MIN STUDENT

Jag tog studenten den 5:e juni, alltså för nio dagar sedan. Det var helt seriöst den bästa dagen i mitt 18-, snart 19-åriga liv. Vi fotograferades klockan 07.45, och åt frukost på skolan innan. Därefter begav vi oss till ett klassrum där musiken började flöda, likaså alkoholen. Runt klockan 10.00 började vi gå mot Pingstkyrkan där avslutningscermonin skulle hållas. Det var en lagom lång, ibland lite långtråkig, cermoni. Efter det tågade alla 3:or på Fyris tillbaka till skolan. På skolan gick vi tillbaka till klassrummet där vi fick mat från våra fina mentorer. Betygen delades även ut.

Jag är faktiskt stolt över mina betyg. Jag hade som mål att gå ut gymnasiet med bra betyg som jag kunde vara stolt över och det kan jag säga att jag gjorde.

Klockan 12.30 var det dags för oss att springa ut. Det var dags för oss att lämna Fyrisskolan för sista gången och ta det stora klivet ut i verkligheten. Och SOM vi gjorde det. Efter utspringet var det dags för flaket, och det kan nog vara det bästa jag varit med om. Vi skrek och sjöng, dansade och kramades, drack champagne och älskade livet.

Efter allt detta var det dags för mottagning här hemma i Storvreta. Jag var lite "rund under fötterna" om man så vill, så jag var väldigt glad och kramade om alla i min släkt. Jag fick en massa fina, och användbara, presenter. Min släkt är verkligen bäst! Jag fick skjuts in av min kusin till stan där jag tog bussen ut till Vårdsätravik där de flesta av oss i klassen träffades hemma hos Sofia. Vi mös och fortsatte vårt drickande.

Jag tror att vi tog bussen runt elva någongång. Har väldigt mycket minnesluckor. Kommer dock ihåg att jag ramlade ner i vattenfyllda diken, berättade för klasskompisar att jag inte alls tyckt om dem i början men att jag nu älskar dem osv osv osv osv. Var nervös inför att inte bli insläppt på Flustret men det blev jag och vilken kväll jag hade där sen. Hängde för det mesta med fina Linda. Natten avslutades vid fyra med en taxi hem till Storvreta.

Dagen med tre ord: UNDERBAR, GALEN, BÄST


everyone is naked without a smile

Hallå! Jag är tillbaka. Eller tillbaka och tillbaka... det vet jag inte. Men jag är här nu. Inga egentliga anledningar till min frånvaro, har bara inte orkat och jag tänker inte säga förlåt. Ser dock att ni ändå har varit ett par stycken som har kikat in här varje dag sedan jag bloggade sist. Kul!

Jag sitter redo för träning. På agendan finns ett redigt fyspass ute i Röbo med Storvreta Dam. Känner av min hals så vi får se hur det går.

Har förresten fått en operationstid för mitt knä! Den 2/8 ska dom utföra en knäartroskopi då en ortoped går in och kollar vad det är för fel på knäet. Har gått med låsningar och smärta i över ett år nu så det ska bli skönt att äntligen få någon klarhet i vad det kan tänkas vara. Nej, ska packa ihop mina grejer och dra mig ut till Röbo. Vi hörs väll förmodligen. Hej!


RSS 2.0