklart hamnade jag i den tråkigaste gruppen - skadegörelse. Visst själva rättegången var rätt intressant, kanske för att den åtalade och alla vittnen var i samma ålder som oss och vi visste vilka dom var. Men det hela gällde en krossad fönsterruta... jag menar, en krossad fönsterruta i rättegång? Vad gick fel där? Det är väll bara att betala vad det kostar att reparera den, herregud. Nej, måste fortsätta pluggandet nu så jag får G imorgon. Vi hörs! Puss.



du underbara älskade

Nej men godkväll. Sitter framför tv:n där Storvretamatchen pågår för fullt. Dalen leder med 1-0 men S tar upp detta. Samtidigt som jag sitter fastklistrad framför tv:n så försöker jag göra lite historiaarbete. Det går sådär kan man säga. Nu har vi fått reda på vad vi ska gå på för rättegångar imorgon. Vi delas in i två grupper. Den ena gruppen går på en rättegång om misshandel, den andra om sexuellt ofredande eller skadegörelse. Men skulle det hända att dessa rättegångar sker bakom stängda dörrar så går vi på någon om olaga hot och ofredande. Det som låter mest spännande är ju misshandel och sexuellt ofredande... vi får se hur det blir. Har jag föresten nämt att jag inte får någon sovmorgon imorgon på grund av detta?! KATASTROF! Nej nu ska jag fortsätta kolla på innebandyn och plugga. Vi hörs! Puss.



I would just stand and stair

Hejsan. Sitter i sängen och pluggar... eller ja, jag borde plugga. Har både en inlämningsuppgift i historia som jag måste göra tills på onsdag och sen ett prov att plugga på. Men det går nog bra, hoppas jag iallafall. Imorgon blir det chilldag i skolan, först ska vi till tingsrätten och kolla på en rättegång. Sen kanske vi inte har någon naturkunskap för läraren var sjuk idag. Sen är det bara svenska. Sen hem och råplugga lite inför provet och träna. Nej, nu måste jag ta tag i pluggandet. Wish me good luck! Vi hörs. Puss!


i can wait forever

Tjeeeenis! Är hemma igen efter en helg i Mora. En riktigt super-helg! Hade så galet kul. Var där tillsammans med min familj och 2 andra familjer. Jag, min syster, Fride, Emma och Oscar hade så himla kul ihop. Vi åt god mat och hade det allmänt trevligt på kvällarna. Vi spenderade båda dagarna i backen. Hade ju aldrig åkt skidor förut, men efter 1:a dagen så svichade jag ner i backarna tillsammans med de andra... eller? Den enda anledningen till varför jag åkte så fort var att jag inte riktigt kunde stanna, hähä. Vi körde genom skogar och gupp och pappa och E och O:s pappa deltog i någon KM-tävling där de kom på 12:e respektive 10:e plats i ett race där det deltog 12 åkare. Vi fick bo i nybyggda stugor i Mora där vi var de första som bodde i stugan och vädret var perfekt. Även fast det är skönt att vara hemma igen så saknar man det lite. Men vi får göra om det snart igen, right? Och btw, vad är grejen med all snö? Våren var ju påväg men så vaknade jag imorse och fick värsta paniken över allt snö som lagt sig på marken, och nu är det ju typ storm ute. Med de här fasonerna på vädret så lär det ju aldrig bli vår eller sommar över huvudtaget. Uscha. Nej, now it's time to hit the shower. Vi hörs! Puss.


this is my jam

Hejsan. Dryg skoldag idag, varje lektion satt jag och väntade på att få sluta. Vi fick våra ''omdömen'' idag. Jag fick tillfredställande i varje ämne, hähä. Vilket betyder att jag har jobbat bort mitt IG på geografin. Lycklig brud eller vad? Nu sitter jag i soffan i hallen och lyssnar på lite gammal musik (flipsyde - happy birthday bland annat, åh herregud vilka minnen) medan jag väntar på Hanna. Hon kommer hit och och sen får vi skjuts till Vattholma där vi har träning. Inte så taggad på träning ikväll, eller är jag? Känns som både och. Vi får se hur det blir när jag kommer dit. Det beror både på mitt humör och på mitt knä. Nej, nu ska jag packa väskan och fixa det sista innan jag drar iväg. Vi hörs! Puss.


speechless


den svåraste känslan - längtan

Tjenis. Ledig från skolan idag, skönt eller vad? Lärarna har typ någon klasskonferansdag. Har inte fått mycket gjort idag...plockade lite på diskbänken för att jag lovade min pappa det. Lovade mami att jag skulle tvätta några tvättar i maskinen, så det är också gjort. Ska snart ner och hänga det som ligger där i just nu. Annars blir det bara en lugn dag, ska göra en engelskaläxa där man ska skriva om en engelsk konstnär eller poet... kul, eller? Men först funderar jag på att dra ett långt bubbelbad. Det låter bra, jag kör på det! Vi hörs. Puss.

VäggtextVäggtext



kiss me goodnight in the happyland

Tjena tjena. Första skoldagen för veckan, en rätt väldigt chill dag. Började med historia där läraren behövde springa iväg så då fick vi arbeta själva i biblioteket, efter det hade vi genomgång av labbet på naturkunskapen och sen tittade vi på film. Sista lektionen var svenska och jag måste erkänna att jag gillar svenska mer och mer för varje gång vi har det. Jag skrev ju den där insändaren om att de flesta lärarna på gymnasiet är så
opersonliga osv, och det håller jag självklart fortfarande fast vid. Men våran svenskalärare är inte alls sådan! Hon är den absolut bästa läraren på skolan. Nästan i klass med våra högstadielärare.
När jag kom hem tog jag reda på lite tvätt och så. Nu ska jag snart iväg på träning, skönt. Vet dock inte om mitt knä tillåter så mycket löpning. Vi får se. Nej, nu ska jag leta reda på en t-shirt. Btw, jag är ledig imorgon... hähä. Vi hörs väll! Puss.


hej sommarkänsla! bilden är ifrån våran övernattning vid Lafsen (en sjö).
vi är redan taggade på en (kanske flera?) repriser i sommar!


why do I want you, now that I can't have you?

Tjeeeeenis! Sitter i soffan och har nyss kollat på Eva & Adam med Rebecka och hennes kompis och mami. Innan det var vi in till stan för att köpa ett par skidbyxor till mig. Hittade ett par vanliga svarta, så dom fick jag. Sen fick jag en jacktröja (?) och ett par skor. Vi spenderade några minuter i en biltvätt, det slutade med kaos. Mamma, jag och Rebecka satt och skrek när de sprutade vatten på bilen, det låter ju så förskräckligt äckligt. Vi klarade oss iallafall helskinnade. Hähä. Ska snart åka iväg till allians för att kolla på Rebecka när hon spelar match. Dom har typ samling en och en halvtimme innan matchen börjar, så då åker jag och mamma till IKEA medans tror jag. Vill ha tag i en speciell fotoram som jag har sett där. Nej, måste fixa ihop mina grejer nu. Vi hörs imorgon kanske. Puss!

Har tidig match i Arlanda imorgonbitti, där vi möter just Arlanda.
Vi ska visa att vi verkligen är seriesegrare och att vi äger.

Utan laget är jag ingenting <3



dedicated to you

Syster... allra finaste syster. 
Jag kommer alltid att älska dig, oavsett vad. Utan dig skulle jag aldrig ha varit den jag är idag. Du är med mig varje dag och det är jag så himla glad över. Du är så fin, och jag är så stolt över dig! Vi kommer alltid att vara nära varandra och du kommer alltid ha en speciell plats i mitt liv, en plats som ingen någonsin kommer kunna ersätta. Kom ihåg att jag alltid, alltid kommer ställa upp för dig och jag kommer finnas vid din sida jämt. Även fast du är min lillasyster så ser jag upp till dig, och jag vet att en dag - då kommer du bli någonting stort!

''En syster är en gåva - en ovärdelig skatt''




if we ever meet again

Tjäääääna. Sitter och kollar tv med mami. Var upp och mötte henne vid Konsum och så handlade vi mat inför ikväll. Det blir kött (kycklingfilé för min del), potatis och beaerneisesås. Gott! Jag är så jävla glad, vi är lediga tre dagar nu. Lördag, söndag och måndag. Sen är vi lediga på onsdag också. Toppen. Imorgon blir det nog stan. Måste ha tag på ett par skidbyxor och vårskor. Ett par vita fina. Har planerat att köpa converse men det köper jag när det är lite mer vår, så att dom inte förstörs menar jag. Ska vara lite social med mamma nu, vi hörs. Puss!


in love

Åh nej, jag visste att jag inte skulle gått in på monki's sida .... nu är jag helt fast. Totaly lost! Jag har faktiskt inte använt något utav mitt studiebidrag från i februari, så jag känner att jag ska belöna mig med något därifrån just därför. De söta rosettdiademen vet jag kommer inhandlas, iallafall det blåa och det rosa... det svarta känns för vanligt. Jackan skulle passa perfekt till våren ju! Och skorna till sommaren, och ja jag är medveten om att det är evigheter till sommaren. Men den kommer ju den också - eller ?




sick of explanations

To be honest – you’re perfect
Us two, it’s nothing but all good
You say we’re right for each other
So why can’t you make up your mind?

Please no “don’t know”s, please there’s no “maybe”s
I don’t want these loose ends no more,
I’m sick of explanations, special reasons, excuses and lies

So just stop, stop, stop pretending; make up your mind
So just stop, stop – or I’m suspending; make up your mind
I don’t want anything to do, to do with you if you can’t promise me
So just stop, stop, stop pretending; I’m telling you to stop

I know I’m not stupid, that you need your only privacy
You should know by now that I’ve got a life on my own

You only like me, just like they are, but I can’t do this no more
So sick of explanations, special reasons, excuses and lies


work it baby

Hejsan. Kom nyss hem från en lugn dag i skolan, dagarna går i världens fart fast vi inte ens gör någonting. Matten och engelskan gick jättesnabbt, sen hade vi historia och då letade vi efter ett ledigt klassrum som hade projektor i typ en halvtimme, sen var det bara naturkunskap där vi labbade och spanska kvar. Så dagen har bara swishat förbi! På bussen träffade jag på Ida, trevligt trevligt. Såg även lite annat snyggt (snygga). Ikväll blir det träning, skönt. Har inte tränat på typ en vecka eftersom jag varit sjuk. Ska hjälpa mamma med en grej nu, vi hörs. Puss!


det är så jag säger det

Men que hola! Ganska nyss hemkommen ifrån skolan. Första skoldagen för veckan. Gick i ett rätt lugnt tempo. Först matteprov som gick sådär, sen tråkig geografi, efter det var det lunch och sen hade vi samhällskunskap där vi håller på med Lag & rätt (kulkul!) och sen avslutades dagen med lite spanska. Just nu pratar jag med min lilla farmor i telefonen, hon är lite rolig hon :) Hon tycker att jag och min syster är jätteroliga bara för att vi har piercing i naveln... hon pratar om det hela tiden, hähä. Nej, nu ska jag ta tag i mig själv och göra någonting vettigt. Vi hörs! Puss.


you're allways caching my eye

Sex and the City nu på tv3. Min nya drog! Måste köpa boxarna snart.


nu kan du få mig så lätt


Dagens plus/minus:

PLUS - Disney filmer ! Ända sen jag har varit liten så har detta alltid varit ett krav när jag är sjuk. Att titta på tecknade disney filmer. Det är något med filmerna som gör att man känner sig liten igen. Så himla mysigt att bara ligga under en filt i soffan och sträck-titta på alla disneyfilmer man har! Just idag har det blivit Ringaren i Notre Dame och Lejonkungen. Men har plockat fram Herkules, Tarzan och Lady & Luffsen också... hähä.

MINUS - Att vara hungrig när man är sjuk. Man orkar aldrig ta sig upp och göra i ordning någon riktig lunch, iallafall inte jag. Utan det blir oftast fil och flingor, soppa eller något liknande. Inte alls kul, och inte gott heller. Nej, bättre var det när man var liten och mamma var hemma.


pulver hjälpte mig, verkligen.

Godmorgon. Blev en till dag hemma. När jag vaknade i morse kände jag att halsen verkligen inte skulle hålla. Den värker som fan. Usch, inte kul alls. Sen har jag ont i huvudet också, och mår illa. Yeeey, kul dag! Jag som skulle tränat ikväll och gått på möte inför nästa innebandysäsong. Träningen blir ju såklart inte av, men mötet ska jag nog klara av att gå på. Det är ju bara att sitta där, hähä. Nej, men nu ska jag nog gå och fixa lite lunch. Vi hörs!
Puss.


i love you to love me

Åh, perfekt eftermiddag. Ett glas jordgubbssmoothie och Sex and the City. Fast nu tittar jag på Top Modell 9, har sett det förut men det finns inget annat att se faktiskt. Resten av familjen är på jakt efter tapeter till Rebeckas rum. Vi båda fick våra rum omgjorda för ca 3 år sen, men hon har redan ångrat sig och vill ha vitt rum nu. Jag förstår henne, hennes rum nu är så... blackt. Det är beigea väggar med en beige fondvägg med blekrosa blommor på. Jag å andra sidan nöjer mig med en lite makeover bara, ska slänga ut bokhyllan och ställa dit någon slags byrålåda istället. Sen ska jag fixa några svart/vita tavlor på väggen över min säng. Det blir säkert toppen! Nej, nu ska jag fixa med listorna på spotify. Vi hörs! Puss.


you can't hurry love

Tjenatjena. Spenderar dagen hemma istället för skolan. Hade så sjukt ont i huvudet i morse, och jag känner att en förkylning är på g. Just nu känns huvudet bättre, men halsen värker. Blir inget långt inlägg nu. Ska försöka sova lite, vi hörs. Puss!


sucker for love

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[x] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person
[ ] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

KÄNSLOLIV
[x] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[x] Du har haft ett förhållande som varade över ett år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi

UTSEENDE
[x] Jag är längre än 170cm.
[/] Jag tycker att jag är ful
[/] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[/] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.  
[x] Jag vill ha barn nån dag.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.   
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats

i can't be anyone else

Godkväll ! Nyss hemkommen ifrån Örbyhus där syrran vann komfortabelt med 11-3. Ikväll blir det bara mys med mami. Vi ska först se på melodifestivalen och sen på BECK, äta pasta och bara ta det lugnt. Pappa jobbar och Rebecka ska till någon kompis. Imorgon åker vi förmodligen till mormor och morfar på förmiddagen och sen till gottsunda och sen hem igen till ärentunaskolan där jag spelar match. Aldrig lugn och ro. Hähä, näe men jag gillar det ! Ska fråga om mami behöver någon hjälp ute i köket. Vi hörs ! Puss.

                                      


blindtarmsoperation

Duschen får vänta, jag fick igång en konversation med mamma om min blindtarmsoperation. Ganska intressant faktiskt, för hon kommer ihåg saker som inte jag kommer ihåg osv. Tänkte skriva ner det jag kommer ihåg. Detta kommer alltså bli ett långt inlägg.

Maj 2009:
Dag 1: Vaknade på morgonen och kände samma starka smärta som jag hade gjort i september förra året. Låg då inne på sjukhuset 3 dagar för någonting de aldrig visste vad det var, låg med dropp och sånt skit. Hade så grymt ont så jag trodde verkligena att jag skulle dö. Mådde illa, spydde någon gång, var kallsvettig, hade feber osv. Mamma fick nog och vi åkte till akuten där vi fick sitta från klockan 3 på eftermiddagen till det att jag lades in klockan 2 på natten. När vi kom in där på akuten så var jag helt matt. Och ungefär klockan 7-8 började de ta en massa olika prover på mig. Mitt inflammationsvärde, som tydligen ska ligga någonstans under 30, låg en bra bit över 100 så det beslutade snabbt att jag skulle läggas in. De kopplade in dropp och jag fick rullas upp på transplantationsavdelningen (det fanns ingen plats på kirurgiavdelningen).

Dag 2: Jag vaknade upp på sjukhuset av att läkarna skulle gå sin rond. De frågade hur det var och de klämde på min mage och tog en massa nya blodprover. Inflammationsvärdet var fortfarande mycket högt. De skickade ner mig på röntgen där jag gjorde en MR med kontrast och sen fick jag åka ner på gyn. Jag fick ta graviditetstester och en massa grejer. Inte så värst roligt. Uppe på rummet igen så pratade jag med mormor och morfar i telefonen och de ville komma upp för att hälsa på mig. Strax efter telefonsamtalet så kommer min läkare in och säger att de har bokat in mig för en operation. OPERATION... vänta, what? Jag blev helt tyst, rädd. Detta var min första operation ju. Visst, jag hade mina föraningar om att det kunde vara blindtarmen och mamma och pappa hade förberett mig för att de kanske kunde sluta med operation. Jaja tänkte jag. Det får gå som det går. Efter en stund kommer mormor och morfar upp och de försöker muntra upp mig lite. De får mig alltid på så bra humör, jag älskar er mormor & morfar! När de åkt därifrån så blev jag beordrad av en sjuksköterska att jag skulle gå och duscha med en speciell tvål som skulle göra mig bacillfri inför operationen. Jag fick en stoooor operationsrock, speciella operationstrosor och ett par väldigt slappa, stora strumpor som inte fyllde någon funktion alls. Fick ligga i sängen tills klockan 4 på natten då de väckte mig och mamma och rullade ner mig på operationen. Mamma åkte hem för att sova, hon hade ju ingenting att göra på sjukhuset. De sprutade in något i min arm och de sista jag minns är att jag fick en lustgasmask på mig och att läkaren sa Godnatt.

Dag 3: Vaknade upp på uppvaket av att jag hade något irreterande i näsan. En sån där slanggrej som jag försökte rycka bort. Somnade om. Vaknade igen av att jag mådde så himla illa, spydde 1 gång och fick ett medel mot mitt illamående. Illamåendet släppte direkt, så grymt skönt. Kan också tillägga att jag vaknade UTAN trosorna. Mh, kul! Iallafall, jag vaknade sedan upp en 3:e gång på mitt rum igen. Det spände i såren (titthålsoperation, så jag slapp ett stort ärr) och jag behövde gå upp på toa. Fick en gåstol och fick hjälp in på toalatten. Inne på toaletten svimmade jag, vet inte varför. Men jag fick iallafall hjälp till sängen igen och där somnade jag. På eftermiddagen vaknade jag av att läkarna frågade om jag ville ha mat. Jag frågade när jag kunde få åka hem och de svarade att jag kanske kunde få åka hem om jag åt lite och om jag kunde komma upp och gå lite med gåstolen. Mamma och min syster kom upp på sjukhuset. Jag fick en tallrik med köttbullar och potatis, och jag fick i mig 2 köttbullar och 3 bitar potatis. Min syster hjälpte mig även att gå lite och efter en stund kom läkaren in och sa att jag faktiskt kunde få åka hem. Jag hade ju ingenting att göra på sjukhuset, och det skulle inte göra någon skillnad om jag låg i sjukhussängen eller min egna säng hemma. Fick med mig en massa kompresser hem och jag fick äntligen åka hem.


make me believe

Godmorgon. Skönt med helg igen. Gårdagen spenderades med min alltid lika sjuka vän Cicci.Vi knäppte lite grymma kort, lyssnade på grym musik och planerade lite inför våran klassreunionsfest osv. Idag åker jag till Örbyhus för att titta på syrran när hon spelar match där. Imorgon blir det först Gottsunda för att titta på syrran igen när hon spelar med 94:orna och sen har jag själv match. Så det blir en helg fylld av innebandy, igen. Nej, ska ner i duschen nu. Vi hörs! Puss.


blablabla

Sitter och väntar på svar från våran gamla klass om dom är sugna på klassreunion!
VI ÄR STUDSIGA OCH JAG SLICKAR PÅ CICCIS HÄNDER!


to be honest, your perfect

Hejsan. Sitter och taggar grymt inför match... eller gör jag? Har gått från trött på morgonen, till superspeedad på eftermiddagen (som även cicci fick bevittna) till att nästan vara död i soffan. Det tar på en att vara just Sandra Larsson. För det är ju jobbigt... Nej, ska gå och byta om till matchkläder nu och sen sticker jag, cicci och pappa iväg till Vattholma för just match. Cicci följer med som moraliskt stöd, hähä. Vi hörs! Puss.


keep on walking

Hejsan. Sitter och råpluggar spanska eftersom vi har prov imorgon. Jag har endast tittat igenom det och det känns ju... bra! Eller? Jaja, det får gå som det går. Ska sticka iväg på träning om typ en halv timme. Skönt. Sen har vi match på torsdag och på söndag, så mycket innebandy i veckan blir det! Men det är bara kul. Nej, måste fortsätta plugga nu. Vi hörs! Puss.
Btw, knarkar verkligen Salem Al Fakir - Keep on walking & Anna Bergendahl - This is my life. LYSSNA!

meningslöst inlägg, jag vet.


I miss you babe, you know I do

Hejsan. Är tröööööött... låg och halvsov (läs: sms:ade) till kanske halv ett i natt och jag skulle upp sex. Mh, kuul! Jag behöver minst 8 timmars sömn för att jag ska kunna vakna någorlunda pigg. Jag är iallafall helt slut efter den första skoldagen på en vecka. Usch, redan skoltrött... igen. Jaja, 5 veckor går säkert snabbt och sen så är det påsklov. Här ser vi framåt minsan, hähä. Imorgon har vi ett stort svenskaprov på 2 timmar. Ingenting man kan plugga till så det känns super, däremot har vi spanska prov på onsdag och det har jag inte pluggat sådär jätte mycket på. Bara tittat igenom sidorna och så. Måste verkligen bli bättre på det där! Nej, nu blir det nog bubbelbadande. Vi hörs! Puss.


RSS 2.0