chin up

Hej igen! Sitter i soffan och tittar på Top Model 15. Hur många säsonger kan man sända innan folket tröttnar på det? Många I guess. Var och handlade på Gränby, läs: storhandlade, med familjen för någon timme sen.

Nu ska jag alldeles snart gå och lägga mig. Jag vet, jag vet. Tidigt säger ni. Men faktum är att jag faktiskt brukar ligga i sängen innan klockan nio i vanliga fall. Detta är alltså ett undantag. Alla jag känner säger att jag är konstig som lägger mig så tidigt (vanligast vid kvart i nio - fem i nio). Men ligger jag inte i sängen vid nio dyker det upp tvångskänslor eller panikänslor eller vad man kallar det, direkt. Blir skakig och måste hela tiden hålla koll på hur lång sömn jag egentligen får om jag lägger mig nu, sen eller senare. Det är verkligen jättejobbigt då jag vaknar flera gånger om natten och måste ligga och ränka hur länge jag har sovit och hur lång tid jag har kvar.

Jaja, nu ska jag borsta gaddarna och lägga mig under täcket. Vi hörs nog inte imorgon då jag kommer ha fullt upp med skola, tårtbak till lagets första 18-åring och träning på kvällen. Men förmodligen på onsdag. Puss på er!



the oscar 2011

Häromdagen ägde ju den årliga Oscarsgalan rum. Natalie Portman fick priset för årets kvinnliga huvudroll och priset för årets manliga huvudroll gick till Colin Firth. Priset för bästa animerade film gick till Toy Story 3. Helt rätt där! De övriga priserna känns ju ganska rättvisa de också. Eller ganska och ganska, väldigt rättvisa. Den danska filmen Hämnden fick pris för bästa icke-engelskspråkiga film. I den filmen medverkade allas våran Mikael Persbrandt (mest min M.P). Har inte sett den än, men jag ska!

Ett urval av alla priser - Bästa...
Film:
The King's speech
Kvinnliga huvudroll: Natalie Portman för sin medverkan i "Black Swan"
Manliga huvudroll: Colin Firth för sin medverkan i The King's speech
Animerade film: Toy Story 3
Icke-engelskspråkiga film: Hämnden


Natalie Portman


Colin Firth till vänster


starstruck

Hallå där! Sitter och fixar lite med mail och skolarbeten på datorn här hemma. Har precis skickat iväg en frågeställning till min historielärare, skickat in en intresseanmälan om ett utbyte med Nordirland och fixat iväg några andra nödvändiga mail. Skönt att ha det gjort. Det var ju första dagen i skolan idag sen lovet. Inte kul att gå upp så tidigt kan jag säga. Men dagen gick fort och nu är jag ju hemma igen. Ska bara ta det lugnt. Kanske ska baka något eftersom både jag och mamma har namnsdag idag. Maria. Jaja, nu ska jag fixa med annat. Kan ju inte sitta här och hänga hela eftermiddagen. Vi hörs. Puss!

 



hit me with your best shot

Hallå! iPod-inlägg... får se hur mycket jag orkar skriva. Näst, näst sista dagen på lovet... deprimerande, visst? Idag har jag städat mitt rum, bakat och lekt lite med Alfred som var här på besök med sin mamma. Alfred är mammas kompis son, en kille på 6 år. Urmysig! Sitter just nu och väntar på mat. Pappa jobbar natt, Rebecka ska iväg och titta på någon innebandymatch så det blir bara jag och mamma som är hemma. Imorgon väntar en tripp till Enköping där det väntar en match. Trevligt trevligt. På kvällen blir det tjejmiddag hos en kompis. Ska bli skoj. Nu ropar mamma att maten är klar så ska gå och äta. Vi hörs! /Sandra

wake me up when september ends

Hejsan! Sitter i vardagsrummet med syster och pappa och tittar på tv. Vi har två rörmokare/snickare (vet inte vad man kallar dem) som borrar i golv, väggar osv för att dom ska leda om några rör eftersom vi håller på att göra om badrummet. Så lite, läs: mycket, oljud blir det ju. Ska kanske iväg på match ikväll. Storvretas herrlag tar emot Helsingborg klockan sju i fyrishov. Men vi får se. Har dragit på mig en riktigt jobbig förkylning som min kära syster har smittat mig med. Härligt! Nu ska jag fortsätta titta lite på tv:n. Vi hörs. Puss!

i love love





för dig, för mig - för oss

Hallå! Sitter nyduschad i vardagsrummet och tittar på tv och leker lite med datorn. Ska iväg på träning om en stund, taggad brud. Har inte gjort något på hela dagen så det ska bli skönt att få röra på sig lite. Köpte förresten den snygga saken där nere på bilden igår när jag var nere på stan med Ida. För er som inte ser vad det är (blinda jävlar) så är det en dubbelring. Nu ska jag gå och sätta på mig strumporna och sätta upp håret. Vi hörs förmodligen imorgon. Puss på er!




i would go through all this pain

Hejsan! Lite länge sen va? Eller egentligen inte... men jag har inte haft tid. Har ju haft fullt upp med mitt... ja, lov och grejer. Spenderade dagen på stan med Ida. Köpte en del grejer. Var as sugen på att handla kläder så så blev det alltså. Kvällen spenderades dels på Gränby och dels på McDonalds. Båda ställena med mamma. Vi skjutsade Becka, Frida och Matilda till deras träning och medans dom tränade gick vi lite på Gränby. Jag klippte mig! Hur skönt som helst. Nu sitter jag på golvet i källaren med Alle (kaninen). Tänkte att han skulle få hoppa lite på golvet... snäll tjej. Ska plocka in honom i buren igen och bege mig upp till vardagsrummet. Vi hörs. Puss!


rare moments never surprises

iPod-inlägg: Godmorgon alla snygga! Eller ja, godmorgon... vaknade vid sex och kunde inte somna om fastän jag kunde sova till halv nio egentligen. Vet inte varför. Kan vara för att jag drömde två jättekonstiga drömmar i natt. Inte läskiga, men konstiga. Om en halvtimme ska jag bege mig mot bussen och skolan. Börjar 10.30 och slutar 13.10. Har alltså bara två lektioner plus lunch. På första lektionen ska vi fortsätta skriva på en uppsats som ska vara inskickad kl 23.59 i kväll/natt. Sen lunch och efter det är det spanska och då ska vi bara fortsätta med redovisningarna. Jag har redan gjort min så jag ska bara sitta och lyssna. Skön dag, right? Nu ska jag borsta tänderna och sätta på mig strumpor. Så vi hörs! Pussen!

valentine's day


they try to keep us out

Hej på er! Alla hjärtans dag idag som sagt. Inget märkvärdigt, kan ju vara mysigt... om man har någon att dela dagen med. Jag har iallafall överraskat min syster med en Ben&Jerry's. Hon blev glad, haha. Mamma och pappa blev hur glada som helst över mitt hjärt-mms som jag skickade. Bara en bild på en hjärt-plätt som vi åt i skolan idag. Vanliga plättar som var utskurna som hjärtan. Vilken jättegrej att bli glad över, verkligen! Hahaha.
Nu ska jag försöka skriva lite på en svenskauppsats som ska vara klar på fredag. Eller ska jag kanske fundera över vad jag ska skriva om på historiauppsatsen? Eller gå igenom samhällskunskapsföredraget som jag ska ha imorgonbitti... eller spanskaföredraget som jag ska ha på onsdag? Låter inte särskilt lockande någonting utav de... så jag tror jag låter bli. Lägger mig i soffan under en mysig filt och väntar på mat istället. Lite lat får man faktiskt vara.

Förresten, har fått en otroligt oskön sträckning i nacken efter matchen jag spelade i lördags. Blev crosscheckad, nedtacklad (kalla det var ni vill) av en tjej och jag damp rätt ner bakåt i golvet med huvudet först. Men det är bara att smörja med voltaren och bita ihop. Nu ska jag stänga ner det här. Vi hörs. Puss!


life is life

Tjena! Ligger i sängen och lyssnar på lite musik. Har precis gjort mig i ordning... duschat, klätt på och sminkat mig dvs. Imorse var jag ute och gick med mamma i lite mer än 50 minuter. Skönt. Snart ska vi (mamma, jag och syster) åka in till stan och fixa ett par saker och sen beger vi oss mot fyrishov för att titta på herrlagets match. Lite kul söndags-nöje sådär. Ikväll blir det plankstek (kyckling istället för kött för mig. kött=äckligaste som finns) och mys med familjen. Nu måste jag dra. Vi hörs. Puss på er!

tusen gånger om

Nu: Mot Allianshallen för att titta på lite av systers match. Sen: Åka till Vattholmahallen och spela match mot Björklinge. Matchstart 14.15. Senare: Hem, ta det lugnt. SOVA!!

One of us is gonna die young

iPod-inlägg: Hej! Ligger lite halvt utslagen i soffan. Sjuk och hemma från skolan. Var det igår också. Är piggare idag så ikväll ska jag träffa Cicci och så ska vi hitta på någonting. Blir förmodligen bara en chillkväll hemma hos henne. För hemma hos mig kan vi inte vara. Mamma och pappa ska ut och äta med några kompisar och Rebecka ska ta hem några tjejkompisar så får inte vara hemma då. Haha. Imorgon ska jag iallafall in till Allians vid tio för att titta på Rebeckas två första perioder i en match. Sen måste vi snabbt ut till Vattholma där jag har egen match. Kulkul. Björklinge står för motståndet, och förra gången vann vi med 5-2. Hoppas bara på att vi har samma tur imorgon igen. Eller tur och tur... samma FINLIR! Vi ägde ut dem förra gången. Men mitt lag är just nu nere i någon tråkig svacka där vi inte kan prestera lika bra som vi egentligen kan. Jaja, vi får se hur det blir imorgon. Nu ska jag titta på Herkules. Pussen!

i skolan, woop woop

Hejsan! Sitter i skolans bibliotek med Alexandra och Emmy. Ska försöka komma i underfund med vad jag ska skriva om på en uppsats i Historia B. Uppsatsen är hur viktig som helst tydligen... får man IG på den så kan man inte bli godkänd i ämnet sen. Kult med press! Frågan är varför jag sitter vid facebook när jag måste komma på ett ämne och en frågeställning att skriva om. Smart där. Är helt flummig också... och trött. Nästa lektion börjar 13.10 och då är det samhällskunskap som står på schemat. Då skulle det tydligen komma en massa 9:ondeklassare och titta på/vara med på våran lektion. Sen är det klasskonferens och sen slutar vi. Klockan fem i tre. Rätt chill. Ikväll är det träning. Yeeeees. Taggad tjej här serrni! Nej, nu måste jag verkligen börja funder på vad jag ska skriva om. Vi hörs antingen senare ikväll eller imorgon! Puss på er!


dum av dig

Hej! Depp-dag idag. Spelade match imorse, eller ja... vid tolv. Matchen slutade oavgjort. Helt sinnes. Vi var så jävla dåliga. Ingen kämpade. Tråkigt. Men såna matcher kommer ju ibland dom också. På lördag spöar vi Björklinge för andra gången istället. Ända sen matchen har jag varit irriterad och arg. Inte så kul för resten av min familj alltså, men dom håller sig på långt avstånd så att säga. Ikväll blir det bara soffan för min del. Mamma berättade att Beck går på tv ikväll så det är väll typ det enda bra som har hänt mig idag... Kult liv! Nu ska jag titta efter ett skal till min mobiltelefon på nätet. Det finns inga skal till just min telefon i affärerna. "OM det finns så finns det på nätet" säger dom. OM alltså... Nej, nu ska jag titta efter det och sova ett tag sen kanske. We'll see. Puss på er!


fucking perfect

Hej! Är ganska ny-hemkommen från stan. Hade lite ärenden som jag uträttade där. Ikväll blir det en lugn hemmakväll med familjen. Mamma och pappa ska tydligen göra plankstek. Mums! Sen har vi hyrt I rymden finns inga känslor. Har inte sett den så det ska bli lite kul att få se om den är lika bra som alla säger att den är.

Imorgonbitti bär det av till Allianshallen för att spendera ett par timmar där. Jag ska dömma 2 matcher och så har syster match där samtidigt. Efter det åker vi till Gävle och farmor som fyllde 81 år den 1:a februari (grattis i efterskott världens bästa farmor, jag älskar dig). Efter den lilla resan till Gävle så åker vi hem och jag blir nog ensam hemma hela kvällen. HUR SKÖNT?! Mamma och pappa ska iväg till min morbror och moster och tror nog att jag ska skicka iväg syster till en kompis så att jag får en kväll för mig själv. Behöver nog det. Då blir det mys i soffan framför några bra filmer.

På söndag väntar en match i Vattholmahallen mot Runsten. En måste-vinna-match. Runsten är ett bottenlag och dem ska vi absolut slå.

Kult att ni fick en uppdatering om hela min kommande helg. Jättekult! Nu ska jag vara lite social med mamma som sitter bredvid mig. Vi hörs. Puss på er!



don't let the bad mood break you

Godmorgon! Ska alldeles strax bege mig mot busshållplatsen för att sen ta bussen till skolan. Har bara två lektioner idag, svenska och spanska. På spanskan håller vi på med ett grupparbete så det är chill. Slutar för dagen vid 13.10. Hur skönt? Mycket. Pappa hämtar mig efter skolan och då ska vi tydligen hämta ut ett skåp från CHILI som mamma har beställt. Haha, det där skåpet har vi väntat på sen i somras... alltså 7 månader. Men det har varit en massa olyckor som fördröjt det hela. I vilket fall som helst så behöver pappa bärhjälp säger han. Får se hur mycket jag kan hjälpa till med där... I övrigt då, imorgon ska jag döma två matcher och sen en lugn hemmakväll. På söndag är det match och Runsten står för motståndet. KROSS! Nej nu måste jag verkligen kila. Vi hörs hörni. Puss! /Sandra

take a bullet straight through my brain for ya

Hejsan! Sitter i soffan framför tv:n. Tittar inte utan sitter med datorn istället. Lyssnar på lite musik och tittar runt lite på olika bloggar. Ska alldeles strax börja med en svenskauppgift som ska vara klar imorgon. Sen blir det träning, yeees. Vi hörs! Puss!


Hm... liiiiiiite snygg eller?


RSS 2.0