just pretend

Hej. Kom hem från stan precis. Var där med mamma och pappa och skulle kolla lite. Köpte ett par jeans och lite sånt. Mamma bokade precis tid för svininfluensasprutan. Gosh, jag gillar inte sprutor egentligen. Men håller ju på med gardasilsprutorna och det är inte så farligt. Ska ta min tredje och sista i decdember. Då är det fritt fram som Cicci säger. Haha nej. Nu ska jag ner och duscha och sen fixa mig. Btw, mina planer inför kvällen sprack. Det gick inte för någon av oss. Vi ska ta det nästa helg istället tror vi. Ikväll stannar jag hemma och har gäster istället. Minst lika trevligt... eller ? Jaja, nu - duschen !



care about yourself

Hejhej. Sitter här helt sönerdeppad. Har nyss fått reda på vilka matcher jag ska stå över i mitt lag eftersom vi är 4 93:or och man bara får använda sig utav max 3 i en och samma match. Jag står över ALLA matcher mot Arlanda, alla - tre stycken. Dom jag mest av allt gillar att spela mot. Där är det jämnt och det blir en bra match utav det hela. Mot alla andra lag är vi nästan överlägsna och vi vinner ganska lätt. Det är inte lika roligt som en jämn match. Inte alls.

Jag själv har redan nya planer för nästa säsong, men de tänker jag inte dela med mig utav ännu. Ingenting alls planerat. Men jag har tänkt.

Nu ska jag gå och leta reda på mina tofflor. Ha det bra.
Btw, imorgon åker jag till Stockholm för att vara supporter till min syster Rebecka och hennes lag när de spelar cup där. Så det blir inte mycket uppdatering då inte.


göteborg vs. halmstad

Just det. Vilka vinner? Jag hoppas verkligen på Göteborg, mest för pappas skull. Pappas flicka. Idag har jag inte gjort något vettigt alls, bara segat runt hemma. Eller jo, jag var faktiskt in till stan med familjen en sväng för att kolla på badrumskakel. Det gick väll sådär. Vi är alltid oense om liknande saker. Är fortfarande riktigt fökyld. Men ska ändå bege mig av till Gävle imorgon med Pappa och Rebecka. Hälsa på hos farmor och så. Blir säkert trevligt. Nu ska jag fortsätta titta på matchen. Cyaa


grissjuk ?

Halloj. Ringde nyss pappa och sa att han skulle köpa chokladpudding med sig hem. Är sugen på det. Speciellt nu när jag är sjuk.

Jag:
- har ont i halsen
- har ont i näsan
- min näsa rinner
- mina ögon sticker
- jag hostar hela tiden
- jag mår illa
- hela kroppen gör ont
- mina öron susar
- jag har väldigt dåligt tålamod just nu

Behöver jag ens fortsätta? Svininfluensan kanske? Jättedrygt att vara så här genomförkyld. Helt värdelöst. Nu ska jag gå och söka lite sympati hos mamma, hon ska tycka synd om mig. Mohahaha! Neej, jag driver. Nu ska jag gå och leta reda på mina mikrotofflor (såna tofflor man kan lägga i micron så håller dom värmen i ca 2 timmar - lovely!) Ha en bra kväll. Jag ska föresten se nya Wallander Prästen ikväll, någon som sett den - sevärd? Det visar sig.


ny design

Hola. Har gjort om bloggen en aning, blev rätt nöjd. Men ska lägga ner ännu mer tid på att få den så snygg som möjligt. Nu ska jag ta rätt på diskbänken, duktig som jag är. Ha en fortsatt bra dag!







something new perhaps?

Håller på med ett litet projekt som handlar om bloggen. Absolut inget stort eller ovanligt så. Den är nog klar inom någon timma. Take Care!


huvudvärk

Godmorgon. Har en sprängande huvudvärk. Inte kul någonstans. Men fyfan vad skönt det är med lov! Bara slippa skolan och chilla hemma. Veckan är något så när färdigplanerad. Idag och imorgon (tisdag) händer absolut ingenting, ska nog försöka höra av mig till Ida och fråga om hon vill träffas lite. Onsdag åker jag, Rebecka och Pappa till Farmor i Gävle. På torsdag och eventuellt fredag åker jag till Stockholm för att kolla på Rebecka när hon spelar cup där. På fredag kväll ska jag och några tjejer dra ihop någonting... någon maskerad av något slag. Lördagen kommer spenderas i Gamla Uppsala hallen för Rebecka spelar USM där. På söndag ska jag bara ligga hemma och deppa för att skolan börjar igen på måndag. Nya tag! Under denna veckan ska jag också försöka få in lite historiapluggande också. Vi får se hur det blir med det. Nu ska jag ner och ta mig ett låååångt bad. Ensam hemma också. Tänk om jag blir dränkt?! Nej, nu ska jag tänka positivt. Ha det bra!








gratisbio.se

Tänkte bara tipsa om en urgrym hemsida. www.gratisbio.se Try it säger jag bara. Jag blev alldeles nyss medlemm och är redan i full fart med att tjäna poäng och på så sätt byta ut poängen när de är tillräckligt många till presentkort på olika affärer. Man får poäng genom att delta i undersökningar, värva vänner m.m. Jag tänker fortsätta, LÄNGE!


rejält förkyld

Hejsan. Sitter här med näsan igen täppt och rinnandes. Halsen rosslar likt en gammal bilmotor. Öronen tjuter och ögonen kliar. Hatar att vara såhär förkyld. Det är verkligen det värsta som finns. Men som tur är har jag min fina Cicci som ska muntra upp mig idag. Hon kommer snart och sen ska vi ut och gå lite. Tänke bege oss till Ärentunahallen och kolla in lite matcher om det finns något sevärt (varje gång Cicci och jag tittar på match så koncentrerar vi oss mest på vem som är snyggast osv.), så när jag säger sevärt så menar jag något snyggt. Och det finns det ju oftast. Nu ska jag ner i duschen och sen på men valnötsansiktsmask. Huden blir SÅ mycket mjukare, jag lovar. Ha det bra.



Inte utan dig!



when everything feels like a movie

Godmorgon. Vaknade runt åtta idag. Inte okej! Det är ju för fan lördag, lov, sovmorgon. Vet inte vad det har tagit till mig, jag som brukade sova till elva-tolv förut. Det tar sig nog under lovet. Idag har jag bara ''mysplaner''. Går just nu runt i huset och plockar lite, dammsuger och torkar och så. Jag och Rebecka gör detta för att göra pappa glad. Mamma åkte i morse till Stockholm med sina kompisar. Dom skulle kolla på musikalen Cats. Efter städandet ska jag ta mig en lång och välbehövlig dusch och sen på med ansiktsmask, body butter och allt sånt. Sen drar jag ner till stan för att möta min fina vän Ida. Vi ska fika och kolla runt lite. Lägger upp några låttips, perfekt städmusik. Nu ska jag fortsätta med köket. Vi hörs!


Kanye West - Diamonds
David Guetta feat. Kelly Rowland - When love takes over
Lilly Allen - Fuck you
Flo Rida feat. Will.I.Am & Fergie - In the Ayer
Erik Hassle - Dont bring flowers when Im dead
Chris Brown - With you


are we ruined ?

Hejsan. Sitter här halvt död. Eller nja, är på god väg att bli sjuk iallafall. Har världens smärta i halsen, mina gångar är helt igensvullna och mina öron ringer. Jag orkar verkligen inte bli sjuk nu. Nu när det är lov och allt. Har en veckas lov från och med nu. Har nog inte behövt ett lov lika mycket som jag behöver det nu. Är helt sönderstressad. Hoppas jag hinner ta igen mig under lovet. Det gör jag nog. Ska ändå pallra mig iväg till Gränby med mamma och kolla lite saker. Nu har jag skrivkramp. Harebra.


live as there was no tomorrow

Hallå. Har varit en as lugn dag i skolan. Inga lektioner vilket var lite drygt men det funkade. Vi gick och kollade på lite olika filmer, lyssnade på en massa uppträdanden och käkade lunch. Imorgon börjar vi tydligen 8.45 för att vi ska starta med en debatt i aulan. Har ingen aning om vad som menas men det visar sig nog. Ska dra på mig träningskläderna och sen sticka ner till idrottshallen och först titta på Rebecka som spelar match och sen direkt efter så tränar jag där... perfekt timing. Resten av skolveckan är as lugn, har inga prov och så men man har ju hört andra skolor som drar på som fan nu precis innan höstlovet. Det slipper min kära klass. Vi ska bara gotta oss i att vara relativt lediga. Nu ska jag leta reda på mitt läppsyl och sen dra på mig shortsen. Im off. Btw, ska också passa på att säga grattis till min halvkusin Anna. Grattis på 16-årsdagen!


relax , take it easy

Hejhej. Sitter och tittar på tv med mamma och pappa. Rebecka är nere vid datorn. Har nyss käkat skinksallad som pappa gjorde, jättegott faktiskt. Beställde, för bara några sekunder sen, en pälsväst. I love it! Hur fin som helst och helt perfekt nu till hösten. Känner mig sugen på en kopp te nu, tror jag ska fixa en sådan till mig och min kära mor. Pappa ska iväg till någon kompis. Imorgon börjar vi 9.30 och har någonting som heter Fyrisdagen vilket innebär inga lektioner. Me so happy! Fast det blir en aning längre dag. Men det jämnar nog ut sig på något sätt. OM jag är pigg nog för skolan imorgon vill säga. Nej, nu ska jag gå och koka vatten till teet. Lägger upp en bild på min nybeställda väst. Take care!

Vila - Wonder Fur




would you escape with me?

Hejsan. Har varit hemma idag eftersom jag vaknade med ett huvud tungare än jag vet inte vad. Det värkte som fan och min hals sved. Men nu känns det bättre så det känns som om jag går till skolan imorgon. Har ju bara 2 lektioner i morgon också så det klarar jag nog av. Sitter just nu och glor på Simpsons. Har inget bättre för mig. Mamma håller på med maten så ska snart käka. Nej, ni får ha det så bra.







mystime

Tja. Kom hem från Alsike för en stund sen, men har hunnit duscha och satt på mig morgonrock. Nu ska det mysas! Har varit där och spelat match mot Vide. Vi vann med 5-1... vad annars kan man vänta sig liksom? Haha, nej men alla spelade superbra och vi rullade boll ganska mycket. Helt plötsligt så var det en tjej som typ fick sina tänder på min arm så hela min arm blev helt slemmig... eeuuw! Helt grose. Jag gjorde 3 mål och dom andra 2 satte Emilia. Nu ska jag bara ligga i soffan med en brinnande brasa och mysa galet. Ha en bra kväll, det kommer jag ha! Lägger upp en bild på halva mitt lag. Kom ihåg; bara halva :)








i wanna rock

Hejsan. Lugn skoldag idag. Fick tillbaka matteprovet idag, VG på det. Jag är nöjd, mer än nöjd. Jag har alltid haft svårt med matematik. Mindre nöjd är jag med geografiprovet vi fick tillbaka igår. På det fick jag IG... mitt livs första IG. Nåja, världen går ju inte under. Första geografiprovet i gymnasiet liksom. Men jag kommer få IG-varning på själva ämnet nu på utvecklingssamtalet om någon vecka. Inte kul. Ska snart dra mig iväg till bussen och dra in till stan och dansa. Är inte så väldigt taggad, men det kommer väll. Imorgon ska jag troligtvis träffa Cicci och Ida. Trevligt. Nej, nu ska jag byta kläder och dra mig iväg.
 


att påverka någons liv

Tjenare. Ska snart sätta på träningskorna och dra en vända med mamma i Storvreta. Känns skönt att hålla igång även de dagar jag inte tränar. Jag känner mig duktig då! Ikväll är det Sverige - Albanien på tv6 kl 20.00. TAGGA TAGGA TAGGA ! Jag vet att Sveriges chans att komma till VM är ytterst minimal men jag är alltid optimist. Snart har jag föresten gått en helt termin på gymnasiet... helvete vad snabbt det går. Känns som om bara någon vecka sen man valde vilket program man ville gå och man var lite osäker på att lämna skolan och alla fina klasskompisar. Jag har fått nos på vilket yrke jag skulle kunna tänkas jobba med när jag blir äldre... förut ville jag ju bli advokat, polis eller jurist, men nu... håll i er nu! Lärare. Sandra Larsson goes lärare! Jag vet jag vet, fyfan vad boring säger ni. Men jag tänker såhär, jag har alltid haft jättebra lärare som alla har bidragit till det jag är idag. De har haft en sån stor påverkan på mitt liv. Jag vill också påverka någons liv. Om jag håller fast vid den tanken jag har idag (vilket är en jävligt stark tanke) så är det på högstadiet jag vill undervisa, i språk och samhällskunskap. Att få sätta betyg på eleverna, att få den underbara kontakten jag har haft med alla mina lärare - speciellt under högstadiet. Allt från den moderna spanskaläraren som alltid hade nära till skratt till den alltid lika snälla NO-läraren som gillades starkt av alla och den sjungande svenska/engelskaläraren. 

Det dära kändes mer som ett tal än en tanke, fan vad jag ångrar att jag inte sa dom orden på avslutningen i 9:an... kan man spola tillbaka tiden på något sätt? FAN. Nåja, nu ska jag ut och rensa tankarna.


pink ribbon

Hejsan. Hemma ifrån en skoldag på ca 6 timmar. Helt okej dag. Fick frånvarorapporten idag också, helt vitt - vitt betyder att man inte varit frånvarande någon lektion. Känns bra. Eftersom att man får avdrag på studiebidraget vid ca 20% frånvaro så gäller det att vara noga med det där. Har nyss ätit en bulle och druckit te. Mys. Ska snart göra en historialäxa. Rätt rolig läxa faktiskt. Man ska sammanfatta en text om gladiatorerna på ca 1 dataskriven A4 sida. Och jag intresserar mig rätt mycket av tiden med krig och så.

En sak jag har tänkt på : Nu är det ju så mycket kampanjer om bröstcancer. Cancer är hemsk, hur hemskt som helst. Min underbara farfar gick bort i cancer i våras och väldigt många på min mammas sida har cancer. Olika sorters cancer. Min morfars syster har just bröstcancer och det är hemskt att se hur hon lider. Hon har opererat bort båda brösten men den har inte försvunnit... sjukdomen alltså. Hennes bröstcancer har spridit sig in på skelettet och till några av de inre organen. Hon tar cellgifter och har inget hår. Ändå är hon rätt ung, 55 år ungefär. Jag har köpt en knappnål, ett rosa band. Bara för att bidra med någonting tänkte jag. Tänk om alla i Sverige kunde bidra med 5 kronor var (5 kronor har många) och därmed bidra till att fler liv räddas. Man vet ju aldrig vem det kan drabba - din mamma, din syster, din mormor, din kusin... du ? Alla kan inte göra allt, men alla kan göra något!

Nu ska jag fördjupa mig i gladiatorernas värld! Wish me good luck.



i've been into you - monday to friday

Hej. Superdag. Bara chill lektioner och slutade elva. Btw, I'm free ! Har inga prov på ett tag nu ... hoppas jag iallafall. Var med Cicci till VC nyss för hon skulle ta gardasilsprutan, hon var jätterädd. Men allt gick så bra så, tills vi kom till ungefär biblioteket när vi plötsligt insåg att båda fortfarande hade de blåa skoskydden på. Något bara jag och Cicci lyckas med ? Jaja, alla är vi dömda att misslyckad ibland. Även fast Cicci och jag är näst in till perfekta ... eller ? Ikväll ska jag iallafall träna och sen ska jag bara njuta av att inte ha några läxor/förhör/prov eller någonting. Just det, jag och några till har lite planer inför lördagkväll. Ska bli kul. Nu ska jag leta rätt på träningsshortsen. Sen ska jag äta något mellanmål och sen sticker jag iväg.


am I in love ?

Ja ... jag tror fan att det är så. Herregud. Att jag ens orkar. Dagen idag har iallafall varit helt okej. Hade matteprov första lektionen, sen hade vi samhällskunskap och då satt vi bara för oss själva och pluggade inför redovisningen imorgon. Så man kan ju lugnt säga att min dag har varit rätt chill. Det är ju i och för sej alla mina måndagar.. och tisdagar också för den delen. Jag har det chill hela tiden! Jag är på as bra humör, imorgon behöver jag inte plugga mer på ett tag - har haft prov i de flesta ämnena de två senaste veckorna så det lär ta ett tag innan det kommer nya prov. Hoppas jag iallafall. Funderar på att baka någonting. Kanske kladdkaka. Vi får se. Sen ska jag även gå igenom samhällskunskapen några gånger så att jag kan det ordentligt. Köpte nya skor igår. Dom är i svart mocka, med nitar på skaften eller vad man säger. 595:- på Skoaugust.. jag är jättenöjd. Just det, riskerar även en IG-varning på geogragin... provet i fredags gick åt helvete. Kul. Nej nu ska jag sluta deppa och göra någonting roligt innan allvaret börjar (pluggningen). Ha en bra dag.


where did my heart go missing?

Godmorgon. Eller ja,  vaknade för typ en och en halv timme sen. Vad gör jag uppe så tidigt på en lördag? Jag har väll gjort mig förtjänt utav en riktig sovmorgon... eller? Det känns som om det bara är plugg, plugg, plugg och ännu mer plugg. Sitter just nu och tittar på Johan Falk - Vapenbröder. Mamma, jag och Rebecka hyrde den och den tredje delen igår. Den var så sjukt bra så jag kollar på den igen. Ska snart in till Gränby med mamma och Rebecka.. garderoben behöver fyllas på med snygga höstkläder och skor. Ska ner i duschen nu, vi hörs senare med några bilder kanske.


wait for me

Hej. Slänger bara iväg ett jättesnabbt inlägg , ska nämligen plugga geografi. Vulkaner, jordbävningar, subduktionszoner osv... Känns bra, aight? Färgade föresten håret blondare igår, det blir ju så pass mörkt nu i hårbotten på vintern... varför vet jag inte, jag är ju naturligt ljusblond. Blev iallafall väldigt nöjd med resultatet. Ser inte sådär fejkat ut som vissa har det. Tur är väll det. Ikväll så ska jag träna, asskönt. Är taggad till tusen, älskar mitt lag. Nej nu ropar geografiboken på mig... ha det så bra!

depri

Tja. Slänger iväg ett depri inlägg. Är så jävla deprimerad så det finns inte. Vill ni veta varför ?

 - jag måste läsa klar en bok tills imorgon, har ca 100 sidor kvar.
 - jag måste plugga tråkig spanska, har prov imorgon. har inte ens börjat plugga på det än.
 - jag måste plugga en massa sidor i geografi, har prov på fredag. har inte ens börjat på det heller.
 - jag måste börja att förbereda mig lite smått inför tisdagens samhällskunskapsredovisning.
 - jag har ont i ryggen, ögonen och fingrarna.
 - jag känner att vintern verkligen är på väg, det var ca -4 grader imorse.
 - jag ville med mina kompisar på höstmarknaden idag, men kan inte pågrundav allt pluggande.
 - jag irriterar mig på allt och alla just nu.


Skoldagen gick ändå helt okej, två lektioner så det var skönt. Fick tillbaka samhällskunskapsprovet vi hade i förra veckan, 31/43 - VG. Tre poäng ifrån MVG ... jag är rätt nöjd.

Nu har Bokhandlaren i Kabul (boken jag måste läsa ut) och jag lite tid för oss själva - jippie!

beautiful dirty rich

Ciao amigos! Jag håller på och bakar bullar samtidigt som jag pluggar en aning. Medans bulldegen nu ligger i en bunke för att jäsa så håller jag på och fifflar med min iPod touch ... jag har ingen jävla aning om hur man för över musik. Gjorde det förra veckan men nu fungerar det bara inte. Och det är så jävla varmt i mitt rum just nu, jag dör. Paus. Sådär ja, mycket bättre. Öppnade fönstret. Så är det någon klipsk person som vet hur man gör med musiken och iPoden så hjälp mig, snälla. Jag kan inte sitta och lyssna på fyra låtar hela tiden. Hur kul är det liksom? Nej precis. Har en väldigt fullspeckad vecka med mycket pluggande och väldigt mycket av allt. Men nu ska jag äta. Ha det bra, och ta gärna en titt på mitt schema.. någon som vill byta ?


seriepremiärsseger!

Godmorgon. Har inte haft tid att skriva någonting i bloggen pga. mycket pluggande. To much! Vaknade för en stund sen, har legat och läst en helt värdelös bok som ska vara färdigläst på torsdag. Har spanskaprov på onsdag och geografi på torsdag. Yes! Igår spelade mitt lag våran första seriematch , storvinst med 7-1 mot Östhammar. Kan det bli bättre? Idag ska jag ut till Almunge och kolla på när min syster spelar match med D4:an. Ska bli kul att se. Nu ska jag ner och duscha. Ha det bra.


RSS 2.0