tell me how you gonna be without me

Nej men hejsan kompisar! Har inte varit här på ett tag men har haft så mycket att göra. Har hunnit fylla 18, varit ute och ja... bara tagit det lugnt och så. Just nu sitter jag ute i korridoren och jobbar med Samhäll C. Ett grupparbete... inte alls kul. Och anledningen till att jag sitter här ute helt lonely är för att min mage kurrar så mycket. Helt skämmigt ju! Efter den här lektionen är det iallafall lunch och som jag längtar! Haha.

Imorgon bär det av till Irland i sex dagar. Har inte ens börjat packa än. Får se hur jag ska hinna med allt med träning och packning och grejer. Jaja, kul ska det bli iallafall. Men måste fortsätta här nu. Puss!


danza kuduro

Tjabba! Sitter i ett grupprum i biblioteket och arbetar med projektarbetet. Vi är faktiskt nästan klara inför onsdagens resa till Nordirland. Ska bli så kul! Snart börjar filosofin och då ska alla 100000 instuderingsfrågorna in. Så många kanske det inte är men nästan. Är faktiskt stolt över mig själv som har gjort alla.

Imorgon firas jag hemma av släkt och vänner och sen ska jag ut på kvällen. Det är ju på söndag jag egentligen fyller 18 men den dagen tänker jag bara ta det lugnt. Kanske åka iväg och kolla på Beckas seriepremiär. Vi får se.

Sitter och tittar på Alex som gör "dips" på bordet och väggen... och nu rushar hon över golvet och lyssnar på danza kuduro. Normal tjej? Jaja, ska väll stänga ner här och försöka få henne att sitta ner så att vi kan avsluta här. Vi hörs då. Hej!


jag vet allt om dig för du har varit min.



Besöket på Akademiska idag gick bra. Fick en MRT beställd och sen får vi se vart det leder. Dricker just nu en stor kopp te som uppladdning inför dagens träning. Lite seg i huvudet och ögonen. Känner att jag inte riktigt hänger med. Så vi får se hur träningen går. Imorgon har jag bara en lektion och sen ska jag möte upp syster på stan. Vill bara avsluta med att jag fick VG+ på mitt rättkunskapsprov som jag inte hade pluggat ett dugg till. Lite flyt där eller? Men vi hörs väll imorgon. Puss!


tisdagen den tjugonde september

Hallå! Sitter i klassrummet och väntar på att rättskunskapen ska börja. Sista lektionen för dagen och vi slutar 15.50. Lite segt men det funkar. Sen ska jag hem och läsa igenom lite religion och sen är det träning. Så ser min dag ut. Tråkig? Ja. Men men, ska stänga ner här nu. Hej!


and my heart is hurting

Godmorgon! Börjar 13.25 idag så det är ju helt okej skönt. Åker med pappa in så det är ännu bättre, slipper ta bussen. Ska redovisa boken på svenskan och sen är det mössprovning som gäller. Känns helt sjuk att prova studentmössan nu när det är... ungefär 9 månader kvar. Men kul är det iallafall! Nu ska jag gå upp och leta fram kläder så vi hörs väll någonting under dagen säkert.


we could have had it all

Tumblr_lrmp2tzdhq1r22j17o1_500_largeBoken Boken är utläst och det tänker jag fira med en lång, varm dusch. Ni förstår inte hur kallt det är här hemma, eller snarare hur kall jag är. Ingen annan i familjen fryser. Only me.

Veckan som kommer är ganska fylld av plugg. Imorgon ska vi redovisa boken vi läst. På tisdag är det läxförhör på samhällskunskap C (statsskick) och på torsdag har vi religionsprov om judendomen. Jaja, duschen var det ja. Vi hörs.


there's a fire starting in my heart

Har varit ute i skogen med mamma och pappa nu på morgonen och letat svamp. Klockan 9 (!) var var jag ute i Vattholmas skogar. Resten av dagen ska jag bara läsa i min bok. Boken ska vara utläst imorgon och jag har bara läst... 40 sidor. Bra jobbat!

Gårkvällen spenderades hos mormor och morfar där vi firade morfar som fyllde 75 år. Resten av släkten var också där och vi åt smörgåstårta, mormors vanliga tårta och hade trevligt.

Idag är det för övrigt precis en vecka tills jag fyller 18. En vecka kvar som omyndig. "Den här veckan måste jag titta på alla Disneyfilmer vi har hemma!", sa jag till mamma i morse. Känner lite panik över att fylla 18. Vid 18 är jag inget barn längre, då klassas jag som vuxen. Alla längtar efter att fylla 18, och det är klart att jag också gör det - hur mycket som helst, men känner även lite panik över att "barndomen" kommer att vara som bortblåst. Jag kommer få börja ta mer ansvar. Nej, ska njuta av veckan som är kvar nu. Haha. Helt depri! Men ska upp och läsa i min bok nu. Vi hörs. Hej!


världens bästa morfar




Grattis på 75-årsdagen världens bästa, finaste morfar!






sticks and stones

I R R I T E R A D ! ! ! ! Det är bara förnamnet. Är irriterad på nästan allt och alla... Glömde min anteckningsbok i skolan där jag hade svaren på instuderingsfrågorna till filosofin som ska vara klara på måndag så nu måste jag skriva om alla frågor här hemma. Irritationen fortsätter men orkar inte ta upp allting här och nu.

Ska fortsätta med frågorna och sen ska jag försöka få med mig mamma in till Gränby. Behöver nya jeans, både vanliga och svarta. Det är vad jag tänker sysselsätta mig med idag. Vi hörs senare. Förhoppningsvis när jag är på bättre humör.

Tumblr_lmcbwwkfcf1qd59flo1_500_large


jag gråter bara i regnet

Hello! Sitter på engelska c lektion och har tråkigt. Har fått en reklamannons som vi ska analysera. Ramlösa Citron... booooring! Men ska fortsätta här nu. Efter den här lektionen ska jag och Alexanda jobba lite med projektet och sen ska jag möta upp pappa och Becka på stan. Jaja vi hörs. Hej!


the seven deadly sins


Just nu:
Etikens grundfrågor, kardinaldygder, pliktkollissioner, effektetiker, Sören Kierkegaard, Friedrich Hegel, teleologiska synsett, vem är den största pliktetikern genom tiderna? Mitt huvud sprängs snart av alla filosofiska ord som vi måste lära oss. Har två hela papper med instuderingsfrågor som ska göras och har bara kommit halvvägs. Plus att jag har en filmanalys att göra... och en bok att läsa ut. Men med lite musik och varmt te så hoppas jag få det gjort - ikväll!


I can't afford this heart, still I am responsible if it will fall apart.

Ännu en dag hemma. Fortfarande inte helt 100 men imorgon blir det troligen skola. Måste tillbaka eftersom man missar så himla mycket bara man är sjuk en dag. Jag har iallafall turen att vi bara har två lektioner på onsdagar så idag har jag inte missat så mycket. Men igår... herregud vad jag kommer att få skriva av anteckningar imorgon alltså. Jaja, mitt egna fel. Eller immunförsvarets? Haha. Men ska upp och kolla på Beckas nya innebandyklubba som hon skriker att jag ska göra. Vi hörs. Hej!


you know the world can see us

Tumblr_lrcfo7utxp1qdvytko1_500_large


för du är allt som jag måste få

Hej på er! Har spenderat dagen hemma idag, under täcket, framför tv:n och Herkules. Min sega förkylning slog till igen efter gårdagens träning så kan inte spela match ikväll heller. Men ska dra mig dit och kolla iallafall. Kan ju bli kul. Just nu sitter jag och kollar på gårdagens Idol-avsnitt på tv4 play. Hinner ju inte med att kolla på Idol eftersom jag har träning måndag, tisdag, onsdag och torsdag så tar igen mig lite nu.

Ska koka mig en kopp te och titta vidare nu. Hare bra så hörs vi!


allt för min syster

Idag fyller min syster år. 16 hela år. Det är helt sjukt, hon är ju fortfarande liten. Tycker jag iallafall.

Rebecka - Grattis på din stora dag. Jag älskar dig en miljon gånger runt månen och tillbaka igen. Du är världens finaste syster och jag är så glad över att jag har dig bredvid mig i alla lägen. Stolt är jag också. Otoligt stolt! Stolt över att du är min syster, stolt över hur fin du är, stolt över hur genomsnäll du är... stolt över hela dig. Ha en superbra dag nu sis, det är du värd. Och glöm inte - jag älskar dig!


the worlds greatest

Hej! Sitter på engelska C och väntar på att få instruktionenr inför dagens lektion. Började dagen med svenska vid halv två så dagen innehåller bara två lektioner. Hur skönt? Fast slutar vid halv fem så det kanske inte är så kul, men jag får försöka stå ut. Ikväll är det träning mellan halv åtta och tio. Rätt oskön tid men det får gå det också.

Har världens dåligaste dag idag. Irriterad på allt och alla. Så ska sluta det här inlägget innan jag börjar klaga och ha mig. Hej!


my heart was freaking out when I held ya

12612013084975_large

Och där har den årliga kulturnatten entrat Uppsala än en gång. Jag tycker att kulturnatten är rätt så överskattad. Ungefär som Valborg. Det enda jag har planerat inför kvällen är ett resturangbesök med fina vänner. Ska börja göra mig i ordning nu och sen möter jag upp Ida på bussen som går 18.17. Cicci träffar vi i stan och sen får vi se vart kvällen tar oss. Puss!


i have to let go of your hand

En lugn hemmakväll står på schemat. Har en dunkande, tryckande huvudvärk som ska försöka botas med god mat, te och lite godis. En förkylning är även på G. Får se hur det blir med det. Nu ska jag iallafall upp och lägga mig under täcket i soffan. Bye!


I set fire to the rain

Hallå! Sitter i skolan och har projekttid. Jag åker ju till Irland den 28:e september tillsammans med några andra från skolan och blir där i sex dagar. Syftet med resan är att vi ska utnyttja tiden där till vårat projektarbete. Självklart kommer även shopping och en tur på Guinness bryggeri hinnas med. Längtar faktiskt lite nu. Men innan dess ska jag hinna med att fylla 18! Bara tre veckor och två dagar kvar nu.

13.05 börjar filosofilektionen och efter den är det projekttid igen. Men tror att vi hoppar över den idag. Ingen av oss orkar stanna kvar till fyra.

Ska sätta igång med projektarbetet nu. Måste göras! Så vi hörs, hejdå.




all I wanted from you was one night

Tjenare mannen! Sitter på samhällslektion nu och jobbar med ett grupparbete. Lite småtråkigt och drygt. Eller nej, vänta. Väldigt tråkigt och väldigt drygt. Ska gå och ta foto om tjugo minuter. Får se hur det går. Sen är det lunch och sen har vi bara två lektioner kvar, eller bara och bara. Men iallafall. Slutar 15.50 och sen är det träning ikväll. Något möte också tydligen. Jaja, vi hörs! Hej!


I never once smiled with love

Hej kompisar! Sitter och dricker te här framför datorn. Lite mysigt sådär. Var in till allianshallen imorse igen men det slutade tyvärr med förlust för syrrans lag och därmed var dom ute ur cupen. Sen jag kom hem har jag bara tittat på film. Ska in till stan om en stund. Fixa lite sådär. Nu ska jag dricka upp mitt te och sen ska jag väll leta reda på något att ha på mig. Vi hörs.

Robyn – Indestructible (Acoustic Version)


Jag gjorde det jag gjorde men berätta bara det jag borde gjort och gjorde ogjort i min egen värld.

Hej! Har nyss kommit hem från Allianshallen. Har i stort sett spenderat hela min dag där, med start tio över nio imorse. Den första matchen resulterade i en vinst med 2-1. Det enda avbrottet från innebandyn kom vid lunchtid då vi drog oss mot mormor och morfar. Fick reda på att morfars syster dog i natt. 59 år gammal... Vila i frid. Där bjöds det på lunch och sen åkte vi vidare till min kusin och hennes sambo. Där drack vi kaffe och sen styrde vi mot Allianshallen igen. Matchen slutade 7-1 (har jag för mig). En match har dom kvar att spela och jag antar att jag hänger med in igen, har ju ändå inget bättre för mig liksom. Matchen börjar runt nio så det är vad jag kommer syssla med ikväll. Då vet ni. Hej!


But what about the tomorrow? I don´t really wanna know about all the cares and the sorrow, I ain´t gonna let it show

Hej där! Sitter nere i källaren och fryser ihjäl. Eller nej, men nästan. Har förresten bokat tid hos frisören. Jag ska bli blond igen! Är så lycklig. Har längtat efter mitt blonda hår i månader nu. Men riktigt så blond som jag var den sista tiden ska jag inte bli, nej mera åt det rågblonda hållet. Blir nog säkert bra. Det kan ju inte direkt se sämre ut än hur det gör nu.

Ska upp och värma en kopp te nu tror jag. Sen blir det fotbollsmatch på tv med mamma.



Mitt saknade, älskade blonda hår. Haha. Men hur gammal bild?


home is whenever Im with you

Hallå! Sitter i klassrummet och väntar på att engelskan ska börja. Ska tydligen skriva berättelser idag. Undrar hur det ska gå. Idag måste jag även få tag på en tid hos frisören för färgning. Måste få det gjort innan tisdag nästa vecka. Wish me luck! Måste gnugga författarknölarna och stänga ner här nu... haha. Men vi hörs. Hej!


RSS 2.0