pissed off

Hejsan hejsan. Har verkligen ingen lust med någonting idag, har heller ingen större blogglust heller. Blir ett kort inlägg bara därför. Lugn dag i skolan, nationella prov i engelska. Gick väll helt okej. Blir mat först och sen ett långt varm bad... tror nog det behövs. Hörs! 

Jag vill bara skrika. Bara lämna allt. Vill kunna lägga mig ner och bara låta allt vara. Allt på grund av dig. 


behind the door, there's peace I'm sure

Hejsan. Sitter ute i en solstol på verandan i solen. Gilla gilla gilla! Tänkte bara ta en lugn förmiddag eftersom jag spelar match ikväll och jag pallar inte anstränga mig med någonting nu innan. Nej, det jag gjorde igår räckte. Egentligen så är tanken den att jag ska skriva på en uppsats men jag har ingen jävla aning om hur jag ska börja inledningen. Usch, hatar att skriva början på en uppsats. Alltid det svåraste. Men jag måste ju göra det... sista inlämningstiden är på söndag kl 22.00 (alltså om en vecka). Så jag har ju en vecka på mig, men under den veckan ska jag göra engelska nationella, skriva spanskaprov, skriva på en svenskauppsats så jag kommer ha fullt upp. Och tillråga på allt så är det valborg på fredag, herregud hinner jag med det? Som fan att jag gör! Astaggad ju. Måste försöka mig på uppsatsen nu, vi hörs! Puss.

FÖRSTA HUMLAN FÖR I ÅR SATTE SIG NYSS PÅ MITT BEN - PANIIIIIIIIIIK!


jag hörde men vad var det dom sa?

Tjeeeena. Sitter i köket och gör pappa lite sällskap medan han gör maten. Dagen har mestadels spenderats på Thuns där jag fick ett par converse och en foundation. Jag är helt seriöst kär i mina nya converse, gröööna! Sen åkte vi hem och spenderade ett antal timmar i solen. Jag grävde bort två stora kullar på gräsmattan och sen så hjälpte jag mamma med att klippa ner en massa grenar på våra träd. Pappa byggde nytt ''staket'' runt bärbuskarna så jag antar att vi har fått en massa grejer gjorda här hemma. Efter det åkte jag och pappa iväg och jag körde bil för första gången! Trodde det skulle vara svårare, det fungerade faktiskt ganska bra. Fick motorstopp typ två-tre gånger men för att vara första gången så gick det super sa han. Hähä, naturbegåvning eller? Nej, ska hjälpa pappa lite nu. Vi hörs! Puss.


you split my heart in two

Tjääääna. Till att börja med... SNÖ?! Den 22:a april? Förra veckan gick jag utan jacka och nu får man nästan ta fram vinterjackan igen. Not fun. Jaja, förutom snön har dagen varit helt okej. Skrev prov i naturkunskap, gick faktiskt bättre än väntat. Det var inte alls lika svårt som jag föreställt mig. Ikväll blir det träning i vattholma. Just nu är jag inte så sugen, men det kommer väll. Btw, ni har inte sett vilket lag som var med i tidningen idag? Världens absolut snyggaste lag, dvs. mitt. Hähä. Nej, nu har jag inget mer intressant att säga (som om det här över är intressant...) så vi hörs väll imorgon eller något. Puss!


Valborg 2009.
Om några dagar kör vi igen brudar!


fembots got feelings to

Jag har så jäkla tråkigt nu när jag pluggar. Ser ni, det håller inte mer än 15 minuter så är jag rastlös. Lägger istället upp lite bilder på vilka favoriter som går varv på varv på min spotify-lista. Kan ju vara kul... eller inte? Men iallafall, jag har inget annat att göra så håll till godo. Puss!


Robyn - Fembot


Pink - Funhouse


Hoffmaestro - Highwayman


Andreas Grega -
Världen är elak
Dom hade mycket att säga
Ta vad du vill
Vad tjänar du
Älskling


i heard he had a style

Hejsan. Sitter (läs: ligger) i min nya, stora säng och försöker mig på lite pluggande. Varför slutar alltid mina pluggförsök framför facebook istället? Inte bra alls. Har prov imorgon och jag kan verkligen ingenting så jag måste försöka få in någoning i huvudet, men går det när man har facebook tillgängligt? Nej, självklart inte! Måste försöka nu, måste måste måste! Vi hörs. Puss!


they're working wonders

Hello. Dålig uppdatering jag vet, men jag har inte haft tid eller lust. Och jag tänker inte direkt komma och säga förlåt som alla andra gör, nej bloggen är mitt val och det är jag själv som bestämmer när jag ska uppdatera. Skoldagen idag har varit rätt lugn, först samhällskunskap där vi började med ekonomiavsnittet... siffror och grejer. Usch, inte riktigt min grej. Resten av eftermiddagen/kvällen tänkte jag ägna åt naturkunskaps-pluggande och innebandyträning. Yee! Nej, vi hörs. Puss!


dude, not cool

Hejsan. Blev en fredag hemma idag. Vaknade med världens mensverk... usch, verkligen inte kul. Så jag har legat under ett täcke i soffan framför tv:n och knaprat ipren hela dagen. Har börjat lite med svenskauppsatsen så det rullar på. Ikväll händer ingenting eftersom jag fortfarande har grymt ont i magen. Ibland önskar man faktiskt att man var kille, hähä. Nej vi hörs hörrni! Puss.



you are my angel save me from danger

Hejsan. Hemma efter en drygt skoldag. Ingenting speciellt som hände så det var inte sådär jätte kul precis. Ska snart sätta igång och laga mat... herregud. Jag ska tydligen göra fiskpinnar och potatis och jag har faktiskt helt seriöst aldrig kokat potatis i hela mitt liv - hur ska detta gå? Mh, den som lever får se. Ikväll blir det träning, häärligt. Funderar på att ta med kameran för att fota lite eftersom det är sista säsongen vi spelar ihop som ett lag... det tåls att tänka på. Vi får se. Nej, nu måste jag sätta igång med potatisen. På något sätt så känns det som om det här kommer bli ett evighetsprojekt, hähä. Vi hörs! Puss.


the touch of your hands

Hejsan. Länge sen det uppdaterades här i bloggen... vems fel? Idag har det varit helt underbart väder! Riktigt sommarväder nästan. Slutade skolan vid halv ett eftersom vi hade 2 lektioner som ställdes in och då satte jag mig vid bryggan vid fyrisån och väntade på Ida som skulle komma vid tre. Passade på att läsa lite ur Aldrig fucka upp och sen så gjorde jag även spanskaläxan. Duktig tjej. När hon kom gick vi till tandregleringen där jag fixade fast ett fäste som lossnat. Sen vandrade vi till Subway där vi först träffade en gammal klasskompis och sen köpte vi med oss en varsin smörgås och gick tillbaka till bryggan. Nu är jag hemma igen och jag har absolut ingenting att göra. Borde väll egentligen plugga på naturkunskapen men den boken är i skolan så good luck with that. Vi hörs snart! Puss.

Btw, lite info om slutspelet i innebandy kanske? Mitt lag vann första matchen som var kvartsfinalen men åkte sen ur semifinalen. P93 vann sin final på straffar, f94 vann sin final i ordinarie matchtid och f95 förlorade i finalen på straffar. En riktigt härlig innebandyhelg!


STORVRETA F94:12 - seriesegrare
älskar er tjejer


jag ska hitta dig som du hittade mig

Storvreta IBK till sm-final - häärligt. Förhoppningsvis kommer man till globen och får titta när S tar sitt första guld. Idag är jag bara hemma för att göra lillasyster sällskap eftersom hon är lite förkyld sådär. Jag har gjort vfflor som vi åt till frukost, duktig syster va? Hähä. Tror kanske att jag och pappa skulle åka och kolla på en ny innebandyklubba till mig senare när han kommit hem från jobbet. Hoppas på det. Kan verkligen inte spela med min längre. Senare ikväll vid 9 så åker familjen in till Allians för att kolla på lillasyster när hon spelar sin första match i slutspelet. Ska kolla lite på Vänner nu, vi hörs. Puss!



perfect could'nt keep this love alive

Tjeeenis. Sitter nere i källaren framför den stationära datorn istället för med min bärbara. Har nämligen scannat in lite gamla kort på datorn. Hittade en massa gamla, gulliga. Ikväll är det matchdags. Match i Rasbo mot just Rasbo, ganska självklart va? Hähä. Samling där vid 19.15 så vi åker här hem i från typ en halvtimme innan. Precis när vi spelar match så spelar Storvretas herrar sin 4:e semifinal och om dom vinner den matchen så går de vidare till final i globen. En superviktig match alltså. Fast det skulle inte vara någon större katastrof om de mot förmodan skulle ha en dålig dag och förlora, för då har de ännu en chans att ta sig till final om några dagar. Därför kommer jag säkert vara lite frånvarande från min egna match, hahaha. Pappa ska följa matchen i sin iPhone och så ska jag springa över dit i periodpauserna för att höra hur det går lite snabbt sådär. Haha, innebandyfanatiker? Nej, måste byta om till matchkläderna nu. Vi hörs. Puss!


Älskade Farfar... det är såhär jag minns dig. Jag saknar dig!


be stupid by Diesel


miercoles 7

Heeejsan. Ännu en dag på lovet lider mot sitt slut... usch, snart är det dags för skolan igen. Orkar verkligen inte. Fast det är ju i och för sig bara ungefär 8 veckor kvar till sommarlovet då. Ingen filmkväll med tjejerna varken ikväll eller imorgon kväll - tråkigt. Men jag och Cicci sticker till Ida på lördag och käkar och tittar på någon bra film då istället. Myyys! Sitter och tittar runt på facebook (som vanligt) och såg precis att Cicci har lagt upp en massa gamla bilder. Så fina, hähä. Ni får några smakprov medans jag roar mig en stund med ett avsnitt av Simpsons. Vi hörs! Puss.







when fashion is'nt fashion anymore

Vänta... whaaat ?



SATC

Sex and the City på tv3 nu. Jag sitter bänkad fram tills klockan fyra!





I hate that I care for you

Hallå. Var in på storvretamatchen igår kväll. Storvreta-vinst med 5-4 efter sudden. Grymt bra! Det behövdes verkligen. Jag och Linn gick på högvarv hela matchen. Nu leder S med 2-1 i matcher och om dom vinner på torsdag så blir det SMfinal i globen. Skoja inte att jag ska dit! Jag och Cicci är astaggade! Just nu sitter jag här helt proppmätt efter att jag gjort egen lunch. Eftersom jag är hemma själv så fick det bli spagetti och carbonara (har ingen aning om hur det stavas). Sitter och tittar på Livräddarna på Bondi-beach. Så himla bra... och badvakterna är ju inte lite snygga heller, hähä. Ikväll blir det träning, grymt skönt! Har inte tränat innebandy på en vecka nu. Uscha. På torsdag har vi träningsmatch i Rasbo och på lördag är det slutspel. Innebandyvecka igen alltså, kul ! Nej, nu har jag lovar pappa att plocka reda på köket lite. Vi hörs! Puss.


he's my baby

Hehe, kunde inte hålla fingrarna borta från tangentbordet så nu sitter jag här igen framför bloggen. Jag har inte tillräckligt mycket viljestyrka för att kunna lägga bloggen på hyllan ett tag, så den får snällt följa med ett tag till. Har just ätit lite soppa, ganska gott... men tråkigt. Ikväll blir det en tripp till Fyrishov. Jag och Linn tänkte åka in och kolla när Storvreta sopar banan med Warberg... eller? Har ingen aning om hur matchresultatet blir men jag hoppas självfallet på storvretavinst. Tror nog att jag ska sova en liten stund först, bara 15-20 minuter och medans ladda batteriet till mobilen. Ja, låter super det ! Vi hörs nog imorgon. Puss.




the rocks might melt and the sea might burn

Tjäänare. Sitter och läser igenom en massa bloggar där de flesta skriver att de ska på arbetsintervjuer, att de måset ha tag i ett sommarjobb osv... så galet skönt att detta är fixat för min del! Hähä. Idag händer ingenting här hemma, bara en latdag. Ska väll försöka fixa i ordning det sista på rummet så att det blir fräscht och så. Men vi får se... om jag pallar vill säga. Nej, har ingen vidare blogglust idag. Vi får se om det kommer något inlägg senare idag. Annars hörs vi imorgon! Puss.

Sandra Larsson



kvällens outfit

Tonight's outfit.
Orkar inte vända på ''leggingsbilden''.






Tröja: Bikbok 149:-
Brunt linne: Cubus 129:-
Leggings med skinndetaljer: Lindex 199:-
Halsband: Cubus 59:-


i always thought there could be a ''we''

Hola a todos! Har fått bättre ordning på rummet nu, men det är inte alls färdigt än. Mycket kvar att göra. Dammsuga, torka golv, damma osv. Åååh, jag orkar inte. Tror jag väntar med det tills imorgon. Tills dess hoppas jag att Rebecka har flyttat ut ur mitt rum. Hon har nämligen sin madrass i mitt rum eftersom pappa håller på att tapetsera om i hennes rum. Sen när det är klart (om någon dag) så ska vi få en varsin ny säng, 1.20... yeeey! Längtar. Jaja, ska gå och göra mig i ordning nu. Ska iväg på middag ikväll, trevligt. Vi hörs imorgon! Puss.


min nya tröja, köptes på Gina Tricot på rean... 99:-


miss you

Andra påsken utan dig Farfar. Det känns lättare den här gången om man jämför med den första utan dig, men det är precis lika tomt. Jag har så mycket jag skulle vilja berätta för dig och så mycket jag vill dela med dig.
Jag älskar och saknar dig världens bästa Farfar!


vi har bara varandra

Godmorgon. Solen skiner och jag älskar det! Så himla härligt. Föresten, vad sägs om min nya header? Så sjukt grym, hähä... eller? Blir aldrig nöjd med det jag gör. Uscha. Just nu håller jag på att städa mitt rum och medans så lyssnar jag på Thomas di Leva. Vänta, vad hände där?! Thomas di Leva liksom? En man på 50 år som går runt i klänning... men jag hittade ett par gamla låtar som jag kände igen. Hahahahahaha. Nej, nu måste jag fortsätta. Vi hörs! Puss.


glad påsk!


strö lite socker på mig är du vänlig

Har funderat mycket kring det här med tatueringar, eftersom de flesta ungdomar där jag bor nu har en tatuering. Vissa har såna som inte syns, andra har såna som de gjort enbart för att synas själva. Jag själv tycker att tatueringar kan vara det finaste som finns. Om man gör en lite ''diskretare'' variation vill säga. Tillexempel någon text på ryggen, foten, handleden osv. Jag tycker inte om de färgglada, stora tatueringarna som täcker både armar och ben. Nej, jag föredrar de lite mindre svartvita. Självklart ska en tatuering ha en mening. Varför ska man annars tatuera sig? En tatuering är något som sitter på din kropp hela ditt liv och någonting som du ska vara stolt över. Ingenting som du skämms över att du gjort eller något som du undrar varför du gjorde. Jag själv är väldigt sugen på en liten tatuering vid foten. Har varit det i ett par år nu, men det är ju så svårt att få tag i en seriös tatueringsstudio som kan utföra arbetet. Jag vill definitivt inte sätta mig i någon sunkig källare hos en kille/tjej jag aldrig sett förut och förvänta mig att han gör den tatuering jag vill ha. Att sen gå därifrån med en sne och ful tatuering skulle kännas hemskt. Nej, om jag ska göra det vill jag göra det ordentligt. Jag funtar på att göra en vid foten i sommar. Någon slags text men vet inte vad. Vill ju att texten ska ha betydelse... texten på bild nr 2 här nere betyder ovärdeliga på grekiska och det skulle jag också kunna tänka mig att skriva in med en snygg stil nere vid foten. Ordet skulle självklart stå för min familj och för de jag älskar och bryr mig om.











dit you know...

att jag vill – ha sommar nu!
att jag mest lyssnar på – the voice när jag är inne på datorn
att jag pratar – ofta och väldigt snabbt
att jag inte gillar – falska människor och människor som tror att dom är något dom inte är
att min bästa vän är – så otroligt bäst
att min första riktiga kyss – var rätt fin
att jag avskyr när folk snackar – om sånt som dom inte vet ett dugg om
att kärlek är – jobbigt just nu
att jag gillar att – vara lycklig
att jag alltid kommer att – försöka vara positiv (?)
att jag är hemligt förälskad i – killar med lite längre hår
att sist jag grät var - för någon dag sen
att min mobiltelefon är - alltid med mig och jag kan inte vara utan den en minut
att när jag vaknar på morgonen – kollar jag vad klockan är och suckar
att innan jag går och lägger mig – kollar jag vad klockan är och somnar
att idag har jag – varit ute på en promenad med Cicci
att jag just nu tänker på – att jag är hungrig, har inte ätit lunch än...
att i kväll ska jag –  äta påskmiddag
att i morgon kommer jag – åka till några vänner till familjen och fortsätta äta påskmat
att jag verkligen vill – ha någon att dela allt med

sir, we're off

Tjenis. Sitter här hemkommen från en härlig promenad med Cicci. Vi gick en massa konstiga och slingriga vägar upp mot stationen och grejer. Det var så himla skönt att gå där i solen. Vi snackade om våran kommande turkiet-resa som ska bli av sommaren 2011. Usch, det känns så himla långt bort... men man har något att se fram emot iallafall. Jag, Cicci, Ida och Linn ska ju försöka komma iväg till Turkiet en vecka den sommaren. Sitter därför just nu och kollar runt på olika hotell. Våra krav är halv-pensionat, riktiga toaletter, pool och att havet ligger någorlunda nära. Statusen på hotellet är inte så vidare viktig, bara det känns tryggt. Jag har kollat upp dessa hotell och tror att det skulle passa oss perfekt! Anahtar Apartment i Alanya och Side Temple Hotel i Side. Men oturligt nog kan man inte boka redan nu, utan vi måste snällt vänta. Både Cicci och jag är så ivriga, så det blir svårt... but we're gonna do it! Hähä. Nu ska jag käka lunch. Vi hörs! Puss.

Anahtar Apartment
Anahtar Apartment, Alanya


Side Temple Hotel
Side Temple Hotel, Side


en midsommarnattsdröm

Hejsan. Långfredag idag och jag och min familj ska snart iväg till min morbror och moster för att fira min kusin som har fyllt 25. Blir lite trevligt sådär. Startade morgonen med en tripp till Gränby tillsammans med mami och Rebecka. Mamma skulle ha någonting att ha på sig nu när vi ska iväg, men det blev mest saker till mig och Rebecka. Jag fick en t-shirt med kedjor, ett par tights-med skinndetaljer och en dosa solpuder. Tack mami! Ska gå och fixa sminket nu, vi hörs kanske senare! Puss.


lately I've had the strangest feeling

Nej men hola mis amigos! Skönt med lov nu va? I like! Så himla skönt att bara kunna släppa allt skolarbete och bara slappna av. Sitter just nu i soffan med mamma och äter lite godis, hähä. Men det får man ibland faktiskt. Ikväll känner jag för att sitta uppe i soffan tills ögonen är så tunga så att jag inte kan se längre... eller? Haha, överdriven tjej eller vad? Nej, men ska titta runt lite på facebook nu. Vi hörs! Puss.


there's no halo round my head

Hej sötnosar! Blev fett glad när jag kom hem, det låg nämligen ett stort kuvert i brevlådan med mitt namn på. Brevet var ifrån Landstinget och de berättade att jag hade fått sommarjobb! Så himla härligt. Och det är inte vilket sommarjobb som helst, utan ett på sjukhuset. Kan man få ett mer perfekt sommarjobb? Jag har ju alltid drömt om att bli antingen läkare eller polis, och nu kommer jag att få prova på läkaryrket ett par veckor i sommar. Lönen är inte dålig den heller, herregud. Jag är så sjukt jävla glad så det finns inte. Ska gå och fylla i lite lappar som ska skickas in till dom igen, vi hörs. Puss!


RSS 2.0