hälsningar från danmark

Hey! Ligger uppe på ett sängloft i stugan i Danmark. Stugan är as fin med pool och grejer. Orkar inte skriva mycket mer än så, är as trött eftersom vi var vid havet tidigare idag. As nice! Vi hörs då. Puss på er!

dom som försvann

Hej. Sista inlägget innan jag och min familj drar oss neråt i landet. Vi ger oss av vid klockan 3-4 inatt, då börjar vi våran resa mot Göteborg. Vi spenderar hela morgondagen i Göteborg, med tanke på den fotbollstokiga pappan och den fotbollstokiga systern så passar ju en hel dag där perfekt! Det är ju Gothiacupen där just nu, där var vi görra året och det var riktigt nice. På lördag tar vi 8-färjan mot Danmark där vi stannar i en hel vecka. Rebeckas lag ska spela Dana-cup där. Nu räcker det med tråkig information, vi hörs när jag kommer hem. Ha det så bra - det kommer jag ha. Puss!

te amo

Hejsan. Sitter och lyssnar på The Voice på datorn... varför kan man inte få in det i bilen? Helt stört. Hatar det. I Uppsala finns det endast 2 kanaler, Rix FM och Bandit Rock. Plus alla de där P1, P2, P3 och P4-kanalerna. Bandit Rock går inte att lyssna på. Så det är bara Rix FM man kan lyssna på. Så jävla dåligt.

Idag var jag på stan med älskade syster. Jag fick med mig en strandsjal som jag kikat på länge för endast 30 kronor. Även ett linne letade sig ner i mina påsar. Ett svart med transparant tyg där uppe. As snyggt! För bara 37 kronor... hur bra? Vi käkade lunch och hade det allmänt mysigt. Ska upp till konsum och handla något nu med syster. Talk to you later. Puss!


we made the headlines

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


why do all good things come to an end? (iPod inlägg)

Hejsan. Ligger i soffan och tittar på Miami Medical, har aldrig sett det förut men det verkar helt okej. Var in till gränby för ett tag sen och fick med mig två tublinnen hem. Nöjd tjej! Resten av kvällen ska jag bara spendera hemma, skulle spela yatzy med pappa och syster but we'll see. Ska fortsätta titta på M.M nu, vi hörs! Puss.

the light goes on, the music dies

Hejsan. Kort uppdatering. Har inte hänt någonting alls idag, var in till stan en stund på dagen. Men hittade ingenting.

Däremot var jag på stan med Ida i förrgår. Min lön hade precis kommit, 6000 saftiga kronor. Men jag hade bestämt mig för att inte spendera mer än 1000 kronor eftersom resten ska sparas till Turkiet nästa sommar. Låter långsökt jag vet, men så är det. Tror faktiskt jag höll mig under 1000-kronors sträcket... den dagen. Inhandlade ett par nya gladiator skor, ett par nya vita converse-liknande skor från Belle's shoes, en ny navelpiercing, present till pappa och två par solglasögon. Det var alltså en riktigt nöjd tjej som kom hem efter en lång och svettig dag i stan tillsammans med bästa vännen. Har inte tagit några bilder på det jag köpte och det tänker jag inte göra heller. Orkar inte. Så ni får några fina bilder, hittade på google...

Ikväll blir det hembakad pizza med la familia och säkert någon bra film. Ska släpa mig uppför trappan nu. See ya, don't wanna be ya! Puss.

Oh, just for the record! Jag har fått ett nytt jobb. En gång i veckan ska jag städa i två trappuppgångar i stan. Ca 3 timmar. Lönen är 60-70 kronor i timmen, vilket innebär ungefär 700-800 kronor i månaden. Och detta gäller förmodligen inte bara för sommaren! HAPPYFACE!

De svarta gladiatorskorna jag köpte.


Navelpiercingen, fast med rosa stenar.


varje gång du möter min blick

Hej! Länge sen. Tänkte bara berätta för er att bloggen är under ombyggnad. Headern är bara tillfällig! See ya.


no one would ever know me

Tja! SPANIEN FOR THE WIN! Det är allt jag behöver säga om det! Helvete vad varmt det är, jag dör lite bara därför. Fast bara lite. Det finns ju mycket mer att leva för! Idag har jag varit en sväng till mormor och morfar, försökt leta rätt på något ställe som kan laga min dator utan någon större framgång, köpt ett nytt siliconfodral till min bebis (iPoden alltså) och just nu tittar jag på van Veeteren. Imorgon åker mamma och jag till Gräsö och hälsar på en gammal klasskompis till mig. Mamma jobbar tillsammans med hans mamma så de känner också varandra. Vi skulle bada vid några klippor och sådär. Så det blir nog roligt. Ska fortsätta titta på filmen nu. See ya, don't wanna be ya!

I'm right over here, why can't you see me?

Hejsan. Haft en trevlig dag i värmen? Det har jag nämligen haft. Spenderade dagen ute i Bredsand med familjen och Elin. Solen gassade och man kände verkligen hur det brände på huden. Love it! Vi var med om snygga volleybollkillar, irriterande skrattmåsar, stickande bromsar och mycket mer. Nu är pappa och beställer pizza och senare väntar VM-finalen. FORZA SPANIEN! Spanien vinner med 3-1, Villa sätter 2 och Torres sätter 1.

Annars händer inte så mycket just nu. Ska maila sjukhuset och fråga om de kan skicka lite papper på att jag har jobbat där och så. Ska tydligen kanske komma in värsta blixt-ovädret över Uppsala ikväll/natt. Mys! Jag gillar faktiskt åska och blixtar. Om man är inomhus vill säga. Nej, nu räcker det. Ska börja stänga ner datorn och slänga mig ner i soffan. Talk to you later. Puss!


there's a possibility

Hejsan. Dagen spenderades ute i bredsand med mamma, Rebecka, Frida, Elin, Anna, Emma och Elisabet. Litre trevligt sådär. Mina armar är dock inte så trevliga... sönderbrända. Usch, vad det svider bara för att jag tänker på det. Mh, just det... en annan trevlig sak. Jag har dragit på mig en sträckning eller en muskelbristning i baksidan på låret. Så jag får inte springa på ett tag. Känns ju jävligt bra nu när det är egen träning på innebandyn och jag precis skulle komma igång med det. Men jag får köra styrka tills låret blir bra och jag kan springa igen. Nej, nu ska jag dra en dusch. Vi hörs! Puss.

Under sommaren så kommer jag inte ''känna något tvång att uppdatera''. Det kommer när/om det kommer vill säga!


I'm not the girl your taking home

Tjenare. Sitter vid datorn nere i källaren, där jag förövrigt ska få mitt rum senare i höst, eftersom att min bärbara har dött. RIP min dator. Det går inte att ladda den för att laddningsgrejen på själva datorn är glapp. Måste lämna in den på lagning innan vi sticker till Danmark den 23:e. Mobilen måste också in. Lite småfel och sådär på den med. Är det något som fungerar överhuvudtaget undrar ni? Nja, osäkert. Nu ska jag gå och äta lite glass med mamma och pappa. Rebecka är på bio och ser Eclipse, jag var jättesugen på att följa med men jag gjorde en deal med Ida om att vi skulle se den tillsammans. Så jag får snällt vänta. Jaja, intressant för er? Nej. Vi hörs. Puss!


jag döööööör, så snygg!


I just want you to know who I am (iPod inlägg)

Hejsan. Länge sen jag uppdaterade bloggen men jag har inte haft tid helt enkelt. Mina 3 arbetsveckor är slut och jag har sommarlov - finaly! Jag kommer sakna sjukhuset lite, mest de jag arbetade med. Igår fyllde mamma 40 år, fast vi hade fest i lördags. Det var väll ungefär 40 personer som kom till oss för lite sommarbuffé och dylikt. En väldigt trevlig (och väldigt varm) dag/kväll/natt. Idag blir det bara en hemmadag framför tv:n eftersom vädret är som det är. Men det fungerar det också. Vi hörs! Puss.

RSS 2.0