I learned how to live half alive and now you want me one more time

Hallå! Har precis duschat och satt på mig kläder, gjort mig i ordning alltså. Ska ta mig till Fyrishov med mamma och pappa för att titta på Storvretas herrar när de tar emot Umeå. Kan bli roligt. Borde väll egentligen spendera hela dagen med näsan i svenska C-boken eller sam C-boken, eller framför datorn skrivandes på ett tal... men det får bli som det blir. Pluggar lite ikväll när jag kommer hem och sen får jag hoppas på att jag har tid under veckan.

Ska fortsätta titta runt lite på datorn och sen åker vi iväg. Hejdå!


I just can't fight this feeling

Hejsan! Börjar med att nämna att Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel har fått en liten dotter. Något som de flesta av er redan säkert vet, men ändå så otroligt kul! Undrar bara vad hon ska heta...  de flesta tippar på att de ska döpa henne till något namn som finns, eller som har funnits, i Victorias släkt. Jag hoppas i såfall på Astrid eller Alice.

Sitter nere i källaren och har precis skickat in lite ansökningar om jobb. Behöver, eller vill ha, ett extrajobb + sommarjobb. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Bara pluggat lite och det tänker jag strax gå upp och fortsätta med. Ikväll är det träning som vanligt. Fjärde träningen på fyra dagar = träningsvärken börjar smyga sig på. Men det är bara bra.

Nej men nu tror jag att jag ska gå upp och göra mig en kopp kaffe och plocka fram blocken och pennorna igen. Vi hörs. Hej!


Kom på att jag inte har visat er att jag har gjort mig av med min trogna kompanjon sedan tre år tillbaka. Tandställningen är puts veck!


When no one can be to sad.

Hej! Sitter på bussen med Becka nu. Vi är påväg till mormor och morfar för att äta pannkakslunch. Blir mysigt. Sen ska jag hem och städa ur lite i källaren eftersom att jag ska få mitt nya rum där. Ikväll är det träning som vanligt och sen händer väll inte så mycket mer. Ingenting planerat iallafall.

Nu är jag snart framme här så ska lägga ner telefonen nu. Vi hörs!


All we need is candlelight. You and me and a bottle of wine, gonna hold you tonight.

Hallå! Sitter nere i källaren och kollar på studentklänningar. Tänker inte köpa någon via nätet, men vill ha lite inspiration tills jag åker till Stockholm för att kolla runt. Kan verkligen inte förstå att det bara är lite mer än 100 dagar kvar. Ännu mindre tills alla skivor går av stapeln.

Har sportlov den här veckan. Imorgon ska jag och Rebecka ta oss till mormor och morfar och äta lunch med dom. Sen har jag ingenting planerat, förutom träning varje kväll, fram till torsdag. Då ska jag förmodligen följa med en tjej i min klass till henne stall. Vet verkligen inte vad jag har gett mig in på. Var livrädd för hästar när jag var yngre och har bara ridit när jag var ännu yngre på midsommarfiranden. Vi får helt enkelt se hur det går.

Nu ska jag lägga mig i soffan med värmekudden på ryggen och bara vila. Har lite småont i ryggen med det ordnar sig med lite vila. Vi hörs då. Hej!


all I need is a timemachine

Hejsan! Sitter på psykologilektionen och tittar på lite videoklipp. "Det har gått för långt om läraren har tråkigt..." Sa våran lärare och började visa lite roliga youtubeklipp som man kan relatera till psykologin då. Men en helt okej lektion alltså. Efter det här är det svenska b och där ska vi bara få reda på hur vi ligger till. Sen vet jag faktiskt inte om vi har engelska c eller inte... får se.

Ikväll ska jag iallafall stå i kiosken på A-lagsmatchen. Det är seriefinal mellan Storvreta och Falun så det blir säker jättespännande. Men nu ska jag iallafall stänga ner här. Vi hörs senare. Hej!


I think it's cause I'm crazy, I try not to act to proud.

Hallå! Har nyss ätit lunch och sitter just nu nere i biblioteket och ska snart börja jobba med projektarbetet lite. Har några enkäter att gå igenom, sammanställa och sätta in i diagram. Sen börjar etiken vid tre.

Seminariet gick faktiskt bättre än förväntat. Var lite nervös innan eftersom att jag inte gillar att prata så mycket eller "stå i centrum". Men fick fram det jag ville säga och det är ju huvudsaken. Var faktiskt väldigt intressant.

Vi hörs väll imorgon, förhoppningsvis. Annars kan jag lova att uppdatera lite ifrån Mora med bilder och så. Så vi ses då.


I'll be there when you're insecure.

Godmorgon! Sitter i skolan och väntar på att mitt seminarie ska börja. Ska sitta i en liten grupp och prata om våra arbeten om sekter. Kan bli ganska intressant faktiskt, lite långtråkigt kanske men jag lär väll stå ut. Sen ska jag arbeta lite med mitt projektarbete och sen har jag lektion igen vid tre någon gång. Ikväll är det tidig träning och inte så mycket mer.

Nu ska jag läsa igenom lite här. Vi hörs. Hej!


Maybe I'm just afraid cause honestly, right now I can't afford another heartbreak.

Hejsan. Har inte varit världens bästa dag om man säger så. Har varit ledig från skolan så har städat lite och pluggat. Sen kom det... det tråkiga beskedet. Men det är ingenting jag vill eller tänker gå in på här.

Imorgon har jag ett seminarie vid kvart i elva och sen har jag inte lektion för än kvart över tre igen. Slutar halv fem och då ska jag hem snabbt för att ännu snabbare ta mig till träningen. Sen hem igen och packa inför helgen. Så ser morgondagen ut för mig.

Har inget mer att säga just nu mer än att jag ska sova. Godnatt!


När allt vänds ut och in.

... och där börjar helvetet igen. En andra gång. Det ska vara mer positivt den här gången sägs det. Inte lika allvarligt. Men jag vågar fan nästan inte tro på någonting nu mera. Men jag ska tro på det för din skull, bara din.


It felt like my heart was nailed to the floor.

Hej! Sitter i skolan och har håltimme. Vet inte riktigt vad jag ska göra så sitter bara här med Alex. Hon jobbar med något Uppsalaföredrag som hon ska hålla för Irländarna när dom kommer på torsdag. Jag är ju inte med eftersom att jag åker till Mora. Becka spelar JSM så följer med och tittar på hennes matcher och bor på hotell, äter hotellfrukost och bara tar det lugnt. Mys!

Ingen tränig ikväll så ska hem och plugga på om olika sekter inför ett seminarie på torsdag. Nu ska jag vara lite social här så vi hörs. Ciao!


If you put my heart under a microscope you probably gonna wonder why it's in such a critical condition.

Hallå! Har precis kommit till skolan efter en lagom skön sovmorgon. Börjar inte för än 11.10 men ska käka lite lunch först. Annars klarar jag inte dagen eftersom vi går till 16.30. Jaja. Ikväll är det iallafall träning, inte så jätte taggad på det faktiskt. Fortfarande förkyld men ska nog klara av det iallafall.

Vi hörs väll någonting senare, eller imorgon. Vi får se. Hej!


And the night explodes in laughter.

Godmorgon! Har precis varit uppe och ätit frukost men har nu återvänt till sängen. Ligger och lyssnar på musik och bara tar det lugnt.

Idag ska jag inte göra någonting alls. Bara skriva klart ett PM på 2 sidor som jag nästan är klar med. Så skönt!

Men ska fortsätta ta det lite lugnt och bara njuta av en ledig dag. See you!


You make me feel so lucky.

Godmorgon! Har varit uppe sen åtta ungefär, gick och la mig tidigt igår så det resulterade i en tidig morgon. Men jag klagar inte. Har hunnit städa mitt rum så nu är det rent och fint igen.

Idag ska jag ner och kolla på D3 när de spelar match här i Storvreta, sen in till stan och fika hos mormor och morfar och sen direkt iväg till Allianshallen där Becka spelar mot Haguda vid 19.40. Kan bli en bra dag det här.

Ska börja göra mig i ordning nu så vi hörs! Hejdå!

Min fina studentmössa har kommit!!!! Längtar något så otroligt tills den 5:e juni.


.


let me love you from the bottom of by heart

Hallå! Sitter i skolan och väntar på att religionen ska börja. Blir eget arbete där och sen är har vi svenska C, samhällskunskap C och etik- och livsfrågor kvar. Slutar halv fem... döööö! Vet inte om jag ska träna ikväll eller inte men det lutar nog åt det senare alternativet. Är fortfarande riktigt förkyld och har verkligen ingen lust att behöva ligga hemma.

Ska retas lite med Alex nu. Hon behöver piggas upp lite. Hej!


And I'm a goddamn coward but then again so are you.

Hejsan! Hade en väldigt lugn skoldag idag, bara en lektion. Slutade vid halv tolv och då vandrade jag iväg till stadsbiblioteket för att vänta in min sjukgymnasttid vid fyra. Var där och fick lite ytterligare tips och råd. Ligger just nu nedbäddad i min säng och väntar på att bara få sova. Är riktigt genomförkyld så det kan nog bli svårt det där med att sova. Ögonen och näsan rinner, näsan är täppt, halsen gör ont och jag fryser ihjäl även fast jag har ton med kläder på mig. Men får hoppas på det bästa. Har ingen större lust att bli ännu mer sjuk nu så har laddat upp med strepsi, nässpray och Alvedon.

Imorgon börjar jag nio och går till halv fem. Väldigt seg dag men hoppar nog över träningen på kvällen iallafall. Behöver vila så att jag blir frisk. Nej men det var väll allt jag hade på hjärtat för nu. Vi hörs. Hejdå!


RSS 2.0