your face it haunts, my once pleasant dreams

Hejsan. Nu var det alltför länge sen! Eller vad säger ni? Men jag har faktiskt haft ganska fullt upp med skola, träningar, skador osv. Ryggen är paj. Kaputt. Inte kul alls. Var i Kåbo idag och träffade min läkare som undersökte och sa att hon skulle skicka en röntgenremiss så att de kunde kolla vad det var. Hoppas på att det inte syns något på röntgenbilderna sen, utan att det lätt går att bota. Ska äta ipren i 2 veckor. Hoppas verkligen på att detta försvinner snabbt som attan så att jag kan börja träna igen. Har alltid otur med skador, sjukdomar osv. Ikväll sätter innebandyträningarna igång på riktigt nämligen, och jag kommer inte finnas på planen. Utan brevid planen... på läktaren... sugen. Usch. Ska föresten ta tillfället i akt (medan jag pratar om innebandy) att berömma världens finaste syster också. Hon kom med i d2-laget, USM-laget och breddtruppen för Upplandslaget för f15. Inte dåligt. Hoppas bara hon tar sig vidare från breddtruppen. Håller tummarna! Nej, nu ska jag ta på mig en ren tröja. Den jag har nu har någon spillt på... inte var det jag iallafall. Vi hörs. Pussen!

Några nytagna bilder från min systemis kanske? Absolut, det ska ni få.

Det är alltså denna fina kamera jag äger. En Canon eos 1000d. Är verkligen supernöjd med den. Det absolut bästa köpet jag gjort (för egentjänade pengar).




on my way

Hej! Nu innan skolan precis så tänkte jag bara informera er om att jag numera är ägare till en Canon eos 1000d! Happyface x 1000! See you. Puss.

for your entertainment only

Hejsan. Bara så ni vet så är det en trött och sliten tjej som skriver det här. Hela gårkvällen spenderades i Allianshallen på träning. 19.30-22.00. Riktigt kul, men jobbigt. Efter det blev jag och Rebecka hämtade av mamma och vi åkte för att hämta pappa vid hans jobb. Han skulle försöka sluta runt 22.00 men en timme och några minuter senare så kommer han ut genom säkerhetsgrindarna... jaja, en timme försenad. Fine. Bara det att Rebecka och jag tjatade till oss en varsin hamburgare från MAX eftersom vi var så trötta och hungriga efter träningen. Så vi var väll hemma vid tolv ungefär. Sen tog det ett tag att komma i säng också. Väckarklockan ringde klockan halv sju imorse. Lagom trött sådär. Nu sitter jag iallafall här nere i källaren och lyssnar på lite Lars Winnerbäck och bara njuter. Inga måsten, inga prov, inga läxor, inga träningar... God, I love life. Ikväll tänker jag bara titta på tv och komma i säng tidigt! Typ 9. Åh, jag längtar. Vi hörs vänner. Puss!

Gosh, långt inlägg idag.


life is no nintendo-game

Hej. Har nyss ätit mat och är precis klar med packningen av träningsväskan. Får inte glömma klubborna bara. Ska iväg på träning om en halvtimme. Har ingenting att göra fram till dess så jag fixar ett litet inlägg till er. Snällt va? Idag hade vi den första ''riktiga''skoldagen. Eller riktiga och riktiga... vi fick hämta ut böckerna och sen så lyssnade vi på de nya lärarna som pratade om sig själva. Soft dag. Imorgon börjar allvaret, tror jag. Jag längtar iallafall inte tills allt sätter igång. Jag längtar istället efter höstlovet och jullovet. Jag tänker börja nedräkningen... NU! Vi hörs. Pussen!




som jag hade dig förut

Hejsan. Gårkvällen hemma hos Linn bjöd på mycket. Kyckling-fajitas, film tittande, skratt och födelsedagstårta. Linn fyllde 17 igår så jag och några andra var där för att fira lite. Blev hur lugnt som helst då själva födelsedagsbarnet och Lovisa började skolan tidigt imorse. Själv börjar jag på fredag... inte kul alls. Känns så ovärt att börja 11.30 och sen förmodligen sluta 13.45 (om det är enligt schemat). Jaja, med skolan kommer också rutiner och allt börjar flyta på igen. Ska även bli roligt att titta på alla nervösa, livrädda 1:or. Usch kommer ihåg första dagarna på Fyris. Nu ska jag njuta av den sista kvällen på sommarlovet då jag kan vara uppe länge. Dock så ska jag försöka lägga mig rätt tidigt för att få lite ordning på det hela. Vi hörs. Puss!


You still have, all of me.


från och med du

Hejsan. Sitter nere i källaren och fifflar med lite kort. Har nyss ätit lunch och gjort mig klar. Iallafall kläderna. Måste packa ihop lite grejer eftersom vi åker till Gävle idag och stannar där till imorgon. Släkten på mammas sida (pappa, mina morbröder, min morfar och mina kusiner) tävlar mot varandra i golf. Något som vi kallar Golf-SM, alltså golf-släktmästerskap. Det delas ut lite priser till golfarna och vi äter god mat, blir nog ett dopp i havet också. Pappa är redan ute på banan och spelar med de andra. Jag och mamma åker till Gävle vid 13.30 ungefär (Rebecka är fortfarande i Schweiz, kommer hem imorgon). Blir trevligt att träffa släkten. Nej, nu ska jag gå och packa ihop grejerna. Vi hörs förmodligen imorgon. Puss!




boys in books are just better

Hej! Läste nyss ett inlägg på en blogg om killar och longboards. En kille med longboard fångar snabbt min uppmrksamhet (skateboard är också okej). Vet inte varför men det ser så bra ut. Jag har länge velat prova longboard men det har liksom aldrig blivit av, och det kommer det inte bli heller. Har ingen större lust längre... jag nöjer mig med att titta. Om en kille med longboard även har det där sneda leendet, fina ögonen och självsäkerheten är jag totally stuck. Men det är ganska sällan sådant händer. Nu ska jag klä på mig och äta lunch. Sen tror jag att jag ska städa upp lite, för att överaska M&P. Imorgon bär det av till Gävle. See you. Puss!

hjärter dams sista sång

... och så var det med den bloggpausen. Hur lång blev den? Inte ens två dagar, haha. Here we go again. Kom nyss hem från stan där jag var och städade trapphusen i en lägenhetslänga som jag gör varje torsdag numera. På bussen till stan träffade jag en gammal kompis. Det var så kul att se och prata med henne. Det var allt för länge sen. Efter städningen hämtades jag upp av pappa och så åkte vi och köpte en varsin glass och åkte hem. Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Sätta på någon film kanske. We'll see. Vi hörs. Puss!




there's just to much that time cannot erase

Hejsan. Är på lite bättre humör idag, och jag har mina anledningar. Tur att det finns människor som vet hur de kan muntra upp en. Fast har fortfarande ingen större lust att blogga. Vill egentligen inte göra som alla andra och säga att "nu tar jag bloggpaus". Men nu ser jag det som enda utvägen, så nu får det bli så. Jag tar en paus! En liten en, någon dag bara. See you when I see you! Puss.

you're out of my life

Har verkligen ingen större lust att blogga nu. Får se vad som händer under veckan. Vi hörs.

MY IMMORTAL

I'm so tired of being here
Suppressed by all my childish fears
And if you have to leave
I wish that you would just leave
'Cause your presence still lingers here
And it won't leave me alone

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have
All of me

You used to captivate me
By your resonating life
Now I'm bound by the life you've left behind
Your face it haunts
My once pleasant dreams
Your voice it chased away
All the sanity in me

I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me
I've been alone all along



you can never break me

Hejsan. Har verkligen bara haft en rejäl slappardag idag. Tittat på filmer, fixat med lite bilder osv. Imorgon däremot ska jag bjuda Rebecka på lunch och så ska vi titta lite nere på stan. Efter det ska jag jobba lite så vi får se om Becka stannar kvar med mig eller om hon tar bussen hem. På kvällen där så måste jag packa, har inte ens börjat än... är väll inte så sugen heller. Ska äta strax, så vi hörs. Puss!

BILDBOMB

Hejsan. Lite bilder från veckan i Göteborg-Danmark kanske? Jorå, några kan ni få. Jag är snäll idag.




från kylan in i värmen

Hej. Now I'm back in buisness! Efter en fartfylld vecka i Danmark är jag nu tillbaka i mitt älskade rum här i Storvreta. Ligger just nu nerbäddad i rena, fräscha lakan som luktar nytvättat. Inga lakan som jag hade i Danmark inte, nej usch dom ligger i tvättmaskinen. Även om de inte är skitiga så luktar de inte "hemma". Den här dagen har jag bara spenderat hemma med familjen, vi har bara tittat på tv och jag har fixat med bilderna från resan. Ca 500 stycken... lite halvjobbigt sådär. Snart ska vi äta tacos men först ska jag gå ner och dejta duschen. Vi hörs, imorgon eller så. Puss!

RSS 2.0