Bästa


Nr 12 - Saker som du är stolt över, som du är och saker du gjort

Jag är stolt över mig själv... i vissa stunder. Andra stunder är jag helt missnöjd med mig själv. Men det jag är mest stolt över är nog att jag är ganska så snäll. Jag tycker om att vara snäll. Jag tycker om att skämma bort min syster med små presenter även fast det inte är något speciellt tillfälle, jag tycker om att hjälpa gamla människor med rullatorer och allt vad det innebär att hjälpa gammalt folk.

En sak som jag är stolt över att jag har gjort är att jag har bestämt mig för att inte vara så känslig. Förut var jag väldigt känslig. Jag kunde gråta för minsta lilla sak men ungefär ett år efter det att min farfar dog så sa jag till mig själv: Nu jävlar får du ta tag i dig själv, Sandra! Och det gjorde jag. Jag tog tag i mig själv, jag reste mig upp och jag slutade vara så känslig för små saker.


Nr 13 - 5 kändisar du tycker är snygga

Nr 1: Justin Timberlake
Nr 2: Joel Kinnaman
Nr 3: Robin Pattinson
Nr 4: James Lafferty
Nr 5: David Beckham



Robert Pattinson


Nr 11- Ditt stjärntecken och om det passar med din personlighet

Jag föddes den 25 september... alltså i vågens stjärntecken. När jag var liten tyckte jag alltid att det var så tråkigt att vara född som våg, jag rent ut sagt nästan skämdes för mitt stjärntecken. Fjantigt va? Alla andra var liksom lejon, oxar eller stenbockar. Det lät så himla häftigt när alla andra berättade vad de var att jag aldrig vågade berätta vad jag själv var om inte någon frågade.

Idag är jag stolt över att vara född i vågens stjärntecken. Jag har till och med funderingar om att tatuera in mitt stjärntecken någonstans på kroppen. En person som är född som våg sägs vara lättsam, humoristisk och underhållande. Men han eller hon blir lätt rastlös och uttråkad av den grå vardagen. Vågen är listig och taktisk och personen har inga som helst svårigheter med att linda andra personer runt sitt finger. Glimten i ögat finns alltid hos vågen. Om det stämmer med mig och min personlighet? Jo, det tycker jag nog att det gör.

Mitt element är luft och min planet är Venus, skönhetsplaneten.




Nr 10 - Hur ser ditt perfekta liv ut?

Mitt perfekta liv. Just nu är mitt liv helt okej perfekt. Jag har tak över huvudet, mat på bordet och kläder på kroppen. Jag har min familj som jag är otroligt stolt över, mina vänner som är helt underbara och jag går i en skola som jag trivs i. Jag tycker själv att jag presterar bra i skolan och jag vet exakt vad jag vill göra efter gymnasiet. Mitt perfekta liv.


The day before the storm

Hallå! Dagen efter julafton och allt är som vanligt igen. På ett ungefär. Var hos mormor och morfar från typ halv tre till tio någonting. Åt julmat, öppnade julklappar, tittade på Kalle Anka och Karl-Bertil Johnson och hade det jätte mysigt. När vi kom hem där i från öppnade vi ännu mer julklappar. Vad jag fick? Pengar, presentkort, vinglas, en bok, saker till mitt nya rum, bodylotion och massor av andra grejer. Bra grejer.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Hjälpa mamma och städa lite inför imorgon. Lilla julafton med mammas släkt. Alltid lika trevligt och mysigt.

Vi hörs då hörni!
Every teardrop is a waterfall /S


24

God jul! Om en stund ska jag börja göra mig i ordning och sen åker familjen till mormor och morfar. Blev tydligen en jul utan snö... känns inget vidare "juligt" faktiskt. Men men, julstämningen kommer väll under dagen någonstans bland Kalle Anka, julmaten och julklapparna. Förhoppningsvis.


You show me love but I won't fall

Hej! Jullov nurå... hur skönt är inte det? Idag har jag varit iväg och handlat lite inför julgodiset som jag hade tänkt stå för den här julen då mamma ligger däckad med lunginflammation. I år tar jag knäcken... på oss alla! Hehe. Imorgon ska jag in till stan en vända för att fixa de sista julklapparna och så ska jag försöka hitta någon klänning till nyår hade jag tänkt.

Det var väll allt jag hade för nu. Vi hörs!

Gone to dust /S


Goodbye you fool, I love you

Hej kompisar! Ligger i sängen och ska snart sova. Är fri från febern men hostan från helvetet är kvar... än. Hostar verkligen som en gris! Imorgon blir det iallafall skolavslutning i Domkyrkan och sen direkt hem. Tror inte att jag orkar så mycket mer än så första dagen som frisk. Men vi får se. Ska sova så lägger ner telefonen nu. Nästa gång vi hörs har jag jullov... J U L L O V ! Det smakar så bra i munnen. Hej!


Lär mig om

Hallå! Ligger i soffan och slötittar på Disney Chanel. Har inget bättre för mig. Har ingen feber just nu men under de två senaste dagarna så har febern kommit under kvällen så det är väll bara att vänta och se. Har fortfarande ont i bröstet när jag tar djupa andetag men hoppas på att bli frisk så snart som möjligt. Siktar faktiskt på att kunna vara med på avslutningen på onsdag men vi får se helt enkelt. Har inte köpt en enda julklapp än heller... åh panik!

Nu ska jag fortsätta titta på Disney Chanel... Räddningspatrullen på G ju!

As time passes by /S


When you tell the world you're mine

Hallå. Ligger nedbäddad i sängen med feber och känner mig riktigt risig. inte kul alls. Rätt bra timing dock. Alla prov är skrivna så jag har "bara" en psykologiuppsats kvar. Den ska jag skriva klart imorgon, får hoppas på att jag är bättre då. Men det tvivlar jag på... pappa har legat hemma i 2 veckor, mamma 1 vecka för exakt samma sak som jag känner av. Jaja, får hoppas på det allra bästa. Hej!

If god was to describe you, where would he begin? /S


Show me the way of living

Hej! Sitter och chillar nere i de svarta skinnsofforna hos syon med Alex, Anna, Linda, Monika och Julia. Vi har håltimme och börjar först 12.40 med klasstid då vi ska fika och sen filosofi. Sen slutar vi vid 14.30. Sen - HELG! Sååå skönt.

Nu ska jag vara lite social här, så vi hörs!

Everyone must stand alone /S


It's him

Hallå! Ligger i min systers säng och kollar på Cartoon Network! As bra ju, massa program som man såg när man var liten. Ska strax iväg på träning men måste leta reda på ett par strumpor först. Vi hörs då!

We made it all this way /S


Nr 09 - Dina top 5 låtar på spotify


1. Lana Del Rey – Video Games



2. Timbuktu – Resten av ditt liv



3. Beyoncé – Countdown



4. Avril Lavigne – When You're Gone



5. Amanda Fondell – All This Way


Nr 08 - 15 små fakta om dig

  • Jag läser mitt tredje år på Fyrisskolan, juridik- och kriminalteknik.
  • Jag behandlar min iPhone som om det vore min bebis.
  • Jag är väldigt stolt över hela min familj.
  • Jag älskar att titta på innebandy och är väldigt ofta med och kollar på min syster.
  • Jag är egentligen väldigt blyg av mig.
  • Jag älskar att ha djupa samtal med mina vänner.
  • Det jag längtar efter mest just nu är studenten!
  • Jag vill gärna ha en pojkvän. Men känner att jag varken har tid eller ork med en sådan.
  • Min absolut största fobi är björnar! Jag drömmer om det flera gånger i veckan.
  • Jag älskar att lyssna på opera när jag pluggar...
  • Jag kan bli väldigt irriterad hur snabbt som helst.
  • Jag har haft en lärar-crush, men bara en enda gång!
  • Jag är fullkomligt såld på Mikael Persbrandt.
  • När jag pratar lägger jag tydligen betoning på bokstaven T väldigt ofta.
  • Jag kan bli glad av en enda liten kommentar som gäller utseendet.

You take your aim

I made it through the day! Visst, den är inte slut ännu men har slutat från skolan iallafall. Sitter på bussen just nu. Skrev som sagt prov och det kändes väll helt okej. Har skrivkramp nu alltså... fortfarande. Nu ska jag hem och dricka te, placera mig vid datorn och sen ska jag även spendera min kväll där också. Har en uppgift plus en uppsats att skriva i psykologi.

Imorgon bitti blir det först ett besök hos sjukgymnasten och sen skola som vanligt. Vi hörs hörni!

No one's got much to say in this town /S


You don't have to save me

Godmorgon! Sitter på bussen påväg till skolan. Har egentligen inga lektioner men jag ska skriva ett prov kl 3. Innan dess ska jag möta upp Alex i skolan och så ska vi äta julmat! För det är lunchen som serveras i skolan idag.

Idag har jag en sån där riktig skitdag. Jag är ful, alla är irriterande, skolan stressar ihjäl mig, hittade inga kläder imorse, dålig hårdag, trött... jag kan fortsätta exakt hur länge som helst. Men istället ska jag fokusera på att klara mig igenom dagen. Vi hörs!

You broke all of my dreams /S


Heaven is a place on earth with you

Hallå kompisar! Det var inte nyss jag skrev här inte... men med allt pluggande som jag måste gräva ner mig i så finns det inte mycket tid till annat. Det är liksom det mitt liv består av just nu - uppsatser, prov, redovisningar, inlämningsuppgifter. Det står mig över öronen!

Ändå hann jag med en ganska så lugn utgång i lördags med Ida och Cicci. Det blev några ölglas och en hel del prat. Vi var ju tvungna att prata i kapp.

Nu då? Nu ligger jag i min säng och orkar knappt hålla ögonen öppna. Förkylningen som jag har dragit på mig gör sig även påmind, konstant! Rinnande ögon, halsont, sus i öronen och snuva. Men det har jag inte tid att grotta ner mig i nu. Nu ska jag kirra den här skolveckan plus två eller tre dagar nästa vecka. Det var allt jag hade på hjärtat för nu. Vi hörs!

It's you, it's you, it's all for you /S


Nr 07 - Dina syskon



Mina syskon... ja, jag har ett syskon. Världens bästa syskon, på riktigt. Jag kan aldrig tänka mig ett bättre syskon. Min syster är den allra bästa, i hela världen. Jag är så stolt över henne pga. måånga olika anledningar.

Min syster heter Rebecka och hon är två år yngre än mig, alltså är hon nyss fyllda 16. När hon inte är världens gladaste är hon världens suraste och världens mest irriterande person. Men jag skulle aldrig ens komma på tanken att byta ut henne mot någon annan syster. Inte för allt i världen.

Jag älskar henne och det vet hon. Jag är stolt över henne och det vet hon. Jag ställer alltid upp på henne och det vet hon. Hon är mitt allt och det vet hon.


As your shadow crosses mine

Godmorgon! Ligger nedbäddad i sängen och det är vad jag planerar att göra en stund framåt. Har blivit dunderförkyld under natten så ska försöka bli frisk under dagen, dricka te och äta alvedon. Ja, sånt där förkylningsgrejs vet ni. Måste dock skriva klart min religionsinlämning och skicka in den innan 23.59 i natt. Igår sköt jag upp det så... aa, finns inga andra val. I eftermiddag ska jag iallafall ta mig in till stan och köpa en ny jacka som jag har spanat in ett tag. Ursnygg!

Nej, nu ska jag fortsätta lyssna på musik och bara sega. Vi hörs!

Sometimes I get a good feeling /S


I'm bulletproof, nothing to loose

Godmorgon! Sitter i allianshallen och väntar på att Beckas match ska börja. Vaknade av mig själv typ en timme innan dom skulle åka hem i från så jag följde med, morgonpigg som jag är.

Under resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. MÅSTE skriva klart religionsinlämningen men det är väll det enda idag. Annars var det inte så mycket mer. Bye!

I'll carry you home /S


Nr 06 - Framtida planer/drömmar

Min närmaste dröm, om man säger så, är att gå ut gymnasiet med betyg som jag är nöjd med. Det behöver inte vara MVG i varje ämne, inte ens VG i varje ämne. Jag vill bara känna att jag har klarat av de här 3 krävande åren. Att jag liksom är nöjd med mig själv och över vad jag har presterat.

Next on the list är att jag ska söka till sjuksköterskeprogrammet här i Uppsala. Självklart hoppas jag på att komma in. Det är min absolut största dröm - att få jobba som sjuksköterska! Förutom Uppsala universitet ska jag även söka in till Karolinska institutet i Stockholm och till Gävles högskola för att vara helt säker på att jag kommer in. Jag ser bara mer och mer fram emot det och jag tänker på det varje dag. Det är så skönt att jag redan har bestämt mig över vad jag vill göra med min framtid medan alla andra är osäkra. Det är så skönt att jag är nöjd!


Ida 18

Grattis bästa vän på din stora dag! Äntligen är det din tur vännen. Jag älskar dig!


I may have failed but I have loved you from the start

Godmorgon! Sitter på bussen och är påväg till skolan. Har bara en lektion idag, engelska C! Sen ska jag vara kvar och arbeta med vårt projektarbete, en filosofiuppsats, en nyhetsredovisning och sen har vi möte med våran projektledare.

När jag kommer hem ska jag skriva klart en religionsuppgift och skicka in den. Så idag finns det mycket att ta tag i, mycket som måste göras. Men det var väll allt som jag hade på hjärtat för nu. Vi hörs!

Trouble is her only friend and he's back again /S


RSS 2.0