no human is an island


mums !


a different kind of light

Hejsan. Först på schemat idag stod MATCH. Jag var taggad till tusen och det var alla i laget. Allt kändes bra och allas humör var på topp. Matchen gick helt okej och vi kunde åka ifrån Östhammar med 3 nya poäng. Matchreferat skrivet av våran tränare : http://www.laget.se/STORVRETAIBKF9394/5416-nyhetsarkiv-item-1115518.html  . Efter det drog vi hem och jag duschade och efter det chillade jag i sängen ett tag. Hur skönt? Efter ett tag åkte jag, Rebecka och mami in till gränby i jakt på något snyggt till imorgon. Jag hittade en ny puffärms-tröja, en blå/lila från HM. Har redan en sån i svart och jag älskar den, så varför inte en till i en annan färg? Jag köpte också typ 7-8 ringar. Älskar ringar! Min drooog. Imorgon blir det Gävle hela dagen, farmor fyller snart 80 och hela släkten på pappas sida ska käka buffé tillsammans. Mys. På kvällen drar familjen till allians där syster spelar match vid 8. Nej, nu ska jag titta på Robinsson med mami. Det är bara hon och jag hemma. Pappa jobbar och Rebecka är hos Frida. Sen kanske jag springer ner och tar mig ett bubbelbad. Kan vara skönt. Vi får se helt enkelt. Ciao!


i fly like paper, get high like plains

Hello. Lagom jobbig skoldag idag. Först naturkunskap där vi fortsatte med vårat grupparbete om solsystemet. Inte så kul... Sen var det handboll på idrotten. Rätt så kul faktiskt, fast lektionen gick segt. Sen var det svenska där vi fortsatte med uppsatserna. Intressant dag va? Ikväll blir det uppladdning inför morgondagens tidiga match. Har samling 09.15 i östhammar och att åka dit tar ca 1 timme. Kul att behöva gå upp kvart över sju på en lördag? Njaa, hade nog hellre spelat senare. Det är iallafall en match vi måste vinna. Jag är supertaggad! Nej, ska leta lite nya låtar på spotify. Vi hörs! Puss.


i gotta check into rehab

Hejsan. Har varit hemma idag eftersom jag var på besök hos tandläkaren imorse. Allt gick jätte bra. Men jag fick ta mer bedövning nu än förra gången, och det resulterade i att även halva min näsa blev bedövad i några timmar. Som tur är har jag återfått känseln i både mun och näsa. Nästa tandläkarbesök är på tisdag nästa vecka, hos tandregleraren. Har ingen aning om vad som ska göras då, vi får väll se. Efter tandläkarbesöket stannade jag och pappa på macken och hyrde nyaste wallanderfilmen. Dödsängeln. Ingen favorit direkt. Tror det var en av dom sämsta wallanderfilmerna faktiskt. Ikväll bär det av till Vattholma där jag ska kolla på mitt kära lag när de tränar. Jag får inte vara med för att man helst skulle ta det lugnt efteråt så att det inte börjar blöda igen. Nej, nu ska jag upp och sminka mig. Vi hörs. Puss!




ice age 2010

Hej istid!? What is this? Jag som trodde vi gick mot vårtider. Men icke. Usch, minst 2 decimeter snö här ute. Bara negativa saker idag. Mina tänder är reeeen pain! Har aldrig haft en sån här smärta i munnen. Jag har ju gummisnoddar mellan ett par tänder, som ett slags steg till det jag ska fixa, och det spänner som fan. Det är som en molnande verk som aldrig försvinner, och det gör så himla ont när jag tuggar och håller på med tungan. Som tur är ryker en gummisnodd imorgon, men då måste jag offra en tand... buhuhu :( Ska som sagt dra ut en tand imorgon och jag hoppas på att det går lika smidigt som förra gången. Jag blir hemma hela morgondagen och ska nog hyra hem någon bra film, köpa en bra tidning och äta yogurt hela dagen. Just like the last time. Hähä, egentligen så vill jag helst skippa hela alltet. Men jag tror nog att jag är mäkta stolt över mig själv om drygt 2 år när allt är färdigt och klart. Längtar! Föresten, ni har jag och Cicci även fått med oss Linn på utlandssemster nästa sommar. Nu är det bara Ida kvar. Sen tänker jag sitta bänkad framför datorn tills vi bokat resa. Haha, skämt å sido. Men vi bokar så fort vi hittar någon som passar oss. Nej, nu ska jag sätta på mig något varmt om fötterna. Iskallt ju! Talk to you later. Puss.


Min absolut äldsta vän Ida. 
Vi har hållit ihop sen vi båda var 3 år gamla. Vi har gått i samma klass från förskolan till 9:an.
Otroligt. Vi är så lika, men ändå så olika. Jag älskar dig gumman <3



do it now, do it good

Hejsan. Är hemma ifrån en skoldag som var helt chill faktiskt. Hade först geografilektion och där fick vi tillbaka provet vi gjorde innan jul... 16,5/31. Hahaha, ett poäng över G. Jaja, jag trodde jag skulle faila på det provet så jag antar att jag ska vara nöjd. Sen hdae vi en och en halvtimmes lunch. Efter lunchen hade vi historialektion, men den hoppade jag eftersom jag skulle iväg till tandregleringen. Där satte dom dit gummisnoddar på tre tänder. Det hela gick rätt snabbt och smärtfritt. Efter det var det snabbt tillbaks till skolan för att ha svenskalektion. Där fick vi jobba enskilt med datorerna och våra uppsatser. I slutet fick vi tilbaka våran bokrecension som vi skrev innan jul. Den fick jag MVG på. Fett stolt över mig själv. Har fått MVG på alla svenskauppgifter! Hoppas bara att det fortsätter. Ikväll är det träning, dubbelträning faktiskt. Halv sju till åtta tror jag. Skönt att röra lite på sig. Nej, nu ska jag leta reda på mina saker och göra mig i ordning. Vi hörs! Puss.


it's a dirty freak for all

Hola amigos. De senaste dagarna så har jag varit in mycket på apollo, fritidsresor och ving och en massa andra resebolag på nätet. Ett par tjejer i min klass ska åka utomlands i sommar och jag blev sjukt sjugen. Men isåfall till nästa sommar. Nu i sommar har vi redan sjukt mycket, Rebecka spelar förmodligen cup i danmark, innan åker vi till göteborg och en massa. Iallafall, det blir isåfall jag, Cicci och Ida som åker iväg. Eller jag och Cicci har snackat om det och hoppas verkligen att Ida hänger på. Så Ida, om du läser detta - Är du sugen? Hör av dig så får vi snacka mer om det! Har tittat på Grekland, Turkiet och Bulgarien. Fatta härligt! Låter så jävla långsökt just nu, men tiden går snabbt... eller? Ska snacka mer om detta och boka så fort det finns någon resa som passar. Just nu finns det inga resor att boka tills nästa sommar?! Dryyyygt... jag vill boka NUU!

grekland


turkiet


bulgarien



hit me hard

Hejsan. Har nyss kommit ur duschen, kände att jag behövde det eftersom jag kom hem som en isbit för att det var så kallt från bussen och hem. Så nu har jag satt på mig mjukiskläder och jag har inget plugg att göra så ikväll blir det bara chilla. Ska försöka lägga mig runt 9 ikväll och verkligen försöka somna då. Jag lägger mig alltid nio - halv tio och sen blir det bara en massa smsande till typ 12 och då har jag förstört min sömn. Fast imorgon är det i och för sej sovmorgon så jag kan ta 09.22 bussen. Nice! Ska kanske försöka mig på en springtur eller ett par varv i skidspåret... vi får se vad kvällen erbjuder. Vi hörs. Puss!

Kolla dom här conversen! Huuuur snygga? Vart kan man köpa dem? Någon som vet?



plus/minus


- Spotify! Två ord : LOVE IT!
- Badkar! Vem uppfann det? Han/hon borde få nobelpriset om den inte redan fått det.
- Ke$ha. Jag älskar hennes nya låt Take it off! Lyssna på den:
http://www.youtube.com/watch?v=s8PDxpjEMW8


-Mensverk. Mh, behöver jag ens säga mera?
-Söndagseftermiddagar. Man sparar alltid det man måste till söndagseftermiddagen så att den blir fylld av tråkigheter. Min eftermiddag ser just nu ut såhär: klippa klorna på kaninis, borsta honom, skriva på uppsatsen, plocka ordning på rummet... save me somebody?


i'm a teaser

Hejsan. Käkade på China Garden igår med Cicci, Ida och Markus. Riktigt trevcligt. Vi åt buffé och de hjälpte mig med lite småproblem sådära... hahaha, herregud. Men det var iallafall sjukt trevligt. Och idag är det slö-söndag igen, i like it! Egentligen så hatar jag söndagar men nu när man inte har så mycket plugg och man bara kan driva runt hemma i mjukiskläder och göra det man har lust med så är det faktiskt rätt härligt. Det enda negativa är väll att jag har förjävlig mensverk och att jag måste fortsätta med svenska/geografi-uppsatsen... uuusch. Måste till biblioteket imorgon och låna 2 böcker om tsunamis. Har inte varit på biblan på år. Får se om jag hittar. På tisdag blir det tandregleringen i stan för att sätta gummisnoddar runt 2 tänder i nerekäken. Och på torsdag ska jag dra ut den andra och sista tanden. Nice. Det blir rätt mycket att dra ifrån skolan den här veckan men inte mig emot. Nu ska jag nog dra mig mot duschen - en låååång, vaaarm dusch... mhh! Vi hörs. Puss!




a few years ago, I was fearless

Hejsan. Idag har jag hunnit med att vara i Vattholma en sväng. Tittade på Rebeckas lag när de spelade match mot Rasbo. Becka spelade inte pga av att hon skadat knäet, men det var lite småroligt att titta ändå. Såg något väldigt snyggt där. Efter matchen åkte vi hem och nu sitter jag och väntar på Cicci. Vi ska ut och käka med Ida och Markus ikväll. Mycket trevligt. Vet inte vart vi ska käka än men det blir säkert bra. Vi var många fler från början först, men en efter en dissade dom oss. Hahaha. Mysigare när det bara är vi. Sitter just nu och tittar på Brooke knows best på MTV. Nej, ska nog gå och fixa mig lite. Känner mig risig. Vi hörs. Puss!

Förövrigt är det precis 1 år sen min Farfar dog.
Saknar dig Farfar <3


.


thinking of you makes it harder

Hejsan. Skönt med fredag igen, eller hur? Veckorna går galet snabbt! Nästan läskigt ju. Måndagen börjar och allt är segt och man ska upp till skolan, sen så är det helt plötsligt fredag och helgen börjar igen. Om det fortsätter i den här takten kommer jag snart gå i pension! Hahaha, nejdå. Men snabbt går det. Igår tränade jag med d3an. Gick hyffsat bra, men herregud var roligt det var. Alla var seriösa och det var fart i alla övningar. Vilken skillnad asså. Där skulle jag vilja spela. Efter den träningen så var det dags för match i Rasbo. Matchen gick inte alls något bra för någon av oss i laget. Men ändå så vann vi med 4-2. Sen blev det till att åka hem och slänga sig i duschen och sen sängen. Något jag längtade efter hela dagen. Idag hade vi styrkebana på idrotten tillsammans med naturarna. Det gick helt okej, men sen fick vi reda på att vi ska ha simning. Herregud... simma, det kan jag väll. Men att dyka?! Herregud, jag kunde dyka förut men har inte gjort det på jätte länge och dessutom måste jag hålla för näsan. Sen pratade han om att man skulle göra någon volt från 3:an... jovisst säger jag bara. Vågar knappt hoppa från 3:an. Sen som grädden på moset så sa han att det var till en stor fördel om tjejerna använde baddräkt och inte bikini för att man inte skulle fokusera så mycket på att dra ner överdelen när man kommit i vattnet efter att ha hoppat i. Baddräkt? Vänta.... what?! Äsch, det där kommer gå åt skogen. Men vad gör det? Palla bry sig om ett fånigt simtest. Ikväll blir det bara till att vara hemma och mysa. Pallar inte dra iväg till någon kompis eller någonting alls. Har lite ont i huvudet så jag sätter väll på någon film med syrran eller nått. Ska nog dra ner till badkaret nu. Vi hörs! Ciao.


fcuk

God kväll. Turen till gränby blev väll rätt lyckad. Vi stannade först och käkade på Max... hahaha tjockisar. Sen fortsatte vi mot gränby och jag fick ett par jeansleggings och en svart tröja med puffärmar. Fast jag hittade inget av det jag egentligen skulle ha, vilket var den där tröjan och ett ämnesblock. Ämnesblocken var slut och tröjan fanns inte på hela affären. Imorgon blir det först skola, 08.30 - 15.00 med matteprov direkt på morgonen. Toppen start på dagen, eller? Efter skolan blir det bråttom hem för att käka något, byta om till träningskläder, packa väskan och dra iväg till Allians för träning med d3:an. Träningen håller på från 17.45 till 18.55. Efter det blir det ännu mera bråttom, jag och pappa måste kasta oss in i bilen där jag får trycka en yogurt eller liknande för att sen åka till Rasbo. I Rasbo väntar en träningsmatch med mitt vanliga lag. Hoppas turen är med oss denna gång. Vi har inte haft något vidare flyt de sista matcherna, inte helle den sista träningen. Katastrof... kom hem igår och kände att jag verkligen inte tyckte om innebandy längre. Ville verkligen sluta. Störde mig så mycket på en viss grej som får hela laget att gå ner sig och alla hatar när det blir så. Usch. Men idag känns det bättre och jag vill verkligen inte sluta. Är visserligen fortfarande riktigt irreterad på grejen från igår m och det kommer jag vara länge. Dock funderar jag på att byta lag. Men det blir till nästa säsong isåfall. Om mitt lag fortfarande finns kvar då. Annars går jag bara över till ett annat lag. Jaja, time will tell. Nu funderar jag faktiskt på att krypa ner i sängen... läsa lite ur 4:e twilight boken. Kan inte sluta le när jag läser boken. Får nämligen upp Robert Pattinssons ansikte i huvudet och det blir bara till att le, hahaha. Tror nog det blir så. Ni får ha det bäst. Puss!


no one else can feel it for you

Hejsan. Fick världens ryck och slängde mig i duschen. Kände mig så fryssen och irreterad så det fick bli min terapi. Nu känns det bättre och jag ska väll hugga tag i matteboken och plugga lite. Prov i morgon nämligen, på ekvationer och massa... inte mitt bästa ämne direkt. I skolan idag så skulle vi välja en individuell kurs på 50 poäng som vi ville gå i 2:an och vilken profil vi ville ha. Som förstahandsval valde jag Datorkunskap som kurs och Juridik & Kriminalteknik som profil. Andrahandsvalet blev Aktiekurs A och där blev profilen Företagande. Det betyder att jag har 150p kvar att välja till 3:an sen och då sa dom att det skulle finnas en massa fler kurser att välja på. Jag är redan rätt så säker på Engelska C, eftersom det kan ge meritpoäng och jag har lätt för det. Sen behövs en till 50poängs-kurs men det blir nog ganska lätt att välja. Jag bara fasar inför dagarna i 2:an med alla lektioner... uuusch. Nej, nu ska jag plugga lite och sen blir det gränby med familjen. Behöver nya skrivblock och så ska jag leta efter en speciell tröja som jag aldrig hittar -.- Vi hörs, puss!

Såg den här bilden på nätet. Så gaaaalet snygg tatuering! Jag vill ha en liknande.
När jag blir 18 ska jag gadda mig redan första dagen... eller ja.
Ni fattar hur sugen jag är på att göra det iallafall.


imagination is more important than knowledge

Hejsan. En ganska lugn första dag på veckan. Det går faktiskt riktigt snabbt en dag när man slutar 3. Trodde jag skulle lida igenom alla dessa dagar fram tills lovet... men det kommer nog faktiskt fungera. Idag hade vi hörförståelseprov i Engelska som alla 1:or hade. Gick faktiskt bra, skrev svar på alla frågor och så och det kändes väldigt bra. Just nu måste jag fixa lite med min svenskauppsats. Man skulle ha kommit en bit på faktadelen imorgon och visa det för läraren och jag har inte alls kommit långt. Ett par meningar bara, så det är nog dags att sätta igång. Wish me luck! Vi höres, puss!


heaven does'nt seem far away anymore

Hejsan. Är nyss hemkommen ifrån stan. Vid ett spelade mitt lag + min syster match. Den ska vi inte ens prata om. Ursäkta, men dom var verkligen urusla. Ingen rörde på sig, och jag blir så himla förbannad på vissa i laget. Åååååh, har bara lust att slå någon! Iallafall, efter det åkte jag, mamma, pappa och syster till gränby för att vi skulle försöka hitta någon väska till mig och en till Becka. På gränby träffade vi Maria, Marlene och Daniel. Lite roligt sådär. Jag hittade ingen väska, men det gjorde Becka. Lucky her. Min tur nästa gång. Har verkligen svårt att hitta en väska. Jag vill ha någon lite större, svart med dragkedjor. Hittar aldrig någon sån. Efter gränby åkte vi och köpte en varsin hamburgare på mc. Ikväll blir det nog lite arbete på svenskauppsatsen eftersom jag missade lektionen i fredags. Viktigt viktigt. Haha, vi får se om det blir gjort bara. Ska försöka få ut Cicci på en liten promenad också... vi får se hur det går, hahaha. Men vi hörs. Puss!


tjejerna <3
F1 QL 4EVAH hette våran skiva vi gjorde i 9:an med endast en låt på. Hahaha, ingen vidare seriös skiva !


work that runway





ambitions

Godkväll. Är ganska nyss hemkommen ifrån syrrans match, som dom tyvär förlorade. Men Rebecka gjorde 2 mål, så det är ju bra. Ikväll blir det bara en chillkväll. Först och främst mat (kycklingwok), sen bubbelbad, tvn och godis. Underbaaart. Funderar dock på att höra av mig till Cicci men vi får se om jag pallar. Kanske drar en runda i storvreta i hopp om att hitta något roligt. Börjar få ont i halsen, inte kul alls. Svårt att svälja och det svider. Börjar jag bli sjuk kanske? Ingen bra start på skolan om man säger så. Måste ju vara med nu i starten på sista terminen i 1:an. Herregud, har det gått så fort? Det känns som om det var igår som vi precis hade valt vad vi skulle gå. Scary shit. Nu är det istället 94:orna som har valt. Precis ett år sen vi valde. Och nu har vi snart gått ut 1:an. Eller snart och snart, men en termin kvar och det går fan snabbt. Jag längtar! Fast ändå inte, i 2:an säger alla att det blir så mycket prov, läxor och föredrag men jag har svårt att tro att det kan bli så mycket värre än hur vi har det nu. Vi får säkert mycket längre dagar också... okej, jag har ändrat mig - jag längtar inte! Ska dra och kolla upp om jag har något badskum kvar nu, hoppas. Vi hörs. Puss!



Tydligen så går det inte att ladda upp egna bilder, så kan inte lägga ut min vanliga Love Sandra :(


i'm on my own

Godmorgon. Gick nästan nyss upp. Är ganska öm i högra sidan i munnen nu, inte så att det gör lika ont som igår men när man kommer åt med tungan så dunkar det till. Inte så skönt. Nästa vecka ska jag till tandregleringen i stan för att de ska sätta dit två gummisnoddar i nedre käken. Idag ska jag till Vattholma för att kolla på när syrran spelar match i d4:an. Mot almunge. Det ska nog gå bra. Efter det har jag inga planer alls. Vi får se vad som händer. Imorgon blir det mer innebandy då mitt lag spelar. Jag ska inte spela, men åker med som support ändå. Det är en viktig match imorgon, om vi vinner drar vi ifrån som serieledare. Men om det andra laget vinner går de om oss och vi är inte längre serieledare. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kanske ut med syrran. Ha det bra. Puss!


animalistic


asantesana squash banana - say what ?

Sitter och kollar på Lejonkungen och fick helt plötsligt för mig att jag skulle logga in på min gamla playaheadsida. Haha, sandruuww... hej fjortis eller vadå ? Uppdaterade iallafall min bloggadress på min presentation så man får ju hoppas att det lockar till sig lite fler läsare (såg att jag föresten hade besöksrekord iförrgår, yeey!) Nu till det jag skulle skriva om - hade fått hur många gbinlägg som helst, men jag fastnade speciellt för ett.


Haha , väldigt charmigt eller hur? ehm.... NOOOOT! Tror inte han förstod att jag bara är 16 och jag har inga som helst erfarenheter av vare sig krogar eller så. Mitt svar blev ingenting. Jag svarade inte ens.

Jag är hungrig. Yogurth är inte mycket att hurra för. När mamma kommer hem ska jag be henne koka lite makaroner eller någonting. Hare bra! Puss.


destination unkown

Hola. Som sagt så har jag varit hemma från skolan idag. Var till tandläkaren i morse vid 10 och skulle ju dra ut en tand. Pappa följde med eftersom jag var rätt nervös, haha. Iallafall, det som kändes mest var sprutan och bedövningssalvan innan man tog sprutan smakade hur jävla illa som helst. Låg och darrade där i stolen till en början, men efter ett tag slappnade jag av och allt gick på ungefär 30 minuter. Hur smidigt som helst faktiskt. Det är bara det att jag ska göra detta en gång till... den 26:e. Blää, jag orkar inte. Efteråt hyrde pappa film till mig, och efter som jag är så såg jag 17 again. Rätt bra, men inte någon favorit. Nu ska jag sätta på Lejonkungen och försöka få i mig lite jordgubbsyogurth. Vi hörs senare kanske, puss!




time will tell

Hejsan. Jag blev hemma idag. Har inte kunnat sova på hela natten pga. magont. Inte skönt alls. Imorse vaknade jag med illamående så mamma föreslog att jag skulle vara hemma, så jag följde hennes råd. Imorgon går jag inte heller i skolan eftersom jag ska till tandläkaren och dra ut en tand, känns inte som världens bästa sak att ila iväg till skolan direkt efteråt när det ändå kommer blöda och så. Så det blev en väldigt kort första vecka för mig i skolan.. 2 dagar. Lite lagom sådär, hahaha. Ikväll är det ju träning men vi får se om jag ens åker dit. Träna kommer jag nog inte göra iallafall, vi får se om jag åker dit bara för att träffa laget och kolla lite.
Nu ska jag sätta på någon bra disneyfilm, vi höres! Puss.


 
Joel Kinnaman - så sjuuuuuuuuuuuukt jävla snygg


lookbook-topshop




alla har krav på mig, speciellt du

Hejsan. Har precis käkat middag, pasta och skinksås blev det. Väldigt gott. Skoldagen idag var lugn, fick reda på att vi ska ha prov den 2 februari och det var inte något vidare stort prov heller... så det är ingen panik än så länge. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt. Sista skoldagen i morgon för den här veckan. På fredag ska jag till tandläkaren och dra ut en tand... början till min tandställnings-journey! Gaah, jag längar INTE kan jag säga. Jag är helt skräckslagen... buhuhuuu :'( Men vi hörs kanske senare. Puss!



min klass , en av de första dagarna i gymnasiet.


you're just a backstabber


Hejsan. Nu är jag hemma efter den första skoldagen år 2010. En rätt lugn dag. (fick precis världens hjärtattack! våran vindslucka som är gjord av tjockt trä ramlade precis ner i hallen med världens smäll på skohyllan och skohornet small i golvet. ingen vet vad som gjorde så att den ramlade... tänk om det bor någon på våran vind!? hjäääälp). Vi hade bara 3 lektioner, fast varje lektion var ungefär 1 h och 30 minuter långa så vi slutade halv fyra. Förövrigt så är det våran senaste lektion. Just ja, tror det är nästa vecka som vi ska få välja de individuella valen inför årskurs 2. Jag känner mig lite osäker på den fronten, men är 100% säker på att jag ska välja engelska C iallafall. Dels för att det ger 0.5 meritpoäng men också för att jag har väldigt lätt för språk så det blir en lätt kurs för mig (hoppas jag). Ikväll är det innebandyträning och jag är peppad. Fast jag har lite ont i hälen, men det får gå ändå. Känns som om jag inte greppat en klubba på år... fast sist jag tränade var i torsdags hahaha. Ska gå och hämta ett par shorts nu och sen käka någonting och sen skjutsar pappa mig till ärentunahallen.
Vi hörs senare eller imorgon. Puss!


before/after

Jag blev just färdig med garderoben. Det tog inte alls lika lång tid som jag hade väntat mig, visserligen ligger de saker som ska slängas i en enda röra på golvet men det är en annan sak!


före


efter

skillnad va ?


up up and away

Hejsan. Sitter mitt på golvet i mitt rum där jag håller på att rensa ur min 2:a garderob som är fylld av gamla papper och saker som jag sparat bara för sparandets skull. Har redan fått ihop två stora plastkassar med saker som ska slängas och jag har knappt börjat. Dock känns det som om jag inte riktigt kommer hinna bli klar ikväll... jag lär nog ta lite imorgon också. Idag har jag inte gjort någonting alls, bara degat runt hemma och försökt att få tiden att gå sakta. Vill verkligen inte börja skolan imorgon. Eller jag vill ju träffa klassen så klart, men alla äckliga prov och sånt skit. Nja, det klarar jag mig bra utan. Börjar iallafall 10.05 imorgon och slutar 15.35. Inte bra alls. Jag som är van vid att sluta 11.05 på måndagar och 12.10 på tisdagar. Buhuuu, jag kommer dö innan läsåret är avklarat. Ska fortsätta mig garderobsrensande nu. Ni får ha det så bra! Puss.




stop, don't even go there

Hejsan. Det blev ingen pulkaåkning igår... Cicci var för feg. Vi tog en promenad istället, utan kameran (den låg så fint i sängen tyckte jag. läs: jag glömde den) Vi pratade väldigt mycket om våran fina, gamla klass 9A. Det gör vi alltid när vi träffas. Vi kan inte sluta prata när vi satt igång, vi pratar om vilken tur vi hade, hur underbara alla var, hur jobbigt det var för vissa i 8:an osv. Idag var jag iväg till Alunda där syster spelade match mot just Alunda. Matchen vann min systers lag lätt med 8-0. Hon fick in en riktigt fin tryckare mot en person i Alunda och då fick jag mig ett gott skratt. Hahaha, skadeglädje på högsta nivå! Sen åkte vi vidare till mormor och morfar där vi fikade. Sen drog vi hemmåt och enda sen dess har jag suttit instängd på mitt rum med musik på högsta nivå medans jag rensade ur min garderob. Det behövdes kan jag säga och nu har jag så fint i garderoben. Men det förstörs väll inom ett par dagar. Så är det alltid. Nej, nu ska jag nog gå ner och bada. Det var länge sen. Fick ett jättemysigt badskum som innehåller vitt te av Ida. Hon känner mig bra hon. Vi hörs. Puss!


underbara, gamla 9A <3


this is a place you dont belong

Hejsan. Var på bio med Ida igår. Länge sen jag såg en sån bra film. Vi var och såg Avatar. Hur grym som helst! Verkligen värd de 2 timmarna och 40 minuterna det tog. Sitter här framför tv:n helt trött... gick upp 06.45 imorse (!) för att titta på systers match. Den slutade 7-7 efter att de jobbat sig upp från 7-3. Mycket duktiga. Efter det har jag i stort sett bara drygat hemma. Jag och Cicci ska kanske ge oss ut i pulkabacken och dra ett par åk. Då följer självklart kameran med och ni får ett par härliga vinterbilder på ett bar kalla och blöta tjejer i backen. Det var otroligt länge sen jag åkte pulka, eller lekte i snön överhuvudtaget, så det ska bli helt hyyyyper. Wiiiieee! Imorgon har jag ingenting planerat, ska kanske åka med och kolla på syster när hon spelar match mot alunda. Vi får se. De vinner, lätt. Nej nu ska jag hjälpa mamma med tvätten. Vi hörs. Puss.




your only gonna break my heart

Goddagens. Har legat hela dagen... känner mig vääääldigt nyttig om man säger så. Bara degat framför tv:n med datorn på magen. Har inte haft lust till annat. Men ikväll, då börjar träningen igen. Så skönt! Det är inte utan att man får lite dåligt samvete man ligger hela dagarna. Men det är ju bara lov tills på tisdag... jag vill inte, jag orkar inte. Alla prov, läxor, förhör, uppsatser m.m. Och sen så är det en till sak vi i klassen ska ta i tur med. Inget jag tänker nämna här, men jag hoppas verkligen att det går som vi vill. Tänkte bege mig ut nu... fast bara till preem-macken ca 50 meter bort... för att köpa glass till mig och mami. Hahaha, bra att man får träna ikväll iallafall. Hare bra! Puss.


ida, jag, linn och amela på högstadiebalen .
miss that time <3


jag vill fånga alla färgerna tills de tar slut

Qué hola! Jag är på världens flummhumör... jag orkar inte. Jag är TRÖTT. Jag var upppe 6 imorse för att åka till  Fyrishov och kolla på syrran när hon lirade semifinal. Det var helt onödigt att gå upp så tidigt eftersom dom ändå åkte ut... men dom kom 3:a i A-slutspelet i Storvretacupen som är världens största cup, så all cred till dom. Ikväll blir det pizzakväll med laget. Myyys! Vi ska käka på Kreta och snacka om vårsäsongen och sånt. Nej nu ska jag sluta skriva, helt värdelöst. Hare bra! Puss.


nyår - bildbomb

Nyår !
Kvällen/natten spenderades med Cicci, Lovisa, Linn, Simon, Ida, Fabian, Markus, Jakob och Adrian (som drog efter ett tag). Det var helt duunder !

















RSS 2.0