freaking smile


öppna dina ögon försiktigt


when nothing goes right, go left

Hallå! Är ganska nyss hemkommen från skolan. Det var en ganska lugn skoldag. Våran engelskalärare/mentor bjöd på choklad från Italien eftersom hon hade varit där, lite snällt sådär. Var även på ett informationsmöte om projektarbetet vi ska göra under hela 3:an. Låter huuur jobbigt som helst men det måste ju göras. Jag och två klasskompisar har några planer men allt beror på om vi kommer iväg till Irland i höst eller inte. Hoppas på det!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Kanske sitta ute i solen en liten stund. Ta vara på det menar jag. Haha. Nej nu ska jag sluta. Vi hörs kanske senare. Puss då!


out of sight


we ran out of time


världens gladaste tjej

VET NI VAD?! Jag har fått jobb på Naked Juicebar!!!!! Provjobb visserligen men känner på mig att detta kommer att gå vägen. Hej extrajobb och hej sommarjobb! Jag är så jävla glad så det finns inte. Helt sjukt. På fredag ska jag provjobba ett par timmar och det ska bli jätteroligt. Älskar Naked Juicebar, dom har så himla goda drycker och dom är alltid så trevliga och det är hur fräscht som helst. Åååååh! Nu finns det absolut ingenting som kan få mig på dåligt humör. Nu ska jag och mitt glada humör ta och äta lite köttfärssås och spaghetti. Mums! Vi hörs. Puss!


det hjärta



Det hjärta som skulle bli ditt på nått vis, det fryser nu sakta till is.
Den jävligaste stunden i livet var den när du gick - och allt var förlorat.


29.


kom änglar

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna.


Det kallas tvivel, det där som stör.

Hej på er! Hur fint väder är det inte ute? Känns hur jobbigt som helst att sitta inne och behöva skriva på en uppsats när det nästan är sommarväder ute. Jaja, är snart klar med samhällsuppsatsen iallafall. Är även färdig med spanskan, ergonomiuppgiften och naturkunskapsredovisningen så det är skönt. Har den gigantiska historiauppsatsen kvar bara. Fast mer prov, uppsatser och läxor kommer väll så småning om... Nej det är bara att kämpa på dom sista 7 veckorna innan sommarlovet börjar. Då har jag tid att vila. Nu ska jag skriva på samhällen och hoppas på att den duger för ett G åtminstonde. Vi hörs kanske senare ikväll, annars så blir det imorgon. Puss då!



himlen är oskyldigt blå

Hej hörrni! Ska alldeles snart åka in till mormor och morfar för att äta lite påsklunch sådär. Mysigt! Hade påskäggsjakt imorse tillsammans med familjen. Och nej, även fast jag snart fyller 18 och Rebecka snart fyller 16 så har vi INTE lagt ner det där än. Tror nog att det är mest för Beckas skull vi gör det. Jag skulle kunna klara mig utan. Men visst är det väll roligt ändå, det kan jag inte säga att det inte är. Vi fick iallafall ett jättestort påskägg tillsammans fyllt med godis och lite annat roligt. Tack mamma och pappa! ♥

Nu ska jag borsta tänderna och dra mig mot Eriksberg. Vi hörs kanske senare. Puss!

Ni får två bilder på min nya tröja. Älskar den! Hur skön som helst.
Den har jag på mig idag till ett par vanliga jeans.


easter

Glad Påsk!


life is a maze

Somewhere Else (by Sarah)


it's a new generation

Sverige vinner även straffläggningen och får med sig 3 poäng + 1 bonuspoäng. Super!


Han gör det igen. Vilken kille alltså. Henrik Stenberg, killen som avgjorde SM-finalen för sex dagar sen sätter Sveriges ända straff. Är han grym eller är han grym?


Sverige

1. Nilsson - Miss
2. Björk - Miss
3. Stenberg - Träff

Schweiz

1. Miss
2. Miss
3. Miss

Matchens lirare i Schweiz: nr 8, Kaspar Schmocker.
Matchens lirare i Sverige: nr 1, Patrik Jansson.


when it all comes to this



Detta är vad jag sysslar med just för stunden. Sverige leder med 4-2 i den 3:e perioden mot Schweiz.
Bilderna är print-screenade från livesändningen så det är väldigt dålig kvalitet, men vad gör det?

Update: Sverige gjorde precis 5-2 genom Linus Henriksson.
Update2: Sverige vinner matchen med 6-5. Sverige tar med sig 3 poäng från matchen och nu väntar straffläggning för att se vem som får med sig 1 bonuspoäng.


i wanna know your name

Hur bra väder är det inte ute? Och hur skönt är det inte med vår? Jag har legat ute och solat i ett par timmar med kokosolja. Lite färg fick jag så nu är jag på hur bra humör som helst. Tar en liten paus ifrån solningen och tittar på innebandy istället. Sveriges herrlandslag möter Schweiz i en turnering som sänds via internet. Det kan bli spännande så det ska jag titta på nu ett tag framöver. Ikväll ska vi tydligen grilla. Sommar eller vad? Åh, man kan verkligen inte vara på dåligt humör en dag som den här. Nu ska jag titta på innebandyn. Vi hörs! Puss.


she will be loved

Godmorgon! Sitter nyduschad i min säng och ska snart åka iväg till Gimo för att titta på fotbollsmatch. Kan bli skoj. Men först ska jag få på mig lite kläder på kroppen och så. Så måste börja med det nu. Vi hörs säkert senare. Puss då!


Tycker att den här bilden passar rätt bra. Jag menar, fotboll... och det blir
inte sämre för att det är Ronaldo och Zlatan som är på självaste bilden. Ojojoj.


10 saker ni inte visste om mig

1. Jag skulle dö för min familj. Utan dom skulle jag inte vara den jag är idag.
2. Jag är beroende av lypsyl. Jag vill sluta och har försökt men det gick inte.
3. När ingen ser på sätter jag på bra musik och sjunger med det högsta jag kan.
4. Min äldsta vän heter Ida och henne har jag haft som bästa vän i snart 15 år.
5. Jag kan verka tystlåten. Men jag är hur social som helst när man väl lärt känna mig.
6. Förut hade jag fobi för att prata inför klassen. Men nu går det hur bra som helst.
7. Min förebild är min mamma. Alla säger att jag är så lik henne och det är jag glad för.
8. Jag hade IG-varning i Matte B i början av kursen men fick ändå G i slutbetyg sen.
9. Mina största fobi är lastbilar. Jag ryser och blundar om jag ser en lastbil.
10. Jag är även rädd för ballonger. Ser jag en ballong håller jag för öronen.




it's to late to apologise


hm - fashion against AIDS 2011



all of the lights

Hallå! Har städat ända sen det första inlägget jag la upp imorse. Alltså i flera timmar. Har gått rätt så snabbt ändå, med musik och sådär. Skönt att ha det snyggt på rummet nu iallafall. Ikväll ska vi tydligen äta tacos. Och alla som känner familjen Larsson vet att det absolut inte är ovanligt. För familjen Larsson äter nämligen tacos ungefär en gång i veckan och det har vi gjort i snart 18 år. Alltså ända sen jag föddes. Normal familj va? Haha, nej nu ska jag ta och vila en stund hörrni. Vi hörs kanske senare under kvällen, annars imorgon. Puss då!


if the heart is afraid of breaking

Nej men tjenare! Har nyss installerat webbkameran på min bärbara efter många om och men. Så sitter och firar med lite Mariekex. Haha. Det betyder att jag kan lägga in mer nytagna bilder. Ska snart käka lunch och efter det ska jag faktiskt hjälpa mamma med städning av huset. Duktig tjej. Ska dra nu så vi hörs. Puss!



the first step towards the future

Hejsan! Haft en mysig dag i Gävle med farmor och Becka. Åt mat, fikade och sen handlade vi åt henne. Blev bara ett par timmar eftersom Becka har träning nu på kvällen. Tåg- och bussresan dit och hem gick bra. Nu ikväll tänkte jag bara ta det lugnt framför tv:n. Har inget bättre för mig så jaa... vi hörs då!


folk vill ha tillbaka men vägrar att ge

Men godmorgon! Har nyss duschat och klätt på mig. Sitter i köket med datorn framför mig, frukost bredvid mig och solen i mitt ansikte. Hur härligt som helst. Lite spotify på det och det är det oslagbart. Dricker min nya juice också som jag köpte igår. Hur god som helst! Brämhults Jorgubbar & Lime.

Ska göra mig i ordning för att åka iväg till Gävle. Becka och jag ksa nämligen ta tåget till farmor. Vi åker tåg till Gävle central och sen byter vi buss till 1:an där. Tror jag iallafall. Vi får se hur det går. Fram kommer vi väll till slut iallafall.

Nu ska jag gå och dra på mig lite smink och packa ner påsktårtan som jag och Becka bakat till farmor. Vi hörs senare under kvällen säkert. Puss då!




never be afraid again

Hallå! Nyss hemkommer från stan med syster. Var och kikade lite och fick med mig en massa bra saker hem. Två tröjor, en bandeå-topp och lite andra grejer. Var även hos optikern på en linskontroll och där gick allt finnemang. Kvällen kommer spenderas ihop med mamma framför tv:n. Rebecka och pappa åker ut till Valsätra på fotbollsträning så det blir lite lugnt här hemma. Haha.

Imorgon tar jag och Rebecka tåget till farmor i Gävle. Vi får väll se hur det går. Ska ta 09.52 tåget och det tar typ en timme och 40 minuter att åka. Sen byter vi till buss vid Gävle central. Kommer väll fram lagom till jul eller något. Haha, nejdå det ska nog gå bra.

Timbuktu – Dödsdansen


I didn't mean to lay him down

Godmorgon! Sitter helt trött framför tv:n i vardagsrummet med datorn i knäet. Gick ganska precis upp. Fattar inte varför jag inte kan sova längre än till typ kvart över åtta - halv nio längre. Jobbigt.

Idag ska jag iallfall ta mig in till stan en stund för att dra en linskontroll hos Synsam. Sen ska jag kanske kolla runt lite med Becka men vi får se. Allt beror på mina öron och halsen. Mår fortfarande inte så bra.

Nu ska jag titta på disneychanel (haha) en stund och sen göra mig i ordning. Vi hörs under dagen!



bjärvarna <3

Världens bästa tjejer - Världens bästa bjärvar
Right Said Fred – Stand Up (For The Champions) - Single Edit

Känns så himla tråkigt att tiden tillsammans är slut. Jag har längtat efter precis varje träning eftersom jag visste att "ikväll kommer jag få skratta och spela innebandy med Storvretas härligaste tjejer och tränare".

Vi har haft så otroligt roligt tillsammans med många grymma och några mindre bra matcher. En sak har vi iallafall haft under precis varje match vi spelat tillsammans - roligt. Vi har skrattat med varandra. Vi har skrattat åt varandra. Vi har skrattat åt andra. Tillsammans. Det var det vårat lag handlade om. Att vi var tillsammans. Tillsammans var vi bjärvarna, bjärvlaget, bjärvisarna. De som inte spelade i vårat lag undrade alltid vad en bjärv var för något. Men tror faktiskt inte att någon har kommit på vad det är. Frågan är om vi själva egentligen vet... men något jag vet, det är att jag kommer sakna er något så otroligt mycket.

Linnéa, Elin, Amanda, Linnea, Jessica,
 Frida, Sandra, Marthina, Sarah, Linn, Emma 
Sara, Emmy, Emma, Karin, Matilda, Emma, 
Johan, Peter & Pelle - a.k.a the bjärvs.




Mads Langer - Microscope

If you put my heart under a microscope
you probably gonna wonder
why it's in such a critical condition
and if it scares you of to look at my horoscope
I'm not gonna blame you
I'm not gonna wonder

I am holding on to someone I can't hold no more
oh and sadly I've been here before
I can't let go no

I am reaching out for someone
I can't reach no more


Mads Langer – Microscope


if you can dream it, you can make it

Sitter i soffan med datorn i knäet framför tv:n. Samma sak som jag har gjort under hela dagen i stort sett. Halsen mår inte bra alls, inte örat heller. Jobbig start på påsklovet. Ska hjälpa mamma i köket lite nu och sen ska vi ut och plantera lite. Haha, valde ut lite grönsaker som jag vill ha. Ska även försöka mig på att göra egen polkagrisglass. Bra för halsen ju! Och inte blir det sämre för att det är gott... Nej, nu ropar mamma. Vi hörs. Puss då!




we heart it


<3


I'm falling in love with your favourite song. I'm gonna sing it all night long

Godmorgon! Vaknade runt åtta, lite märkligt då jag inte sovit så länge alls. Har inte sovit ordentligt på tre dygn ungefär och det märks kan jag säga. Kroppen känns rejält sliten och huvudet hänger liksom inte med.

Tänkte vara hemma hela dagen. Börjar med att ta en lång dusch, sedan lite film. Ska även knarka halstabletter hela dagen, alvedon också. Har verkligen ingen lust med att vara sjuk under lovet. Inte för att jag har något särskilt inplanerat förutom en massa plugg men ändå. Skulle vara rätt så värdelöst.

Nu ska jag titta lite på MTV och sen ta den där duschen. Vi hörs kanske under dagen, vem vet. Tjarrå!


this is the day

Hej på er! Sitter nu i vardagsrummet med familjen plus Frida, fast kan väll egentligen räkna henne till familjen då hon är här så mycket. Inte mig emot. Vi kollar på Mästarnas Mästare och har lite mysigt. Ska lägga mig tidigt ikväll tror jag nog. Är galet trött då jag bara har sovit max 4 timmar på två hela dygn. Helt sinnes. Spelade match imorse och det resulterade i ett par nya blåmärken, ett och annat bollmärke, ganska mycket frustration och en mycket öm kropp. Har även fått ett nytt smeknamn... Sandra "Sargen" Larsson, det är på grund av att jag alltid åker över sargen varje match. Det har blivit lite av en tradition sådär. Nu ska jag vara lite social, så vi hörs. Puss då!


today's a bright new day

Dagens humör: Glad och trött
Dagens mående: Tokförkyld men otroligt lycklig. Storvreta tog ju SM-guld igår!
Dagens borde: Städa mitt rum... men är för trött för det.
Dagens frisyr: Hög toffs tidigare idag under matchen, nu har satt upp en slarvig knut.
Dagens smink: Same old but less. Foundation, puder. Gillar inte att använda så mycket smink under matcher.
Dagens klädsel: Just nu, gamla mjukisbrallor och en sov t-shirt.
Dagens planer: Sova, sova och.... sova!
Dagens materiella vill ha: Kommer inte på någonting just nu faktiskt.
Dagens fundering: Hur ska jag bli av med mitt fruktansvärda halsont?
Dagens beroende: Fisherman's friends halstabletter med körsbärssmak.
Dagens tråkigaste: Att vi förlorade matchen imorse och därmed åkte vi ur slutspelet. Det betyder även att den matchen var sista matchen med bjärvarna.
Dagens längtan: Till min sköna säng.
Dagens superlängtan: Sommaren! Fina sommarklänningar, varmt väder, grillning, sköna utekvällar... ja tack!
Dagens tidning: UNT, fast har bara läst sidorna om Storvreta.
Dagens låt: José Gonzales - Heartbeats


stand up for the champions



Storvreta IBK
SM-GULD 2010/2011


sm-guld

Gårdagen började med en tågresa på ca åtta timmar. En ganska seg resa till en början, men efter ett tag kom stämningen igång och alla taggade till. Vi kom fram till Malmö och tog bussarna som var abonnerade för Storvreta till Malmö Arena där dam-finalen pågick. Tittade lite på den och sen träffade jag och Frida en himla trevlig (full) Varbergskille som skulle prata med oss. Pratade lite med honom och intog sedan våra platser.

Matchen började och stämningen under matchen går verkligen inte att beskriva. Helt sinnes. Skrek för fulla muggar så idag har jag ingen röst kvar. När matchen gick till förlängning och sedan straffar dog jag verkligen av nervositet, jag dog. Storvreta kunde kamma hem SM-guldet på en sudden-straff som Henrik Stenberg satte. Jag och Frida grät och skrek och hoppade. Precis som resten av alla andra Storvretafans.

Efter firandet begav vi oss till tåget för att åka hem. Sov en stund och spelade sedan lite kort, pratade med lite trevliga människor och sov sedan ytterligare en stund. Klockan var väll ungefär 02.30 när vi gick av tåget här i Storvreta.

Helt klart en superdag. SM-guld till Storvreta för andra året i rad. Kan inte bli bättre. Det kan det bara inte.


hörde jag sm-guld?

Just i detta nu sitter jag (om allt går som det ska) på tåget påväg ner till Malmö. Sitter säkert och taggar till tusen tillsammans med Wirre, eller så "dormar" jag som hon så fint säger. En rolig resa ska det bli iallafall. Även om det bara blir en endags-resa. Om ett par timmar ser vi Storvreta som slutsegrare. Tippar på att dom tar hem guldet till Storvreta för andra året i rad. Så jäkla grymma killar det där. Eller gubbar. Same shit. Hoppas ni har det bra iallafall. För det har jag. Det lovar jag! Pussssss!



Denna snygga brutta är mitt tågsällskap, mitt matchsällskap, mitt lunch- och middagssällskap... ja, mitt sällskap under hela dagen helt enkelt. Underbart!


tagga!



Storvreta IBK - Valhall
Allians C 19.45


dirty sucker



Jessie J

Jessie J – Price Tag
Jessie J – Do It Like A Dude


vem lämnade vem?

Goddag! Ser att statistiken stiger och stiger för varje dag. Kul! Ligger just nu i soffan. Hade kort dag i skolan, bara datorkunskap och svenska. Efter det hämtade pappa mig och vi åkte in till gränby där jag fick ett par converse och sen köpte vi en dörr till det nya badrummet. Ska snart hjälpa till att städa lite. Sen ikväll är det slutspelsmatch i Allianshallen. Motståndet står Valhall för. Ett Valhall som vi fullkomligt ska krossa. "Vi ska krossa valarna!" som jag sa till Frida. Om När vi vinner ikväll väntar match på söndagmorgon.

Imorgon bär det av till Malmö. Tåget lämnar Storvreta 05.55, så vi går här i från vid kvart över fem. Tågresan tar ungefär sex timmar. Räknar starkt med ännu ett SM-guld till Storvreta.

Ska kolla mailen nu och sen städa. Vi hörs. Puss!


lät du henne komma närmre? var hon vackrare än mig?

Hej på er! Sitter med min älskade dator där den hör hemma. I mitt knä. Den har varit på en liten utflykt, nämligen hos min pappas jobbarkompis. Han fixade med hårddisken eftersom den inte ville fungera och det betydde att inte datorn ville fungera över huvudtaget. Nu är den i allafall hemma igen.

Kom nyss hem från stan där jag var med Rebecka. Vi kollade runt lite och jag fick med mig ett par vanliga, svarta jeans och två tröjor hem. Perfekt. Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Fixa i ordning alla programm här på datorn och gå och lägga mig tidigt. Imorgon väntar en kort skoldag och sen match på kvällen. Underbart! Nu ska jag fika lite med mamma, så vi hörs. Puss då!


don't care about the pricetag

Hejhej! Ligger nedbäddad i min sköna säng och är precis på vippen till att somna. Hade sista träningen med bjärvarna idag. Inte kul. Kommer sakna tjejerna! Vissa av oss kommer säkert hamna i samma lag men långt ifrån alla... nej, nu ska jag sluta vara negativ. Ska sova istället. Vi hörs imorgon. Puss och godnatt! /Sandra

guard your heart


home is whenever I'm with you

Hola a todos! Hur mås det? Jo, tack bara bra. Eller inte. Är förkyld, linserna skaver, knäet är knas, är trött, kommer aldrig hitta något sommarjobb. Så är det. Hade en väldigt lugn dag i skolan iallafall. Började halv nio med samhällskunskap i typ 40 minuter, sen skulle vi iväg till Fyrishov för att simma. Men eftersom jag är förkyld så fick jag inte det, så jag, Linda och Anna väntade på idrottsläraren eftersom hon hade sagt åt oss att vänta på henne där. Men hon kom aldrig. Så vi tog bussen ut till Flogsta och gjorde en ergonomiuppgift på vårdcentralen där. Sen åkte vi tillbaka och åt lunch. Efter lunchen hade vi labb på kriminaltekniken. Labben gick på tio minuter och då fick vi sluta eftersom dom andra hade kommit sent. Vi slutade alltså vid ett. Hur skönt som helst.

Nej, nu ska jag upp och äta mat innan jag sticker iväg på träning. Ska prova träna för första gången på ungefär en månad. Får se hur det går. Återstår att se. Vi hörs säkert imorgon. Puss!


movie crushes

Såg ett inlägg någonstans där en tjej visade vad hon hade haft för film-crushes. Tänkte göra detsamma... så håll i er!



Danny Zuko, Grease
Vem har inte haft en crush i honom? På riktigt?
Snygg, gullig, rösten... ja, mer förklaring tror jag inte behövs.




Jack Dawson, Titanic
JA JA JA! Behöver förklaring verkligen ges?




Gunvald Larsson, BECK
Alla mina kompisar blir galna på mig eftersom jag är så besatt av Mikael Persbrandt...
Men det är någonting med hans mörka röst, hans leende och hans isblåa ögon som gör honom så otrolig snygg. Skulle verkligen inte tacka nej till honom alltså.




Robinsson-Micke, Hundtricket
Sötaste killen eller vad? Åh, hans leende...




Volchock, the OC
Denna ursnygga kille är helt klart en fröjd för ögat när OC-serien går på kanal 5.
Att han är en riktig badboy gör ju inte saken sämre.


one night to be confused, one night to speed up truth

Hallå! Sitter nere i källaren och har nyss gjort en hel veckas spanska arbete. Handlade om Bröderna Lejonhjärta så det var ju inte svårt precis. Våran spanskalärare är i Italien, precis som engelskaläraren och några i min klass. Så vi har ingen spanska eller engelska den här veckan. As skönt. Blir några sovmorgonar och tidiga eftermiddagar. Ikväll ska jag nog gå ut och gå en vända. Känna på knäet lite sådär. Har inte märkt att det har blivit bättre alls, men ska vänta på att läkaren ringer om ungefär 2 veckor för att kolla hur det är då. Nu ska jag göra ännu ett skolarbete, så... hörs då!


tell me you love me, then walk away

Hej hörrni! Ligger i sängen och ska strax sova, är riktigt trött. Har tittat på fotboll, varit hos mormor och morfar och gjort lite andra typiska söndagsgrejer under dagen. En helt okej söndag alltså. Fint väder har det ju varit också. Imorgon har jag egentligen sovmorgon tills efter lunch men jag har tandläkartid kl 08.50 så måste åka in med den vanliga, tidiga bussen. Det tar typ tjugo minuter hos tandläkaren och sen får jag fördriva tiden i skolan. Gör troligtvis klart min power-point till datorkunskapen då. Har ju all tid i världen... Nej nu ska jag sova, vi hörs! Godnatt! /Sandra

in every step

Hej på er. Dagen vart inte som jag hade planerat från början. Planerna gick ju ut på att jag skulle dra mig mot Tierp med mamma för att titta på Rebeckas fotbollsmatch. Men tog mig istället in till stan med ett par fina människor. Vi satt på bryggan vid ån och njöt i solen. Underbart! Solen riktigt värmde och jag både ser och känner att jag fått färg i ansiktet. Efter vi suttit där ett bra tag gick vi in till stan och där köpte jag två vanliga t-tröjor, basplagg. Visar ena på bild nedanför. Riktigt sköna och fina. Den andra färgen är typ blågrön. Gillar nog den lite mer.

Men nu ska jag upp och äta. Vi hörs. Puss!




came from the edge of town

Godmorgon! Eller morgon och morgon... vaknade vid typ halv åtta imorse eftersom mamma dammsög och Rebecka tittate på TV högt i rummet bredvid mitt. Kul. Nope. Ska snart bege mig ut mot Tierp för att titta på lite fotboll. Rebecka spelar match mot Bälinge tror jag. Kan bli kul att titta på. Annars händer väll inte så mycket tror jag. Har någon plan inför kvällen men vet inte om det blir av. Vi får se. Ska göra mig i ordning nu i varje fall. Så vi hörs väll senare. Kanske fixar något tidsinställt inlägg under dagen, bara för att det ser så tomt ut annars. Puss då!


hold tight, let go



Titta titta titta! VAD SNYGGT! Jag ska med skaffa mig ett par snickarshorts. Det har jag tänkt länge nu men har tänkt att det är bäst att vänta tills det blir sommar på riktigt. Men nu har jag ändrat mig. Måste köpa ett par så snabbt som möjligt. Innan alla andra börjar köpa. Hoppas jag hittar det perfekta paret bara!


lars winnerbäck - kärlek




Lars Winnerbäck – Elegi - Single Version
Lars Winnerbäck – Från kylan in i värmen
Lars Winnerbäck – Kom änglar - Live
Lars Winnerbäck – Kom ihåg mig
Lars Winnerbäck – Varning för ras
Lars Winnerbäck – Berätta hur du gör
Lars Winnerbäck – En tätort på en slätt
Lars Winnerbäck – Solen i ögonen - Live
Lars Winnerbäck – Ingen soldat
Lars Winnerbäck – Järnvägsspår
Lars Winnerbäck – Ett sällsynt exemplar
Lars Winnerbäck – Kedjebrev
Lars Winnerbäck – Hugger i sten


i'm gonna make you stay

Hejsan! Fredag idag igen. Veckorna går snabbt asså. Hade en lektion i skolan idag och det var svenska. Rätt chill lektion där vi fick arbeta för oss själva. Kom hem och tog det lugnt framför tv:n ett tag. Nödvändigt kan jag säga. Somnade ju på bussen hem. Tog iallafall en promenad med mamma och Rebecka när dom kom hem. När vi kom hem fixade jag i ordning efterrätt till ikväll, chokladpannacotta. Proffs på det vettni! Blir alltså en lugn hemmakväll med familjen. Kan vara skönt det med. Nu ska jag ta och stänga ner här. Vi hörs. Puss!



"Welcome to my silly life.
Mistreated, misplaced, misunderstood.
Miss 'No way, it's all good', it didn't slow me down.
Mistaken, always second guessing, underestimated.
Look i'm still around."


en fribiljett mot himlen

Time for bed. Det är en dag imorgon också. En dag som bara innehåller en endaste lektion - en timme svenska. Datorkunskapen uteblir. Underbart! Annars händer nog inte så mycket imorgon. Blir nog bara till att ta det lugnt. Godnatt då snyggingar!




spring 2011


jag faller

Veronica Maggio – Jag kommer



"Jag är Lucy in the sky, jag är högt över molnen.
Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka.
För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat.

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka.
För jag kommer...

Baby, jag tror jag är kär.
I taxin, i trappen, i hissen, i hallen - jag faller."


some how i can't break away


he was all covered with dust and smoke


Helt okej snygg va?


I've been waiting for so long. I thought this day would never come when i could wave and say goodbye.

Hej på er! Sitter nere i källaren med en tjocktröja och ett täcke virat runt mig. Det är så sjukt kallt att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Blåser förjävligt gör det också. Blir säkert strömavbrott snart, skulle inte förvåna mig. Sitter iallafall och lyssnar på musik och tittar runt lite. Har ingenting särskilt att göra så spenderar tiden med spotify. Det går an det också.

Fredag imorgon då. Som någon i klassen sa idag: Det är måndag, torsdag och fredag hela tiden! Så sant så. Veckorna går snabbt som jag vet inte vad. Snart är det sommar och det betyder sommarlov. Sista riktiga sommarlovet då jag har en skola att komma tillbaka till. Nästa sommar blir det ju studenten med allt vad det innebär. Läskigt faktiskt. Men något jag verkligen ser fram emot. Nu ska jag ta mig i kragen och koka en kopp te. Vi hörs så. Puss!

Åh just det, Astrid Lindgren på 20-lappen då! Haha, älskar (älskade?) den lilla tanten. Eller det hon skapat. Men same shit. Bra val iallafall. Ni får en passande bild.



As sly as a fox - as strong as an ox. all i wanna be is everything at once.

Hallå! Sitter i skolan och väntar på att biologibreddningen ska börja. Efter biologin är det svenska och sen slutar jag för dagen vid 14.30. Hur skönt?

Bestämde igår med Frida att vi ska dra oss ner till Malmö den 16:e april. Storvretas herrar spelar ju SM-final där så det ska bli riktigt kul faktiskt. Åker tåg dit tidigt på morgonen, kollar på matchen och sen blir det hemfärd. Kommer väll hem någongång efter midnatt. Drygt att åka tåg så länge, men med roligt sällskap (det är ett tåg fyllt med bara storvretasupportrar) och någon bra tidning ska det säkert gå bra.

Nu ska jag in på lektion. Vi hörs säkert senare. Puss då!


let me know if you change your mind

Vid den här tiden befinner jag mig säkert på sjukhuset hos min läkare. Ska kolla upp mitt knä. Hoppas på att det inte är någonting allvarligt. Skola efter det här men jag hör av mig när jag kommer hem ifrån skolan.


jag är lucy in the sky, jag är högt över molnen


berätta hur du gör.

Blir alldeles strax upphämtad av min tränare och sen bär det av till Vattholma. Träning står på schemat. Eller inte på mitt schema, men för resten av laget. Vågar inte riktigt, eller det gör för ont i knät. Men följer med och kollar ändå.
Tycker ju om bjärvarna så nedrans mycket!

This place's about to blow

Hej! Är ledig från skolan idag. Eller det är utvecklingssamtalsdag. Hade mitt samtal tio över nio i morse och det tog kanske... tio minuter eller något sånt. Värt att åka in till skolan för att sen åka hem efter tio minuter. Nej. Men skönt att vara ledig.

Skulle egentligen ha pluggat hela dagen eftersom vi har prov imorgon, men mamma ringde och sa att hon hade fixat en läkartid åt mig imorgon pga knäet. Så då missar jag provet. Surt! Eller? Ska bli skönt att få veta vad som är fel. Har ännu ondare nu och det känns som om det är låst hela tiden. Inte kul alls.

Nu ska jag skriva lite på min historiauppsats. Vi hörs. Puss!


malmö nästa



Storvreta vann 3:e semifinalmatchen igår mot Pixbo. Med 8-3. Var där och kollade, precis som 2582 andra personer. Ett fullsatt Fyrishov, många mål, heta kamper, Storvreta står som slutsegrare... då trivs jag. Vinsten innebär att dom är klara för SM-finalen i Malmö den 16:e april. HUR BRA? Tror det blir guld för andra året i rad då. Eller jag tror inte. Jag vet.


never alone, always alone

Godmorgon! Har sovmorgon idag men ska snart bege mig ut i kylan och mot bussen. Tar väll ca 10 minuter att gå så det går snabbt. Har jag lite tur kan pappa skjutsa upp mig innan han går och lägger sig. Vi får se vad dagen har att erbjuda, men är helt säker på att den innehåller skola, en stund hos optikern och innebandy. Resten får vi se. Nu ska jag borsta tänderna hörni, vi hörs. Puss då! /Sandra

att stanna känns så rätt


Converse Maroon. Denna snygga sko är snart i mina händer... ja, tillsammans med sin tillhörande maka såklart. Har försökt leta efter just den här färgen här i Uppsala men har inte hittat dem någonstans. En aning irriterande. Men ska in till Stockholm någongång snart med mamma och Becka så jag får nog vänta snällt tills dess. Det ska nog gå. Får nöja mig med ett par vita tills dess, för det ska jag köpa ett par nya. Och det är snart!


jag vet vem jag är när jag är hos dig

Det tar ett tag för mig
jag kanske glömmer hur man gör
sist var himlen vit som papper
ovanför

Men jag har slutat säga nej
nu ska jag göra vad jag kan
jag ska riva mina murar
tills vi ser varann

Jag vet vem jag är
när jag är hos dig
jag vet vem jag är
när jag är hos dig

Jag har aldrig fått ihop
modell och verklighet
jag tankar nya tankar
men långsamt som du vet

Så jag lovar ingenting
jag säger hellre förlåt
vi ska va dom vi vill vara
hellre nu än efteråt

Jag vet vem jag är
när jag är hos dig
jag vet vem jag är
när jag är hos dig

Jag har inte sagt till nån
att du blev kvar här igår
fast det är svårt att hålla tyst
när alla frågar hur det går

Jag vet vem jag är
när jag är hos dig
jag vet vem jag är
när jag är hos dig

home is whenever I'm with you



Finner inga ord för denna man. Fucking incredible.


I'm just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her


how lucky I am



Älskade lilla lillasyster...

"Having a sister is like having a best friend you can't get rid of.  You know whatever you do, they'll still be there." 

"A sister is a little bit of childhood that can never be lost."

"If you don't understand how a woman could both love her sister dearly and want to wring her neck at the same time, then you were probably an only child."

"There can be no situation in life in which the conversation of my dear sister will not administer some comfort to me."

"A sister is a forever friend"


get ready

Fixar några tidsinställda inlägg åt er här, just in case of någon av er skulle råka kika in under kvällen. Hare!

se på oss nu, livet är nu. ser du den framtid som vi kommer få? för att jag älskar dig så som du är.


she never have to know what it's like when your heart breaks

Hej på er! Har inte gjort ett enda dugg den här helgen. Verkligen ingenting, och då överdriver jag inte. Resten av familjen har varit magsjuka så jag har bara legat inne hela tiden och kollat på massor av Astrid Lindgren filmer. Rätt mys det med. I vilket fall som helst, jag klarade mig undan magsjukan. Rätt konstigt egentligen att 3 av 4 personer i samma familj blir magsjuka men inte den 4:e. Säkert tack vare att jag spritade händerna som en tok (gör det fortfarande). Är hur glad som helst. Dom andra mår iallafall bra nu. Hela dagen har jag hjälpt min syster med en uppsats och tittat på tv. Igår var jag ut på en promenad för att känna hur knäet kändes. Inte bra kan jag säga. Känns liksom som att något låser sig i knäet och det skaver och gör ont. Måste verkligen kolla upp det där så mamma ska ringa doktorn imorgon så får vi se.

Imorgon är det skola från 09.50 till 14.30. Har ingen datorkunskap men ska göra ett power-point projekt hemma istället. Har tid hos optikern klockan 16.00 då jag har fått sämre syn igen. Var och fixade syntest inför körtkortstillståndet som jag ska skicka in så småning om. Jag blev godkänd men min optiker märkte att jag inte alls såg bra. Har själv märkt det men inte orkat göra någonting åt det. Pappa följer iallafall med imorgon eftersom min syn har försämrat så mycket. Bytte styrka på linserna och på glasögonen för kanske ett år sen men nu är det sämre igen. Mamma och pappa är rädda för att det är någonting allvarligt men det tror jag inte. Så ska kolla det.

Efter optikern ska jag iallafall möta upp Ida på stan och gå och äta någonstans och sen tar vi oss in till Fyrishov för att kolla på Storvretas 3:e semifinal. Vinner dom då så går dom vidare till final. Starkt!

Nu ska jag skriva en spanskagrej så ska stänga ner det här. Vi hörs då! Puss.


jag kommer

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller

Du och jag nu
Du snälla vänta, vänta, håll ut

Tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart
Jag vet att hon är söt, men det måste bli du och jag.

even at my worst you are my best

Tjenatjena! Ligger under täcket i soffan, mår inge vidare bra. Har just kollat på innebandy, Storvreta - Pixbo. Matchen slutade 5-3 till Vreta vilket betyder 2-0 i matcher och nu behöver de bara vinna 1/3 matcher för att gå hela vägen till final. Grymt bra! Måste ju försvara SM-guldet. Nu ska jag titta på något annat med min lilla familj som inte heller mår så bra. Vi hörs då. Puss!

RSS 2.0