Tänk om jag blir någon annan som inte känner någonting.

Hallå! Long time no see, visst? Har verkligen haft fullt upp med skolan och i torsdags åkte jag till Idre. Kom hem igår. Var där och åkte skidor med min familj och två anda familjer. Vi bodde i en stuga, alla 12 tillsammans. Var väldigt mysigt! Så nu är jag lagom mörbultad och lagom förkyld. Det var ju ungefär -13 grader när vi åkte så det är inte så konstigt kanske.

Nu är jag iallafall påväg till skolan, börjar 11.10 men ska luncha med Alex först. Kan lägga in lite bilder från helgen senare. Vi hörs då. Hej!


Dina lakan är konfetti, nu ska himlen bli vit.

Godmorgon! Står ute i den iskalla kylan och väntar på bussen. Ska in till skolan lite tidigare för att hinna äta lunch med Alex innan alla lektioner börjar. Har mentorstid sen psykologi, svenska och engelska innan jag slutar för dagen. Har för mig att jag slutar vid halv fem. Sen är det sen träning ikväll, 20.00-22.15.

Vi hörs då! Hej!

Idag är det tre år sedan du lämnade oss. Tre år av tomhet och saknad. Du ska veta att jag saknar dig något så enormt ❤


Allt som är kärlek är du.

Hejsan! Helg nu och herregud vad skönt det är. Efter veckan som just var har jag slitit ut mig totalt. Mycket träning, mycket skola, mycket tankar som tar upp all tid. Slår man ihop det med för lite sömn och den långdragna förkylningen som jag har så har ni den oslagbara kombinationen.

Sitter iallafall just nu och försöker skriva lite på min engelska C-uppsats. Måste komma på ett ämne att skriva om bara. Skulle ju underlätta om man säger så. Ska återgå till det nu. Sen ska jag äta middag och ta det lugnt med familjen bara. Mysigt!

Imorgon är det matchdags, 14.00 i Enköping.

Hej!


Det här är för mycket och livet är för kort. Jag lägger ner nu när du inte ser.

Hallå! Är hemma ifrån en rätt lugn skoldag. Började 9 med projektarbete och sen var det lunch. Hade religion, samhällskunskap där vi fick jobba själva och till sist etik där vi hade en uppgift om facebook. Avslutade skoldagen med ett möte. Just nu sitter jag nere i källaren och försöker mig på att skriva en etik-uppgift. Går väll... sådär.Ska ge det en timme till och sen ska jag dejta soffan. Har längtat hela dagen, verkligen! Är helt slut i huvudet av all skola, alla prov, läxor, uppsatser och allt sånt redan. Men har en positiv att se fram emot - MIN STUDENTMÖSSA KOMMER OM EXAKT EN FUCKING VECKA!!!!!!! Så jävla glad!

Nej men om jag skulle ta och fortsätta mina sökningar på Hjalmar Söderberg nurå... hejdå!


I'll find someone like you

Hej! Sitter i skolan med Alexandra. Vi ska väll egentligen arbeta med projektarbetet men det finns liksom inte så mycket att göra nu. Har en skaplig träningsverk efter träningarna i måndags, tisdags och igår. Ikväll väntar ännu en träning. Skönt att äntligen vara igång igen, på riktigt.

Ska in och käka nu. Först i kön till matsalen som öppnar precis NU! Hungriga tjejer!


I've got to much love running through my vains.

Hej! Har nyss ätit middag och nu sitter jag och kollar på handboll, Sverige mot Makedonien och Sverige ligger under med 15-16 just nu. Illa.

Annat var det med Beckas match. Vinst med 2-1 och det avgörande målet kom när det bara var två (!!!) sekunder kvar. Viktigt! Detta innebär nu att de är ett steg närmare att sluta som serieetta i division 2. Det var nästan så att jag fick svårt att hålla tårarna tillbaka när alla glada tjejer rusade in på planen och bildade en hög på varandra. Men bara nästan!

Ikväll hade jag tänkt ta det lite lugnt, även fast jag egentligen borde ta tag i, den redan allt för stora, plugghögen. Böcker att läsa, ett tal att skriva, uppsats att skriva och två prov att plugga till. Men men, ikväll tar jag inte tag i något. Sovmorgon imorgon så jag kan sova till 9! Sköööönt! Goodbye!


Like a feather you fall, but the wind is to hard.

Hej kompisar! Vaknade ganska tidigt i morse, kvart i nio (!). Gick upp och åt frukost och sen tittade jag på en film med syster. Nu har jag lagt mig i min säng igen, lyssnar på lite musik och bara tar det lugnt. Ska snart bege mig mot Alunda för att titta på Beckas match. Seriefinal mot Alunda, 14.00 i Olandshallen. Kan bli rätt spännande och underhållande. Tippar på en Storvretavinst (vad annars?), resultat 5-3 till SIBK. Får hoppas att jag har någorlunda rätt.

Ska in i duschen nu och sen rullar bilen mot Alunda. Hejdå!


Someone is taking your heart just to leave it.

Hej! Sitter i skolan och väntar på att samhälle C ska börja. Har precis haft religion och det var precis lika drygt som vanligt. Efter samhällen skulle vi egentligen ha etik men läraren är sjuk så det blir ingen lektion. Skönt!

Ikväll blir det träning i Vattholma. Sen måste jag hem och läsa i någon av mina böcker. Antingen Eminems självbiografi eller Doktor Glas. Tro inte att jag själv har valt att läsa böckerna, vi är tvingade genom skolan.

Nu kommer snart läraren och jag ska vara lite duktig. Hejdå!


The grass is so much greener on this side

Hallå! Sitter på Svartbäckens vårdcentral och väntar på att få komma in till min sjukgymnast. Sen ska jag in till stan med pappa och köpa nya linser. Behövs verkligen. Dom jag har i nu ser jag knappt med, så det börjar bli dags nu.

Ikväll ska jag till allianshallen och kolla på syster när hon spelar match. Kan bli kul.

Nu kommer hon strax och ropar in mig så ska stänga ner här nu. Hejdå!


There's no beginning, there'll be no end.

Hallå! Ligger i soffan i vardagsrummet och kollar på Love Actually. Riktigt fin film faktiskt. Innan det satt jag och plinkade lite på gitarren som mamma tog med hem från jobbet. Gick väll... sådär. Hoffmaestros Highwayman är väll kanske inte den bästa nybörjarlåten om man säger så. Haha!

Hade tänkt gå och lägga mig i sängen och pyssla med mobilen och lyssna på musik om en liten stund, är verkligen jättetrött. Imorgon blir det förmodligen en sväng ner på stan. Vi får se vad som händer.

Godnatt då!


Let the game begin

Den 2:a januari... har bara legat inne idag. Fortfarande rätt sliten från i lördags. Har precis tittat på Änglagård - Andra sommaren. Hur bra är inte den då?

Ikväll tänkte jag inte heller göra något speciellt, bara ta det lugnt. Kanske bara träffa en fin vän. Vi får se.

Nu ska jag värma lite te tänkte jag. Vi hörs då! Hej!


2012

Hej och god fortsättning på er! Ett nytt år med nya möjligheter har inrättats och jag känner på mig att detta kommer bli ett bra år med massor av olika händelser.

Igår kväll hade jag Cicci, Lovisa och Hilma här på middag. Jag bjöd på en trerätters och till det drack vi vin, både vitt och rött. Vi drack några drinkar, shotade och sen drog vi oss in till stan och slottet för att fira in det nya året. Vid tolvslaget var vi riktigt lyckliga och väntade spänt på att klockan skulle ringa. När den väl gjorde det så öppnade vi champagnen (den riktiga champagnen bör tilläggas, efter många om och men) och vi kramades och pussades och berättade hur mycket vi älskade varandra. Lagom dragna.

Mitt nyårslöfte är att jag ska vara mer spontan. Med det menar jag att jag ska sluta tänka efter så mycket vid vissa tillfällen och bara köra istället, strunta i konsekvenserna. It's 2012, lets fuck it up!


RSS 2.0