you're now rockin' with the best

Hejsan. Har nyss ätit lunch, nudlar.. blev inte så mycket smak men. Slutade tolv idag, sjukt skönt att ha två '' halva dagar '' per vecka. Imorgon slutar vi elva. Ska sätta igång med pluggandet, har Samhällskunskapsprov imorgon.. palla! Det är om massmedia och jag fattar inte ett dugg. Ovanligt ? Well, no. Ikväll ska jag in till Fyrishov och kolla på a-lagsmatchen mellan Storvreta och Sirius. Tror och hoppas på Storvreta-vinst.
Nu - to the books.. blöööö -.-

Byyee




lev livet fullt ut

Godmorgon. Sitter här färdigduschad med mina nya wesc-hörlurar på.. sjuukt bra ljud! Vaknade runt åtta. Det är helt sjukt tidigt för att vara helg ju... bara för att man vänjer sig att gå upp runt halv sju på vardagar blir det som en vana. Drygt som bara den. Ska in till Gränby med mamma snart, ska köpa lite saker inför ikväll. Ska över till min morbror och moster och äta någon buffé. Min kusin och hennes pojkvän har kommit från Arboga och kommer också vara där ikväll. Mysigt. Nej nu ska jag gå och leta fram lite kläder och sminka mig. Ha det bra. Puss.


sweet sixteen

Godmorgon. This is now a sixteen year old girl writing! : D
Blev väckt tjugo över sju imorse.. mamma skulle jobba så familjen sjöng för mig och jag fick presenter. Av Rebecka fick jag en tröja och ett par örhängen och av mamma och pappa fick jag bl.a. en Ipod touch. Den har jag suttit och lekt med nu sen jag vaknade. Hur skön som helst. Min nya älskling! Mormor och morfar kommer runt tre och firar mig. Och det är dom ända som kommer idag, eftersom jag ska på USM-uttagning vid fyra-halv fem. Så resten av släkten kommer någon annan dag. Ida kommer nog föresten också, runt ett kanske. Har lovat henne tårta och kakor i mängder. Ska åka och handla med pappa snart. Nu ska jag återgå till min älskling (Ipoden). Ha en bra dag, för det kommer jag verkligen att ha! Puss.





i study my heart out

Sitter och småpluggar lite inför tisdag.. har prov i Samhällskunskap då. Massmedia. Att man ens pallar. Har så himla mycket prov framför mig. I början var allt helt slappt och vi hade knappt några läxor.. nu hinner man knappt med fritiden känns det som. Ett nytt prov varje dag. Samhällskunskap, Geografi, Matte, Spanska... Men ska verkligen försöka plugga in det här nu.. måste göra ett bra första intryck på tisdag. Även om läraren inte är den bästa. Har nyss käkat och väntar på pappa nu. Nu är det bara... fem timmar kvar tills även jag blir 16! Vi hörs sen imorgon tror jag, om jag har tid. Bye.



grattis cicci 16 år

Hej. Kom hem från stan för en stund sen. Hade en riktigt trevlig stund med Ida. Vi käkade buffé på Little Italy. Jättegott. Sen fixade vi present till Cicci som fyller 16 idag.. grattis världens finaste ! Sen gick vi vidare till Wayne's där vi tog en varsin kopp cappucino , jätte mysigt. Sen mötte vi upp Cicci på stan och lämnade över presenten och sen tog vi alla tre samma buss hem. Vi började smida lite planer om att vi tre ska försöka få tag på något hotell inom en snar framtid och vara där över en helg.. någon som vet åldersgränsen på sånt ? Med föräldrars tillstånd och så ? Well, det får vi ta reda på. Nu ska jag inte göra någonting alls.. bara gå och byta om och sen kanske sova en timme innan jag får skjuts av pappa till träningen. Taggad till tusen på att träna. Nu ska jag ner och leta efter ett par shorts. Ha det bra. Puss.

we are the story of the impossible

Godmorgon. Vaknade ungefär nyss, men har hunnit äta frukost och måla naglarna. Ska strax ta en dusch. Vid tjugo över elva ska jag ner på stan med Ida. Vi ska luncha och kolla lite.. fyller ju år imorgon så det är bra att kolla upp det man vill ha. Mamma skylle tydligen köpa presenter åt mig idag.. Hihihi, blir säkert sugen på att rota i garderoben senare ikväll men det ska jag försöka låta bli. Då blir det ju inte roligt imorgon... eller ? Har önskat mig en Ipod touch. Så vi får se om jag får den, men det tror jag nästan. Well, nu ska jag ner i duschen. Jag bloggar lite senare. Puss.



Min absolut bästa vän Ida, alltid lika glad att ha dig gumman.


i was once like you are now

Hola. Stängde ner den gamla bloggen, dont know why. Pallade den inte längre, bara drygt. Så nu börjar jag på ny kula.. säger man så ? Anyway. Skoldagen har varit helt okej, måste säga att man har rätt skön klass. Så himla mycket prov och sånt bara, hade historiaprov idag.. gick väll helt okej tror jag. Kändes så iallafall. Skönt med två extra dagar till helgen nu, och på fredag fyller jag ju 16 också. Nej, nu ska jag fixa lite med designen på bloggen. Puss.





Ni får en bild på min klass, SP1B.


RSS 2.0