do you know what's worth fighting for, when it's not worth dying for?

Hej! Har nyss kommit hem från farmor och Gävle. Har varit där med pappa över dagen och hjälpt henne med lite saker. Hade bara en lektion i skolan eftersom en lärare var sjuk, en lektion var frivillig och den sista skippade jag. Hur skönt? Sen är det bara morgondagen kvar på den här veckan. Lediga på onsdag eftersom 92:orna tar studenten och torsdag + fredag vet jag inte varför vi är lediga. På fredag blir det iallfall Stockholm med mamma, Becka och mormor. Lite mysigt sådär. Nu ska jag sätta på mig träningskläder och sen kila upp till spåret så småning om. Där väntar en jobbig fysträning. Får se hur det går. Hejdå!


don't you let me go

You say you don't know,
you tell me don't lie.

You're love is all to magnetic, it's taking over.


slaget 2011

Hej! Idag var det Slaget. En skolkamp mellan de två största skolorna i Uppsala, alltså mellan min skola (Fyrisskolan) och Rosendal. Dagen har inneburit en massa matcher i olika sporter och mycket skrik från oss i hejarklacken. Alltså hela Fyris. Nästan. Dagen slutade iallafall surt med förlust då Rosendal vann med 15 ynka poäng. Kampen mellan publiken slutade oavgjord. Vad har jag då fått med mig ifrån den här, ganska så långa, dagen? Jo: en hes röst, en ny och fin Fyrisströja och en jobbig huvudvärk. Värt. Eller inte. Blir därför ingen träning för mig ikväll utan jag ska istället krypa ner under täcket och försöka sova bort huvudvärken. Önska mig lycka till. Nu ska jag avsluta det här innan det blir för jobbigt att läsa. Vi hörs då!



only time will tell



If you don't live for something, you'll die for nothing.


who says I can't get stoned?

Hej på er! Skaplig träningsverk idag då. Hade första sommarfysen igår och det kan jag lova, att benen känns som sten idag alltså. Jätte stela och jag kan knappt gå i trappor.

Skippade iallafall samhällskunskapen och idrotten idag. Kände att det var skönare att få sova ut istället. Så åkte in till skolan vid tolv och hade två lektioner. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kolla upp lite körkurser och så. Måste fixa det där nu så att det blir av. Fyller ju 18 om... fyra månader och en dag. Bråttom!

Nej hörrni, nu ska jag ta och göra något annat. Vi hörs!



fly me with your gentle sway

Dissikeringen var VIDRIG!!! Aldrig mer säger jag bara. Döda grävlingar, rävar och fåglar luktar inte okej alltså. Och inte ser det mysigt ut heller. Nej, usch...

Sitter just nu i biblioteket med Linda och Anna. Vi läser om engelsk romantik, upplysningen och Jane Austen. Inte så roligt, men det är ett arbete i svenskan som ska göras. Slutar om en kvart så det är skönt. Ska fortsätta jobba lite med svenskan nu. Vi hörs då!

it sounds just like love

Hejsan! Sitter utanför naturkunskapen och väntar på att lektionen ska börja. Sitter helt ensam här eftersom vi inte börjar förns om 25 minuter. Fick skjuts av pappa in till skolan så det är ju värt det. Haha. Vi ska tydligen dissikera djur nu... grävling, räv eller fågel. Kommer få panik. Usch! Nej, vi får se hur det går. Ska stänga ner här nu och vara lite social med dom som kom nyss. Vi hörs!


onsdagen den artonde maj

"Vi är inte såna som i slutet får varann."

4444925867_c7e0ecffc1_z_large_largeTumblr_ll6d7ta9hs1qzfya1o1_500_large


nu kan du få mig så lätt

Två prov avklarade idag! Hur skönt? Det nationella provet i spanska gick väll helt okej faktiskt. Tror jag. Dilemmaprovet gick väll... också helt okej. Men det är också bara som jag tror. Vi får väll se sen när det är färdigrättat och klart.

Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik och bara tar det lugnt. Inte helt fel alltså. Haha. Har ingenting annat särskilt för mig ikväll tror jag. Tänkte fixa naglarna, plocka fram kläder tills imorgon och lite sånt där. Vara lite social med mor min hade jag tänkt hinna med också. Pappa jobbar och Rebecka tränar. Nu ska jag stänga ner här och göra något annat. Bye!



Sliten? JA.


a few of them thoughts

Hejsan! Sitter på historialektion och fifflar lite med min uppsats. Är färdig men ska fixa lite saker som Christer ville att jag skulle ändra. Tar inte så lång tid. Efter den här lektionen är det samhällskunskap i 45 minuter och efter det har vi dilemmaprov. I biologi breddning. Får se hur det går. Haha. Nej men nu ska jag lägga ner det här och fixa de där sakerna på uppsatsen. Vi hörs kanske ikväll. Who knows.. Hejdå!



And I'll never love again

Hallå! Sitter nere i källaren och lyssnar på musik. Borde väll egentligen plugga lite till dilemmaprovet som vi har i kriminaltekniken imorgon. Men har ingen lust till det.

Läste nyss en artikel om att jorden ska gå under på lördag. Stämmer det? Jag har iallafall lite småpanik över det. Tänk om det stämmer... jag har ju inte ens fyllt 18 eller tagit studenten då! Nej, nu ska jag sluta vara så nojig och stänga ner det här. Vi hörs kanske senare eller imorgon. Puss!


you left me speechless

Tumblr_llaj89xb2v1qgfty6o1_500_large


could we fix you if you broke?

Hej! Har varit ledig från skolan idag eftersom nästan alla skolor i Uppsala har studiedag. Så det har varit hur skönt som helst. Känner mig verkligen helt slutkörd av skolan för nuläget. Nästan gråtfärdig. Prov, uppsatser, analysuppgifter, nationella prov... det är bara för mycket i mitt huvud. Men får försöka ge allt nu de sista veckorna innan det är sommarlov.

Annars då? Annars händer inte speciellt mycket nu. Sitter och lyssnar på musik och ska käka om en stund. Sen ska jag färga håret. Har liksom inte haft lusten eller tiden att göra det under veckan som gått. Men nu ska det bli av, det behövs ju verkligen. Ska avsluta detta nu. Vi hörs säkert imorgon eller någonting. Vad vet jag. Hejdå!

we heart it


heartbeats

Är på så sjukt dåligt humör nu om dagarna. Är irriterad och arg på allt och alla. Ska bädda ner mig i sängen och sätta på musik och bara försöka sova en stund så kanske det blir lite bättre nu för stunden iallafall.

Får se när jag skriver igen. Det är bara för mycket just nu.


but these storys don't mean anything when you've got no one to tell them to. it's true.

Fredag den 13:e... otur alltså. Har väll inte haft jätte mycket otur men slagit sönder ett glas, det har jag. Hade en lektion i skolan och då var SYV:en där och berättade om yrkesgrejer och andra saker. Var med lite halvt sådär kan man säga. Var, och är fortfarande, så himla trött. Nu måste jag komma på någonting fint att överraska min syster med eftersom hon har namnsdag idag. Kan ärligt säga att jag helt hade glömt bort det. Oops.

Hoppas på att du inte tar det allt för hårt älskade lillasyster. För du vet att jag älskar dig oändligt mycket ändå och det finns ingen som har en bättre lillasyster än vad jag har och ingen som är stoltare över dig än vad jag är 


Fina, lilla lillasyster.


all star

Hejsan! Sitter på lektion just nu. Biologi breddning. Men har ingenting att göra så jag sitter bara här. JE (som jag hade i matte B) är här och pratar matte C med dom som har det. Typ hela klassen, och det är så skönt att höra att de pratar svåra ekvationer medan jag inte ens behöver bry mig. Haha.

Efter det här är det svenska och den slutar 14.30. Sen är det slut för dagen. Då hämtar pappa mig och sen åker vi till Gränby och köper hårfärg eftersom det inte blev av i tisdags. Längtar tills håret är mörkare. Nej, nu ska jag lyssna på Micke. Vi hörs!


you ask me why I love him


finns det en så finns det flera

Hej på er! Vilket sommarväder, eller hur? Hur skönt som helst. Lite segt dock att sitta på bussen (läs: bastun) hem från skolan. Över 100 grader, seriöst. Eller okej, inte seriöst men nästan så. Hade bara två lektioner i skolan idag iallafall. Spanska och engelska. Fick tillbaka nationella provet i spanska som vi hade förra veckan, hörförståelse. Blev ett VG på det. Ingen i klassen fick MVG. Var faktiskt riktigt svårt. Och inte blev det lättare av att byggarbetarna hamrade och lyssnade på musik. Efter lunch åkte vi buss ut till Hammarskog där det var orientering för alla 2:or. Jag fick agera väskvaktare pga. mitt knä. Men det gick bra det också. Fick lite färg eftersom jag fick sitta ute i solen. Så det var skönt. Slutade runt kvart i tre. Nu tänkte jag titta vidare lite här på datorn. Vi hörs kanske senare. Puss då!



Brandi Carlile – The Story


I take a risk, take a chance, make a change and breakaway

Hallå! Kom nyss hem från sjukhuset där jag var och röntgade knäet. För första gången gick det riktigt snabbt faktiskt. Det hela gick på ca 15 minuter. Rekord. Efter det stannade vi och handlade lite och snart ska vi äta middag. Efter det ska jag nog bara lägga mig i soffan. Är hur trött som helst. Helt sinnes. Har ont i fötterna och spänningshuvudvärk har jag också. Inte kul.

Imorgon är det skola igen, men på eftermiddagen ska vi ut till Hammarskog och orientera. Jag kan ju inte vara med men ska med ändå för att vara funktionär eller vad det nu var min idrottslärare sa att jag skulle vara. Vi får se hur det går. Haha. Nej men nu ska jag stänga ner här och gå och äta. Vi hörs kanske senare. Hejdå!



make you feel my love

Hejsan! Ska alldeles strax ha spanska och det är sista lektionen för dagen. Sen hämtar pappa upp mig och sen åker vi till Gränby för jag måste ha hårfärg. Fick reda på hur det gick för mig i biologi breddningen och jag fick tydligen MVG på min uppsats och MVG på den egna labben vi hade. Det trodde jag verkligen inte. Men kul är det. Och skönt. Nu ska jag in och lyssna på Helena. Vi hörs!

tusen meter upp i luften ser jag allt så klart

Hejsan! Står i teknikarnas hus där jag ska ha datorkunskap om en stund. Har laddaren inkopplad och eftersom Fyris är så sär och har alla uttag typ två meter upp på väggen så står jag med datorn i ena handen. Hela armen krampar så jag slutar nu. Vi hörs! Bye!

all of these lines across my face, tell you the story of who I am


baby it's true, I was made for you

Hej på er! Har nyss kommit ut från att ha suttit ute i solen ett ganska bra tag med mamma. Spenderade helgen med Ida, Cicci och Markus. Familjen var ju i Mora på cup så vi roade oss här hemma. Vart en väldigt lugn helg med mycket filmtittande, men oj vad det behövdes. Det kan jag lova. Blev förresten klar med min historiauppsats i fredags. Hur skönt? Blev rätt nöjd med faktiskt. Hoppas bara på att Christer gillar den med. Nej, nu ska jag nog gå och ta en dusch. Vi hörs säkert imorgon. Hejdå!


we heart it

Brandi Carlile – The Story


we're all suckers for tragedies


Tumblr_lknq0q8dl01qaxerxo1_500_large


om sanningen ska fram

Hejsan! Kom hem från skolan för typ en timme sen. Har hunnit käka lite mellanmål och nu ska jag skriva på min historiauppsats om Olof Palme som ska vara inne nästa vecka, på onsdag tror jag. Och jag har typ bara skrivit inledning, syfte och historisk bakgrund. Känns bra. Eller? Får man inte G på den här uppsatsen så får man inget betyg i historia B. Kuuul! Så måste dra igång med det här nu. Vi hörs kanske senare. Men bara kanske. Kommer vara upptagen hela helgen så vi hörs förmodligen först på måndag. Jaja. Hejdå!



Eric Amarillo – Om sanningen ska fram (Clubedit Radio)


you're beauty is beyond compare

Hej! Sitter nere i källaren och har precis låst upp min mailadress. På något konsigt vänster hade den tydligen spärrats. Varför vet jag inte. Jaja, jag lyckades komma in på den till slut iallafall. Ska snart börja städa lite. Det behövs. Ska ju ha sovgäster här hela helgen då familjen är uppe i Mora på innebandycup. Så det ska bli mys. Nu ropar mamma på mig så jag ska väll ta och släpa mig upp för trappan med mitt cp-knä. Har förresten fått en telefontid med min läkare imorgon och då antar jag att vi ska komma fram till hur vi ska gå vidare med det här. För så här orkar jag verkligen inte gå längre. Så jävla less på det. Usch. Nej, gå upp var det ja. Vi hörs!


om du ger din sorg till mig, kan jag bära den till dig tills du orkar se

Hej på er! Sitter nere i källaren och skriver på mitt resereportage. Det är iskallt här. Verkligen. Håller på att frysa ihjäl. Men arbetet måste bli klart idag för imorgon har jag ingen tid till det och på fredag ska det in. Så jag får kämpa med kylan. Och reportaget! Haha. Ska fortsätta med det nu så att jag får någonting vettigt gjort. Vi hörs kanske senare. Puss!




Mr. tambourine man



Helio Sequence – Mr. Tambourine Man

Though I know that evenin’s empire has returned into sand
Vanished from my hand
Left me blindly here to stand but still not sleeping
My weariness amazes me, I’m branded on my feet
I have no one to meet
And the ancient empty street’s too dead for dreaming

Hey! Mr. Tambourine Man, play a song for me
I’m not sleepy and there is no place I’m going to
Hey! Mr. Tambourine Man, play a song for me
In the jingle jangle morning I’ll come followin’ you


someone like you



Adele – Someone Like You

I heard that you're settled down, that you found a girl and you're married now.
I heard that your dreams came true, guess she gave you things I didn't give to you.
Old friend, why are you so shy? Ain't like you to hold back or hide from the light.
I hate to turn up out of the blue, uninvited.
But I couldnt stay away, I couldnt fight it
I had hoped that you'd see my face and that you'd be reminded,
that for me it isn't over.

Never mind, I find someone like you. I wish nothing but the best for you, to.
Don't forget me, I beg.
I rememeber you said "sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead."
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead.


Hey Mr. Tambourine man, play a song for me. I'm not sleepy and there is no place I'm going to.

Hejsan! Hur mås det? Här är det helt okej asså. Förutom mitt knä som inte har blivit ett dugg bättre än. Väntar fortfarande på att min läkare ska ringa men hon verkar inte göra det. Har hon inte hört av sig innan veckan är slut ringer jag henne eller så blir det en vända till akuten. Vi får se hur det blir.

I skolan idag så var vi som inte var med på simningen sist på Fyrishov. Simmade klädsim, 1000 meter. Hur drygt var inte det då? Helt tungt och kläderna vred sig och usch, blev jätte irriterad. Efter den kilometern var det skönt att få ta av sig de blöta understället och ha på sig vanlig bikini kan jag säga. Gjorde lite livräddning och dök lite. Efter det hade vi biologi breddning som vi fick skynda oss till och efter den lektionen hade vi nationellt prov i spanska. Vilket jag helt hade glömt. Men tror det gick rätt okej ändå.

Nu ska jag läsa igenom lite engelska. Vi hörs då! Puss.


true colours


we heart it.


impossible is nothing

1264874825346_f_large


Move like a freak - mr. saxobeat

Hallå! Lite taskigt på uppdateringsfronten, I know. Men har haft mycket i helgen vad gäller Valborg och annat festligt.

Har spenderat dagen hemma ifrån skolan. Vaknade imorse och kände mig inte alls bra, så det fick bli en dag framför tv:n istället. Somnade om efter att jag ringt och sjukanmält mig och sov till halv tolv. Hur skönt som helst. Men imorgon blir det nya tag, skolan som gäller då alltså.

Nu ska jag titta runt lite på datorn och käka om en stund. Vi hörs säkert imorgon. Puss då!


Sjuk tjej...


RSS 2.0