våren var som vackrast när du kom till mig

Hej hörni! Sitter här med en kopp glögg. BLOSSAS nyaste med kaffesmak. Hur mysigt är inte det? Känns nästan som jul... kan bero på glöggen, men det kan också bero på den julmusik som mamma spelar på sin iPhone som för nuläget sitter i högtalarna. Det kanske är att gå lite för långt? Men vad gör det, här hos familjen Larsson går vi alltid för långt. Vad det än gäller.

Fyllde nyss i rekryteringsmyndighetens beredskapsunderlag. Var tvungen eftersom jag hade fått en påminnelse. 1 vecka till och jag hade fått böter. Känns konstigt att vara 18 nu alltså. Jaja. På tal om 18 - tatueringen är "ditnålad" och jag är nöjd. Mer än nöjd! Fixar in en bild här när som. Någonting under helgen siktar jag på. Har varken tid eller lust nu. Ska ha myskväll med H E L A familjen för en gångs skull. Vi ska kika på Idol, äta plankstek och andra onyttigheter. Men det har man ju rätt till ibland.

Nu börjar det lukta mat så jag ska väll bege mig uppåt och se om jag kan hjälpa till med något. Eller lägga mig i soffan. Tror jag gillar det andra alternativet bättre. Hela morgondagen ska spenderas i Vattholmas sporthall. Becka spelar JSM där och det innebär 3 matcher med start kl 10.00 då pappa ska sitta i sekretariatet under den första matchen mellan Rönnby och... något annat lag. Jaja. Nog om det. Upp var det ja! Hej!


if only I knew what I know today


Hallå! Har spenderat dagen med att kolla på När lammen tystnar med Becka och Fellan. Lyssnar på lite nostalgisk musik för nuläget. Snart: Innebandy i Björklingehallen, Becka spelar.


för livet är inte detsamma utan dig.

Godmorgon! Sitter i skolan och har engelska C. Kul? Inte ens i närheten. Håller på med debattgrejer och det är inte riktigt min grej om man säger så. Hungrig är jag också, och då är inte min konsentrationsförmåga på topp kan jag säga. Efter den här lektionen ska vi till en lärare som vi hade i naturkunskap förut, låna hans elever och få dem att fylla i enkäter till vårat projektarbete. Ska alltså stå och prata inför en helt främmande klass, ett år yngre. Men det går säkert bra. Det måste gå bra.

Slutar med filosofi i eftermiddag och sen försöker jag hinna med bussen som går 14.45. Sen ska jag bara hem och kanske sova en stund. Ska spendera kvällen framför Idol, god mat och kanske ett glas vin med mamma. Låter som en ganska mysig fredagskväll, right?

Nu ska jag återgå till debatterna här. Vi hörs säkert senare, eller imorgon. Puss!


I fall as hard as I try

Hej på er! Sitter nere i källaren i mörkret och lyssnar på lite musik och sådär. Har ingenting att plugga till för nu läget. Hur skönt? Riktigt. Ska strax bege mig upp mot duschen och fixa med en hårinpackning. Efter det hade jag tänkt att plocka fram lite kläder tills imorgon och sen väntar soffan och täcket på mig. Tänker faktiskt spendera kvällen framför någon bra film i min ensamhet. Låter helt OK faktiskt. Vi hörs då hörni. Puss!


All that I had was all I'm gon' get

Hej kompisar! Kom till skolan och insåg att våran psykologilärare är sjuk så försa lektionen på dagen är inställd. Så sitter och väntar på att få skriva ett prov. Eller få och få, väntar på att skriva ett prov helt enkelt. I religion om kristendomen. Ska väll inte vara helt omöjligt. Peppar peppar!

Efter det är det lunch och sen är det tre lektioner kvar... samhällskunskap C, etik & livsfrågor och rättskunskap. Åh ser inte fram emot min eftermiddag. Sen måste jag skynda mig hem och dra på mig träningskläderna och sen sticka iväg till Vattholma där det vankas innebandyträning. Är nog inte med utan står förmodligen bara och skjuter lite. Knäet är sämre igen och jag vågar inte chansa.

Nu måste jag läsa igenom lite innan provet ska skrivas. Lätt när byggarbetarna hamrar och slår på allt dom kommer åt. Jaja. Hej!



never mind, I'll find someone like you

Tumblr_ltaau8uzol1qejp1lo1_500_largeTumblr_ltb76fymuu1qd2olwo1_500_large
6254895683_f8b2c030aa_o_large

Yes. Nu är det äntligen min tur! På måndag tatuerar jag mig för första gången. Hade tur och fick en tid snabbt. Vad jag ska göra får ni se när den är klar. Taggad tjej här!


dreaming is beliveing

Hejsan! Sitter på lektion, rättskunskap. Har nyss redovisat om CV tillsammans med min fina lilla grupp. Det gick ju som smort. Eller vad man nu säger. Haha! Väntar på att en grupp till ska redovisa men dom verkar ha lite krångel med PowerPointen. Efter det ska vi iallafall få tillbaka våra prov och sen är det slut för dagen. Ikväll blir det ingen träning för mig på grund av mitt knä. Surt. Riktigt surt! Har iallafall beställt telefontid med min läkare nu så hon ringer när hon har kollat på magnetröntgenbilderna. Det var allt jag hade på hjärtat just nu. Nu ska jag titta på redovisningen här. Hörs då!


you're irreplaceable

Hallå! Kom nyss hem från sjukhuset, var där och magnetröntgade mitt knä. Fick ha sjukhusskjorta, hårskydd och stora hörlurar (ja, jag kände mig supersnygg!) och så fick jag åka in i en tunnel-liknande grej. Tog ungefär 45 minuter och så ska doktorn höra av sig om ett par dagar.

Idag måste jag skriva mitt tal som jag ska hålla i Engelska C imorgon. Ska skriva om världens absolut bästa mamma, alltså min. Sen ska jag bara ta det lugnt hela kvällen eftersom jag har åkt på världens förkylning. Har säkert slagit rekord i antalet nysningar på en dag. Helt sinnes. Jaja, ska följa live-kommentarerna från Storvreta - Dalen nu. Match i Fyrishov men jag kunde inte åka dit. Så kan det vara. Men vi hörs. Hej!


I want you seven days of the week

Tjena! Sitter i skolan och har precis haft prov i filosofi. Gick väll... sådär. Vågar inte riktigt säga hur det gick för då går det precis tvärtom som jag tror så det låter vi vara osagt. Kollar just nu på lite youtube-klipp och ska alldeles strax börja skriva på mitt Engelska C-tal. Efter det möter jag upp Cicci i stan och så måste jag till banken, och sen käkar vi någonting innan vi drar vidare till filmstaden för att kolla in Jag saknar dig. Lite gammal film men båda ville se den så det är den det blir. Både hoppas och tror på en riktig gråtfest. Så det är så det ligger till idag. Skönt med helg nu! Ska bara ta det lugnt och sova mycket. Vi hörs då hörni. Hej!


Jag saknar dig


don't go breaking my heart

Hej kompisar! Sitter just nu i skolan och håller på och gör det sista arbetet på Samhäll C-arbetet. Riktigt drygt. Har suttit här sen ett, men det ska väll vara klart snart antar jag. Eller ja, hoppas jag. Efter det ska jag ta bussen hem, om inte pappa hämtar mig, och sen ska jag plugga innan jag drar iväg på fysträning. Har fått någon konstig infektion i ögat så att jag har fått ha mina glasögon idag. Ja, ni läste rätt. Glasögon. Jag har haft det sen jag var typ 11 år men har använt linser i stort sett hela tiden sedan dess. Men idag fick glasögonen åka på då jag inte fick i linserna. Jaja, så kan det vara. Ska fortsätta här nu. Vi hörs. Hej!


tuesday 11

Hejsan! Börjar snart rättskunskapen och efter det slutar vi vid tio i fyra ungefär. Har varit en rätt okej dag, kollade på film i morse och efter det var det en lektion med bara två redovisningar. Ikväll blir det träning och sen bara ta det lugnt tror jag. Vi får se vad som händer. Ska iallafall plugga lite samhäll C och filosofi. Kul! Jaja, hej!


and you can't hold me back

Godmorgon! Vaknade vid halv tio och åt frukost direkt. Sen var jag faktiskt så duktig att jag städade hela köket! Hade ändå inget annat att göra. Jaja, idag händer ingenting alls. Skönt faktiskt. Ska packa upp resväskan (nej, den är inte uppackade ännu, fast det har gått nästan en vecka sen jag kom hem) och lite sånt. Ta det lugnt helt enkelt.

Ikväll funtas det på utgång men jag vet inte jag. Har ingen lust direkt. Förkylningen sätter stopp för det mesta om man säger så. Men imorgon är det iallafall matchdags. Min första match för säsongen eftersom jag varit borta tills nu. Får se hur det går då. Nej men nu ska jag upp och prata lite med syster. Vi hörs senare. Hejdå!


den vackraste stunden i livet var den när du kom och allt var förbjudet


got to love you


Just nu: Storvreta vs. SSV Helsinki 1-1. Rätt medioker match, går mest fram och tillbaka. Men skulle ändå säga att Storvreta har det mesta av spelet, mest chanser... ja, ni fattar.

Dubbelt finskt motstånd idag alltså, först Storvretas herrar sen landslagets fotbollsmatch. Något utav lagen måste ju ta tag i det här och sätta finnarna på plats. Det återstår att se!


everyday for the rest of my life

Hej! Sitter i biblioteket och arbetar med projektarbetet. Har lite mycket att göra nu efter Irlandsresan då vi måste sammanställa enkäter och fixa med videokameran och USB:t och såna saker. Men det går sakta men säkert framåt. Efter det här är det först mentorstid, sen filosofi och sen är det helg. Sköna, underbara helg! Ska direkt hem och sätta mig framför datorn för att kolla in Storvretas herrar som lirar semifinal i Champions Cup som går i Tjeckien. Klockan 16.00 börjar den. Sen ska jag titta på fotbollsmatchen mellan Sverige och Finland. Är hemma själv så det blir väll bara till att ligga i soffan under täcket. Känner att jag måste ta igen mig lite efter resan. Är fortfarande inte helt 100%. Går runt med en flaska med C-vitamin hela dagarna för att få bort den här långvariga förkylningen. Jaja, nu ska jag jobba på lite här. Vi hörs! Hej!


life is no nintendo game

Hej kompisar! Jag är tillbaka. Tillbaka på bloggen, tillbaka från Irland och tillbaka från Nordirland. Jag hade en riktig superresa, annorlunda men super. Spenderade tre dagar i Belfast och sen två dagar i Dublin. Vi shoppade en del, var ute på pubarna, var med våra "hosts" och besökte deras skola. Fixar lite bilder åt her nu så slipper jag berätta allt som vi gjorde. En del bör ju hållas hemligt också. What happens in Ireland stays in Ireland. Så... enjoy! /S




RSS 2.0