BILDBOMB MIDSOMMAR




I keep dancing on my own

Hej alla glada (trötta?)! Gårdagen spenderades med min egna familj plus några andra familjer på fotbollsplanen där vi ''barn'' mötte papporna i en fotbollsmatch. Efter det slängde vi oss in i bilen och åkte snabbt hem för att hämta badkläder och sedan åkte vi vidare till en familj där vi badade och grillade. Väldigt trevligt. Gårkvällen då, om jag är sliten? Nej, bara trött. För mig blev det en rätt lugn kväll med god mat och trevligt sällskap. Jag hade Lovisa, Cicci och Linn här på besök. Vi grillade och hade det väldigt mysigt. De drog sig härifrån runt tre-kvart över tre. Bilder kommer så fort Lovisa och Cicci laddat in bilderna från sina systemkameror in på facebook... I promise! Jag tog alltså inte så mycket bilder, inga bra iallafall. Så dem struntar vi i.

Idag vaknade jag först runt elva men sen så bestämde jag mig för att sova en stund till, så jag vaknade igen vid halv två. Rekord för mig, stolt tjej! Sedan dess har jag plockat lite från igår och legat i soffan. Kvällen blir också väldigt lugn, iallfall som det verkar för nuläget. Kanske skulle iväg ikväll, but we'll see. Nu ska jag fixa lite på datorn. Vi hörs. Puss!




Utkast: Juni 22, 2010

Hej. Sitter nere vid datorn i källaren, orkar inte sitta uppe i den äckliga värmen. Jag skojar verkligen inte, det är så jävla hett där uppe! Här nere är det lagom, nästan lite kallt. Men jag står ut. Idag hade jag en HLR-kurs (för dem som inte vet vad det innebär så är det en kurs där man lär sig hjärt-och lungräddning). Vi lärde oss hjärtkompressioner, inblåsningar, att titta efter livstecken och hur man gör när någon har satt i halsen och inte kan andas m.m. En väldigt intressant, och om än, nödvändig kurs! Jag är stolt över att ha gått den och det är bra att ha det i mitt CV sen. Resten av arbetsdagen var väldigt lugn, gick runt och plockade lite och hjälpte till med några patienter. Ska snart upp till Skogsvallen, Storvreta IK:s ''proffsiga'' fotbollsplaner, och titta på syrran när hon lirar match. Tror att min kusin Rasmus ska döma också. Blir lite trevligt sådär att sitta ute i solen och så. Nu har jag ingenting mer på hjärtat, så vi får väll höras. Puss!

Victoria's Secret PINK-collection

Satte ihop ett snabbt ''collage'' (om man nu ens kan kalla det för det) av Victoria's Secret PINK-collection.


only fools give in (iPod inlägg)

Godmorgon. Söndag idag, vilket innebär en riktig slappardag och en mycket tidig kväll. Allt på grund av att jag ska jobba imorgon, bussen går 07.00 så jag måste gå upp 05.40. Trevligt på ett sommarlov? Neee, fast jag har bara 9 liknande dagar kvar. Just det, på tal om ingenting alls... såg ni bröllopet igår? Hur fint var det inte? Och middagen sen, Daniels tal till Kronprinsessan... oh my god, fick rysningar i hela kroppen. Det var nog det vackraste tal jag någonsin hört. Hur länge dröjer det nu innan de går ut med att Viktoria är gravid? Jag tror att det kommer ske inom ett år. Nej, nu ska jag sluta prata om ingenting och vara tyst. Vi hörs. Puss!


Bild lånad från expressen.se


för sex, musik och våld var det vackraste som hänt mig

Hola amigos! Underbar dag. Började jobbet som vanligt vid 8 och fick sluta vid 1 (!). Hela två timmar tidigare. Gosh, jag älskar min handledare. Sitter just nu och drygar med Freddie på msn... he's my bitch! Ikväll blir det bara en vanlig kväll framför tv:n. Ska titta på England-Algeriet klockan 8. Varför skulle David Beckham ha oturen att skada sig just någon månad innan VM. Saknar denna man grymt mycket på planen. Jaja, sen efter matchen ska vi se en film som jag var och hyrde, Har du hört om Morgans? Tror den kan vara lite rolig. Nu ska jag klä på mig myskläder och slänga mig ner i soffan. See ya! Puss.


Gud vad jag älskar den här mannen!


lets skip foreplay, let me demonstrate

Hejsan. Det är en trött och sliten Sandra som skriver detta inlägg. 4:e dagen på Akademiska, och det är superkul. Men det tar ju självklart på en. Jag är en sådan person som alltid vill prestera mitt bästa hela tiden, och ändå blir jag inte nöjd. Just i detta fall på ett nytt jobb så är det speciellt så. Alla nya saker man ska utföra, patienterna man ska vara supertrevlig mot... jag älskar det. Det är absolut inte det, jag antar att man vänjer sig. Har ju 2 veckor kvar. Känns som om de 2 resterande veckorna kommer susa förbi i ilfart. Sen börjar mitt sommarlov på riktigt, och på kontot kommer - ja just det, cash! Niz. Ska ta med en tusenlapp till Danmark och resten spar jag till Turkiet nästa sommar.

Just nu sitter jag och kollar på VM. Nigeria vs. Grekland. Inte så intressant. Men har inget annat att göra, och det är skönt. Bara slappa lite sådär. Ska nog dra en dusch nu... eller så kanske jag passar på att bada bubbelbad. Vi får se. Vi hörs! Puss.


Älskade vän, hoppas du har det bra i Italien! Saknar dig.



I never wanna tell a lie

Try this http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=sandruuww ! Bli medlem på bloggtrafik och garantera dig själv fler besökare. Det fungerar faktiskt :)

never to fall apart


they treat me like I'm a saint (iPod inlägg)

Tjena! Inte mycket sömn i natt, inte mycket alls faktiskt. Var ju med syster och mamma till Stockholm för att kolla på systers match (agerade även hjälte åt Jessica som i inte visste hur man skrev blogginlägg från sin iPod... så om du läser det här J så vet jag att du AVGUDAR mig :)). Vi kom hem vid halv tolv ungefär. Klockan tio i sex skulle min klocka ringa så det var ju bara att kasta sig i sängen direkt. Fem timmar och fem minuters sömn... och sen sju timmars arbete på det. HUR TRÖTT? Nu ska jag dricka päronsoda, mitt blodsocker är lågt, och efter det - hit the bed! Vi hörs. Puss!

when I get older, I will be stronger (iPhone inlägg)

Heej! Sitter i bilen påväg till Stockholm för att agera lite supporter till min kära syster, skriver från mammas iPhone. Första dagen på jobbet gick bra! Det var dock bara information och visning av arbetsplatsen. It's gonna suit me perfect! Innan jag åkte hemifrån klippte jag av mig mina älskade naglar *buhuu*. Får inte ha långa naglar pga. smittorisk och eftersom de kan skada patienter. Känner mig helt naken utan dem. Usch. Nej, ska njuta lite av den vackra landsbygden (motorväg) och fortsätta lyssna på musik. See ya! Puss.

the fool on the dancefloor

Hej! Har ni varit ute i det fina, underbart varma vädret idag? Ja, jag med! Har tittat på fotbolls VM idag, varit till sjukhuset med pappa för att kolla upp platsen där jag ska träffa alla andra sommarjobbare imorgonbitti klockan 9. Ska ta 07.50 bussen från Lingonvägen och det är en bit att gå här i från lilla mig, så jag måste gå upp tjugo över 6 ungefär. Not nice at all. Nu när det är sommarlov och allt... men jag tjänar ju pengar och det är alltid något. Nej, ska nog ner i duschen nu. See ya, don't wanna be ya!



det finns en strand i varje själ

Hejsan. Lite länge sen jag uppdaterade men jag har haft mycket att göra, sista veckan i skolan och sådär. Lämnade in två stora uppsatser i spanska och i svenska. Fick tillbaka dem i torsdags och vad händer? MVG på båda. Så jag har MVG i slutbetyg i både svenska A och spanska steg 3. Super! Dessvärre har jag bara G i samhällskunskap A och geografi A. Well well, det är sånt man får stå ut med. Ska in till stan nu. Vi hörs. Puss!


jag jagar ditt hjärta (iPod inlägg)

Hej. Sitter vid köksbordet och äter glass medans jag pluggar lite geografi. Hur det går? Jooo tack... det går åt helvete! Skulle kunna ha massor av andra saker för mig men istället för det så sitter jag med näsan i boken. På tal om ingenting - 9:orna på Ärentunaskolan har bal idag. Självklart blir jag sådär nördigt nostalgisk och tittar på bilder från förra året när vi 93:or hade våran bal. Ärentunas bästa 9:or genom tiderna. Saknar Ärentuna lite faktiskt, eller inte själva skolan i sig utan klassen och lärarna. Nu börjar vi istället snart 2:an och tiden verkligen flyger förbi. Imorgon har vi sista provet, på torsdag har vi några lektioner och sen ska vi i klassen till Stadsparken och på fredag är det avslutning i domkyrkan. Sen kommer det efterlängtade sommarlovet! Finally. Nej, kan inte sitta med ögon fastklistrade på iPoden när jag egentligen ska plugga gärnet. Dags att skärpa sig. Vi höres! Puss.

a beautiful nightmare

Jag känner för att skrika, för att slå sönder någonting, för att bara trycka huvudet ner i kudden och inte längre bry mig. Bara skita i allt. Låtsas som att ingenting längre rör mig i ryggen. Så jävla skönt det skulle vara. Men istället för allt det där jag vill och känner för att göra, så ska jag sova nu... det kanske fungerar det med. Vi höres.

this is where I long to bee (iPod inlägg)

Hejsan. Sitter och småler lite för mig själv. Anledningen till småleendet är en gammal klasskompis från högstadiet, Joakim. Joakim påminde mig precis om en liten incident i 7an tror jag det var. Jag, han, Simon och Emma skulle till en lektion och vi bestämde oss för att ta utevägen. Simon och jag började småbuffas med varandra och jag skulle vissa hur hårt jag kunde tackla honom. Jag tog allt på största allvar och laddade som fan. Jag tog sats, sa "jag gör det, jag gör det, skyll dig själv" och sprang i full fart fram mot honom och... damp rakt ner i stenplattorn. Ja, herregud vad vi skrattade. Precis som Joakim sa så är detta ett av de roligaste och bästa minnet från högstadietiden av alla 100000000000000 minnen. Nu är det dags för alla 94:or att gå ut högstadiet och det har gått 1 helt år sen kungliga 9A lämnade Ärentunaskolan i tårar. Men ändå känns det som igår. Nu börjar vi istället i 2:a ring och vi har endast 2 år kvar av skolan. Allt går så snabbt, det är helt sinnes! Enough about that. Nu ska jag äta, vi hörs. Puss!

i wanna feel the heat with somebody (iPod inlägg)

Hejsan. Idag tar alla i Uppsala studenten... så grattis alla 91or i Uppsala! Själv har man två år kvar, men det klarar vi. Dagen har spenderats i Gävle hos min farmor, köpte avslutningsklänning och så. Ikväll blir det bara till att ta det lugnt, halsen känns sämre idag än igår men tror ändå att febern är borta. Ska kolla lite tv nu, see you! Puss.

here's the day you hoped would never come (iPod inlägg)

Hejsan. Ligger fortfarande på samma ställe i soffan. Mår lite bättre men tror det är för att jag käkat Ipren. Har börjat fundera lite över vad jag ska ha på mig på skolavslutningen... tänkte försöka hitta någon fin klänning och ett par nya gladiatorsandaler. Ni vet sånt där som man kan använda resten av sommaren också utan att klänningen känns "för fin". Färgen på gladiatorsandalerna ska vara svart! Har redan ett par bruna och svart känns så fräscht på något sätt. Hehe. Nu ska jag gå och prata med pappa och höra om han inte kan köpa med sig glass hem. Min hals behöver det... jag behöver det. Så vi hörs. Puss!

everybody's changing and I don't feel the same (iPod inlägg)

Tjääna. Ligger i soffan i varddagsrummet och tittar på Håkan Bråkan. Hahaha, så jävla bra! Halsmandlarna/körtlarna i halsen är mer svullna idag än igår och till råga på det så har jag nu fått feber, 37.8 - inte så jätte mycket men feber är alltid feber och jag mår dåligt av det. Dagen kommer alltså spenderas i tv-soffan. Det kan ju också vara trevligt... eller? Alla andra ligger ute och steker i solen medans jag ligger och steker inne, ja för så varm är jag faktiskt. Ska badda ansiktet med lite vatten nu. See you. Puss!

once a failure, always a retard

Tjaaaa. Ni ska få lite bilder från avslutningen med världens mest underbara lag. Enjoy!
Först bowlade vi på bowlaget och sen åt vi middag i Saluhallen.




never look back, look forward instead (iPod inlägg)

Hej. Snabbt inlägg bara. Förkylningen är sämre, halsmandlarna/körtlarna i halsen är svullna och stora som tennisbollar. Inte kul någonstans. Fick iallafall tillbaka 2 prov idag. Ett historiaprov som jag fick VG på och det gjorde att jag kommer få VG i slutbetyg. Ekonomiprovet som jag var helt dödssäker på att jag skulle få IG på fick jag också tillbaka, ett G på det! Så jävla glad. Slipper göra restprov och sånt skit. Ska kolla lite på tv nu. Vi hörs! Puss.

life's what you make it. so don't screw up (iPod inlägg)

Hallå. Ligger i soffan och tittar på Ugly Betty, lite roligt sådär. Har ganska nyss ätit middag, jag fixade i ordning falukorv och spagetti... proffset? Jag tror så. Ligger och hostar som en gris. Blir aldrig av med den här jävla förkylningen. Träningsverk i magen har jag också. Uscha! Och imorgon blir det ännu mera fys, niz. Ska titta vidare på tv:n, see you! Puss.

note to self: never give him up (iPod inlägg)

Hejsan! Försöker mig på ett blogginlägg från min iPod touch. Ligger i sängen på mitt rum och bara njuter. Njuter av att jag inte har något prov att plugga till förän nästa vecka, njuter av solen och den underbara värmen... njuter av allt helt enkelt. Fick reda på betyget i naturkunskap idag, VG! Se på fan! Det trodde jag inte, verkligen inte. Ekonomiprovet i morse gick desto sämre, är nästan helt säker på ett IG där så då får jag säkert G i slutbetyg. Jaja, ska inte klara. Kommer ju klara av alla kurser. Måste dra, mami ropar! Vi hörs. Bye.

RSS 2.0