you gotta clean up your look with all your lies

Åh, jag bara älskar såna här dagar då man har hela låååånga dagen på sig att ta hand om sig själv. Jag snackar hår, hud, naglar, ben ... you name it! Man har lite musik på, donar och går runt och tänker för sig själv. Hittills har ungefär halva min kropp blivit omhändertagen... jag har tvättat håret (lääänge), haft chockladmask i ansiktet, noppat ögonbrynen och rakat benen. Nu återstår naglarna, hudkräm och inte så mycket mer tror jag. Fast jag sätter inte på mig klänningen än... den får åka på precis innan jag går. Annars kommer det säkert komma en massa oidentifierbara fläckar på den, hahaha. Sätter istället på mig ett par jeansleggings och myströja och drar på mig uggsen när jag och Cicci ska vandra iväg till affären för att inhandla det sista.



Musiken som just nu går varv på varv medans jag tar hand om mig själv är;
I-rony - Sophia Somajo
Empire state of mind - Jay-Z
Russian Roulette - Rihanna
TiK ToK - Ke$ha
Possibillity - Lykke Li



happy new year

Hejsan. Sista dagen på 2009. Det känns! Allt går så snabbt. Snart är det 2010... shit, det känns bra att skriva det. Jag känner på mig att 2010 kommer bli mitt år. Ska snart iväg och handla lite med cicci, de sista grejerna sådär. Köpte cider igår som vi ska ha, men det behövs ju lite saker att äta, dricka osv. Det kommer bli en super kväll. Ett perfekt avslut på ett lite sämre år. Jag har ett nyårslöfte.. faktiskt. Jag brukar aldrig ha sådanna. Men nu har jag ett perfekt. Jag ska satsa allt jag har och orkar på den kille jag ''gillar''. Det får helt enkelt bära eller brista. Haha, vi får se hur det går. Den som lever får se... eller hur? Nu ska jag slänga mig i duschen, göra chockladmask i ansiktet och fixa naglar och sånt. Ni får ha det så bra och gott nytt år! Puss.

Lägger ut en bild på vad jag ska ha på mig ikväll.
Känner mig lite tråkig med bara svart/vitt men det funkar det också, right?
Det enda som är färgglatt är väll den blåa klockan... hahaha.  






storvretacupen

Hejsan. Long time no see. Har haft fullt upp med innebandycupen som började den 27:e och avslutades igår, den 29:e. Jag har spelat med mitt lag och för oss gick det inte särskilt bra... jag behöver inte gå in på några detaljer men vi kan mycket bättre än så. Min syster (som är 95:a) spelade med tjejer som är 6 år äldre än henne... alltså 90:or. Hon och några ifrån hennes riktiga lag spelade med 90:orna under cupen och för dem gick det rätt hyffsat. Men de åkte ändå ur rätt tidigt. Tror inte det gick nå vidare bra för något storvretalag överhuvudtaget. Men min syster får chansen den 2:a januari igen. Då spelar hon med sitt eget lag. Vi får hoppas att det går bättre då. Själv så ska jag sitta i sekritariatet på Bolandsskolan hela dagen den 2:a. Inte något vidare kul, men vad gör man inte för innebandyn. Hahaha. Nu ska jag snart äta, lasagne.. mh, pappas hemmagjorda. Super! Sen ska jag nog följa storvretas a-lag via internet när de spelar match i Falun. Hoppas det går bättre för dem än vad det gjorde för oss andra storvretalag. Vi hörs. Puss!


hjärter dam

Hejsan. Var på Gränby med mamma och pappa idag. Vi kollade in rean och sen så käkade vi på någon italiensk resturang. Jag köpte mig ett par jeansleggings för 149 och sen så fick jag ett par uggs för ca 600:-. Dom har jag sprayat och jag ska ha dem ikväll när vi ska åka till min moster och morbror. Där ska vi träffa släkten på mammas sida för att äta julbord och ha trevligt. Just nu sitter jag här nästan färdig fixad... har lite kvar med sminket men tog en liten paus ifrån det ett tag. Ska snart gå och göra mig helt klar. Imorgon är det dax för första matchen i Storvretacupen (världens största innebandycup). Är taggad till tusen. Första matchen går av stapeln klockan 09.00, så det blir till att gå upp tidigt imorgon bitti. Ni får ha en trevligt kväll. Det tänker jag ha. Puss!

PS. Snart kommer jag även lägga in lite bilder som JAG SJÄLV har tagit. Vet att det har varit mycket dåligt med det... men nu när jag har fått en kamera ska jag försöka bli bättre med det!



bild tagen med min nya kamera.. love it!


this is just getting started

Hejsan. Har alla haft en bra julafton? Min var helt okej. Fick bland annat bodylotions, pengar, den 4:e twilight boken, kläder... och det bästa av allt - en canon digitalkamera med 12,1 megapixel. Jag är supernöjd! Ska gå och leka med den nu, vi hörs. Puss!


i natt kom isen över sjön

God jul allihopa! Fick ändå lite tid att knepa ihop ett inlägg. Blir bara ett kort ett. Som vanligt låg jag och vred och vände mig hela natten i väntan på att få gå upp och öppna någon julklapp. Somnade ändå till slut. Nu på morgonen har man blivit bombad med God Jul-sms, och jag har bombat andra, hahaha. Fick öppna 2 julklappar nu på morgonen, ett par urmysiga sockor och en jättefin sjal/halsduk. Nu börjar alltså det långa väntandet... först på att mormor och morfar kommer, sen väntar man på Kalle Anka och sen väntar man på att få öppna resten av julklapparna och allra sist längtar man efter Karl Bertil Johnsson och Svensson-Svensson. Sen är julaftonen över... sadface. Men jag har ändå den 26:e kvar. Wiiiee. Då är det som sagt lilla julafton. Längtar. Fast Storvretacupen börjar ju den 27:e för mig och jag har min första match klockan 9. Alltså är det samling 8.15. Haha, herregud. Jaja, det behöver jag inte oroa mig för nu. Vi hörs imorgon! Puss och God Jul!


god jul!


jag menar jag har tur

Hola! Nu är det bara... ca 7 timmar kvar tills julafton! Och jag vill ha Lilla julafton ikväll! Inte den 26:e... har ändrat mig. Traditioner är till för att hållas, och jag är ju uppväxt med att vi i släkten träffas den 23:e och äter och har det mysigt. Det kanske är därför jag inte har någon riktig julkänsla. Jaja, idag var jag på stan med Cicci. Herregud, den galningen säger jag bara. Hon skulle ha kläder till imorgon och till nyår. Wiiieeeee, Cicci och jag kör på djurtema på nyår! Både hon och jag har en tight, kort klänning. Hon har zebramönster på sin och jag har leopardmönster. Dock är min med dragkedja, men det fungerar ändå. Haha, vi kommer se rätt tuffa ut... eller? Planerna börjar bli klara och vi tror vi ska vara i Årsta hos en kompis där. Det blir mys. Men väldigt många personer, runt 20 styckna. Haha, allt kommer bli kaos. Men det är det värt. Nu ska jag färga håret på min lillasyster som vill bli mörkare. Ha det bra! Puss.




jag känner efter om det här är att vara fri

Godmorgon. Vaknade rätt nyligen och ligger fortfarande kvar i sängen. Har haft en rad konstiga drömmar i natt. Den ena drömmen handlade om killen jag ''gillar''. Man vet aldrig riktigt vart man har honom om man säger så. Jaja. Idag åker jag in till stan med Cicci. Vi ska fixa de sista julklapparna inför imorgon - JULAFTON! Kan ni fatta det? Det är julafton imorgon... jag som nyss gick i shorts och linne. Tiden bara flyger förbi. Ikväll blir det istället för Lilla julafton med släkten, en uppesittarkväll med familjen. Vi i släkten på min mammas sida har haft som en tradition de senaste 17 åren (tror jag) att vi alla samlas hos någon av min mamma eller hennes tre bröder för julmat och klapputdelning. Nu är den morbror och hans familj vi skulle varit hos utomlands, så vi får fira Lilla julafton den 26:e istället. Inte mig emot. Ganska skönt med en lugn kväll omväxlingsvis inför julafton. Nu ska jag slänga mig i duschen. Vi hörs. Puss!


Mina fina tjejer <3


mitt år - 2009

En sammanfattning av mitt år 2009. Kör inte på några bilder, eller jag lägger väll in en då och då. Enjoy!

Januari
Jobbade som mest på Fullerö (där jobbar jag inte nu). Hade rätt lugnt i skolan och försökte njuta så mycket som helst av sista året på grundskolan. Den 26:e januari dog min underbara farfar av cancer. Jobbiga sista dagar i januari.

Februari
Mycket jobbig månad, allt på grund av det som hände i januari. Ingen av oss i släkten Larsson mådde väll särskilt bra eftersom vi alla hade mist våran glädjespridare.

Mars
Det jobbiga fortsatte.

April
Fortfarande jobbigt men livet började rulla på nästan som vanligt igen. Rätt mycket i skolan eftersom Nationella proven började.

Maj
Åkte in till sjukhuset med världens magverk. Var med om samma sak i september -08 men då skickade de hem mig efter ca 3 dagar på barnavdelningen. Men nu lades jag in på vuxenavdelningen och där gjordes det en massa undersökningar. Blodprover, ultraljud, gyn.undersökning m.m. Efter ca 2 dagar konstaterades det att min blindtarm var inflammerad. Då var det bara till att operera. Jag förbereddes för operation genom att duscha med en särskild tvål och jag fick lägga mig i sängen igen. Klockan 4 på natten den 26:e maj opererades jag. Allt gick jätte bra och jag var väldigt envis med att åka hem direkt på morgonen. Vilket jag också fick göra. Jag låg med dropp under de dagar jag var där.

Juni
Den 6:e juni (nationaldagen) jordfäster vi farfar. Gravplatsen är jätte fin.
Sista tiden med underbara 9A. Vi njöt av att bara vara tillsammans. Balen med alla Ärentunaskolans 9:or förblir oförglömmlig. En underbar kväll/natt med alla i min klass. Avslutningen förblir också oförglömmlig. Allt började bra på kvällen och vi kände att vi skulle klara denna kväll utan tårar. Sen när vi ska säga hejdå till lärarna så kommer tårarna på en kille i min klass (en av de starkaste och modigaste, inte fysiskt). Jätte hemskt att se. Alla i klassen går ut på skolgården och vi samlas för att säga hejdå till de andra underbara lärarna. Sen ställer vi upp oss för att ta kort. Då kommer tårarna på mig och på alla andra. ALLA GRÅTER! Vi kramades hur många gånger som helst och jag kände att jag inte vill lämna dem. Den 12:e juni låg långa texter om hur mycket vi skulle sakna varandra uppe på bilddagboken och facebook. 9A - Den bästa klassen någonsin! Åkte till Laffsen (ett badställe) och spenderade natten där med ett gäng underbara personer.




Juli
Sommarlovet börjar och jag känner fortfarande en stor tomhet av både farfar och 9a. Familjen åker till Göteborg och Gothiacupen. Min syster spelar.

Augusti
En ny skolperiod börjar, denna gång i gymnasiet. Fyrisskolan, min klass heter SP1B. Underbara människor allihopa (eller nästan). Jag trivs väldigt bra.

September
Min syster fyller 14, jag fyller 16. Jag får börja övningsköra (vilket jag inte börjat med än). En ganska lugn månad i skolan.

Oktober
Helvetet i skolan börjar. Prov, läxor, uppsatser, förhör... Alla i klassen dör en aning.

November
Ännu mer jobbiga saker i skolan. Vi dör ännu lite mer.

December
Fortfarande rätt mycket i skolan men det börjar lugna ner sig lite. Vi får jullov och alla är superlyckliga. Detta förtjänar vi! Under jullovet så måste vi börja fundera på vilka kurser vi vill gå i 2:an och 3:an (redan nu?!).


vi är dem som du hatar en söndag på dagen

Hejsan. Vaknade vid 10 och satte fort på mig morgonsocken. Så himla kallt överallt! Sedan hjälpte jag pappa med julstädet. Mamma jobbar och Rebecka var på avslutning, och sen smet hon naturligtvis iväg till stan för att fika med sin kompis. Jaja, nu är jag iallafall klar. Det går faktiskt ganska så snabbt om man har musik på och tar lite i taget. Sitter just nu och äter jordnötter, haha. Är så himla lycklig över att jag inte är allergisk. Förut så reagerade jag på cashewnötter (och det gör jag troligtvis fortfarande, har inte ätit det sen dess)... men övriga nötter klarar  jag. Bara för att jag skriver det här så börjar det klia i ögonen, hahaha. Bad luck. Idag ska jag bara ta det lugnt, pynta lite i rummet och sen ikväll träna. Vi har bestämt att vi ska träna mest på straffar på träningen idag, efter det ska vi fika lite eftersom det är jul och sen skulle alla spelare få en liten julklapp ifrån klubben (Storvreta IBK). Undrar vad det kan vara. Nyfiken. Nej, nu ska jag fixa ihop någon lunch. Ha det bra! Puss.




visa mig något jag aldrig sett förut

Hejsan. Sitter och myser framför tv:n. Mamma och Rebecka tittar på Anna Ankas jul... hmm, jag har inte riktigt fastnat för det än. Kommer nog inte göra det heller. Dryg brud! Kan inte beskriva nog om hur mycket jag retar mig på hennes röst. Har lite långtråkigt, så jag kör på någon slags lista. Ha en bra kväll. Puss!




Nämn något som gjorde dig glad igår: Tanken av att jullovet började idag
Vad gjorde du kl 08 imorse: Satt och pratade med min tandläkare 
Vad gjorde du för 15 min sedan: Fixade in nya låtar till spotifylistan
Det sista du sa högt: Kan du fatta va ?
Det senaste någon sa till dig: Haha, ja men jag älskar den
Vad har du druckit idag: Juice och vatten
Vad var det senaste du åt: Rom
Vad var det senaste du köpte: Mat
Vad är det för färg på din ytterdörr: Mörkbrun
Vad är det för väder hos dig nu: Snöigt och mörkt
Godaste glassmaken: hallonsorbet
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nja.. lite halvt sådär.
Sover du tungt: Ibland, men det beror på
Trivs du med ditt jobb: Jobbar inte, går i skolan... och där trivs jag !
Favoritklädsel: Tights och någon längre oversizad tröja
Favoritlåt just nu: Possibility - Lykke Li
Vad ser du om du tittar till höger: Julgranen
Vad gör dig glad just nu: Julafton på torsdag ! Jullov !
Vad ska du göra härnäst: Leta efter min kimono och sen titta på Trauma
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Rätt utråkad
Favoritgodis: Choklad eller surt godis!
Kläder just nu: Sammettights och svart tröja med paljettaxlar
Sommarplaner: Förmodligen Italien
Hur många kuddar sover du med: 1, får bara ont i nacken annars
Spelar du något instrument: Nej, har aldrig haft tillräckligt med tålamod för att lära mig.
Morgon eller nattmänniska: Lite av varje
Vad är viktigast för dig: Min familj och mina vänner
Är du kittlig: Haha, inte ett dugg... faktiskt
Snarkar du: Tror faktiskt inte så
Stjärntecken: Våg
Äckligaste insekten: Silverfiskar, spindlar, kackerlackor osv osv osv...
Längtar du mest efter just nu: Julafton och nyår.


time to get tipsy

Halloj. Åh, jag är klar med julklapparna ! Fast det blev jag igår. Idag var det julavslutning i Domkyrkan, vi lyssnade på musik och sånt. Rätt långtråkigt... fast det var en tjej i 2:an som spelade Sweet Dreams av Beyonce på piano. Hur fint som helst. Verkligen! Jag vill också ha tålamod att kunna lära mig såna saker. Jaja, i nästa liv kanske. Haha. Innan avslutningen var jag hos tandregleraren där jag fick veta hur mina kommande 2 år ska se ut. Först ska jag få en typ av tandställning som sitter fast nere i käken och något som sitter uppe i gommen där uppe. Sen på natten så kopplar man på någonting runt nacken som går upp i tandställningen. Och shit vad jag blev rädd när hon visade den, herregud tänkte jag, ska jag gå runt med den där metallsaken i skolan och på stan... men så var det naturligtvis inte. Det ska jag ha för att mina käkar inte är som alla andras (hahahaha). De ska även dra ut 2 tänder för att alla andra tänder ska skjutas bakåt. Hon (min tandläkare) sa att om jag var riktigt duktig och noga så skulle det inte ta mer än 1/2 år. Rätt lång tid ändå tycker jag. Sen ska de börja fästa den vanliga rälsen. Den ska jag ha i ca 2 år. Jag kommer ha världens pain! Nej, nu är det sluttalat om mina tänder... ikväll blir det bara att chilla gaaalet i soffan framför en brasa och en mysig film. Låter bra va? Funderar på att springa ner och ta ett bubbelbad. Tror nog jag gör så. Peace out!

Btw, ni som inte köpt några julklappar eller som inte är helt färdiga... här har ni lite sista-minuten-tips
eftersom jag är så snäll ;)

Pappa
Underkläder är något man inte orkar slösa pengar på själv,
och det är ju faktiskt tanken som räknas... eller hur?

Mamma
Smycken uppskattas alltid!
Du kan lägga till en liten lapp där det står att du låter gravera in det
hon själv vill på halsbandet, om det går vill säga.


Syster
Återigen, sm


Bror
Köp någon snygg t-shirt med ett snyggt tryck på! Det uppskattas alltid, och det är välbehövligt.
Fina exempel finns på bl.a. HM, jack & jones, www.zoovillage.com osv.



Pojkvän/Flickvän
Köp 2 biobiljetter och bjud med dig själv! Säg att du även bjuder på middag innan.
Middag, bio... och därefter väntar en mysig kväll tillsammans.





a long time ago in a land far away

Hallå. Dålig uppdatering på sistonde men det är så mycket med julen nu ju. Städa, pynta, baka osv. Idag städade jag mitt rum och sen var jag in till Gränby med mamma och pappa och julhandlade. Just nu sitter jag och lyssnar på high school musical låtar på spotify... hahaha. Länge sen. Imorgon blir det tidigt ! Jag och pappa tar bussen som går 06.52 till stan där jag ska till tandregleraren för 2:a gången. Vi ska snacka om hur vi ska göra med tandställning och hela den biten. Efter det traskar jag till Domkyrkan där vi på Fyrisskolan ska ha våran julavslutning. Rätt trevligt. Fast jag får alltid rysningar i kyrkor, ganska obehagligt faktiskt. Men det får funka. Det är ju ändå bara ungefär 1 timme. Nu ska jag borsta tänderna och sen sooova. Vi hörs. Puss.


idag är en bra dag

Tjenare. Ligger helt utslagen i sängen. Tanken var den att jag skulle idiotplugga när jag kom hem från skolan. Men så blev inte fallet. Har istället legat och chillat med datorn i knät och tiden har bara flugit iväg. Snart är det natt och sen är det morgon och då är det prov och då kan stackars lilla Sandra inte en gnutta. Låter bra , ha? Nej, känner att jag måste ta tag i pluggandet nu. Ordning och reda. Föresten, en fågel viskade till mig att eleverna på Bolandskolan får jullov imorgon. Vänta... WHAT?! Imorgon? Men vi då? Ska vi behöva plågas två dagar längre än dem? Inte det minsta rättvist. Jag ska börja på Boland... not! Vi hörs. Peace out. 


Idag får denna ursnygga man pryda bilden.  
Allas vår egna (egentligen bara min so keep your hands off)
Mikael Persbrandt aka. Gunvald Larsson !


fuck you, fuck you very much

Jag hade fel. Jag kunde bli på dåligt humör. Allt pågrundav en enda människa, en simpel, usel människa. En människa som jag inte ens bryr mig om egentligen men som jag retar mig på bara genom att hon finns. Är hon ens på riktigt ? Kan man helt seriöst vara så sjukt borta ? Åååh, jag blir galet arg. Ville bara få ur mig det, nu ska jag fortsätta med det jag höll på med. Vi hörs. Godnatt !


meet me halfway

Hola amigos! Idag är jag glad. Today I'm happy. Estoy feliz hoy. Inget kan förstöra det, åtminstonde inte ikväll. Inte ens pluggandet jag håller på med nu, ska ha prov på ett kapitel i geografi på torsdag om Människorna i världen... och om inte ens det kan få mig på dåligt humör då förstår ni hur glad jag är! Ska dra på träning snart. Skönt. Längtar. Vi har föresten bestämt vilken cup vi ska åka på i vår och det blir... bambambambam - MORA! Vi drar till med något nytt för en gångs skull tänkte vi. Och sen går ju Örebrocupen (som vi brukar åka på varje år) samma dagar som slutspelen spelas. Och där ska vi ju definitivt spela. Well, nu ska jag fixa håret och sen leta reda på ett par byxor. Det lär ju behövas. Vi hörs. Puss!


i cant let you go... just not yet

Tja. Sitter här precis hemkommen ifrån en trevlig tur med Cicci. Vi skulle till vårdcentralen för att hon skulle ta sin 2:a gardasilspruta. Allt gick bra tills vi satte oss ner och sjuksköterskan kom och ropade Ciccis namn. Har du sprutan med dig? Eh... va? Vänta, vad missade vi? Jooo, hämta ut sprutan! Så off we go till apoteket, där vi träffade våran älskade högstadielärare, hämtade hennes spruta och snabbt tillbaka till VC. Sen gick allt som smort och vi kom hem snabbt och säkert.
Nu börjar även nyårsplanerna rulla. Härligt. Nu är det bara nyårsklänning som saknas och sen - partey! Nu ska jag hjälpa mor min i köket, vi hörs. Puss.


söndag 13.3.99

Godmorgon. Skönt med lördag och helg, eller hur? I helgen ska jag bara njuta av att vara ledig innan jag tar och hugger i sista veckan innan jullovet. I veckan har vi ett geografiprov och en bokredovisning på svenskan. Känns ganska lugnt ändå. Idag tänkte jag dra mig till vattholma för att titta på syrran när hon spelar match mot Midas i division 4. Rätt kul att se. Imorgon är det min tur, då spelar vi mot Vide på hemmaplan. Den matchen ska vi också vinna, helt klart. Förra gången vi spelade mot dem vann vi med 5-1. Rätt säkra siffror, och ändå var vi inte på topp. Men man vet ju aldrig, dom kan ju ha lånat in spelare osv. Nu ska jag ta tag i vardagsrummet som jag lovade pappa och mamma att jag skulle städa. Jag är bra snäll jag. Haha. Efter det blir det dusch och sen Vattholma som sagt. Vi hörs. Puss.




fribiljett mot himmlen

Hejsan. Länge sen jag uppdaterade... tror jag. Har inte haft någon tid eller lust. Eller tid har jag haft hur mycket av helt av, men jag passar på att slappna av nu när jag kan. Imorgon tar jag hem Geografiboken och intensivpluggar tills på onsdag eller torsdag. Då har vi prov om människor, immigration, emigration och massa sånt där. Inte det roligaste precis. Idag har jag varit hemma från skolan. Kunde inte sova på hela natten utan vaknade flera gånger av en jävulskt värkande arm. Tog min sista Gardasilspruta igår och såna här biverkningar har jag aldrig fått. Iallafall hade jag fortfarande ont i armen i morse och mådde dessutom väldigt illa. Så mamma sjukanmälde mig och jag kastade mig i sängen igen efter en alvedon. Sov till 10.45, hur skönt som helst. Sen tittade jag på lite tecknat, vilket jag alltid gör när jag är sjuk, och gjorde lite lunch. Nu sitter jag här och mår mycket bättre. Funderar på att träna ikväll men vet inte riktigt. Kanske bara åker dit. Illamåendet sitter fortfarande i, men bara väldigt lite. Nej, nu ska jag fräscha upp mig lite. Kanske dra en borste genom håret osv... Haha, fräscht va? Vi hörs. Puss.
Klicka för att förstora bilden      Klicka för att förstora bilden
Ursnygga skor från www.have2have.se


you can't see it through my chest

Hejsan. Sitter och fixar med mina spotifylistor. Tar bort de lite äldre och lägger till nya. Har även dragit ut pappret jag ska ha till föredraget på samhällskunskapen imorgon. Jag ska, tillsammans med Clara, Henrik och Adam, redovisa om Folkpartiet. Själva föredraget ska ta ca 5 minuter, så vi slipper stå och pinas under en längre tid. Ikväll är det träning, roligt. Sen ska jag hem och... ja, göra ingenting. Har inte något prov att plugga till, inga läxor att göra... jag kan nästan säga att det känns tomt. På ett mycket bra sätt! Nej, nu ska jag upp på rummet och fixa fram innebandygrejerna. Hare bra! Puss.


mitt älskade lag <3


kom ihåg mig då

Hola a todos! Hur är läget? Kom precis ut från duschen. Skööönt! Innan det var vi i Morgongåva och spelade match. Vi behövde en seger för att gå om dom och komma upp i serieledning. Och vad gjorde vi? Jo, vi gjorde exakt det. Hur underbart som helst. Eftersom vi haft våra dispyter med dem, inget jag går in på, men visst var det skönt att vinna?! För min del blev det 2 mål. Mina ben var inte riktigt igång men det gick ändå helt hyffsat. De andra 3 målen gjordes av Andrea, Sara och Emilia. I omklädningsrummet hurrade vi för segern och alla berömde varandra och vi hade världens lagkänsla. Detta förtjänade vi! Nu kan jag leva på det resten av kvällen. Ikväll tänkte jag bara läsa igenom ett föredrag jag ska hålla på onsdag och sen äta gott och titta på någon mysig film. Låter som en urbra söndagskväll, för att inte tala om 2:a advent! Herregud, det är bara 18 dagar kvar till julafton. Hel knas ju! Tiden går fort som attan. Skönt iochförsig, men helgerna går på tok för snabbt. Skönt med bara 2 veckor kvar i skolan nu. Vi i SP1B ska ha ett välförtjänt lov! Vi har haft prov och läxor varenda vecka. Not so funny, right? Nej, nu ska jag gå och leta reda på mina mjukisbyxor och mysa gaalet i soffan. Vi hörs! Puss.


tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

En update från konserten i torsdags kanske ? Lars Winnerbäck!
Underbart, fantastiskt, makalöst... jag kan fortsätta och fortsätta men det finns inga ord för hur bra han var. Han dagen började med låten Järnvägsspår och avslutade med Elegi som extranummer. Helt extremt! När han sjöng Hugger i sten var alla i extas. Hela fyrishov hoppade och skrek. Inte nog med det... VI STOG LÄNGST FRAM OCH HAN TITTADE MIG I ÖGONEN! Jag var helt hypad dagen efter och kunde inte riktigt fatta att det var sant. Enligt mig är han den bästa live-artisten. Vilket performence. Vilka låtar. Vilken kille! Jag tänker boka flera konserter med honom, det är ett som är säkert.
 






it's like my iPod stuck on replay-ay-ay-ay

God kväll. Sitter här och tittar på Bonde söker fru. Inte kul någonstans. Har varken lust eller ork med något annat. Funderar ändå på att gå ner och ta ett bad. Eller man kanske inte ens får bada i badkar när man precis piercat sig? Man får ju inte sola solarium eller bada på ca 8 veckor. Gäller det badkar också? Det återstår att se. Jag är supersugen på att köpa en nya piercing. Ska nog göra det lagom till nyår sådär. Det är nog ungefär då jag får byta för första gången. Nej, nu ska jag titta vidare på bönderna. Vi hörs. Puss.



pump it up

Hejsan. Kom hem från skolan för ett tag sen. Hade spanskaprov sista lektionen som gick helt okej. Var färdig på en halvtimme. Mötte sen Cicci och Ida och vi tog bussen hem. Idag ska jag bara chilla, funderar på att dra ut och springa men jag vet inte. Är lite sugen, men det betyder att jag måste ladda upp min iPod och jag vet inte om jag orkar leta reda på sladden. Hmm.. världens dilemma. Har ingenting att plugga på så det känns skönt, har bara svenskaboken vi ska läsa. Och det gör jag så gärna, Om jag kunde drömma är ju helt super! Ligger och ler för mig själv när jag läser den fan! Nej nu ska jag hitta på något att göra. Vi hörs! Puss.

Föresten, jag har bestämt mig- jag ska sluta tänka på honom.



.


1 december

Kom hem från träningen för en timme sen typ. Har hunnit duscha och tvätta piercingen. Fick ett klubblad rakt över naveln idag och det kändes kan jag säga... sved som fan. Just det, kom precis på.... det är 1:a december idag! Herregud, det är bara 23 dagar kvar till julafton. Här ska börjas köpa julklappar i massor! Har inte köpt en enda. Har heller ingen aning om vad jag ska köpa till vem. Imorgon fyller föresten min bästa vän Ida år. Grattis i förskott gumman! Har köpt henne en liten rosa tuggummiautomat. Hoppas hon inte läser detta, hahaha. Nu ska jag plugga spanska och sen titta på Desperate Housewifes. Har gjort ett litet kollage på tips på julklappar till mamma, pappa och syster/vänner. Enjoy! See ya bitches! Puss.




bad romance

Tjenare. Försöker plugga lite spanska eftersom jag har prov imorgon men det går inte så bra som jag hade tänkt mig. Är för fokuserad på annt, bl.a. facebook och allt sånt. Ska iväg på träning om ca 1 timma. Ska bli skönt att bara få tänka på annat än skolan och allt annat. Nu ska jag ner och leta reda på ett par innebandystrumpor. Vi hörs. Puss.



RSS 2.0