jag får liksom ingen ordning på mitt liv

Jag har gjort ett misstag, ett stort jävla misstag. En natt. Ett sms. Ett misstag. Vafan skulle jag erkänna för. Det är bara helt onödigt, det är ingen mening med det. Jag vet ändå att det aldrig kommer fungera. Helvete. Det hade varit bättre om jag bara hade struntat i att säga det till honom. Bara låtsats som ingenting. Men jag kan inte få det ogjort. Kanske lika bra att han vet? Detta har fått mig på konstigt humör hela dagen. Tankar, tankar och ännu fler tankar. Varför ska allting vara så svårt för?

Håller på med historialäxan där vi ska skriva om Jeanne d'Arc. Intressant! Not. Jag orkar inte. Helt drygt. Jag fastnar ändå bara framför facebook och spotify. Jaja, ska fortsätta skriva om den där ointressanta kvinnan. Sen blir det spanskapluggande. Wish me good luck! Puss.



moments from the past

Tja. Sitter och tittar igenom gamla bilder. Herregud vad mycket minnen! Från det ena till det andra... match i Vattholma 16.20 idag. Är jag taggad eller vad? Har inte spelat på ca 3 veckor. Kötta! Har ingen större skrivlust just nu, slänger in ett par bilder istället. Take care!


Hanna, Linnea, Jenny och jag. Sommaren -06


Hela gamla 9a på Råsunda i Stockholm. Klassresa <3


Gamla 9a hos våran gamla lärare <3


Ida, Linn, jag, Amela och Cicci på 9:ornas melodifestival i slutet på 9:an. Sakna!


time can bring you down

Hejsan. Filmen igår var helt super! Och herregud vad han är snygg! Helt sjukt, jag fattar inte. Varje gång han visades utan tröja tittade jag på Cicci och log brett. Fyfan vad han är snygg. Snygg snygg snygg! Själva filmen var helbra, fastän slutet var lite överaskande och jag kommer nu att gå och undra över hur det kommer gå i väntan på den 3:e filmen. Efter filmen gick jag och mötte mamma på stan, vi tog en fika på Waynes Coffee och sen köpte vi sallad från Cupido till mig och Rebecka, mamma köpte sushi och till pappa köpte vi pizza. Tittade lite på idol och sen gick jag och la mig runt halv elva. Hur trött och nöjd som helst. Idag bär det först av till Gränby med mamma och Rebecka. Ska köpa present till Ida som fyller år på onsdag och sen så ska jag kolla på väskor. Måste verkligen ha en ny. En större. Förövrigt har jag idag kommit på att världens snyggaste snygging fyller år på samma dag som mig. MIKAEL PERSBRANDT! Han slår Rpattz med hästlängder! Då förstår ni hur snygg jag tycker att Persbrandt är. Nu ska jag gå och leta reda på ett par strumpor. Vi hörs. Puss!






new moon

Hola! Ett snabbt inlägg innan jag drar iväg till bussen. Börjar som vanligt 10.45 idag. Har idrott som första lektion. Egentligen så skulle vi till studenternas och åka skridskor, men det blev förflyttat tilll nästa vecka istället. Rätt glad för det. Kan inte åka skridskor! Det blir vanlig lektion istället, tror jag. Efter skolan går jag ner på stan och möter Cicci och sen drar vi och ser New Moon. Vi hörs ikväll! Puss.


farfar, min saknade älskade farfar.

Idag är det 10 månader och 1 dag sen min underbara Farfar lämnade oss. Hans cancer vann. Jag tänker inte skriva mycket alls nu om honom eller om cancern eller om hur dåligt jag mår över det. Väljer att skriva ett par ord bara, om du ser det här Farfar... så vet du hur mycket vi saknar och älskar dig här nere. 

Farfar...
När du lämnade oss märkte vi på en gång att någonting fattades. Vart tog du vägen? Den glada, hjälpsamma, varma personen fattas. Ditt skratt, din röst, dina kramar fattas... Du fattas oss! 
JAG ÄLSKAR DIG <3



me gusta mucho

Tjena. Sitter (läs ligger) och pluggar. Läser om Politiska Ideologier. Inte kul nånstans. Men efter det här provet har vi bara chillprov kvar fram till jul. Typ spanska och så. Inte alls svårt. Har alltid haft väldigt lätt med spanska och med språk överhuvudtaget. Gick ut 9:an med MVG i betyg, och det MVG:et är jag väldigt stolt över. Värre är det med NO-ämnena och matten. Jag fattar ingenting. Helt seriöst, jag bokstavligen suger på det! Jaja, vad händer annars? Nej ingenting speciellt. Min mobil fortsätter att falla i bitar. När jag tog upp den ur fickan imorse så var knappen man styrde med borta (YEES!). Hur ska jag klara mig nu tänkte jag, men mina naglar kirrade biffen! Nu ska jag försöka mig på att skriva ett känsligt men väldigt värdefullt inlägg. Jag kan lova - Mina tårar kommer rulla. Puss.





that's allright now mama

Hejsan. Ligger och försöker plugga samhällskunskap, men det går inte så bra som jag först tänkte mig. Har fastnat vid facebook, msn och spotify. Samma gamla visa. Det blir alltid så. Jag vet ju att jag verkligen behöver plugga, har prov om Politiska Ideologier på torsdag. Inte det roligaste kanske, men det ska ju genomföras. Nåja, ny vecka = nya planer. Nästan bara ''pluggplaner'' för min del. Not so funny. Jaja, jag överlever. Nu ska jag leta reda på träningskläder och sen käka något och sen sticka iväg på träning. Ha det bra! Puss.








tu eres mi vida

Men tjenare. Har inte uppdaterat något på hela helgen. Har bara slappat och tagit det lugnt som bara den. Hur skönt som helst och det behövdes kan jag säga. Känner mig mycket piggare nu än vad jag gjort på länge. Skoldagen var super, kanske på grund av att den var så kort? 08.45 - 10.30. Våran engelskalärare var tillbaka men skulle till läkaren vid elva så vi fick sluta tidigare. Ska snart in till stan med pappa och kolla på nya glasögon. Mina glasögon som jag har nu är tyå från stenåldern. Inte för att jag använder dom till annat än hemmakvällar eftersom jag använder linser när jag går ut, men det kan ju vara kul att ha ett par snygga bågar. Kanske får hem 2... vi får se vad pappa säger. Just nu sitter jag och kollar på Sällskapsresan. Not so funny eftersom jag sett den ett 1000-tal gånger. Men det duger för nuläget. Ska gå och hämta ett äpple nu. Vi hörs. Puss.



ny piercing

Hejsan. Sitter här nypiercad och allt. Allt gick hur bra som helst och jag tyckte inte alls att det gjorde ont. Jag trodde bara att han satte dit tången hårdare, men när jag tittade ner så hade jag en nål igenom huden. Min syster tyckte däremot att det gjorde fruktansvärt ont. Haha, stackare. Nu ska jag titta på Dallas med mamma, vi är hemma själva :) Imorgon ska jag träffa Ida och vi åker till Vattholma för att titta på min systers match. Sen vet jag inte vad vi ska göra. Vi hörs. Puss.


horoskop



Tur
Du kan idag råka ut för en liten incident. Effekten av det hela visar sig inte förrän senare.
Hälsa
Du tycks vara i god balans och på gott humör för närvarande. Detta till trots skulle du må bättre av att motionera.
Ekonomi
Idag kan du komma att inse att du måste ha bättre kontroll över din ekonomi. Du vill inte stå utan pengar en gång till.
Arbete
I dag gynnas all form av samarbete. Lägg just nu särskilt vinn om ditt yttre - det kan få stor betydelse under dagen.
Kärlek
Du tycker inte att din partner ser dig. Dina försök till konversation slutar ofta med att du står ensam kvar i rummet.
Relationer
Idag finns det en chans att du återupptar vänskapen med en gammal vän. Ni kommer mest att tala om minnen.


i'll be your paparazzi

Hejsan. Har nyss käkat middag, kyckling och ris som mamma gjorde. Hon har förövrigt piggnat till nu och ska jobba imorgon. Innan maten var jag upp till Konsum och inhandlade morötter och gurka som vi ska äta med dipp ikväll till matchen. Sverige - Italien, tv 24, kl 20.50 om jag inte minns helt fel? Jag kommer sitta bänkad, eller ligga bänkad rättare sagt. Jag är urtrött. Hade valmarknad i skolan idag där vi fick information om våra profiler, inriktningar och individuella val som vi ska göra vecka 50 resp. 3/4. Jag hade ju valt profilen juridik & kriminalteknik, men nu vill kommunen att vi ska göra ett omval för att vara riktigt säkra typ. Jag fick nys på en annan profil som är företagsekonomi, låter hel kul! Men verkar vara rätt mycket arbete utanför skolan och så. Jag fortsätter nog på mina kriminalspår. Nej nu ska jag fortsätta läsa Om jag kunde drömma. Jag är helt efter jag vet, men jag har sett filmen och alla säger att boken är så mycket bättre. Jag ska kolla om det är sant. Dessutom ska vi ha läst klart en valfri roman och gjort ett antal uppgifter i svenska A tills vecka 51. Så det passar utmärkt. Det gäller att ligga i. Vi hörs! Puss.





are you gonna be okey?

Hejsan. Sitter här i bara shorts och bh... hm, bra kombination där! Nej men min tröja som jag vill och ska ha ligger i torktummlaren (när jag har bestämt mig för någonting, ska det bli så)... visst, det finns massor av rena t-shirts men jag vill ha just den som ligger i torktummlaren. Haha, weird. Ska alldels strax iväg till träning. Känner att jag börjar bli förkyld, inte kul någonstans. Mamma ligger hemma och är sjuk, vill inte att det ska hända mig. Har för mycket i skolan. Anybody wanna change? Nej, nu piper tummlaren. Vi hörs!


whatever makes you happy

Hej! Sitter och tittar på One Tree Hill... ovanligt? Hade geografiprov sista lektionen idag, im scruwed! (något stavfel va?) Eller njae, kändes väll inte så jättebra direkt men hoppas på ett G iallafall. Ska snart försöka hitta på något att käka, sen träning. Sköööönt! Läste nyss mitt horoskop, mh me happy! & jag syftar på kärleken och relationerna. Vill du läsa om ditt horoskop? www.ditthoroskop.nu. Nu ska jag gå och leta reda på något att äta. Wish me good luck! Puss.


Tur
Idag kan turen hjälpa dig så att du inte försover dig utan vaknar av dig själv. Detta medför att du slipper en pinsam situation.

Hälsa
Utsikterna är goda för att din hälsa är bra under hela dagen. Men det är kanske inte så konstigt, du är duktig på att ha en sund livsstil.

Ekonomi
Din ekonomi känns inte trygg och du tycks oroa dig för framtiden. Vantrivs du också i övrigt känns det särskilt trist nu.

Arbete
Allt fungerar ovanligt bra just nu tack vare din stora rutin.

Kärlek
Just när du tror att det inte kommer att hända något dyker kärleken upp. Det kan bli en spännande kväll för dig.

Relationer
Förändringar av din tillvaro tycks vara på gång. En vän övar starkt inflytande på dig.


mcr - cancer


somebody lost a ring?

Hej. Sitter och kollar på Vänner. Finns det något bättre program i hela världen? Jag tror inte det jag. Har nyss ätit middag, det blev korv och ris. Haha, inte det godaste kanske men det fick duga. Ska fortsätta mitt pluggande nu, känner att jag iallafall kommer klara ett G... men man ska inte ropa hej för än man är över ån. Eller hur är det man säger? Jaja, vi hörs nog i morgon. Puss!


 

 


i dont wanna be anything other





Är det ens tillåtet att vara så här grymt snygga?


Sitter och kollar på One Tree Hill, kunde inte koncentrera mig på pluggningen när de här snyggingarna dök upp. Chad Michael Murray och James Lafferty.... mmmh.
Men frågan är vem av dem som är snyggast. Går det ens att bestämma? Jag vet inte.
Jag vet bara att jag vill ha båda två!



its never easy

Hejsan! Sitter här i soffan helt trött i hjärnan, har nämligen pluggat geografi i ungefär 2 timmar. Yes! Måste verkligen få minst ett G på provet imorgon, annars är jag nog rätt körd... Och det vill vi ju inte ska hända. Har fått nytt schema i skolan, rätt chill faktiskt. Idag började vi t.ex 08.46 och slutade 11.10. Nej nu ska jag kasta mig in i geografins värld, igen. Wish me luck! Puss.



Santa, please bring me...


Vet att det nog är lite tidigt för en önskelista till julafton.. men här är min ändå :)






the fashionator

Hejsan. Har haft en supermysig dag med mamma. Vi åkte in till stan med tio över tolv bussen. Vi gick direkt till HM där dom har fått in sin Jimmy Choo - kollektion. Det fanns mycket fint kan jag lova! Köpte dock ingenting ifrån just den kollektionen, men köpte ett svart/vitt linne. As snyggt. Vi köpte nya gardiner till vardagsrummet, jag köpte en mössa med en rosett på, mamma köpte mössa + halsduk/sjal, sen köpte vi massor av mer saker. Det är farligt när jag och min mamma är i farten! Vi åt ceasarsallad på Panini, hur gott som helst. Där träffade vi även mina kusiner, as länge sen vi träffade dom. Nu tänkte jag plugga lite geografi, måste få minst ett G på provet på tisdag... annars är jag nog körd. Imorgon bär det av till Arlanda, ska titta på mitt lag som spelar match. Det ska nog gå bra utan mig också, hahaha nejdå. Jag är säker på att det går så bra så. Nu - geografiboken väntar! Puss.




we were much to young

Hejsan. Vaknade 8 (!!) imorse. Varför? Kan bero på att jag sov bort halva gårdagen för att jag gick hem med världens migrän från skolan igår. Idag mår jag dock mycket bättre. Ska åka in till stan med mamma idag, kolla på lite saker och kanske käka lunch. Mys. Pappa och Rebecka är på fotbollsavslutning. Nej nu ska jag plocka lite på rummet och sen duscha. Vi hörs. Puss.


get a life

Hejsan. Sitter här och är hur jävla förbannad som helst. Det är ett lag som skrivit att de till nästa möte med oss tippar på att vi ska låna in bättre spelare för att kunna vinna den matchen. De ifrågasätter också våra tränare och skriver att de aldrig skulle kunna förklara sånt för sina tjejer. Vadå förklara sånt för sina tjejer? Förklara vad? Vad? Det står inget i regelboken om att man inte får låna in spelare. Vi är endast 12 spelare i våran trupp och vi klarar oss inte på det eftersom det ofta blir någon sjuk. Våra tränare ''ersätter'' oss inte. De tillsätter extra styrka i truppen någon gång ibland. Inte för att vi ska vinna, utan för att vi ska klara av matchen. För att vi ska kunna njuta av att spela och för att vi ska kunna ha roligt. Jag är redan nu supertaggad inför nästa möte med dem, om ca 1 månad. Herregud, vad vi ska vinna då. Dom ska få se. Nu har det här förstört hela min kväll. Jag tänker sura hela kvällen. Fast jag har träning ikväll och jag kan inte låta det påverka träningen.

Nej, ni får ha det så bra. Puss.


my day

Mina planer inför dagen ;


life is a bitch

Tjenare. Sitter och kollar på någon dryg film på SF-kanalen. Inte kul alls. Ska nog snart börja plugga historial. Vet inte alls när jag har prov men det är väll bäst att vara förberedd. Eller hur? Ska träna ikväll, fett kul. Nej, nu ska jag gå och kolla om det finns något att äta. Sen - plugga. Ha det bra. Puss.


we've been running up that hill

Tjena. Jag har ont i huvudet. Vilken jävla pain alltså. Hatar det. Ska springa och hämta en ipren. Mh, min bästa vän. Jag skulle nog inte kunna leva utan ipren, använder den verkligen till alla sorters smärta. Huvudvärk, muskelvärk, feber... you name it! Funderar på att ta en promenad, rensa tankarna lite. Skulle sitta bra. Tror nog jag gör det. Går upp mot tågstationen, finns någon gata där jag brukar gå på. Har dock aldrig kommit i underfund med vad den heter... konstigt. Har legat med datorn sen klockan två ungefär, kul liv!? Har verkligen ingenting att göra. Well... i'm off.





bellybutton piercing

Ciao. Beställde nyss tid för navelpiercing. Hoppades på en tid i helgen men nej, så blev det inte. Jag får istället snällt vänta in fredagen den 20:e november. Har, med lite råd, bestämt mig för ett silvrigt smycke. Är en aning nervös, men det går säkert bra. Ska ha med mig Cicci som moraliskt stöd. Tar ju piercingen på en fredag, och de dagarna dansar jag Street Krumping. Så den dagen hoppar jag nog över dansen. Kommer säkert göra lite ont. Just nu ligger jag och fryser. Det är ISKALLT! Ska sätta på mig lite varmare kläder och sockor och sen plugga historia med en kopp te. Låter inte så dåligt faktiskt. Nej, nu måste jag plugga. Ha det så bra! Puss.





saturday 7

Tjenare. Sitter här nybadad och och färdig med kläder, smink och allt det där. Ska nämligen snart till min äldsta vän. Inte äldsta till åldern, utan den kompis jag hållit ihop med längst. Ida. Vi har hållit ihop sen vi båda var tre år, alltså 13 år snart. Jag tror du läser det här Ida; Jag älskar dig, mer än någon annan. Du kommer alltid kunna lita på mig, kom ihåg det! Familjen följer med eftersom mina föräldrar och hennes föräldrar har fått så bra kontakt under dessa 13 åren. Våra syskon med. Så det ska bli jättetrevligt. Ska äta där och så. Blir jämt så god mat där. Men det blir nog inte sådär jätte sent. Ska upp vid 9 imorgon och åka till Västerås. Där spelas SM för 95:orna. Min syster alltså. Så jag åker dit som supporter. Det ska nog säkert gå bra. Alla föräldrar och syskon osv. har fixat ett par assnygga gråa pikétröjor där det står med svarta bokstäver Stolt supporter till Storvreta f-95. Skit snyggt. Så den åker på imorgon med. Sista matcher börjar runt 3, sen åker vi snabbt hem så jag hinner slänga i mig någonting och sen är det min tur. Det är match. Jag är taggad till tusen redan nu. Har ju inte spelat på 3 veckor. Nu måste jag fixa det sista bara. Vi hörs imorgon kväll kanske. Puss.


ben & jerrys

Hejsan. Var hemma från skolan idag för jag hade en riktig jävla huvudvärk imorse när jag vaknade. Det blev bättre under dagen och nu är den nästan helt borta. Var in en stund till Gränby med mamma, pappa och Rebecka. Köpte ingenting alls. Ska spara pengarna till en speciell sak, kan nog berätta efter helgen... Vi får se. Nu ska jag äta tacos! Efteråt blir det - Ben & Jerrys Chocolate Macadamia och mys med syster. Kan det bli bättre? Nej. Vi hörs.






it's time for you to start living

Hejsan. Sitter och kollar på Vänner. Var in till stan och tog svininfluensavaccinet idag, fick stå i kö i ca 2 timmar. Såg min gamla No-lärare också... herregud, nostalgi! Känner mig just nu varm om kinderna och i pannan, det är kallt och jag känner mig hängig. Biverkningar på sprutan kanske? Jaja, det försvinner säkert snart. Nu ska jag nog ner och ta ett bad. Vi hörs.


RSS 2.0