För vi lever alla med känslan att falla och vid tomhetens botten står vi på toppen

Godmorgon! Sitter helt själv i skolan. Hade nämligen tid hos tandläkaren imorse vid 8.15. Kul tid eftersom jag egentligen har sovmorgon till 10.30. Jaja, så kan det vara. Men oturen slutar inte där. Tandläkaren kunde inte fixa det hon skulle ha fixat på den korta tid som jag hade så jag ska tillbaka vid 14.30 i eftermiddag. Skönt! Nej. Ikväll blir det fys. I Storvreta för en gångs skull. Lite skönt att bara kunna cykla upp till spåret då faktiskt.

Nej men jag ska väll försöka underhålla mig själv här då. I... en timme till. Hörs!


worldwide

Hallå! Vad är grejen med att det är så kallt överallt i skolan? Helt sinnes. Sitter iallafall och väntar på att Religionen ska börja. Efter det är det bara Rättskunskap kvar och sen slutar jag vid 15.30 någonting. Rätt tidigt om man tänker på det schema som vi har nu.

Ikväll är det träning som gäller. Jaja, ska kolla fb lite nu och sen ska jag väll stänga ner datorn och vara en duktig elev på lektionen. Haha! Får se hur det går. Men hörs, det gör vi. Hej!


LOVE HIM UNTIL YOUR ARMS BREAK

Hej! Sitter i skolan och väntar på att svenskan ska börja... och den börjar 13.25. Skulle egentligen ha haft Filosofi nu men den var tydligen inställd. Så var här i onödan. Hade kunnat haft världens sovmorgon men nej, sån tur har jag inte. Efter svenskan så har jag Engelska C till 16.35 och sen är det slut för dagen. Tar förmodligen bussen in till Gränby och möter upp familjen där för att kolla lite. Vi får se hur det blir. Ska vara lite social här nu så... hejdå!


but these stories don't mean anything if you've got no one to tell them to.



Ett snabbt, kort inlägg. Idag har jag sovit, druckit te, vilat, tittat på Extreme Home Makeover och gråtit till det, spelat kort med Becka... ja som ni ser så har jag bara vilat hela dagen. Men ska duscha nu och sen ska jag faktiskt pallra mig iväg med familjen till Vattholma för att titta på match. Becka spelar. Hej!


turn the page

Hejsan! Har spenderat dagen på stan med mamma och Becka. Vi åt lunch och gick runt och tittade lite. Fick med mig lite smågrejer hem. Inget speciellt sådär.

Känns som om jag har gått runt som en levande zombie idag. Kom nämligen hem från Björklinge vid halv ett - ett i natt. Matcherna började så sent och det resulterade i dagens nästan obeskrivliga trötthet. Har inte varit såhär trött på jag vet inte hur länge. Annars då? Annars rullar allt på. Förutom att min förkylning aldrig släpper helt och att mitt knä fortfarande är cp. Men men, ska inte klaga.

Ska väll släpa mig upp för trappan till mamma nu. Får försöka hjälpa henne med matlagningen, med betoning på försöka. Är verkligen urusel på att laga mat. Men vi hörs. Hej!


It's a hard thing faking a smile when I feel like I'm falling apart inside

Hola! Ledig idag då. Känns helt okej faktiskt. Mer än okej. Kunde sova ut imorse, eller okej... sov till 9 ungefär. Men ändå. Idag ska jag faktiskt bara ta det lugnt här hemma, helt själv. Tänkte dock överraska mamma och pappa med lite städning av övervåningen. Haha. Leker duktig. I helgen ska jag förresten planera inför min 18-årsdag, den 25:e september. Eller snarare dagen före eftersom det är då vi har bjudit hit släkt och vänner på buffé och sånt där. Passar ju bättre en lördagskväll liksom. Så jag och mamma ska bestämma vad vi ska ha för olika maträtter, vad vi ska dricka osv. L Ä N G T A R ! Inte ens en månad kvar nu, helt sjukt.

Min fredagskväll tänker jag spendera i Björklinges innebandyhall. Becka spelar några matcher där så det är vad jag tänker syssla med ikväll. Om inget annat dyker upp. Nej men ska väll gå upp och sätta igång med städandet. Hare bra!


'cause he’s a rebel with a tainted heart

Hej! Känner att mina senaste inlägg har innehållt samma text i stort sett. Om skola och träningar. Kul för er att läsa tänker jag då. Men har faktiskt ingenting annat att skriva, som är intressant för er menar jag. Mitt liv består ju faktiskt för nuläget av skola, träna och sova. Träning fem dagar i veckan - Skola fem dagar i veckan. Så är det. Fast är faktiskt ledig på fredag eftersom det är 1:ornas dag då på Fyris.

Hade första lektionen i Psykologi A idag, läser B-kursen i vår. Var faktiskt riktigt intressant fast var så trött att jag bara lyssnade på hälften av vad hon sa. Men känns ändå kul att sätta igång med något nytt. Även om 98% av kurserna vi har nu är H E L T nya kurser.

Ska iväg på träning om en stund. Haha. Usch, vad tjatigt det här känns. Avslutar det här nu.


Bjuder på en otroligt charmig bild på Elin, mig och Becka på Danmarksfärjan förra sommaren.


just to break my heart

Hej kompisar. Har nyss ätit mat och ska alldeles strax leta fram träningskläder. Dax för träning ikväll igen. Innebandy som alltid annars. Såklart.

Annars då? Hade bara långa lektioner idag. Fyra lektioner på M I N S T en och en halvtimme/styck. Hur jobbigt? Så man kan ju lugnt säga att jag är lite seg i huvudet, idag igen. Imorgon har jag iallafall sovmorgon till halv elva. Hur underbart är inte det? Det betyder att jag får sova till halv nio. Åh, lycka!

Nu ska jag som sagt leta reda på träningskläder och sen ska jag cykla iväg. Kanske, men bara kanske, uppdaterar mer ikväll. Annars hörs vi imorgon! Hej!

Ny "lyssna-på-hela-tiden-låt".
Britney Spears – Criminal


slut som människa

Hallå! Första riktiga skoldagen idag då. Eller ja, följde åtminstonde schemat. Så mycket "riktigt" arbete blev det ju såklart inte på lektionerna. Lite prat och övningar och sånt där. Började 10.35 och slutade 16.30, så känner mig riktigt seg nu. Seg i huvudet, i kroppen... ja överallt. Och som om det inte vore nog så väntar nu en träning. Innebandy! Fast det är bara kul. Lite seg tid dock. 20.30 till... 22.15 har jag för mig. Men sånt får man ta.

Imorgon börjar jag 08.30. Hur ska jag överleva det? Jaja, ska leta reda på ett par strumpor nu och sen hämtar vi upp Sarah innan vi drar in till Allians. Hörs då!


some say life will beat you down, break your heart and steal your crown.

Hejsan! Sitter här vid datorn och lyssnar på musik. Lite småtråkigt har jag men det får jag stå ut med. Orkar ändå inte göra någonting annat. Ska ut på en springtur om någon timma och det är väll det enda jag har som mål idag. Eller ska in och kolla på innebandy ikväll. Annars händer ingenting speciellt. Imorgon börjar skolan. På riktigt. Fast jag tror inte att vi sätter igång med lektionerna på allvar än, men ska gå enligt schemat så alltså slutar jag 16.30 imorgon. Kul! Inte direkt va. Ska sluta vara så negativ och göra någonting istället.


Lite bara för att. G A M M A L bild från någon klassresa i högstadiet. Jag, Ida och Cicci.


see the children run as the sun goes down


Hej på er! Kom hem från Allianshallen för ett tag sen. Syrrans match slutade med förlust, 4-6. Men så kan det gå. Kvällen är nu färdigplanerad och det blir en lugn kväll med mamma, mormor och Becka. Lite kräftor och annat gott står på menyn. Vem tackar nej till kräftskiva liksom? Även om den bara är på 4 personer. Haha. Mormor sover iallafall kvar här sen.

Ska väll gå upp och vara lite social med mitt kvällssällskap. Vi hörs. Hej!


man måste lära sig att man måste dö några gånger först innan man kan börja leva

Hallå! Har ganska nyss vaknat. Ska upp och dammsuga hade jag tänkt, eller snarare hade mamma tänkt. Men det går snabbt. Efter det blir det en snabb dusch och sen åker jag in till Allians med mamma för att kolla på systers match.

Vad kvällen bjuder på är inte helt bestämt än. Kanske drar iväg på en fest eller så stannar jag hemma med mamma, mormor och syster och har mini-kräftskiva med dom. Vi får se helt enkelt. Beror lite på humöret så att säga. Nej men jag ska väll gå upp till mitt... ja, alltså dammsugningen. Haha. Vi hörs!


anywhere you are, I am near.

Godmorgon hörni! Är färdigduschad och klar och ska snart gå upp och äta frukost. Första skoldagen idag då... låter inte så bra. Men första dagen i 3:an, första dagen på sista året... det låter mycket bättre. Ett år, eller ja mindre än ett år, kvar av plugg på gymnasiumnivå. Sen är det bara tre år på sjuksköterskelinjen på Universitetet och sen är jag klar med skolan. Finito!

Känner att jag börjar gå händelserna i förväg här. Ganska långt kvar. Men men. Ska ta tag i min frukost nurå. Sen går bussen vid 12.22. Efter skolan blir det en fika på stan med bästa Ida. Vi hörs kanske senare ikväll! Hej!


every teardrop is a waterfall

Hej kompisar. Förkylningen är på bättringsvägen igen. Det var en himla bergochdalbana det här. Var iallafall in till Gränby en snabbis med pappa för att köpa jeans och testa innebandyskor. Resultatet? Ett par jeans provade jag och sen gav jag upp. Var absolut inte på humör för att prova kläder. Skor hittade jag däremot på direkten.

Pappa skjutsade in mig till stan där jag mötte upp min finaste syster (som förövrigt har börjat gymnasiet idag, börjar bli stor nu... eller ja, större). Vi satte oss på Årummet och fikade och pratade om allt och inget. Efter ett bra tag tog vi bussen hem och jag gick ut och la mig i solen en stund. Tillslut blev det för kallt så jag drog mig innåt och gjorde lite mellanmål. Nu sitter jag här och ska snart snöra på mig springskorna och ge mig ut på en springtur tillsammans med mamma. Får se hur det går.


Ja... det var länge sen.


du måste finnas, du måste.

Godmorgon! Nyss vaknat och nu sitter jag här nere, helt slö, i källaren. Förkylningen har börjat om på nytt och jag är trött på allt. Ska in till stan i eftermiddag och bjuda Rebecka på fika eftersom det är hennes första dag i gymnasiet idag. Nej, nu måste jag upp och äta någon slags frukost. Vi hörs!


I might want to take you home tonight

Godmorgon! Eller ja, någonting sånt. Vaknade upp med världens smärta i knäet i natt och skulle in på toaletten. Det var inte det lättaste kan jag säga. Har tröttnat riktigt rejält på mitt knä nu. Kan man transplantera knäskålar? Eller åtminstonde hitta någon som kan ta bort den? Väntar på ortopedtid men vet inte riktigt när den kan tänkas komma. Vårdgarantin är ju på 3 månader men vet inte riktigt när min läkare skickade in remissen. Jaja, den lär ju komma inom någon vecka. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska äta lite lunch snart och sen kanske jag drar ut på en långpromenad. Antingen själv eller med mamma när hon kommer hem.

Ska väll försöka ta mig upp för trappan nurå. Vi hörs kanske senare. Hej!


I never meant to let it get so personal


I'm the king of my own life.

Hej! Var uppe med tuppen imorse. Eller ja nästan. Gick upp kvart över sju ungefär, bara för att hinna med tjugo över åtta bussen. Hade tid hos min tandläkare tio över nio och det tog väll ungefär... 40 minuter. Tog bussen hem och la mig i Beckas säng och tittade på Skärgårdsdoktorn. Bästa serien!

Ska äta lite lunch om en stund och sen ska jag väll fortsätta med mitt rum. Ikväll blir det träning mellan 20.30 och 22.15. Hejdå!


side by side, you were sleeping next to me

Hej! Sitter här helt rastlös och gör ingenting. Klagar på mitt hår som ser ut som jag vet inte vad. Till hösten blir jag blond igen. Det är nog, trots allt, det blonda håret jag trivs allra bäst i. Målet är att det ska vara färdigfärgat och klart tills höstens skolfoto. Då skulle jag bli glad. Skulle ju vara kul att se någorlunda bra ut på det absolut sista skolfotot. Haha. Ska snart gå upp och äta middag. Tacopaj! Hur gott? Sen ska jag iväg till Rasbo med mamma för att hämta hem R & F från en match som dom har kollat på. Vi hörs hörni!


Håret är inte riktigt så mörkt som på bilden. Men nästan... eller ja, på vissa ställen...


take only what you need from me

 

Tumblr_lpknhsmgue1qeg1syo1_500_large


no nobody knows how she feels

Hej! Tar en paus ifrån städningen av mitt rum. Eller snarare rensningen. Rensar ur bokhyllan och från bordet. Mycket ska slängas. Idag händer antagligen inte så mycket alls, är fortfarande lite dålig så tar det bara lugnt tills jag är helt bra.

Jaja, ska väll upp och fortsätta nu då. Bye!


ordet är om

Har tagit en paus från tv-tittandet med mamma. Vi kollar för nuläget på 102 dalmatiner... haha. Väntar på att Becka och pappa ska komma hem från fotbollen. Imorgon blir det en rejäl sovmorgon kan jag säga er. Imorse fick jag ju gå upp tidigt. 9!! Jaja, ska stänga ner det här nu och gå upp till min fina mamma. Hej!


though life is ruff and the road is tuff you can seize the day

Börjar seriöst bli riktigt trött på min förkylning nu. Har inte kunnat känna någon lukt eller smak på ungefär en vecka. Ögonen rinner non-stop och jag mår bara allmänt dåligt.

Var iallafall in en sväng till stan i förmiddags. Gjorde ett ärende, köpte en tröja och sen mötte jag upp Cicci. Vi köpte med oss en chai-latte och vandrade iväg till busshållplatsen. När jag kom hem var jag helt död så la mig i soffan och tittade på en film. Nu ska jag snart cykla upp till Ica med mamma. Ska köpa hem lite ost och kex tills ikväll. Men först måste jag dra på mig kläder. Adiós!


Och hålet på mina jeansshorts blir bara större och större... positivt inlägg!


back to reality - in a while

Om exakt åtta dagar har jag nästan precis kommit hem från den första skoldagen för terminen. Den första dagen på det sista året.

Om exakt åtta dagar kommer jag vara helt slut i huvudet, jag kommer redan vara skoltrött. Det första jag kommer göra när jag kommer hem är att slänga mig i sängen och klaga. Men samtidigt vet jag att jag kommer komma hem med lite förväntan i kroppen. En förväntan över att få se vad det sista året på gymnasiet har att erbjuda.

Innan de här åtta dagarna har jag lite att ordna med. Jag måste köpa nya skolböcker, en fin ny almanacka som jag SKA använda och nya färgglada pennor som gör det lite roligare att anteckna på lektionerna.

Det är det sista året. Nu ska jag verkligen satsa allt jag har för att få så bra betyg som möjligt på de ämnen jag har kvar. Jag ska plugga gärnet inför varje prov, arbeta flitigt med varje uppsats och träna stenhårt inför varje redovisning. Jag ska hålla i. Hela 3:an ut. Jag vill känna mig nöjd när jag står där med studentmössan och champagneglaset på flaket. Jag vill vara stolt över mig själv och jag vill att min familj ska vara stolt över mig. Över vad jag har presterat under de här tre åren. 


Ignorera de rosa lektionerna, Matematik C. Det har blivit fel i det personliga schemat.


from the day that I first noticed you

Hejsan! Har nyss fikat med C ute på trappan. Blev en hel del prat om allt och ingenting, bland annat om en ev. kräftskiva på söndag. Vi får se vad som händer.

Är inte helt frisk än. Halsen värker fortfarande så därför blir det ingen träning för mig ikväll heller. Trist. Men bättre att vila tills man är helt frisk än att bli ännu sjukare pga att man tränar. Jaja, blir nog frisk snart. Imorgon blir det först en vända till Ungdomsmottagningen och sen ska jag träffa C på stan. Blir nog en helt okej dag. Ska upp och göra i ordning lite lunch nu och vänta på att mamma kommer hem. Vi hörs!


so we fight and sacrifice every night

Börjar bli  R I K T I G T  trött på den här förkylningen nu. Hoppas på att den blir bättre tills imorgon iallafall, känns väll lite som att man vill göra saker de sista dagarna av sommarlovet. Inte bara ligga inne och må dåligt liksom. Var nyss ute och plockade ner ett äpple från trädet. Plockade även lite krusbär och vinbär och la i en bunke. Så ska väll gå upp och äta det nu, även om jag inte känner någon smak. Men frukt ska tydligen vara bra mot förkylning? Värt att testa! Hej!


filmkväll på g

Precis som rubriken lyder så är det filmkväll på G här hemma hos familjen Larsson, fast bara med Becka och Frida. Filmerna som vi laddat upp med är Flickan från ovan och Disturbia. B & F är och hämtar filmerna just nu och jag fixar mysigt i vardagsrummet. Eller det var tanken iallafall. Ska väll kila upp och göra i ordning med kuddar och sånt nu. Vi hörs!


money can't buy us happiness

Godmorgon! Mina ögon mår förjävligt rent ut sagt. Dom rinner, svider, kliar, är svullna... pratade med mamma i telefon nyss och det blir nog en tripp till Närakuten senare om det inte är bättre. Annars då? Förkylningen är som igår. Väntar på att diskmaskinen ska gå klart där uppe så att jag kan fixa det som är kvar. Sen tänkte jag ta med mig lite musik och lägga mig ute i solen. Det blir nog bra. Men innan det ska jag ha i mig lite lunch också. Aja, men vi hörs då. Hej!


jag minns detaljer i alla farväl, dom fick mig aldrig fastspänd för nu som då är jag alltid påväg.

Hej! Fortfarande snorig, har fortfarande ont i halsen, ögonen svider och rinner fortfarande. Ja, fortfarande sjuk helt enkelt. Börjar bli lite smådrygt nu. Idag har jag iallafall kollat på ett par Harry Potter-filmer med Becka, Frida och Sarah. Har även hunnit med att spela ett par kortrundor. Ska alldeles strax hoppa in i duschen. Ikväll ska jag dricka mängder med te och titta på disneyfilmer. Försöka bli frisk liksom. Vi hörs säkert!


and the living is easy

Nu är jag tillbaka. Hemma för gott. Okej, inte för gott men ni fattar vad jag menar. Det är verkligen hur skönt som helst att få sova i sin egna säng. Att få träffa mamma, pappa och Rebecka. Alla vardagssaker liksom. Kom hem tidigare än planerat, vid 9 imorse, eftersom jag har gått och blivit sjuk. Somnade samma stund som jag kom hem och sov till 12. Ända sen dess har jag bara legat i soffan framför tv:n. Har lite feber, ont i halsen och alla såna där vanliga saker man känner av när man har feber. Ska upp och äta nu. Så vi hörs. Hej!


like suicide

Jag lever! Kom hem rätt så mörbultad från träningslägret i Falun igår. Hade 3-4 träningspass varje dag, många pass var ute i den stekande solen. Annars då? Vad gjorde vi när vi inte tränade? Jo, då tog vi oss upp för den största skidbacken, rullade ner för den (läs: JAG rullade ner), chillade i stugorna, åt massor av god mat, badade, lekte lekar och bara njöt av de sköna dagarna där uppe.

Jag gick även vilse i skogen där uppe. Vi hade ett löpningspass där den största delen av löpningen skedde i backe och eftersom mitt knä inte ville samarbeta så fick jag vända tillbaka efter lite mer än halva rundan. Jag visste att det redan var flera stycken som hade vänt tillbaka och att de satt och väntade utanför entrédörren så så svårt kan det ju inte vara att hitta tillbaka tänkte jag. Men åh, så fel jag hade. På något sätt kom jag bort från springstigen och kom mer och mer ut i skogen. Det prasslade i alla buskar och helt plötsligt började det dundra i marken. Riktigt rejält. Jag fick panik och tänkte att det självklart var en björn som var påväg rakt emot mig. Med min otur liksom. Jag började sakta röra på mig och då helt plötsligt, bara några meter ifrån mig, springer två hjortar förbi. Tårarna brände bakom ögonen och jag tror aldrig någonsin att jag har varit så rädd i hela mitt liv. När jag lugnat ner mig lite fick jag fart på benen och sprang ner för alla backar och lyckligtvis hittade jag tillbaka tillslut. Haha, när jag tänker på det nu så kan jag bara skratta åt det.

Men men, nu ska jag iallafall hoppa in i duschen. Väskan är packad för jag ska inte spendera helgen hemma. Ska iväg på ett annat träningsläger nu. Längtar verkligen tills på söndag när jag verkligen får sova i min säng på riktigt. Vi hörs säkert då! Hej!


RSS 2.0