love don't come easy, to me

Hallå! Har varit ute i Wik med mamma och mormor idag. Vädret var väll inte det bästa direkt, eftersom det växlade mellan att vara jättevarmt och lite kyligt. Men badade, det gjorde jag iallafall. Och solade. Vi var där ett par timmar och nu är jag hemma. Har ont i huvudet så orkar inte göra ett enda dugg. Ska nog lägga mig i soffan här nere i källaren och sova ett tag. Det skulle behövas. Imorgon ska det tydligen vara kallt och regnigt. Låter som en perfekt filmdag. Vi får se hur det blir. Nu ska jag sova en stund. Hejdå.


dreams don't turn into dust

Hejsan! Idag har det nog varit den varmaste dagen på länge. Och det skulle ju vara jätte skönt, om jag hade varit ute vill säga. Jag har nästan bara varit inne eftersom jag brände upp mig rejält igår. Var ute och satt på altanen en liten stund bara.

Snart bär det av till Röbo för ett fyspass. Det sista passet innan pausen på ungefär en månad, lite mer. Lade en flaska med vatten i frysen i eftermiddags så den tänkte jag ta med mig. Hur smart är jag inte då? Då är ju vattnet kallt hela kvällen eftersom det är is från början. Haha. Är nästan lite stolt över mig själv.

Nej, nu ska jag gå upp och packa ihop mina saker. Vi hörs då. Hej!


like suicide

Hej hörrni! Dagen har spenderats ute i Björklinge med Ida. Vi har badat och solat. Och jag har bränt upp mig. Haha. Hela ryggen är bränd. Nu sitter jag och dricker is-te. HUR GOTT? Dör lite. Men ska släpa mig upp för trappan till mamma och pappa nu. Middagen står tydligen på bordet. Vi hörs!




I never once smiled with love

Har nyss bytt om och ska snart bege mig med pappa mot Storvretas kansli och skriva kontrakt. Efter det blir det fys. Inte sådär jätte taggad direkt, men det får gå. Vi hörs någonting senare då kanske. Hej!


on the edge

Hola! Sitter nere i källaren och är hur trött som helst. Gick upp för ungefär två timmar sen, men man kan inte riktigt säga att jag har vaknat än. Ska strax gå ut och lägga mig i solen. Kanske somnar där, det skulle ju vara lite skönt faktiskt. Ikväll är det fysträning här i Storvreta så ska väll upp och träna lite. Men mitt knä har kännits (?) värre de senaste dagarna. Inte kul alls så vi får se hur det går. Hoppas verkligen på att ortopeden ringer om tid snart. Jag ska få vänta i max tre månader, så det troligaste är väll att jag får en tid i början på hösten. Hur segt som helst. Usch.

Nej, nu ska jag sätta upp håret i en knut och dra på mig bikinin. Gör nog i ordning en sallad och tar med mig ut som lunch också. Vi hörs!


lördagen den tjugofemte juni

Hej! Jag är på superbra humör nu. Allt på grund av ett litet mail från en gammal tränare.

Gårdagen vart superlyckad. Spenderade dagen/kvällen/natten ute i Vattholma hos Lovisa. Vi åt god mat, drack gott, pratade och hade det allmänt mysigt. Vi planerade även lite inför nyår... haha. Tidiga, javisst.

Jag och Ida skulle iallafall ta halv två tåget hem, men när vi kom till stationen var alla tåg inställda och ersättningsbussarna ville inte gå in i Vattholma. Så vi satt där i nästan två timmar och väntade och väntade. Tillsammans med mycket annat folk. Vi försökte få tag på en taxi men alla bilar var ute på uppdrag i Uppsala. Så vi bestämde oss tillslut för att gå tillbaka till Lovisa och Cicci för att höra om de hade någon sovplats till oss att erbjuda. Men precis när vi skulle gå iväg så ringde Idas pappa och sa att han hade fixat en taxi som skulle komma om en kvart. Jag tror aldrig att jag har varit så lycklig i hela mitt liv. Okej, där överdriver jag lite. Men jag började nästan gråta, så skönt var det att få komma in i taxibilen sen. Och inte blev det sämre av att chauffören var världens trevligaste man. Så kändes det då iallafall. Jag kom hem till min underbara säng vid tre - halv fyra i natt. Så trött, det är jag ju nu.

Ska inte göra någonting alls ikväll. Bara ta det lugnt och mysa framför tv:n. Men en dusch, det tänkte jag iallafall kosta på mig. Haha. Imorgon åker jag, Rebecka och mamma till Bredsand i Enköping. Vi ska sola och bada då det tydligen ska bli superfint väder. Vi hörs då hörrni!


kan vi inte vara nära bara en minut

Tumblr_ll8c315ji81qd3viro1_500_largeTumblr_ln8siu5a6u1qbimt2o1_500_largeTumblr_lea5rvbare1qbl6p5o1_500_large
we heart it


The days when you're feeling weak are the days that you're the strongest. 'Cause thats when you get through the hard times.

Hej. Fint väder va? Regnet verkar aldrig ta slut. Börjar bli lite trött på det här nu. Okej, ta bort lite. Börjar bli trött på det här nu. Jag vill kunna ligga ute i solen och bada och greja. Men inte går det nu heller. Nejdå. Negativ tjej, haha.

Ska faktiskt städa hela huset nu hade jag tänkt. För att överraska mamma lite. Och för att jag faktiskt inte har någonting annat för mig. Fast kanske ska äta lunch först? Vet bara inte vad. Äsch, vi får se hur det blir. Ikväll ska jag iallafall försöka få med mamma in till Gränby medan Rebecka tränar. Jag vill ha någonting att ha på på midsommar, alltså imorgon. Ska hem till en kompis och grilla om det blir fint väder. Sen vet jag inte vad det blir av kvällen. Men det blir säkert bra när det är klart.

Nu ska jag hämta högtalarna till datorn och sätta igång musiken och hoppas på att jag blir klar med städningen innan mamma kommer hem. Vi hörs då!


Bjärvarnas sista lagbild.


The moment I met you, That moment I forgot about everything I've been through. Tell me how could that be

Hej. Vet ni vad jag har gjort idag? Jag har gått runt med en sån där gräs-trimmer och klippt gräset vid vårat staket och runt huset och så. Hur jobbigt som helst ju. Mina armar är helt slut och ryggen värker. Den var tung ska ni veta. Så eftersom ryggen säger emot blir det ingen fys ikväll heller. Försöker kanske ta mig ut en sväng istället. En liten promenad runt Storvreta eller något. Vi får se. Jaja, hejdå.


älskade, älskade bjärvar

Hej hörni! Fick reda på igår att Cicci läste min blogg... så HEJ CICCI! Kom ganska nyss hem från Vattholma. Grillade och hade mysigt med gamla bjärvlaget. Tränarna fick sina försenade avslutningspresenter. En varsin T-shirt där det står I <3 BJÄRVARNA på framsidan och STORVRETA IBK, DJ 17 2010/2011 på baksidan. Hur snygga som helst. Glada blev dom också. Vi spelade lite kubb, lite plock-i-pin (heter det så?) och vi lekte även hela havet stormar. På den sistnämnda leken tog jag 3:e placeringen. Väldigt stolt eftersom jag tog det på så blodigt allvar. I kubb förlorade dock mitt lag. Men så kan det gå när man inte är världens bästa lag på det. Kvällen var hur bra och hur mysig som helst. Ett perfekt slut på dagen helt enkelt. Minus alla myggor.

Nu ska jag lägga mig i min säng och sätta på någon bra film. Är hur trött som helst. Hörs!


sometimes it takes a stranger to help you see the world outside

Hallå! Har fortfarande riktigt ont i ryggen så det blir ingen fys för mig ikväll. Ska istället ut och ta en vända i Storvreta med Cicci. För att känna hur ryggen känns liksom. Vi ska även smida de sista planerna inför midsommar.

Vad har hänt idag då? Inte ett dugg. Har bara legat i soffan och tittat på film. Det behövdes kan jag säga. Imorgon tar jag med mig Cicci till stan. Jag har en tid bokad på ett ställe och sen ska jag kolla om jag hittar något att ha på mig till på fredag. Så det blir nog säkert bra.

Men nu ska jag faktiskt äta lite glass och sen sätta på mig en tröja och möta upp Cicci. Vi hörs då hörni!

(via dulce-melodia)


om jag ska älska så ska jag ha tid att älska fritt. om jag ska falla så ska jag ha tid att falla fritt.

Smärta! Jag har så himla ont i ryggen. Vet inte vad jag ska ta mig till. Eller okej, där överdrev jag lite. Men ont, det har jag verkligen! Det är precis under revbenen på ryggen, om ni fattar. Knaprar ipren men inte hjälper det inte. Blir bara dåsig och trött. Jobbigt jobbigt.

Vaknade vid tolv, åt frukost och duschade. Nu väntar jag på mormor och morfar som ska komma hit. Kan knappt röra mig ordenligt så jag stannar bara hemma hela dagen. Knäpper väll på någon film och lägger mig i sängen eller soffan. Kan ju vara mysigt det också.

Nej, nu kommer M&M. Vi hörs då!


once you get what you want you got something to lose.

Hej på er! Trevlig kväll... är jättetrött och har ont i halsen. Tittade nyss på en film med mamma och pappa. Morning Glory hette den. En sån där typisk amerikansk film där alla blir lyckliga i slutet. Haha. Men den var helt okej ändå. Annars då? Annars händer inte så mycket här hemma hos mig. Ska sätta på mig ett par tofflor nu och släpa mig upp för trappan till soffan och mitt varma täcke. En kopp te joinar nog mig i soffan också. Mys! Nej, nu räcker det för idag. Bye!


Morning Glory


something move me deep inside

Godmorgon! Eller... ja. Vaknade för två timmar sen av att mamma ringde och bad mig cykla upp till hennes jobb med en sak. Så jag gav mig ut i regnet och cyklade iväg. Sen dess har jag hunnit äta lunch och snart ska jag bege mig in i duschen. Efter det hade jag tänkt ta tag i mitt rum. Det ser inte bra ut alltså. Så det är väll vad som står på schemat idag, plus en kort tripp in till stan ikväll. Nu ska jag duscha. Vågar man göra det när man är ensam hemma? Jaja, vi hörs väll säkert sen igen. Hej!


lover's battlefield


Okej... jag är kär. Fast. Starstruck. Finner inga ord.

Brolle – Lover's Battlefield
Brolle – Playing With Fire
Brolle – Watching The Stars
Brolle – Sound Of A Drum

Och ja, jag vet att de två sista låtarna är hur gamla som helst.
Men det är de två låtarna som jag har sett live för länge sen och det är de två
låtarna som jag gillar mest. Helt galet.


nu...

Iväg på träning, 19.00 - 21.00.
2 timmarsn fys väntar i Röbo. Hej!



eye to eye, cheek to cheek. side by side you were sleeping next to me

Riktigt sommarväder nu hörni! Ja, iallafall om man bor i Sverige... då är man ju van. Har nyss duschat och satt på mig träningskläder. Ska dra iväg till Röbo om någon timme där onsdagsfysen väntar.

Vad har hänt idag då? Jag har städat och rensat några kökslådor till mamma. Eftersom jag inte fick tag på något sommarjobb i sommar så fixar jag lite här hemma och tjänar extrapengar på det sättet. Annars har det faktiskt inte hänt så mycket annat. Hoppas på att morgondagen blir bättre. Och roligare. Nu ska jag gå och sätta på mig ett par strumpor och packa ihop mina grejer. Vi hörs då.


Här var det turkisk sommar! 40-50 grader varje dag.
Bilden är några år gammal, haha.


om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen

Hej! Ännu en regnig dag? Eller det regnar inte, men dåligt väder är det iallafall. Första dagen på länge som man behöver ha jeans. Ska in till stan om ett tag med familjen. Jag måste ha en ny bikini och så ska jag kolla på lite andra grejer. Väntar bara på att Rebecka ska komma hem från sitt sommarjobb.

Gårdagens fys var för förjävlig rent ut sagt. Inte fysiskt jobbigt, men det regnade hur mycket som helst. Jag (och Linnea) gick ett varv i spåret och sen fick jag stå och kolla på när de andra körde intervaller i spöregn. Ni kan ju gissa om jag blev blöt! Våran tränare var så snäll så hon släppte hem oss lite tidigare och det var hur skönt som helst att komma innanför dörren sen. Stog i duschen hur länge som helst!

Nu ska jag gå och sätta upp håret. Vi hörs kanske senare!


we come to love not by finding a perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly.

Hej! Inget vidare fint väder idag, visst? Fast trotsade blåsten ett tag mitt på dagen och låg ute någon timme. Har även rensat lite ogräs. Duktig tjej! Ska strax bege mig in i duschen och sen iväg på fys uppe vid IP. Kan fortfarande inte springa alls så går väll ett varv som vanligt och sen är jag med på fysen precis som vanligt. Får se hur det går. Är inte så pigg på det men det är alltid roligt att träffa de gamla bjärvtjejerna.

Nu: mot duschen. Vi hörs då!


i'm counting on a new beginning

Ska visa er lite bilder som jag tog med min systemkamera på Rebecka och två av hennes kompisar förra veckan innan de skulle iväg på bal. Urfina är dom alla tre!

Ni får klicka på dem för att det ska bli större bilder.




never to old for disney

Tumblr_lme8g6qptx1qzyd2oo1_500_large
Tumblr_lm5nh3khbm1qzz3wdo1_400_large


hjärtat ville fram och tillbaks

Hejsan! Kom nyss in från att ha legat i solen ett tag. Var väldigt skönt kan jag säga. Innan det så rensade jag ur min garderob. Kan inte fatta att så mycket kläder fick plats i min lilla garderob. Nu är iallafall ungefär hälften av det kastat och det känns bra. Ska ju flytta ner i källaren om någon månad och då ska pappa bygga en Walk-in-closet i mitt rum. Hur lycklig? Ni kan ju bara tänka er.

Annars då? Sommarlov nu ju! I sommar ska jag verkligen bara ta det lugnt. Ha mysiga grillkvällar med kompisar, sola, bada, åka till Göteborg och bara njuta av mitt sista sommarlov. Hur bra låter inte det liksom? Har redan planer inför midsommar också. Det kan bli en superkväll. Det ska bli en superkväll.

Nu ska jag titta runt på lite tapeter på nätet. Får se om jag hittar någon fin. Vi hörs då!


like summer rain

Hej hörni! Bara en skoldag kvar. Och det kan man ju knappast kalla för skoldag. Vi har lämnat in läroböckerna och alla inlämningsuppgifter är klara och inskickade. Uppsatserna är färdigskrivna och proven lika så. Det är alltså bara morgondagen som återstår. Och sen är det avslutning i Domkyrkan på fredag. Efter avslutningen ska vi i klassen hem till vår ena mentor och äta lunch. Kan ju bli mysigt. Om det är bra väder vill säga. Men det hoppas vi på.

Nu ska jag snart äta middag och sen ska jag bara ta det lugnt. Är så trött så jag vet knappt vad jag heter. Nej, nu ska jag stänga ner det här. Hare bra!


tattoo your name across my heart



Snart så! Längtar som jag vet inte vad. I september... då. Vet exakt vad den första ska föreställa, men det behåller jag för mig själv tills det att det sker.


you would'nt say so if you were me

Tumblr_ljldaeqw5c1qa9jwno1_500_large


no one's gonna say I can't

Hej på er. Ska snart ta mig in till stan med Cicci och Ida. Ska äta lunch på bryggan och kika runt lite. Måste köpa ett par nya hörlurar till mobilen. Har inga "pluppar" kvar på de gamla och det har jag inte haft på jag vet inte hur länge. Så känner att det börjar bli dags för ett par nya nu.

Har förresten bränt upp mig. Rejält. På båda benen och ena armen. Kollade på Beckas fotbollsmatch ute i Lagga igår och solen var hur stark som helst tydligen. Det svider som bara den och jag öser på med Aloe Vera salva men det hjälper inte. Nej, nu ska jag sluta klaga och sätta upp håret. Vi hörs då!


we heart it


even the best fall down sometimes even the stars refuse to shine.

Hejsan. Nu går vi in i junimånad och tiden går superfort. Det är verkligen helt sjukt vad snabbt det går. 92:orna tar studenten idag och om 10 dagar är det sommarlov, mitt sista sommarlov. Pappa har fixat 5 st Gothiacup-kort vilket innebär Gothiacup-invigningen, fritt inträde på Liseberg under hela veckan, man åker gratis på alla bussar och spårvagnar m.m. Vi drar ner till Göteborg i sommar och vi tar med oss Frida. Har varit där under de två senaste somrarna, det hör liksom sommaren till. Sen börjar sista året på gymnasiet och fy vad skönt det är. Då är det bara att börja räkna ner. Längtar efter att få slippa Fyris och börja plugga antingen här i Uppsala eller i Gävle.

Har nyss duschat och gjort mig i ordning. Har träning i hall ikväll. Äntligen! Fast det är bara en engångsgrej nu ikväll. Får se hur mycket jag kan vara med pga knäet. Har fortfarande inte fått någon ortopedtid. Går lite väl segt det där tycker jag...

Nej, nu ska jag slänga på mig ett par strumpor och kanske gå upp och göra en smoothie. Tror det får bli så. Hej!


RSS 2.0