give me a sweet dream or a beautiful nightmare

Hejsan. Sitter i vardagsrummet med min skoldator som jag äntligen har fått igång internet på. Ska dock inte använda just den här datorn till så mycket annat än skolarbeten. Men en gång är ingen gång. Ska alldeles strax dra iväg på träning, eller vi har träningsmatch idag. Mot korpenlaget. Det ska nog gå bra. Men nu måste jag dra på mig träningsoverallen. Vi hörs. Puss!


no, I'm not afraid of this town

Hejsan. Första advent idag... helt sjukt. Tiden går så fort. Idag har jag inte gjort så mycket alls. Var in till stan en sväng och sen har jag bara legat i sängen och lyssnat på musik tills nu. Ska alldeles snart ta mig in till Fyrishov med familjen för att titta på Rebeckas match. Ska ta ut Alfons en kortis först, ut på golvet alltså. Vi hörs. Puss.


time to cross the fire now

Godmorgon. Sitter nere i källaren och tycker synd om mig själv eftersom jag har ont i halsen fortfarande. Febern är dock borta, så det är skönt. Blir bara ett kort inlägg nu, orkar inte skriva så mycket just nu. Har inget intressant att berätta för er heller. Så vi hörs!




what keeps me satisfied

Tjenare. Kom nyss ut från duschen. Var tvungen att duscha eftersom det är så himla kallt i vårat hus. Helt sjukt. Även fast vi har full värme på och brassar på med eld i kaminen kväll efter kväll. Jaja, då får man värma sig på andra sätt. Ikväll blir det mysig hemmakväll med familjen. Vi ska göra egna hamburgare och titta på någon bra film. Alla i familjen är lite halvförkylda sådär så det behövs. Pappa kom hem med 4 Aladin-askar idag. Rebecka blev överlycklig. Han tyckte att det kunde behövas lite sådär, och någon skulle sparas till jul. Ha-ha-ha, lycka till med Becka i familjen. Hon äter allt den tjejen. På riktigt. Det ramlar till exempel frukt ur alla hennes olika väskor. Ur skolväskan kommer det äpplen, i innebandyväskan kan man hitta bananer , i fotbollsväskan hittar man klementiner, apelsiner... you name it! Men nu är tanken den att jag ska knepa ihop lite musik till en ny spotify-lista. Vi höres. Puss!


Finaste och bästaste syster - jag älskar dig. Kom ihåg det.


When i get older, i will be stronger

Hejsan. Sitter i soffan med mamma och tittar på Sjunde Himlen. Hostar fortfarande och har nog lite feber kvar i kroppen. Men det är ingenting som inte kan botas med lite filmer och chai-te. Får se om jag går ut någonting imorgon, det blir iallafall inte av idag. Nu ska jag försöka piggna till lite. Vi hörs. Puss!

but you'll always be my hero, even though you've lost your mind

Hejsan. Lite länge sen jag skrev, men vad gör det? Har haft fullt upp som vanligt. Nu sitter jag nere i källaren och snuvar. Är sjuk. Har feber, ont i huvudet, täppt i näsan osv. Och på det har man naturligtvis dragit på sig världens mensvärk. Alltid lika roligt. Så jag har knaprat ipren hela dagen. Drog till skolan imorse, men bara för att göra en redovisning så jag slapp göra något extraarbete senare. Efter det tog jag bussen hem och sen dess har jag legat i soffan och tittat på Wallander med mamma som också är sjuk. Tror nog jag blir hemma imorgon med. Vi får se. Nu ska jag spela Sims... haha. Men när man är sjuk får man faktiskt lov att vara lite extra barnslig, till exempel genom att spela gamla datorspel och titta på disneyfilmer medans man söker medlidande av mamma och pappa. Vi hörs när jag har lusten och orken att uppdatera er. Puss så länge.


and so the lion fell in love with the lamb

Hejsan! Ligger i vardagsrummet helt nöjd med mig själv. Har nyss mailat in min juridik-uppsats till läraren. HUR SKÖNT?! Tänkte därför fira detta med ett långt, varmt bubbelbad. Precis just nu. Vi hörs. Pussen!

a perfect lie

Heeeej! Sitter nere i källaren och ska strax bege mig mot duschen. Efter det väntar en match i Björklinge. Vi får se hur det slutar, hoppas iallafall att den slutar till våran fördel. Skulle vara lite kul med lagets första 3-poängare... hähä. Nej hörni, nu ska jag stänga ner allt på datorn och duscha. Vi hörs någonting! Puss.


time for a trip to the dreamland

Hejsan! Tyckte att ett litet, kort godnatt-inlägg kunde sitta på sin plats. Ligger för tillfället i sängen iklädd tjocktröja och raggsockor. Så kallt är det här. Helt sjukt. Imorgon blir det sovmorgon, sen iväg till Österbybruk för att titta på ib-match och sen vidare till björklinge där jag har egen match. En dag fylld av innebandy alltså, ungefär som alla andra helgdagar. Men jag gillar det. Så varför ändra på ett vinnande koncept? Nej hörni, nu ska jag låsa iPod:en och stänga igen dörren. Ögonen med för den delen. Vi hörs förmodligen inte imorgon, men säkert på söndag. Ha det bra så länge. Puss och godnatt!

run this town

Hörni, det är det någon som har sett programmet "Ung och bortskämd"? Jag har inte sett det, bara spoilers och sen så har jag hört från andra hur jäkla värdelöst det verkar vara. Kan TV inte hitta på något bättre än att göra ett program om tonåringar som har rätt självklara problem? Deras problem är föräldrarna. Föräldrarna har helt enkelt skämt bort sina barn till en nivå som är så hög som... ja, jag vet inte vad.

Jag själv är, och har aldrig varit, bortskämd. Men inte heller bortglömd.
Inte min syster heller. Verkligen inte. Vi har nog förmodligen världens bästa föräldrar. Det säger varje barn om sin mamma och pappa, men det här är verkligen sanning. Visst, alla föräldrar kan vara en riktig pina ibland. Men till 99.99% av det hela så älskar jag dom. Vi får det vi behöver och mycket, mycket mer. De finns alltid där och stöttar oss, vare sig det gäller skolan, innebandyn eller för min systers del fotbollen. De skjutsar oss till och från träningar och de ser till så att vi har det bra helt enkelt. Jag och min syster kräver aldrig saker. Aldrig. Det har vi aldrig gjort heller, och det har nog resulterat i de fina föräldrar vi har idag. Mina föräldrar kräver inte heller något utav mig och min syster. De vill bara att vi sköter skolan så att vi har goda chanser inför en bra framtid. Och det tror jag verkligen att vi kommer att få. Tack vare våra föräldrar!




har du brottats med svåra plågor?

Hallå! Hur mås det? Jag själv mår helt okej. Lite trött bara. Hade bara en lektion i skolan idag, svenska. Då tittade vi på någon skolpjäs på youtube och sen delade vi in oss i grupper. Grupperna ska spela upp en varsin del av historien om Oidipus. Oidi-who säger ni? Jag har faktiskt ingen aning själv. Måste läsa igenom häftet för att få lite perspektiv på det hela. Jag åkte hem med kvart över tolv bussen och var hemma runt ett. Skönt! Har bara tittat på tv med mamma sen dess. Ikväll blir det mys framför tv:n med mamma och Becka. Pappa jobbar natt. Så det blir lite tjejkväll här hemma men chips, dip och Sex and the City 2. Har inte sett den filmen, men det har dom andra två. Hoppas på att den är bra iallafall. Den första var ju super. Nej hörni, nu ska jag titta runt på lite bloggar och facebooke:a (uttalas facebooka) lite. Hähä, snyggt ord? Vi hörs. Pussen!




ett minne från en svart-vit film

Nej men hejsan! Sitter och lyssnar på lite spotify medan jag väntar på mat. Ska käka och sen sticka iväg på träning. Tredje dagen på rak... kan säga att det börjar kännas lite i armarna. Men jag ska inte klaga. Gillar det ju. Ikväll blir det träning med D3.

Har varit ledig idag, förutom ett kort utvecklingssamtal vid tre. Jag skojar inte om jag säger att hela samtalet gick på TRE minuter. Har aldrig haft ett så snabbt samtal någon gång. Min lärare hade inte så mycket att säga. Pratade lite om den IG-varning jag har i matte B, min mentor och min mattelärare tror inte att det ska vara några som helst problem för mig att nå G ändå i slutbetyg. Så det känns lugnt. Annars var det inte så mycket annat.

Nej, nu ska jag dra och packa ihop alla ib-grejer. Vi höres. Pussen!

In a world full of people, you can loose sight of it all. But the darkness inside you can make you feel so small.
And I see your true colours shining through, I see your true colours and that's why I love you.


jag flyter med känsla

Hejsan. Hur mås det i ovädret? SMHI lovade ju ca 2 dm snö... och ja, de verkar ha hållit vad dom lovat. Oväder och hur mycket snö som helst. Har varit nära att halka omkull flera gånger. Fast jag ska absolut inte klaga! Jag är en utav de väldigt få som faktiskt längtat efter snön. Jag gillar snö. Och allt som hör vintern till. Det är så mysigt på något sätt. Iallafall... nu sitter jag och lyssnar på min spotify-lista. För tillfället är det Petter som hörs ur högtalarna. Har precis "återupptäckt" Petter, så det är jag mer än glad för. Ikväll blir det träning och jag tror att vi skulle ha en timmes skotträning. Skönt! Är förkyld så ska ta det lite lugnt så att jag inte blir ännu sjukare. Har inte tid att vara hemma från skolan med feber och grejer. Nej, det är för mycket grejer på gång. Så vi får hoppas på det bästa. Nu ska jag packa ihop mina grejer och ta en macka eller något. Vi hörs. Puss!



Längesen - Petter feat. Veronica Maggio

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Du var gammal
Ja va äldre
Och nu sågs vi igen
Gått så lång tid så länge sen
Decenier tillbaks
Men jag minns det såväl
Varför kärleken brunnit
Utav olika själ
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp
Trotts min väg vart lång kantats med gupp
Jag stått utan för din port så många gånger
Så många brev, många sånger
Minns alla ord varje rad jag skrivit
En längtan så stor
Minns varje dag jag lidigt
Har gått genom livet med en övetygelse
Att jag satt något spår
Som haft betydelse
Aldrig besvarad, aldrig tillmötes
En kärlek så varm utan den vilket öde
Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trotts att tiden vart svår, så gav kärleken tröst
Hjärtan som slår
Vi står där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Ja va ung du va yngre
När vi sågs första gången
Rusade förbi mig snabbt på perongen
Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen
Betraktade ditt hår
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät
Kunde inte tänka logist eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns blev det tung
Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korespondera
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras
Du flyttade utomlands någonannanstans
Gav bort din hand till en annan man
Och breven som skrevs dom kom aldrig fram
Men mitt hjärta det brann och min åtrå sann

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Nu står du där på gatan
Sargad av tiden
Huden är grå
Din hållning förvriden
Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart
Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks
Trevar mig fram för att etablera kontakt
Tar tag i din hand
Vi brister ut i ett skratt
Det var så länge sen
Men det finns där än
Så passionen vi kännde kommer alltid igen
Har ett hjärta utan rynkor
När du slår din takt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt
Aldrig nått fram så jag älskar på avstånd
Nu är de mitt tåg och dax för avgång
Stiga på eller tveka en minut
För att allt som flyger upp måste landa tillslut
Kan inte titta tillbaks trotts min vilja är stark
Vi vandrar iväg utan vidröra mark

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år


In the lights of the golden time

Godmorgon. Ligger halvt död i min säng. Gårkvällen bjöd på maskerad, men det blev för mycket folk och för mycket dricka hos de flesta av dem. Jag stack relativt tidigt eftersom jag inte alls mådde så bra, har även match idag så det kändes som ett ganska klokt beslut. Vi möter Runsten idag, i Gävle. Just nu är jag väll inte så taggad men det kommer, det kommer. Vi ska gå in för tre poäng idag. Det finns inget annat. Min farmor kommer och kollar på matchen så det är lite kul, tror faktiskt inte att hon någonsin har tittat på innebandy. Hehe. Nu ska jag nog sova vidare, vi hörs! Pussen!

I've got secrets kept my own

Hej. Sitter nere i källaren som vanligt. Haha, känns som om varje inlägg börjar med den meningen. Jaja. Så är det iallafall. Har ganska nyss duschat så håret är fortfarande blött, krångligt eftersom jag behöver sätta upp det snart. Ska iväg på träning om ca 40 minuter men hatar att ha håret uppsatt när det är blött. Vilket problem va? Hej i-landsproblem. Hoppas på en lite lugnare träning idag då jag åkt på en liten förkylning. Näsan rinner som fan och jag är helt slemmig i halsen. Åh, vad mysigt tänker ni. Usch vad jag känner att det här inlägget blev meningslöst, men hellre det än inget alls. Nu ska jag dra upp och leta efter någon tröja att sätta på mig. Vi hörs. Pussen!


people spend a lifetime this way

Hejsan. Haft en bra morgon hittills? Det har jag. Typ. Inget speciellt sådär. Ska väll börja göra mig i ordning strax. Vid ett åker jag och familjen upp till Farmor i Gävle. Ska nog tända ljus på Farfars grav och sådär, så det blir lite fint där. Efter det blir det snabba puckar hem (hahaha va?). Träning står på schemat, vid halv sju. Skönt! Ska testa nya klubban jag fick för någon dag sen. Den känns bra när man håller på med bollen och så men det kanske är annat när man skjuter med den. Vi får se helt enkelt. Nej, nu väntar duschen på mig. Vi hörs. Pussen!

Tänkte förresten bjuda er på någon enstaka bild från i lördags, då vi i SP09B hade klassfest. Min fina, fina klass. Enjoy! Bilderna är från Sofias kamera.




RSS 2.0