we're so fairytale it makes pepole sick


du säger; jag ska aldrig lämna dig. du ska aldrig någonsin se mig gå

Hallå! Sitter och sjunger med i lite musik och det kan jag lova er, att det låter inte vackert. Har ingenting annat att göra. Ska snart iväg på träning, om en timme ungefär. Ska träna för första gången på ca 3 veckor. Eller träna är väll att ta i, men jag ska vara med och skjuta lite och säkert vara med lite på någon passningsövning också. Vi får se hur mycket knäet pallar. Har haft ondare idag än vad jag någonsin haft, så jag bör nog kolla upp det. Bara det att jag inte har tid för det just nu. Snyggt med bandage till vita strumpor va? Ska nog gå upp och packa ner alla grejer nu. Så vi hörs väll imorgon eller något. Puss då.




I am helpless sometimes which is just no good

Hej på er. Ligger i soffan under min sköna pälsfilt och tittar på Per Mo(r?)berg. Lite mysigt sådär. Ska snart kolla på lite innebandy som visas på tv. Falun vs. AIK tror jag. Kan bli skoj. Annars händer inte så mycket just nu. Ni får ha det så bra så hörs vi senare eller imorgon. Puss då! /Sandra

all we have is now

Hejsan! Sitter nere i biblioteket och ska väll egentligen arbeta med min uppsats meeeen det går inte så bra med det. Sitter istället och spenderar min tid på internet. Not good. Slutar fem idag, eller ska väll sluta fem men det bli nog tidigare. Våran lärare på datorkunskapen släpper oss alltid tidigare. Skönt! Nu ska jag faktiskt börja med uppsatsen. Måste få något gjort idag känner jag. Wish me good luck. Det lär behövas. Adiós!


the things you hear about me could be true, but it could also be as fake as the bitch who told you.

Bonjour! Tror jag kan franska (?) och grejer. Eller inte. Är ganska nyss hemkommen från stan där jag var med Cicci. Fick med mig en tröja och en almanacka därifrån. Kvällen kommer spenderas i soffan under täcket. Mystime! Orkar inget annat. Ska inleda min myskväll med en varm dusch nu tror jag. Så vi hörs hörni. Puss på er!

I thought you'd always be mine

Godmorgon! Vaknade nyss och nu sitter jag nere i källaren och väntar på att få gå in i badrummet och duscha. Gårkvällen spenderades med Ida. Vi åt och släckte ner för Earth Hour och tände massa ljus och hade allmänt mysigt bara. Familjen var ute på annat.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske åker in till stan en sväng med Cicci men det är inget som är bestämt än. Annars kan det ju vara skönt med en slö-söndag också. We'll see. Nu ska jag in i duschen iallafall. Hörs då. Puss!

Ni får en bild på hur håret blev efter fredagens färgning. Rätt nöjd.



next time? there will be no next time

Hejsan! Ledig från skolan idag eftersom det är IG-prövning och duktig som jag är så har jag ingen sån. Haha. Har istället ägnat mig åt att skriva en labbrapport och en uppsats och skickat in dem. Skönt att ha det gjort. Har även beställt ännu en bok om Olof Palme som behövs till historian. Och nu sitter jag med hårfärg i huvudet och lyssnar på musik. Ska ta bort färgen om ungefär 5 minuter sen ska jag troligtvis in till stan en snabbis. Så ni får en bild på hur håret blir senare. Ikväll kanske? Vi får se. Nu ska jag stänga ner datorn och bege mig mot duschen. Vi hörs. Puss!


just a dream


man down

Tjena! Sitter nere i källaren och borde väll egentligen plugga på Naturkunskapen då jag har prov imorgon meeeen jag har alla papper och boken kvar i skolan. Så duktig är jag. Tänkte därför ägna lite tid här nere istället. Känner att jag vill byta ut headern, börjar bli lite tråkig nu. Så det ska jag nog göra en stund innan mamma kommer hem och vi beger oss in till stan. Någonstans innan hon kommer hem så måste jag hinna med en dusch också, mitt hår är helt konstigt eftersom det har blåst hela dagen. Ligger åt håll som inte ens borde finnas. Lämnar en bild med mössa, och det mina vänner, det är inte alltför vanligt. Jag brukar alltid ha lugg då jag trivs bäst med det, hatar att ha snedlugg (har inte haft det sen jag var 12) eller ännu värre - mittbena. Det är snyggt på andra men jag trivs inte i det. Enjoy this. Ni får skratta. Det gör jag. Ser sjuk ut.



i hope you dont' mind that i put down in words, how wonerful life is now you're in the world

Hej på er igen! Nu kan jag vara lite generösare och skriva ett lite intressantare inlägg. Teatern gick bra... jag dog som planerat. Haha! Nu har jag lunch och snart börjar historian där jag verkligen måste ta tag i mitt uppsatsskrivande. Har fixat fram böcker så det är ju alltid en början. 

Har förövrigt hunnit med att göra om ett läxförhör i spanska som gick otroligt dåligt igår, precis som för hela klassen typ. Går till tre idag sen ska jag in till stan med mamma. Ska köpa skor och lite annat som behövs. Nu ska jag fråga Christer hur man laddar ner en grej till datorn. Vi hörs. Puss på er!


It's a good thing, tears never show in the pouring rain
As if a good thing ever could make up for all the pain
There'll be no last chance to promise to never mess it up again
Just a sweet pain of watching your back as you walk
As I'm watching you walk away

And now you're gone it's like an echo in my head
And I remember every word you said

No, you never were, and you never will be mine



try not to loose yourself

Hej på er! Sitter på engelskalektion och ska alldeles strax spela "teater". Any minute now. Nu är det dags. Onödigt inlägg med andra ord. Vi hörs senare. Puss!

i love the feeling you bring to me

För en stund sen: Åt mat
Nu: Sitter i källaren och lyssnar på musik
Sen: Spendera kvällen i Vattholmahallen
Senare: SOVA

Skickar er en puss på detta och hoppas ni får en bra kväll. PUSS!



You can not live your life for other people. You have got to do what is right for you, even if it hurts some people you love.

Hej på er! Sitter i skolan och har håltimme till halv ett, har haft det sen tio. Kul? Nej, men rätt skönt. Kan försöka hinna i kapp med lite som jag ligger efter i. Typ några uppsatser och så. Efter skolan har jag bestämt att jag ska hem och sova någon timme innan jag ska iväg på träning. Ska inte träna pga. mitt knä som är cp men ska kolla iallafall. Är trött som en gnu nu (haha va?). Jag tror jag dör. På riktigt. Jag brukar ju sova vid nio, halv tio men igår kom jag inte i säng förns klockan elva (!!!). Hade panik innan jag somnade och det är inte kul. Känner att jag bör ta tag i det där på allvar någon gång snart. Det ska inte behöva vara så, inte enligt mig alltså. Att jag får panikkänslor om jag inte ligger i sängen vid nio. Vet inte hur jag ska göra bara.

Storvretas herrlag vann förresten sin tredje match mot Caperiotäby igår kväll och det betyder 3-0 i matcher och det betyder i sin tur att Storvreta är vidare till semifinal. Ett bra slut på en bra kväll.

Nu ska jag titta vidare lite. Vi hörs. Puss!



so happy I can't catch my breath

Hey there! Sitter i ett grupprum och försöker skriva på min historiauppsats som jag inte ens har börjat på. Fastnar bara framför facebook och telefonen hela tiden. Inte bra, inte bra alls. Har historia till kvart över två och sen är det datorukunskap till fem och sen hem, göra mig i ordning och sen iväg igen. Något att se fram emot :)

Nu måste jag faktiskt börja skriva på uppsatsen, eller åtminstone läsa i böckerna. Vi hörs! Puss på er.


you're talking but i don't hear a thing

Hejsan! Slutade skolan halv tre idag. Skönt eller vad? Inte för att jag har gått i skolan på hela veckan men... Ligger i vardagsrummet och tittar på Saw 2, för andra gången. Tittar med mamma och Becka. Ska snart bege mig ut till köket för att laga middag. Jag erbjöd att jag kunde fixa maten ikväll då mamma hade ont i huvudet och pappa... ja, pappa är pappa. Haha! Ska göra pasta med kyckling, rucolasallad och valnötter. Ska nog göra det redan nu så att det blir klart innan Becka åker iväg på träning. Vi hörs då. Pussen! /Sandra

I took his heart when I pulled out that gun

Bonjour! Lite franska sådär bara för att... haha. Stannade hemma från skolan idag också. Kände mig inte alls bra när jag vaknade men nu är det mycket bättre. Så ska till skolan imorgon. Måste till skolan imorgon. Att missa tre dagar i 2:an är som att vara borta ett helt år i 9:an typ. Denna vecka är ganska lugn har jag för mig. Åtminstone inga prov. Men nästa vecka ska en uppsats vara klar och en massa andra grejer ska avslutas och påbörjas. Nu ska jag upp och äta innan jag sticker iväg på träning. Vi hörs då! Puss!


me for you. you for me

Hola! Sitter nere i källaren nu. Kallt? Ja! Helt tvärtemot mitt rum där uppe. Helt kok-hett, jag lovar.

Vad har jag sysselsatt mig med under mina två dagar som sjuk då? Jo, film. Film, film, film och lite mer film. Passande nog så köpte jag SAW-boxen i söndags så jag har sett 1:an och 2:an av dem. Sen har jag även tittat på en rad olika disneyfilmer. Dumbo, Lejonkungen, Lady & Lufsen, Pinoccio, Askungen, Djungelboken... you name it. Åh, just det. Tittade även på Sex and the City idag. Kändes som att det behövdes för att jämna ut det barnsliga lite... Anyway... Nu ska jag gå och hyffsa till mig lite innan träningen. Behövs verkligen. Puss på er!

Ni får lite fina bilder också. Inga seriösa. Just so you know. Bilderna längst ner... sjuk var det ja! Ser även att jag behöver klippa till luggen.


the easy way out: do not love

Hej på er! Har varit hemma från skolan både igår och idag. Mår inte riktigt bra, men är ändå på bättringsvägen så tror jag ska träna ikväll iallafall. Tittar just nu på Desperate Housewives, efter det tänkte jag sätta på någon disneyfilm. Har redan tittat på Dumbo och Lady & Lufsen. Haha! Nu ska jag titta vidare. ¡Adiòs amigos!

i'm real sorry that we never got to be

Hej! Ligger och halvsover i min nybäddade säng. Har städat mitt rum precis. Plockat undan, dammsugit och dammat. Duktig tjej! Ska alldeles strax iväg till restaurang Java och äta med familjen. Kan bli mys. Åh, just det... ni vet ingen som blev godkänd i matte B kursen? Det gör jag. Nämligen jag själv! Helt överlycklig över att jag klarade det till slut. Nu ska jag sluta babbla och gå och fixa mig. Vi hörs hörni. Puss på er!

love the heart that hurt you but never hurt the heart that loves you

Hej på er! Ännu en uppdatering från skolan. Tredje dagen i rad. Känns rätt bra att jag lägger tid på bloggen och facebook istället för det skolarbete jag egentligen ska göra. Eller inte. Borde verkligen sätta igång med en uppsats nu. Men har ingen lust. Har Biologi-Breddning till halv två, där vi skriver uppsatsen. Sen är det svenska och där ska vi fortsätta med CV:n och personliga brev. Efter svenskan slutar vi och det är runt 14.30. Så himla skönt!

Ikväll ska jag med familjen till Heby för att Rebecka spelar match. Det var länge sen jag såg henne spela, så det blir lite kul. Annars var det väll inte så mycket mer jag hade att säga. Ska sluta nu innan jag börjar svamla. Har nog redan gjort det. Haha. Nej, men vi hörs då. Puss!


Ni får en gammal bild på mig och min fina vän Ida. Tjejen är grym!
(Saknar förresten mitt blonda hår lite... kanske till sommaren...)


just like stone

Hej! Tänkte bara lämna ett inlägg och beräta för er att jag lever. Inte för att det var länge sen jag uppdaterade, det var ju igår, utan för att jag höll på att blåsa bort imorse när jag gick till bussen. Kul för er att veta! Nu ska jag in på engelska. Puss!

there's a freak in the night

Hejsan! Sitter i korridoren i skolan och har håltimme. Har haft det sen 10 och vi börjar igen 12.30. Inte kul någonstans. Då har vi dessutom biologi breddning... ännu mindre kul. Sen är det spanska och sen har jag tid hos tandläkaren 16.20 och det är minst kul av allt. Hatar att gå till tandläkaren. Just nu sitter jag och kollar igenom gamla bilder från högstadiet... åh, sakna! Blir lite sentimental av att kolla på det, fast det är kul också. Nu ska jag kolla vidare lite på facebook och kanske börja med ett skolarbete. Vi hörs. Puss!


tonight i'm fucking you

Hallå! Sitter i klassrummet och väntar på engelskalektionen som börjar om en kvart. Schemat har ändrats och nu har vi sovmorgon på måndagar, skönt. Men jag måste ändå ta 08.52 bussen för att hinna så det är lite segt. Dagen ser ut såhär:

  • Engelska 09.50 - 10.55
  • Naturkunskap 11.05 - 12.05
  • Lunch 12.10 - 12.45
  • Historia 12.50 - 14.15
  • Datorkunskap 14.30 - 17.00

Not so fun, right? Första dagen på hela gymnasiet som vi slutar efter klockan 15.30. Segt som jag vet inte vad. Men nu ska jag vara lite social med dom som sitter bredvid mig. Vi hörs. Puss!


i did it for me

Hallå! Haft en bra dag? Det har jag haft. Typ. Startade med ett 4 timmars slutprov eller nationellt prov (kalla det vad ni vill) i Matte B. Hur det gick? Jag tänker inte yttra mig om det då jag inte vill skapa några förhoppningar eller bli orolig. Så ska låta det vara osagt. Sen hade vi en timmes lunch och sen jobbade vi med CV på svenskan. Kom hem vid tre och kollade på OC och har nyss ätit. Nu sitter jag här nere i källaren och lyssnar på musik bara. As skönt att bara stänga av allt och lyssna på musik. Ska iväg till allianshallen lite senare för att titta på en div1 match som Sten Stures damer spelar. Kan bli lite kul. Sen imorgon är det äntligen sovmorgon! Kommer kunna sova till klockan 9! Och det tänker jag definitivt utnyttja. Berättade jag förresten att jag försov mig igår för första gången på jag vet inte hur länge, första gången det händer omedvetet under gymnasiet iallafall. Ingen större skada skedd dock. Brukar gå upp 06.30 men igår vaknade jag vid 07.10 och tyckte att det var väldigt ljust ute. Kollade på mobilen och insåg att jag hade 20 minuter på mig att duscha, sminka mig och klä på mig osv.

Nu ska jag iallafall gå och sätta på mig något skapligt och vänta på att pappa och mamma ska bli klara så att vi kan åka och hämta Rebecka och Frida i Vattholma där de tränar, för att senare åka till innebandymatchen. Vi hörs säkert imorgon. Af Wiedersen!


i tell you: dance

Hej på er! Sitter i köket och pluggar matte. Har slutprov/nationellt prov i matte B imorgon. Not fun, not fun at all. Men det måste ju göras... ännu en kurs som är avklarad, ännu ett steg närmare studenten.

På tal på steg och så. Min syster som är född 1995, alltså årets väljare inför gymnasiet, sökte in till Celsiusskolan - ELIT. Hon spelar i Storvretas damlag och är väldigt duktig på just innebandy. Hon gick på en uttagning och fick beskedet att hon hamnade som reserv. Igår ringde han som har hand om elitsatsningarna och berättade för Rebecka att hon fått reservplatsen. Hon har alltså sen igår gått och valt mellan Celsius - Elit eller Profil. Idag valde hon. Elit. Jag är så stolt över dig Rebecka. Kom ihåg det. Det kommer jag alltid vara, oavsett vad.

Nu ska jag fortsätta med den supertråkiga matten. Hoppas ni får en roligare kväll än vad jag kommer ha, ska i och för sig iväg till träningen och titta men ändå. See ya'll! Puss.



RSS 2.0