and I know you do it to!


Nya, SNYGGA tröjan som mer än halva Fyris nu har i sin garderob.
Nu är bilden på sidan, men ni får stå ut!


the man who can't be moved

Hej. Sitter och tittar lite på tv. Är as trött och har fortfarande lite feber. Vet inte hur det blir med skolan imorgon, känns som om jag har missat så många fredagar pga. sjukdom, lov, ledighet osv. Så jag måste satsa på idrotten... även om vi har det i 2:an också. Vi får se hur jag mår, har jag feber så kan jag ju inte göra något åt saken.

Under dagen har jag roat mig lite med att fota lite med min digitalkamera. Tycker det blir rätt bra bilder ändå. Här är några smakprov! Har gjort bilderna lite mindre, för att de ska få plats.




and you ask me why I love him.

Hejsan. Skriver från soffan i vardagsrummet. Ligger nämligen här och tycker synd om mig själv. Är förkyld och hade feber i morse, vet inte om jag har det nu.

Igår var det ju Slaget. Så jävla kul. Alla var as taggade och det var jätte bra stämning. Synd bara att Rosendal vann... inte ett dugg rättvist. Fyris vann iallafall läktarkampen och det var viktigt!


Så rätt.


light love

Det är såhär vi tjejer vill se er i vår/sommar killar!
Gärna med någon snygg keps eller med snygga accessoarer till.


Dr Denim - Kevin ShirtLjung - Carl Denim ShirtHilfiger Denim - Lester Shirt L/SPaperback - Pelle Short ShortsPaperback - Pelle Short ShortsJulian Red - Jimmy


kom änglar

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet,
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet.

Och det blod som jag trodde var stilla -
det fick du att rinna.
Den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna.

Och jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärleks historia.
Men det visade sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria.

Och den stund som jag kände så nära var blott alvedon,
och dom himelska ben som jag ville förtära dom gick därifrån.

Så kom änglar,
kom älvor.
Det börjar bli kallt,
graderna sjunker så fort överallt
och det hjärta som skulle bli ditt på nått vis -
det fryser nu sakta till is.

Och du somnade den natten så vaken och drömde om allt,
som vi kunnat göra.
Och om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,
om nån att beröra.
Jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken

men själv låg jag tyst i min säng,
så frälst av den farliga branten.
Jag liksom föll över kanten.

Så kom änglar,
kom älvor.
Det börjar bli kallt,
graderna sjunker så fort överallt
och det hjärta som skulle bli ditt på nått vis -
det fryser nu sakta till is.

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick,
och allt var förlorat.
Där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat.

Kom änglar och ta mig till honom,
ge mig en chans.
För jag tror att snart brinner ett hjärta för honom nån annanstans.

Kom änglar,
kom älvor.
Det börjar bli kallt,
graderna sjunker så fort överallt
och det hjärta som skulle bli ditt på nått vis,
det fryser nu sakta till is.

Kom änglar,
kom älvor.
Det börjar bli kallt,
graderna sjunker så fort överallt
och det hjärta som skulle bli ditt på nått vis,
det fryser nu sakta till is.


Kom änglar,
kom älvor.
Det börjar bli kallt,
här sitter jag och baddar såren med salt.
Det går åt helvete med allt!

Men den vackraste stunden i livet var den när du kom.

make yourself believe

Hej. Hemma efter en dryg dag i skolan. Började dagen på bussen med Cicci, Fredrik och Mattias. Lite trevligt bussälskap sådär. Prov första lektionen, i geografi. Kändes faktiskt rätt okej med tanke på hur mycket (lite) jag hade pluggat. Sen hade vi håltimme i ca 3 timmar fram tills klockan var typ 1 då vi hade svenska. Kom ganska långt på uppsatsen, har bara lite kvar på avhandlingen kvar och sen är det bara slutdiskussionen kvar. Skönt! Ikväll ska jag inte plugga någonting alls, inte lyfta ett finger. Bara slappa. Det är jag faktiskt värd... Imorgon är det skolkampen. En kamp mellan Fyrisskolan och Rosendalsgymnasiet som äger rum på Fyrishov. Fyrisskolan kommer krossa Rosendal såhär lätt. Hahaha. Så imorgon har vi inga lektioner. Niz. Nu ska jag leta reda på något blått att ha på mig imorgon, måste ju stötta skolan ju. Vi hörs. Puss!



Blå = Fyrisskolan
Röd = Rosendalsgymnasiet


how can I show you my love so you will open your arms to me?

Hejsan. Det soliga vädret har kommit tillbaka, dock kallare än vad det har varit de andra dagarna. Men solen är här igen och det gillas. Skoldagen har varit lugn. Först hade vi matte där vi fick arbeta fritt medans läraren pratade betyg. Jag har inte fått reda på mitt ännu, men det kommer på torsdag förmodligen. Efteråt hade vi engelska och där kollade vi på film. Sen hade vi lunch och efter det hade vi sista lektionen för dagen - samhällskunskap. Vi antecknade lite bara och fick sluta en kvart tidigare. Nu har jag egentligen en massa pluggande att utföra. I geografi. Usch, tycker verkligen inte om detta. Är dessutom förkyld igen så jag kan inte träna ikväll... nej, kan inte sitta här och deppa. Måste plugga. Vi hörs. Puss!



'' Och ändå känns det som om hela världen sjunger:
Har du komit någonstans? Har du sumpat din sista chans? Är du framme nu?
Har du valt ett väg att gå, ett moln att sikta på? Är det vekrligen du, är det verkligen du? ''


give me love


man must dance

Hejsan. Sitter nere i källaren framför datorn. Måste skriva på min svenskauppsats och jag har inte Word på min bärbara än. Idag har jag bara legat i soffan och slappat. Det har regnat och åskat, mys! Jag är faktiskt en av dom få personer som gillar när det åskar och regna. Jag tycker att det känns skönt på något sätt. Vet inte varför. Antar att det bara är den konstiga människa jag är, hähä. Nej, nu måste jag sätta igång! Vi hörs. Bye.


that I'm so hard

Hejsan. Ursäkta mitt lilla utbrotts-inlägg här minutrarna före. Behövde bara få ur mig det. Dagen började vid halv sju och jag åkte med tio i åtta bussen. Träffade en gammal klasskompis som på bussen, lite trevligt sådär. I skolan så väntade det sista nationella provet i årskurs 1. Provet var del 2 i matte A. Gick väll sådär, har nog skrapat ihop till ett G iallafall. Efter det fick vi åka hem och ta helg. Vi skulle ha haft svenskalektion men hon släppte oss (bästa läraren på Fyris!) och vi fick åka hem och arbeta på fördjupningsuppsatsen. Det har jag självklart gjort! Har inte gjort ett skit på den idag. Men jag ska, det lovar jag. Senare i eftermiddag/kväll har jag inget bestämt. Vi får se. Imorgon blir det iallafall en tripp ner till stan med Cicci för att byta navelpiercing, leta bikini och lite sånt där. Mysigt. Länge sen vi hade en dag, bara vi två. Haha, låter som värsta kärleksparet men när vi träffas så är det ofta så att många andra är med. Det är trevligt det också, absolut. Sen har jag besämt att jag ska plugga i helgen också. Har geografiprov på tisdag. Niz. Nope! Nej hörrni vi hörs! Puss.


who think they test me now

Så irriterad. Så jävla irriterad så det finns inte. Det finns idioter... och så finns det såna dom du. Psykiskt störda personer. På riktigt alltså. Grymt patetiskt. Fyfan, säger bara stackars dom som måste dras med dig.

Åh, om du inte förstod... jag hatar dig!

hold on - let nothing in

T to the jena. Kan knappt skriva... eller okej det är överdrivet. Men jag har träningsverk... och myggbett. Så jävla många myggbett. Det var första barmarksträningen igår med damlaget och ja... jobbig var den. Först sprang vi 5 km och efter det hade vi styrka i ca 1.5 timme. Jobbigt, men så jävla roligt. Faktiskt. Trodde inte det men det var det. Och imorgon är det dags igen. Ikväll blir det förmodligen till att kolla på Rebeckas match. Få lite sol på sig sådär. Skönt. Annars tänker jag bara stänga in mig nere i källaren, ensam hemma, och skriva på min svenskauppsats som jag måste få någon ordning på. Vad låter mest lockande? Haha, solen. Helt klart! Nej, lägger av nu innan jag börjar svamla om ingenting. Vi hörs! Bye.

Ida: Om du läser detta, så krya på dig med knäet!



Don't you get that your ''love'' is confusing me?

Hejsan hejsan. Sitter och tittar på Vänner med mami och Rebecka. Skoldagen har varit rätt lugn, 2 nationella prov... ett i matte och ett i spanska. Tror faktiskt matten gick bättre än spanskan, konstigt nog. Ikväll blir det grillat till middag, mums! Sen är vi lediga i morgon och på fredag, långhelg alltså. I like! Well, ska fortsätta med tv-tittandet nu. Vi hörs. Bye.


gonna miss you

Till er F-94:12 eller F-93/94 -
Världens underbaraste lag där vi inte bryr oss så mycket om vi förlorar eller vinner. Vi har kul ändå, oftast. Vi har haft våra tjaffs och våra tråkiga stunder, men jag menar, vilket lag har inte det? När jag kom till det här laget för ungefär 4 år sen låg vi ofta i botten på tabellerna. Men vi har jobbat så som bara vi kan jobba, med vilja. Och det har verkligen visat resultat! Seriesegrare 2010, vad mer kan man säga? Det är så otroligt tråkigt att vårat lag läggs ned, men det är ju för allas bästa. Alla måste få utvecklas och kunna få sin chans... det är inte mer än rättvist. Men jag kommer alltid att bära med mig alla minnen från tiden med er. Alla träningar, matcher, go-cart tävlingar, middagar... allt det där har varit fantastiskt - för det har varit tillsammans med er.  Tränarna sen, bättre tränare kan man faktiskt inte få. Seriösa, omtänksamma, generösa... så jävla bäst helt enkelt. Pelle och Peter har gjort varenda träning till något man verkligen längtat till. Kan inte säga något annat än TACK! Det som är tråkigast är att det är nu på slutet vi verkligen har kommit varandra nära, som jag verkligen inser att jag kommer sakna er. Det kommer verkligen att kännas tomt utan gamla 94:12. Det kan ingen förneka.
Vårat lag har alltid räknats som ett b-lag men vi har bevisat raka motsatsen nu på slutet,
alla kommer komma ihåg oss som bäst.
Jag älskar er!


Sandra, Matilda, Linn, Emmy, Hanna, Sara, Peter, Denise
Pelle, Frida, Victoria, Emma, Andrea, Hanna & Emma 


 


I knew I would'nt forget you

T to the jena. Hur mås det? Här hemma hos mig är det perfa! Har tagit helg nu eftersom jag åker på cup imorgon och är borta över helgen. Är riktigt taggad. Sista cupen med laget, lite sorgligt men allt det ledsna tar vi efteråt. Den här helgen ska vi ha så jävla kul vi bara kan tjejer! Ikväll är det träning och packning som står på listan. Har redan packat ner lite grejer i necessären och i väskan. Nej, nu måste jag fixa lite mer med innebandyväskan... kolla klubbor, skor, tigerbalsam, tejp osv. Vi hörs förmodligen inte förns på kanske måndag, om ens då. Aja, ni klarar er. Bye!


aint that mister mister on the radio, stereo

Tjena. Sitter i köket och känner lukten av köttfärssås... mums. Är hur hungrig som helst. Under dagen har jag faktiskt hunnit med en del bra grejer. Skolan, satt igång en tvätt, börjat med maten, tvättat bh:ar, plockat ihop alla matchstrumpor inför på fredag m.m. Duktig tjej! Nu ska jag fortsätta med mitt historiepluggande. Usch, inte kul. Vi hörs. Bye!


bildbrist så jag kör på en bild på mig och mina kusiner.

the smell of you in every single dream I dream

Tja! Sitter framför tv:n och har nyss ätit Ben and Jerry's halfbaked... mmmh! Skoldagen gick snabbt, hade det sista skriftliga nationella provet i engelska. Gick nog ganska så bra. Kändes så iallafall. Sen hade vi bara en lektion till och sen slutade vi. Skönt. Dagen som återstår ska jag plugga lite historia, fixa diskbänken och sen cykla iväg till SIK:s lokaler för att lira lite pingis med mitt lag och sen fika tillsammans med dem. Mysigt! Vi har fan bara 1 månad kvar tillsammans, den måste vi ta vara på. Mora blir grymt.

Allt detta prat om studentskivor gör mig bara så sugen på att ta studenten jag med. Alla kusiner på min mammas sida har tagit studenten och jag har nog varit med på varenda ens, och det har sett så otroligt roligt ut. Nu är jag nästa person som tar studenten i släkten på samma sida... I can't wait! Studentklännnig, studentmössan, skivor - herregud. Jag vill göra det nu!


Vackert, visst?


bildbomb3 - valborg 2010



i love it when you say ''touch me here''

H to the ola! How you doing? Nej jag driver, jag är bara trött hähä. Under kvällen tänkte jag hinna med att plugga lite historia. Har prov på det Amerikanska inbördeskriget på torsdag, yeees. Eller? Hatar historia, jag menar - vem är intresserad av vad som hände för typ 100000 år sen? Inte jag iallafall. Ska tydligen hänga tvätt nu.. ååååååååååååååååh jag orkar inte. Bye.


Oh yes, angående bilderna från Valborg så är hälften tagna med min digitalkamera och hälften med Ciccis system. Enjoy!


bildbomb2 - valborg 2010


bildbomb1 - valborg 2010




RSS 2.0