everyday is a new start

Hello. Sitter fortfarande i pyamas, seg som jag är. Vaknade dock runt elva så det är inte så länge sen i och för sig. Idag ska jag in till Fyrishov med laget och sälja bollar på A-lagsmatchen. Det är derbyt mellan Storvreta och Sirius som ska spelas. Matchen ska bli superkul att se, men att gå runt och sälja bollar till folk för att sen gå in på planen i sista periodpausen och plocka upp alla bollar som de drygt 1000 människorna har kastat in är kanske inte det roligaste eller mest bekväma. Man känner sig rätt liten och patetisk (varför?) när man håller på och böjer sig ner för att plocka upp alla bollar och ibland kanske man råkar sparka bort bollen man ska plocka upp osv. Usch, jag ser inte fram emot det iallafall. Så ovärt också. Jaja, man gör det kanske en gång/år. Nej, nu ska jag ner och duscha. Nämnde jag föresten att jag färgat håret? Blondare! Ville inte ha den där mörkblonda färgen jag alltid har på vintrarna, ville ha fram min sommarfärg och det blev superbra. Nej, duschen var det ja. Vi hörs! Puss.


Vackra Ashley Olsen, mitt hår ser nu ungefär ut som hennes.
Bara det att min hårbotten inte är sådär mörk.


keep it in your head

Godmorgon. Vaknade för ungefär en timme sen av att jag fick ett sms: Håller med om vad du skrev i din insändare :P. Jag som nyvaken är ganska seg och otroligt borta, så jag fattade ingenting. Men sen gick det sakta upp för mig, jag hade ju skrivit en insändare till UNT! Jag hade bara chansat och skrivit ner vad jag tycker om lärarna i gymnasiet, samtidigt som jag berömde mina gamla lärare på högstadiet. Haha, herregud vilken hock jag fick. Var verkligen inte beredd på att den skulle hamna i tidningen. Det blev en ganska stor insändare också. Så det kan bli hörrni, hähä. Nej, nu ska jag ner i duschen och sen träffa Cicci. Sen ska jag iväg och kolla på fbc - sten sture som spelar serie final i division 1. Lite spännande sådär. Vi hörs kanske senare. Puss!


make your desicion babe

Godmorgon. Sitter och tittar på Biggest Looser... så jävla ovärt. Men har inget annat att göra. Får väll försöka hitta på någonting. Tänkte först och främst bege mig ut och springa, men är osäker på om jag klarar det pga. knäet. Har haft problem med det de senaste innebandyträningarna och det liksom ''knakar'' när jag böjer på det. Jaja, annars får jag väll ta mig en ordentlig promenad. Tänkte dra min vanliga runda, upp mot centrum, vidare till tågstationen under tunneln där och sen upp emot IP och sen hem igen. Har ingen aning om hur långt det är, men det är väll säkert ungefär 6 km. Nej, nu ska jag ner i duschen först. Måste få ordning på mitt hår, vill ju inte att hela Storvreta ska se mig som jag ser ut nu... haha herregud. Men vi hörs. Puss!


the oldies

Sitter och gaggar gamla 9A med Cicci på msn. Usch, jag har tårar i ögonen och Cicci sitter och gråter. När man tänker på alla minnen så är det helt hemskt att vi inte längre går tillsammans. Jag trodde fan seriöst att jag hade släppt det här, men tydligen inte. I miss you guys!

Som en kille i min klass sa dagen efter vi alla hade skiljts åt :

Nu sprids 21 otroligt underbara roliga själar runt om i alla skolor i sverige. Det skolor som får oss kan skatta sig lyckliga! Men vi passar bäst tsms ändå !! Kommer sakna er sjukt mycket 9A<333 Man tog allt för givet , helvete att allt är slut !! kommer sakna alla personligheter. <333




i'm not the type to get my heart broken

Hejsan. Vaknade för en stund sen. En till lika slö dag idag. Har absolut ingenting att göra, de flesta är ju bortresta. Inte kul någonstans. Men ikväll blir det iallafall lite fart. Ska iväg på innebandyträning. Ska bli skönt att få röra på sig lite. Har nyss duschat och använt ett nytt balsam, och det luktar så sjuk gott. Kan inte sluta lukta på mitt hår, haha. Normal tjej? Tänkte försöka göra mig själv lite anständig idag iallafall... har ju bara slöat runt i mjukiskläder från i måndags. Igår var jag iallafall ute i snön... hahaha, och jag låg där djupt nere i snön och då helt plötsligt kommer postbilen och frågar om jag är okej. Hahaha, visst jag förstår honom. Vilken normal 16-årig tjej går ut och lägger sig i snön helt ensam? Men herregud, jag hade tråkigt så vad skulle jag göra. Dessutom behövde jag frisk luft. Jaja, tror inte jag gör om det något mer iallfall. Jag skämdes kan jag lätt säga. Nej, nu ska jag leta reda på ett par jeans och vara lite social mot mami. Vi hörs senare kanske. Puss!


stay above the wave

Hejsan. Sitter och letar lite sommarjobb, har väll skickat in en sådär 5-6 mail nu. Sen har jag anmält mig via lul.se också. Så jag hoppas att jag lyckas med något av dom. Annars har jag ingen aning om vad jag ska göra i sommar för att tjäna pengar. Måste börja spara lite till den eventuella resan nästa sommar. Nej, nu måste jag fortsätta med sökningen. Vi hörs. Puss!



right here waiting


Jag är rädd för att försöka. Vet inte om jag vill. Vet inte om jag vågar. Så mycket tankar. Du gör mig så glad, men jag vet inte vad jag vill och jag vet absolut inte vad du vill. Tittar på bilder av dig och ler. Hur kan man vara så fin? Så perfekt. Ditt perekta leende, dina perfekta ögon, din perfekta kropp, ditt perfekta hår... allt är perfekt.
Därför är jag rädd.



varning: långt inlägg

Satt nyss och tänkte på lärare. Att det är så jävla viktigt att man gillar dem. Jag menar, om man har en riktigt dålig lärare som bara är irreterad och inte lär ut något bra så slutar man ju helt enkelt komma på lektionerna eftersom det blir så jobbigt. Har man däremot en glad och trevlig lärare som är lite enklare att handskas med så ser man nästan fram emot de lektionerna.

I högstadiet hade jag en väldig tur med lärarna. Kan nog inte komma på en enda dålig lärare vi hade. Våran spanskalärare, No-läraren och våran klassföreståndare (som vi hade i svenska&engelska) var definitivt bäst! Det tråkiga där var att det ofta var någon av dom som var på antingen mamma- eller pappaledighet. Det föddes nämligen 5 barn under tiden min klass gick där! No-läraren fick 1, sp-läraren fick 1 (ett när vi slutade också) och våran klassföreståndare fick 2 styckna. Något speciellt med våran klass kanske? Hähä. Men tillbaka till högstadiet. Helt seriöst så var jag så jävla lycklig med favoritlärarna. Dom kunde prata vanligt ungdomsprat och inte bara hålla sig till att undervisa. Deras sätt att undervisa var super! Dom gjorde det på ett roligt sätt. Våran spanskalärares fina leende som fick vem som helst att må bra och att hon alltid brydde sig, våran långa No-lärares galet sköna kommentarer och våran klassföreståndare som när som helst bara kunde brista ut i sång... där spelade det ingen roll om vi hade prov eller en vanlig lektion, sjöng han så kunde han inte sluta. Dom här 3 lärarna var liksom inte lärare på något sätt, dom var ytterligare en elev i klassen som helt enkelt tog tag i undervisningen. Vi kunde skratta med dem. Jag tror aldrig att jag såg dom som lärare, eller asså jag respekterade dom fullt ut som lärare och jag tog allt de sa på fullaste allvar, men ni förstår vad jag menar.

Nu i gymnasiet är det helt annat. Man vågar nästan inte skratta åt/med lärarna. Man vågar inte ha samma konversation. Lektionerna går inte lika snabbt eftersom de bara bryr sig om undervisningen. Man har liksom inte samma kontakt med lärarna som man hade då. Visst, vi har några lärare som är bra... andra helt okej, och vissa står man inte ut med. Men jag vill ha tillbaka mina gamla lärare. Kunde man inte ha fått tagit med sig lärarna? Och kompisarna också för den delen.

Men jag antar att detta bara är ännu ett steg ut i vuxenlivet.


Spanskaläraren (ritad gravid eftersom det kändes som att hon oftast var det)
No-läraren (lång)
och våran klassföreståndare (som sjunger).


dagens

Bara för att jag har lite tråkigt sådär på kvällen

DAGENS VILL HA: älskling
DAGENS KLÄDSEL: mjukisbyxor, tröja
DAGENS FRISYR: knut
DAGENS LÅT: memories - david guetta feat. kid cudi
DAGENS PLANER: bada, sova
DAGENS SAKNAD: gamla klassen <3
DAGENS DUMMASTE: ont i örat
DAGENS MISSLYCKANDE: jag
DAGENS DROG: läppsyl, som vanlig
DAGENS KÖP: ingredienser till muffins
DAGENS GODIS: inget
DAGENS HUMÖR: trött
DAGENS CITAT: imagination is more important than knowledge
DAGENS ROLIGASTE: sms

watch up before she'll chew you up

Well hello.  Mina muffins(ar?) blev super. Mamma tyckte jätte mycket om dem. Har nyss druckit upp min powerade som pappa var snäll och köpte. Den blåa är godast. Intressant fakta, right? Hähä. Funderar på att gå ner och bada, det har liksom blivit som en dålig ovana. Eller dålig och dålig, men en vana helt enkelt. En bit badbomb från Lush och musik... det är grejer det. Sitter och slötittar lite på OS, jag vill också kunna åka skidor. En liten hemlighet... jag har aldrig varit och åkt slalom. Haha, nu sitter ni säkert och garvar åt mig bara för att jag aldrig har åkt... så garva på ni. Så jävla pinsamt, men så jävla sant. Jag vet faktiskt inte varför det inte har blivit av. Men nu i mars så bär det av, då har vi bokat en stuga och då ska jag ge mig ut i backen. Jag kommer bryta nacken, eller åtminstonde benen. Men det ska faktiskt bli kul. Får väll fråga någon av mina kompisar
(som är uppe i fjällen minst ett par gånger/år) om några bra tips. Har ett par kompisar som är uppe där nu och jag är inte det minsta avundsjuk... eller? Jaja, vi får se hur det blir med den saken. Nu ska jag kolla lite på curlingen och sedan gå ner till badrummet. Vi hörs. Puss!





give me summer please

Nä hörrni, nu har jag tröttnat på vintern. Vad sägs som att det kan bli lite sommar nu? Jag skulle dö-gilla det! Shorts, solglasögon, glass i solen, GRÄS! Jag har fan inte sätt gräs på jag vet inte hur länge. Jag kommer pussa marken sen när snön har töat bort, haha överdrivet. På tal om sommar så har jag beställt en bikini från HM, fast det var ett tag sen. Den ska iallafall komma snart och jag längtar. På bilden så är det den längst till höger högst upp, den ''vanliga'' leopardfärgen. Nej nu ska jag ta ut mina muffins som har blivit klara. Vi hörs. Puss!




lykke li - i'm good, i'm bad



Working in the corner
Peaking over shoulders
Waiting for my time to come

Working in the corner
One day to the other
Butter for my piece of bun

Stepping a stone
and I'm all gone
Give me the tone
and I'm all gone
Yeah, I'm walking by the line
Not here, but in my mind

I'm working a sweat, but it's all good
Breaking my back but it's all good
'Cause I know i'll get it back
Yeah, I know your hands will clap

I'm working,
I'm working
To make butter for my piece of bun

And if you say I'm not okay with miles to go
If you say there ain't no way that I could know
If you say I aim too high from down below
Well say it now 'cause when I'm gone
You'll be calling but I won't be at the phone

And I'm hanging around 'til it's all done
You can't keep me back once I had some
Wasting time to get it right
And you will see what I'm about

'Cause I'm working a sweat, but it's all good
I'm breaking my back but it's all good
'Cause I know I'll get it back
Yeah, I know your hands will clap

And if you say I'm not okay with miles to go
If you say there ain't no way that I could know
If you say I aim too high from down below
Well, say it now 'cause when I'm gone
You'll be calling but I won't be at the phone

(Working in the corner
Peaking over shoulders
Waiting for my time to come)

And if you say I'm not okay with miles to go
If you say there ain't no way that I could know
If you say I aim too high from down below
Well, say it now 'cause when I'm gone
You'll be calling but I won't be at the phone

And if you say I'm not okay with miles to go
If you say there ain't no way that I could know
If you say I aim too high from down below
Well, say it now 'cause when I'm gone
You'll be calling but I won't be at the phone


take a breath

Godmorgon. Vaknade för en stund sen, hade svårt att sova i natt. För många tankar. Blir bara hemma idag, kollar på någon film. Kanske ska baka något, det var länge sen. Förkylningen har blivit värre. Känns som om jag har feber, men jag vet inte. Orkar inte bry mig. Ska nog ner och duscha nu, vi hörs. Puss.



paper planes

Hejsan. Ligger i vardagsrumssoffan och fryser. Så himla kallt ju. Istid och grejer. Var på stan med Ida idag som sagt, vi fikade på Wayne's ett tag och sen gick vi runt och kollade lite. Jag fick med mig ett par leopardleggings hem och en dosa solpuder. Happytime. Har inte köpt något på ett tag så jag kände mig tvungen... hähä. Nej, nu ska jag ner och bada och förhoppningsvis tina upp. Vi hörs. Puss!


retards

Bara för att jag inte orkar ta tag i städningen, ingen städdag idag helt enkelt, och bara för att jag har så tråkigt som jag har medan mitt hår torkar;

DIG
1. hur lång är du? - 174 cm kanske
2. vad vill du bli när du bli stor? - polis
3. jobb? - nope
4. har du långt hår? - nja, längre än till axlarna iallafall 
5. vilken hårfärg har du? - blond
6. sminkar du dig? - ja
7. har du haft sex senaste månaden? - no
8. hur många personer bevakar du på bdb? - ingen aning
9. vilken deo använder du? - Dove go fresh - cucumber & green tea
10. vad har du för färg på dina underkläder? just nu, lila och blå

FAMILJEN
1. bor dina föräldrar ihop? - ja
2. vem är bäst, mamma eller pappa? - båda
3. hur många syskon har du? - 1
4. vad är det senaste du sa till din mamma? - kommer inte ihåg
5. vilken mat lagade din pappa senast? - kortstroganoff med ris
6. hur många ställen har du bott på? 3
7. vem i din familj stör du dig mest på? - rebecka
8. vilken familjemedlem är snällast? - det skiljer sig
9. när hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? - igår
10. hur gammal är din mamma? - 39
11. hur gammal är din pappa? - 43

KOMPISAR:
1. bästa vän/vänners namn? - många
2. när var du senast med nån kompis? - i förrgår
3. vem sov du hos senast av dina kompisar? - kommer inte ihåg
4. har du kysst nån kompis? - hahaha ja
5. har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? - ja
6. vem har du varit kompis med längst? - ida, 13 snart 14 år
7. vem känner dig bäst? - cicci och ida
8. längsta tid du varit osams med en kompis? - vet inte, men vem bryr sig?
9. skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja? - haha nej
10. känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? - njaa, nej.

KLÄDER:
1. vad har du på dig idag? - jeansleggings, tröja puffärmar
2. har du bytt om idag? - ja
3. favorittröja? - min klasströja från förra klassen, så skööön
4. sexigaste klädesplagget på andra könet? - en enkel, vit, fräsch t-shirt
5. har du gett bort kläder nån gång? - ja
6. har du ångrat ett klädköp nån gång? - japp
7. har du handlat kläder genom internet? - yesbox
9. fulaste plagget andra könet kan ha? - kilt
10. vad använder du för skor? - svarta tygskorna, converse, svarta ''stövlar'', uggsen

VÅGAR DU:
1. vågar du skrika åt dina föräldrar? - jadå
2. vågar du klä dig annorlunda? - ja
3. vågar du vara dig själv? - ja, oftast iallafall
4. vågar du visa dig i bikini/badbyxor? - jadå
5. vågar du fisa inför din pojk/flickvän? - har ingen pojkvän
6. vågar du pierca dej? - har gjort det, naveln
7. vågar du dig på utmaningar? - haha jag tror det
8. vågar du ha sex på offentlig plats? - hahaha
9. vågar du vara omogen? - jag är omogen
10. vågar du äta småkryp? - nejnejnej

SKOLAN:
1. vad heter din skola? - Fyrisskolan
2. vad heter din favorit lärare: - Jordan, Anna eller Christer
3. vad var ditt favoritämne? - svenska
4. snyggaste läraren på skolan? - hahaha vet inte vad han heter
5. har du bra betyg? - dom duger
6. tråkigaste ämnet? - samhällskunskap
7. har du skolkat mycket? - nej
8. har du fuskat på prov? - nä
9. hur tar du dig till skolan? - buss
10. har du gjort mer än kyssas med någon när ni varit i skolan? - nepp

RANDOM:
1. vet du vem FATO är? - nej, borde jag?
2. när tuggade du tuggummi senast? - länge sen
3. när var du på semester senast? - utomlands, länge sen
4. vilken färg är det på din tandborste? - svart och grå
5. är ditt hår tråkigt? - jaa
6. vad har du för påslakan just nu? - vitt med hjärtan i olika färger
7. när såg någon dig naken senast? - hahaha
8. hur ofta duschar du? - varje dag
9. gillar du BUBBEL ROLLER? - vadå?
10. när ska du gå och lägga dig? - det beror på


my turn to think, my turn to go

Tja. Håller på att städa förfullt. Eller, nja... kryper mest runt i rummet och byter låtar på spotify, klagar över att jag har ont i ryggen och att det är för kallt. Men måste sätta igång på allvar nu, ska in till stan vid tre. Ska ta en fika med bästis och kolla lite. Är sugen på att handla smycken. Länge sen! Ska kolla på en klocka också. Jaja, I better get going. Blev föresten klart igår att mitt lag är seriesegrare. Great! Nej, nu får det vara nog. Vi hörs. Puss!


even at my worst, you are my best <3


the words are coming like a neon-light

Godmorgon. Vaknade döförkyld, kul start på lovet? Nej. Så jag får väll tillbringa dagen hemma med någon mysig film i soffan eller sängen. Låter ju inte helt fel, hähä. Men först ska jag vara duktig flicka och städa mitt rum. Har lovat mamma sen i fredags att det ska bli ordning här. Men det har bara inte blivit av. Men nu ska jag sätta igång, vi hörs kanske senare. Puss!
Btw, såg Beck - I stormens öga i lördags... oh my god säger jag bara, så sjukt jävla grym! Och Mikael Persbrandt sen, visst han åldras och har skägg men what the heck! Jag älskar honom!


my man <3


dreamteam

Tjaa. Ska sticka om typ 10 minuter men slänger in ett snabbt inlägg. Har suttit uppdaterad på uibf's hemsida den senaste timmen bara för att vara med när resultatet mellan Morgongåva och Arlanda skrivs ut. Om Morgongåva vunnit mot Arlanda så har vi vunnit serien. Men om däremot Arlanda vunnit (nejnejnejnejnejnej) så väntar en seriefinal mellan mitt lag och Arlanda. Herregud, om det skulle ske skulle jag vara hur jävla nervös som helst. Så jag hoppas på Morgongåva idag, även fast de är långt ifrån mitt favoritlag om man säger så. Nej, nu ska jag sluta babbla innebandy och sticka iväg och kolla på lite istället, hähä. Vi hörs. Puss!


dreamteam :*


i made the headlines

Godmorgon. Uppe tidigare idag än igår... kunde verkligen inte somna om när jag vaknade i morse. Inte kul. Idag ska vi försöka ta oss till Rimbo för att kolla på min syster när hon spelar match. Har ingenting annat att göra, så why not liksom? Ska först och främst ta mig ner till duschen. Vi hörs kanske senare. Puss!


du borde ge dig själv en mjukare ton

Hejsan. Blir ännu en sån sär seglördag. Men vad gör det, nu har man liksom en hel vecka på sig att göra annat. Vaknade vid elva. Gick upp och åt frukost och duschade, sen städade jag och Rebecka upp där nere och nu sitter jag i vardagsrummet och tittar på något sär-programm på tv3. Inte alls bra, men jag har spotify på också så det överröstar tv:n. Och vad är grejen med att man alltid luktar klor i flera dagar? Efter simmningen igår duschade jag ju där, sen badade jag hemma och sen så har jag duschat idag. Mitt hår luktar fortfarande klor, lika så mina armar. Tycker inte om lukten. Nej, nu ska jag sätta upp håret i en knut och sen fixa naglarna. Vi hörs! Puss.


i just wanna love you

Godkväll... eller något. Ishockeyn har nyss startat. Sitter här en aning taggad. Sverige måste vinna! Tittar aldrig på ishockey, men nu när jag för en gångs skull gör det kanske dom kan få vinna? Lite för min skull sådär? Det har blivit mycket badande idag. Först fyrishov ju, sen när jag varit hemma ett tag blev det så kallt att jag var tvungen att bada igen. I badkaret då. En timmas badande och jag somnade nästan. Så det kan bli. Nej, nu tillbaka till ishockeyn! Puss.



sick and tired

Hola! Jag är på ovanligt bra humör. Kan det vara för att jag har lämnat in uppsatsen och att jag inte behöver tänka mer på den? Eller kan det vara för att jag lyckades med att få högsta poäng på simtestet i skolan idag? Eller kanske för att det är lov nu? Jag tror det är alla tre! Simningen var sjukt dryg, men inte så jobbig. Det kändes bara meningslöst att simma runt där, 1000 meter rygg- och 1000 meter bröstsim. Sen duschade jag och traskade iväg till bussen där jag träffade Cicci. Nu ska jag städa upp i gillestugan och sen sova en stund. Vi hörs kanske senare. Puss!


såhär proffsig var kanske inte jag, men nästan så!... eller?


in the ayer

Tjena. Ligger i systers säng och lyssnar på spotify medan hon gör sig i ordning för match. Hon ska spela med dj17 ikväll i vattholma, och direkt efter hennes match så har jag träning så det blir en helkväll av innebandy och en helkväll i vattholma... inte mig emot. Imorgon är det chilldag i skolan också, först naturkunskap där vi ska kolla på film och sen simtest med klassen på fyrishov. Går till 12 ungefär. Någon gång under de timmarna ska jag hinna med att lämna in 2 upplagor av uppsatsen också, men det ska jag nog fixa. Ska fixa ihop min väska nu, vi hörs! Puss.


fyrishovs äventyrsbad .


thoughts




you gotta wake up

Hola. Hemma efter en dryg dag i skolan. Ingenting särskilt hände, men så drygt ändå. Hade geografiprov i slutet på dagen och nu är jag död. Visserligen var det bara 7 frågor, men mitt huvud är helt fullt! Jag får seriöst inte plats med något mer där. Helt sjukt. Ska bli så himla skönt med lov, jag bara längtar. Ikväll ska jag fixa det sista på uppsatsen och sen bara sova. Ska lägga mig tidigt ikväll tror jag. Blev en lång natt i går. Fylld av sms, tankar osv. Tankar, tankar, tankar... har så jävla mycket tankar nu. Usch, hatar det. Nu blir det hemmalagade hamburgare eftersom jag har namnsdag idag så fick jag välja. Hihi, vi hörs! Puss.

Skulle ha svarat. Helvete! Ångrar det.



we all need necklace's

Kolla dessa grymt snygga halsband ! http://www.youreyeslie.com
HAND- MAFIA NECKLACECAMERA- MAFIA PENDENTSKULL&WIRE- MAFIA PENDENT
MIC- MAFIA PENDENTGUITAR&STAND- MAFIA PENDENTDART&BOARD- MAFIA PENDENT


all the way around the world

Hejsan. Skoldagen var helt okej. Rätt lugn. Är så gott som färdig med svenska/geografi-uppsatsen. Mamma ska bara få läsa igenom den och göra små ändringar och sen är jag klar! Känns som om vi har hållit på med den i evigheter nu, ända sen veckan innan jullovet. Ikväll är det träning. Känner mig inte sådär jätte taggad, men det kommer väll. Nej, nu ska jag kolla vidare. Vi hörs. Puss!

Och ja, en sak till... jag har bestämt mig för att satsa! På vad/vem berättar jag inte.


manboy

Hello. Nyss hemkommen ifrån skolan och jag sitter och käkar nybakta bullar. Min mami bakade när jag kom hem. Gissa om jag blev lycklig? Älskar hennes bullar. Sitter och lyssnar på Erik Saade's Manboy ifrån melodifestivalen, helt okej faktiskt. Och goosh vad han är snygg! Helt sjukt. Ikväll blir det storvretamatch på tv:n, sen lite geografipluggande också. Men det är inte så svårt. Men först måste jag printa lite på min uppsats. Sista inlämningsdagen är på fredag. Men tills dess ska jag väll hinna, eller? Hoppas på det. Nej, nu ska jag börja skriva på den. Vi hörs! Puss.



my only weakness


take it off

Hejsan. Happy valentines day! Enligt mig så är detta en helt meningslös dag. Speciellt om man inte har någon att dela den med. Men om man skulle ha det, skulle inte årets resterande 364 dagar räcka till att visa sin kärlek för varandra? Man behöver ju inte ha en speciell dag. Har föresten fått en ny telefon, eller fått och fått.
Jag ska betala halva genom att ge mamma och pappa 169 kronor i månader i 24 månader. Men det går jag så gärna med på. Det är inte många som har så snälla föräldrar som jag har.
Vaknade upp med mina kära vänner imorse. Igår kväll så var Cicci, Linn och Ida här. Vi lagade mat och tittade på filmer. Mycket trevligt. Ida drog hem vid 11 för att hon skulle upp tidigt idag. Men Cicci och Linn sov kvar. Dom drog dock hem vid tjugo i två idag för då var det dags för mig att spela match. Vinst med 2-0. Haha, suck on that! Vi skulle egentligen ha vunnit med mera mål, som vanligt, men vi pratar inte tillräckligt och det fungerade inte så bra helt enkelt. Jag fick ett litet utbrott på en spelare, men det ordnade sig på en gång. Efter matchen fick jag höra från alla håll att Oj, sådär visste jag inte att du kunde bete dig, Var du arg Sandra?, Det kunde man inte tro om dig, Jasså, en aning aggressiv idag kanske?
Nu har jag en helkväll av pluggande framför mig, alltid lika trevligt. Inte. Men med en kopp te, spotify och några trevliga sms då och då ska det rulla på. Till middag blir det pizza, ingen orkar laga något. Haha, lat familj eller vad? Men jag älskar dom.




vem lämnade vem ?

Hejsan. Uppsatsen artade sig faktiskt helt okej. Fick ordning på de flesta grejerna, men har en del att fråga svenskaläraren om imorgon. Sitter nu helt färdigklädd för träning, fast vi ska åka om typ 1 timme. Hehe, men jag är en sån där som bara måste ha tidsmarginal på allt. När jag ska gå till bussen tillexempel, så måste jag gå prick 07.30 när bussen går 07.52 och det bara tar max 5 minuter för mig att gå till busshållplatsen. Tidsfreak, yes I am. Träning ikväll blir iallafall härligt. Känner att jag har fått flyt på innebandyn igen efter en liten svacka. Vi får hoppas att det fortsätter. Nej, nu ska jag titta lite på NCIS. Vi hörs. Puss!




i only tried to please myself

Hola. Hemma efter en dag i skolan. Var hos tandläkaren först i morse, tog typ bara 10 minuter. Bytte ut snoddarna och ska tillbaka dit på måndag vid elva. Kul, snart stamkund där fan. Hahaha. Sitter och skriver på min svenska/geografi-uppsats. Skriver om tsunamis och jag hatar det. Jag har tröttnat på allt som har med vatten och vågor att göra. Usch, jag lägger snart ner. Ger upp. Skriver sista meningarna nu och sen får den allt vänta till helgen. Ska istället plugga lite samhällskunskap. Har ett stort prov på måndag om Regeringen, Riksdagen och allt det där. Rätt intressant men det är så mycket. Fick föresten reda på mitt engelskabetyg idag också. Ett starkt VG+. Hon sa att jag hade bra chanser att få ett MVG i slutbetyg sen. Härligt. Ikväll blir det träning i Vattholma, 20.00 - 21.00... hur bra? Love it! Nej, nu ska jag avsluta uppsatsen. Vi hörs. Puss!



i'll be so damn much more

Hejsan. Pluggfridag = ÄLSKA! Hade historieprov idag som gick helt sär. Usch, hatar verkligen när det går dåligt på prov. En sak jag kan känna mig lite stolt över är iallafall att vi fick tillbaka ett test på geografin där jag fick 28/30.
Kollade runt lite på nätet och hittade en sida med en massa ordspråk. Många handlade om ''livets mål'' och det fick mig att börja fundera över mina mål i livet. De närmaste målen vill säga.

Mitt första och viktigaste mål är att gå ut gymnasiet med bra betyg. Det är visserligen 3 år kvar, men 3 år går snabbt och alla resultat räknas. Jag vill känna mig stolt över det jag presterat i och kunna fortsätta på polishögskolan.

Ett annat mål jag har är att låta de jag älskar veta om det. Jag ska visa det mer, på alla tänkbara sätt. Jag är så dålig på det, så det måste helt klart förbättras!

Jag har också bestämt mig för att försöka vara mer positiv och se saker på ett ljusare sätt. Nu för tiden är jag väldigt pessimistisk och ogillar de flesta saker.
 


do you wanna die happy?

Hejsan. Kort inlägg nu. Sitter och plugga historia och geografi. Går väll sådär. Har prov på båda ämnena imorgon och jag har just börjat plugga. Good luck chuck. Jaja, det får gå som det går. Ikväll är det träning mellan 19.00 och 20.00. Härligt att få släppa skolan ett tag. Vi hörs imorgon! Puss.


don't pretend you want me when you don't

Hej. Har nyss spelat match mot Morgongåva här i Ärentunahallen. Vinst med 5-4 och alla var super duktiga. Vi hade kunna vunnit med mycket mer men skotten satt inte riktigt. Fick ett klubbslag på höften som värker ordentligt nu. En tjej i deras lag fick tydligen nog av mig och rappade till mig över höften, vilket dommaren naturligtvis inte såg. Dock såg han de inte så fina grejerna jag gjorde på henne. Hahaha, jaja det är bara att gilla läget. Fick ingen utvisning för det och vi tog dom ju. Nu väntar dusch. Sen har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, plugga kanske? Det behövs. Prov på onsdag, och jag har inte ens slagit upp böckerna än... bra sandra, bra! Nej, nu blir det en lång dusch. Vi hörs kanske ikväll. Puss!


bild snodd från felicia.
terese, felicia och jag på liseberg i sommras.


now take me down

Hejsan. Haha, det blev en riktig slölördag. Har bara varit inne framför tvn hela dagen. Just nu sitter jag och kollar på någon dålig film på 5:an och äter glass med kolasås. Meningslöst inlägg. Vi hörs. Puss!


i give you everything i have - the good, the bad

Godmorgon. Ännu en lika seg lördagsmorgon. Finns inget bättre än att mysa runt i pyamas hela förmiddagen. Har på mig mitt nattlinne som jag har haft ända sen 1:an (!!!!) Whaaat? Jag fick det av mina föräldrar när jag skulle på ett pyamaskalas hos en kille i min klass. Det passar fortfarande hur bra som helst. Det ända är att när jag gick i 1:an så gick det ner till golvet, nu går det lite nedanför knäna. Men ändå, ärmarna och allt passar fortfarande. Hahaha, och det är fortfarande hur skönt som helst. Men snart börjar det väll bli dags att göra sig i ordning och smida lite planer inför eftermiddagen/kvällen. Har ingen aning om vart lördagen kommer att spenderas. Får försöka få tag i någon kompis och hitta på något. Sugen på bio, men jag vet inte jag. Vill se Snabba Cash. Har inte sett den än... det skulle blivit av för länge sen men nej, så blev det inte. Nu ska jag slänga mig i duschen, vi hörs. Puss!




i like how you feel, wonder how you taste

Nu är det fredagsmyyyys ! Hahaha, nu är det äntligen fredag. Helg = älska. I helgen händer ingenting särskilt. Har match på söndag, sen ska jag väll plugga lite inför historieprovet som vi ska ha på onsdag. Mina eftermiddagsplaner är inte några planer längre, hade planerat en sak som tydligen inte blir av. Men vad ska man göra? Blir hemma med mamma och pappa istället och äter pizza och kollar på en film vi hyrt. Rebecka är i Mora tillsammans med hennes kompis och hennes familj. Dom åker skidor och blir där tills söndag. Saknar henne lite faktiskt... hahaha. Nej, ska fortsätta titta runt lite på internet. Vi hörs. Puss!



all the crazy shit i did tonight

Hej. Skolan idag var rätt seg, inte så mycket som hände. Är as öm i tänderna, helt segt. Ska snart äta middag, köttfärsbiffar med klyftpotatis och tsatziki. Imorgon blir det först skola till 3 och sen träning med d3:an i Allians 17.45-19.00, och sen ut till vattholma för att träna med mitt egna lag 20.00 - 21.00. 

På tal om tsatziki, kolla snyggingen !

förr


nu


close your eyes

Hejsan. Sitter här helt hungrig och kollar på Greys anatomy. Var hos tandregleraren kl 10 imorse. Dom tog bort snoddarna och satte dit ett par andra saker. Är as öm nu. Usch, hatar det här. Efter det stack jag till skolan och jag hann inte äta någon lunch. Kul. Ikväll blir det träning, vi får se hur mycket jag pallar pågrund av att det spänner i tänderna. Men jag ska nog klara det. Hahaha, låter som värsta omöjliga fallet. Mamma och pappa stack iväg på någon marknad och snart kommer dom hem med lite marknadsgodis till mig - det bästa som finns! Hahaha. Nej, ska gå och leta reda på ett par shorts nu. Vi hörs. Puss!



boys in books are just better

Hejsan. Tittar lite på Greys anatomy. Gjorde nyss engelskaläxan. Skulle väll egentligen ha pluggat till geografiprovet imorgon men jag har gjort den stora upptäckten att jag missar det imorgon. Lycklig jag är! Hade inte pluggat någonting så det känns bra. Ska göra det någonting nästa vecka eller så säkert. Vecka 6 - the killer week! En massa prov och redovisningar. Usch. Nu har skolan kommit igång på riktigt, inte kul. Farmors 80-års kalas igår var trevligt. Min lilla kusin Hugo är så söt, jag döööör! Herregud. Maten var jätte god och allt var bra. Nu ska jag ut och springa. Duktiga jag, hahaha. Nej, men det kan vara lite skönt sådär. Vi hörs. Puss!




RSS 2.0