Don't go chasing your dreams

Hej! Sitter på svenskan och lyssnar på när dom andra går igenom provet de skrev förra veckan. Jag var ju borta då, så ska göra ett muntligt prov om 2 veckor istället. Har lunch efter det här och sen är det dags för psykologiprov... oh god! Sen ska jag sitta kvar med Alex och så ska vi jobba på ett arbete.

Imorgon är det dags för SACO-mässa i Stockholm, kan bli bra. Nu är dom tydligen klara här så ska ner till skåpet innan vi går och äter. Hej!

I could offer you a warm embrace /S


Don't make me change a thing

Hallå! Sitter i matsalen och har nyss ätit lunch. Är huuur irriterad som helst på en viss person men det ska vi inte ta upp mer om här. Får försöka skaka av mig det.

Efter lunchen är det religion och sen är det rättskunskap där vi får gå hem och jobba om vi vill, jag måste stanna kvar och höra med läraren om vad vi ska göra eftersom att jag inte var här förra veckan.

Hörs senare!
Over and out /S


A twist in my story

Ligger under täcket i min säng och värmer mig. Ska strax gå upp och ta fram adventsstjärnan och ställa den i fönstret. Har redan städat rummet. Efter det blir det psykologiplugg för hela slanten.

Talk is cheap /S


In every single step I take

Hejsan! Är på bussen påväg hem, måste stå för att det inte finns någon plats... skööönt! Eller inte. Är så trött i huvudet så ja. Har iallafall träffat på syster och Felicia här på bussen så dom får hålla mig lite pigg. När jag kommer hem ska jag plocka i ordning på mitt rum och julpynta lite tror jag. Sen väntar plugg. Vi hörs hörni!

To make you feel my love /S


Nr 05 - Den du beundrar

Jag beundrar många personer, men om jag ska välja ut en och berätta för er om så väljer jag min farmor.

Min farmor är 82 år och hon lever själv. Min farfar dog för lite mindre än 3 år sen. Man märkte då att hela hennes värld rasade samman, jag menar hon hade levt med farfar under den större delen av sitt liv och nu fanns han inte mer. Det tog väldigt hårt på henne, och på oss andra också så klart, men mest på henne.

Förra vintern var hon inlagd på sjukhus då det var något fel på hennes lungor och på hennes hjärta. Det var en jobbig tid då man inte visste hur allt skulle sluta. Hon kom dock där i från efter en någon vecka och idag är hon så gott som frisk.

Min farmor har 4 barn, 8 barnbarn och 5 barnbarnsbarn (ett 6:e på väg). Hon har varit med om mycket, min farmor. Bara det är beundransvärt.


Nr 04 - Din bästa vän

Min bästa vän sedan länge är Ida. Ida och jag träffas inte alls lika ofta som vi gjorde förut, inte ens i närheten. Förut träffades vi varje dag då vi faktiskt gick i lekis, grundskola och högstadiet tillsammans. Nu är jag glad om vi hinner träffas en gång i månaden om ens det. Båda har olika skolor, olika sporter och hon har pojkvän. Men jag älskar henne lika mycket som förut. Absolut! Det är nu jag verkligen kan sätta värde på vår vänskap då den sätts på prövning i och med att vi inte träffas så mycket.

Jag lärde känna Ida när vi båda var 3 år. Vi har alltså dragits med varandra i 15 år i år. Helt sinnes. Det är Ida som jag har växt upp med, henne som jag har delat allt med och henne som jag har kunnat prata med om absolut allting. Jag har alltid sett Ida mer som en syster än som en vän. Hon känner mig så bra och jag känner henne. Utan- och innantill ♥


From the tip of my tounge

Godmorgon! Vaknade precis efter ca 6 timmars sömn. Känner mig rätt sliten trots att jag inte drack någon alkohol igår kväll, inte en enda droppe. Äter fortfarande Alvedon då och då så det är absolut inte bra att blanda enligt... en massa människor. Så får lydigt ta det lugnt i 1 vecka till. I eftermiddag ska jag iväg till Alsike där syster spelar match. Ska gå och hämta lite frukost nu och lägga mig under täcket i soffan. Mamma ska tydligen tända en brasa i kaminen, mysig 1:a advent!!

The last thing that gives up on you is your hope /S


If I say you have a beautiful body

Hallå! Kom nyss hem från min moster och morbror. Vi var väll cirkus 45 personer som firade min mosters 50-årsdag. Grattis i efterskott fina du! Vi åt smörgåstårta och skrattade, pratade, dansade och hade riktigt roligt. Älskar min släkt! Haha. Mitt huvud, som fortfarande lider av hjärnskakning, satte P för kvällen och här ligger jag nu i min säng redo att sova. Ska leka lite med min nya iPhone först :) Vi hörs, hej!

Once a failure - always a retard /S


Nr 03 - Dina svagheter

Det är alltid lättare att erkänna sina svagheter än det man är bra på so here we go.

Min absolut största svaghet är att jag alltid tror det bästa om folk. När det sen visar sig att jag har fel, så som det oftast brukar vara, vägrar jag att acceptera att det verkligen är så. Jag fortsätter tänka "men tänk om han ändrar sig?" "tänk om det bara var för den här gången?" "det är säkert bara jag som är känslig". Jag försöker intala mig själv att det inte är som det verkligen är, så som verkligheten visar.

Jag har lätt för att gråta. Var känsligare förut, men gråter fortfarande väldigt enkelt. Det är en dålig egenskap, det tycker jag iallafall.

Den sista egenskapen som jag klassar som en svaghet och som jag tar upp här är att jag fastnar för fel killar hela tiden.


Nr 02 - Din familj

Vad ska jag säga om min familj mer än att den är bäst? Jo att det är allt man kan önska sig.

Min pappa är en ung 44-åring. Min pappa är världens bästa pappa. Han ställer jämt upp för mig och min syster i vilken fråga som helst. Han skjutsar, han hjälper till med skolan, han skämmer bort både mig och min syster, han ger råd, han skämtar och han finns där.

Min mamma är 41 år och hon är världens bästa mamma. Verkligen. Hon har alltid funnits där för mig och det vet jag att hon alltid kommer att göra. Oavsett vad. Min mamma är en ganska typisk mamma. Hon bakar, hon hjälper oss med skolan, hon skrattar ofta och hon är snäll. Världens snällaste människa!

Min syster är två år yngre än mig, alltså är hon nyss fyllda 16. Varje dag så är det hon som sprider glädje och värme hemma hos oss. Rebecka är alltid (eller ja, för det mesta) på bra humör och det smittar av sig no matter what. Systrar har den där speciella relationen och det har verkligen jag med min syster. Vi känner varandra utan- och innantill.


Nr 01 - Presentation av dig själv

Jag heter Sandra Larsson, är 18 år och bor precis utanför Uppsala. Jag går 3:e året på Fyrisskolan där jag läser samhällsvetenskap med inriktning juridik- och kriminalteknik. Vill dock bli sjuksköterska när jag "blir stor". Älskar nämligen att möta nya människor! Sommarjobbade på Akademiska Sjukhuset och jag fastnade direkt.

Som person är jag ganska naiv, jag tror alltid det bästa om människor och när de sen visar motsatsen så vågar jag inte tro på det. Jag är även lite utav en tidspessimist. Måste alltid vara ute i god tid till saker. Ett exempel är när jag ska gå till bussen om morgnarna. Bussen går för det mesta 07.52 och även fast jag bor bara 5-7 minuter från busshållplatsen så är jag klar att gå hem ifrån vid 07.30.

Jag spelar innebandy i Storvreta IBK. Tränar 3-4 gånger i veckan + matcher under helgen. Började spela när jag var 5 eller 6 år gammal men hann bara träna en gång innan jag slutade. Tränarna var de värsta personerna jag hade mött under mitt 6-åriga liv! Har nu spelat sen jag var 12 - 13 år så jag var ganska gammal när jag började för andra gången. Har iallafall hållit fast vid det sen dess och nu älskar jag det, både att spela och att titta. Skulle inte kunna leva utan det.


you really had me going

Nr 01 - Presentation av dig själv
Nr 02 - Din familj
Nr 03 - Dina svagheter
Nr 04 - Din bästa vän
Nr 05 - Den du beundrar
Nr 06 - Framtida planer/drömmar 
Nr 07 - Dina syskon
Nr 08 - 15 små fakta om dig
Nr 09 - Dina top 5 låtar på spotify
Nr 10 - Hur ser ditt perfekta liv ut?
Nr 11- Ditt stjärntecken och om det passar med din personlighet
Nr 12 - Saker du är stolt över, som du är och saker du gjort
Nr 13 - 5 kändisar du tycker är snygga
Nr 14 - Tre favoritfilmer och varför
Nr 15 -  Önskelista av saker just nu
Nr 16 - Mål för veckan som kommer
Nr 17 - Något/Någon du saknar
Nr 18 - Hur ser din relationsstatus ut just nu och om du är nöjd med det
Nr 19 - En text där du beskriver lycka
Nr 20 - Favoritcafé och varför
Nr 21 - Bilder och beskrivning där du bor
Nr 22 - En viss tid du vill uppleva igen
Nr 23 - Hur ditt rum ser ut just nu
Nr 24 - En tid du velat slippa uppleva
Nr 25 - 5 saker du ser fram emot just nu


I feel your heart beat in my mind

Godmorgon. Söndag igen då... den här helgen har gått otroligt segt. Kan vara för att jag bara har legat inne och sovit, men ändå. Jag är iallafall på bättringsvägen tror jag. Har fortfarande ont i huvudet och är allmänt trött hela tiden, ögat blir blåare och blåare men illamåendet har jag inte känt av sen igår förmiddags. Så det är skönt.

Idag ska jag bara vara hemma igen. Sova, vila, sova och sova. För imorgon ska jag till skolan. Det har jag bestämt mig för. Får panik av att bara vara hemma. Så himla tråkigt.

Just det, ett plus till hjärnskakningen är att jag inte får anstränga mig på två veckor = INGEN TRÄNING! Dööööör. Jag fullkomligt älskar mitt liv för tillfället. Nej, usch. Hoppas att de två veckorna går så snabbt att jag inte hinner tröttna på att vara stilla. 

När du fanns vid min sida /S


honey and the moon

Hallå! Kom hem från akuten vid 01.30 i natt. Känner mig ungefär som Madicken just nu... har nämligen dragit på mig en hjärnskakning. Inte det roligaste. Det var på träningen igår som jag halkade på ett klubblad och föll i marken med huvudet först. Den högra tinningen och det högra ögat/benet vid ögonbrynet är de som tog smällen hårdast. Ser väll ut som en boxare ungefär.

Imorgon skulle jag ha spelat match, den första matchen på cirkus 1 & 1/2 månad men det blir ju inte av nu. Ingen träning på en vecka heller. Love my life! Not. Ska deppa med mamma ikväll, bara hon och jag hemma nämligen. Hon ska köpa hem kebab till oss och vi ska titta på Idol. Känns skönt. Nu ska jag ta mig upp och smörja in tatueringen, ta en alvedon och bädda ner mig i soffan. Hej!

"Du ska bara ligga i sängen och kräkas!..." /S


ett andetag, ett av dina andetag


Jag orkar inte fly längre
Det är andra som rusar nu

Och det är för dem jag sjunger det här ikväll

Jag stod med ryggen mot väggen när jag träffade dig
Först böjde den sig och sen rämna den
Ja, även fuck ups har ett val de gör
Och rätten att ge upp för nån
Är den sista rätt man har


same old me again today

Hallå! Fick svar på min MRT-röntgen av knät idag. Ingen skada på minisken, kors- eller ledbanden och det fanns ingen "lös" del i knät. Så det är ju bra. Men jag har ju fortfarande jävulskt ont för det mesta. Så ska till ortopeden igen och så ska min läkare känna igenom knät en gång till och sen får vi se vad som händer. Ska även boka tid hos en sjukgymnast.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Är träningsfri så ska plugga lite inför provet i rättskunskap imorgon. Det handlar om avtal, vad som händer om man inte betalar sina skulder osv. Rätt intressant faktiskt.

Ska väll dra mig upp till mitt stökiga rum, som för övrigt lär städas ikväll, och skolböckerna. Vi hörs!


You put on quite a show, really got me going /S


because a boy like you is impossible to find - you are impossible to find.

Hej kompisar! Sitter nere i källaren och lyssnar på lite musik. Ska strax ta cykeln och bege mig ner mot innebandyhallen för dubbelträning. Är väll hemma igen vid halv elva. Skönt. Nej, men har ju sovmorgon imorgon så det är lugnt.

Började dagen med ett besök hos tandläkaren och det gick väll bra, precis som vanligt. Efter det hade jag lektioner fram till kvart över tre då våran lärare släppte oss tidigare. Skulle ha slutat tio i fyra egentligen så det var verkligen jätte skönt. Hade inte orkat sitta kvar en minut längre. Somnade på bussen hem... flyt. Vaknade iallafall i rätt tid så jag hann av vid min station och nu sitter jag här.

Ska ta och leta reda på ett par shorts nu så vi hörs väll. Hej!

When you walk away I count the steps that you take /S


every single road leads back to you



Älskade du, älskade syster ♥


and I hate that I love you so much

Godmorgon! Spenderade kvällen igår med feber. Skönt! Eller inte. Vaknade iallafall feberfri vid tio i morse och åt frukost framför tv:n med syster. Mysig morgon faktiskt. Ska knäppa på det senaste avsnittet av Elsas värld på TV3Play och bara fortsätta ta det lugnt.

Idag är det även fars dag så grattis världens bästa pappa! Ikväll åker vi till mormor och morfar för att äta middag.

When your shadow crosses mine /S


you're like a shot of pure gold

Hemma, helg, ledig - sova! Åh, vad jag är lycklig över att det är helg. Helt sinnes. Ikväll ska jag äta god mat bestående av kött med vitlökssmör (kyckling för mig eftersom jag aldrig har lärt mig att äta riktigt kött), potatisklyftor och sallad. Jag ska dricka vin och kolla på Idol också. Hur mysigt låter inte det då?

Imorgon är det matchdags. 13.30 i Björklinge. Får se hur det går och hur det slutar. Har inte spelat på ca en månad pga. speluppehåll, länge alltså. Hoppas självklart på vinst och på en riktigt bra match.

Nu ska jag dra på mig min zebraoverall och mysa galet.

Every second is a highlight /S


like white powder snow

Hej! Har precis skrivit ett prov i Engelska C - läsförståelse. Gick väll bra...? Var riktigt svåra ord och jag kunde inte alls koncentrera mig på någonting över huvud taget. Nej, usch. Ska strax bege mig mot matsalen och äta lunch och sen blir det projektarbete och en stor kopp kaffe till! Slutar dagen med filosofi och sen - H E L G! Som jag har längtat. Ska bara ta det lugnt och sova, spela match och så kanske det blir utgång på lördag kväll. We'll see. Jaja, hejdå!

Ångra aldrig något som en gång fått dig att skratta /S


jag vet vem jag är när jag är hos dig

Tumblr_lq70k02uhu1qcsrbao1_500_large_large

it's okey not to be okey

Goddag! Hade utvecklingssamtal i morse på skolan och det gick väll bra. Precis som vanligt så fanns det inte så mycket att säga. Lite beröm, lite pinsam tystnad, lite obekväma frågor och lite skratt.

Sitter just nu och skriver på min analysuppgift om Oscar Schindler. Rätt intressant faktiskt men börjar bli lite seg i fingrarna nu. Men uppgiften ska vara inlämnad imorgon så det är bara att fortsätta. Efter den är klar så tänkte jag kolla någon film och äta lite B&J-glass med bästa syster som är sjuk. Sen vankas det träning vid 6-snåret. Ska väll försöka hinna sova lite innan träningen också eftersom jag endast sov 6 timmar i natt. Ovanligt för att vara mig... hemskt. Nej men annars då? Charmig bild. Ska fortsätta här nurå. Wish me luck.

Who's laughing now? /S





när allvaret har blivit ett skämt, när tystandes skräms. vad är det som hänt?

Tumblr_lubx9anwqw1qg2856o1_500_large

yellow diamonds in the light

Hallå! Sitter i biblioteket i skolan och gör någon uppgift. Orkar inte skriva mer på den för jag förstår ingenting alls. Inte ett enda dugg. Är helt slut i huvudet idag... varför vet jag inte. Hade iallafall sovmorgon tills den här lektionen, och så har vi inte lektion för än 2 i eftermiddag. Kul! Ikväll är det träning som gäller. Fattar inte riktigt hur ska jag orka med den eftersom jag som sagt är helt borta i huvudet men det får gå.

Bara att bita ihop! /S


håll mitt hjärta


Det gör fortfarande lika ont när jag tänker på dig. Exakt lika ont som förut. Men först nu kan jag tänka på dig och le istället för att gråta. Det gör ont men jag ler. Jag ler när jag minns alla fina, underbara minnen och jag ler när jag tänker på att vi snart ses igen. Inte snart nog, men ses... det gör vi. Det vet jag ♥


take only what you need from me

Hejsan! Sitter nere i källaren och lyssnar på lite musik. Rätt skönt faktiskt. Har varit ute med mamma och krattat löv och sen har jag skrivit mitt engelska C tal. Det är nog det enda jag har gjort idag... det enda jag kan komma på iallafall. Tragiskt att jag inte kan komma ihåg vad jag gör om dagarna. Ännu värre kommer det väll bli nu när skolan sätter igång igen.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Det lutar åt att träffa en viss person, men vi får se vad som händer. Ska kanske åka iväg till kyrkogården och tända ljus på min gammelmormor och gammelmorfars grav. Sen skulle vi kanske äta på någon restaurang någonstans. Men vi får se hur eller vart kvällen slutar som sagt. Ska upp och duscha nu iallafall. Så himla kallt överallt. Får panik. Hej!


as my heart drops

Tumblr_lt66nyqlil1r4rcnno1_500_large


birds flying high, you know how i feel

Hej kompisar! Ett kort litet inlägg här bara. Kom nyss hem från Vattholmahallen där jag var och kollade på innebandy med syster. Vi tog tåget både hem och dit... hurtiga tjejer här! Ikväll tänker jag bara vara hemma och ta det lugnt. Titta lite på Så mycket bättre, äta lite godis och bara njuta av den sista långa kvällen på lovet. Usch. På måndag är det skola igen... och imorgon måste ett tal i engelska C skrivas plus en analysuppgift. Kul söndag. Det var meningen att det skulle bli ett kort inlägg det här. Några få rader bara. Men så blev det ju inte nej. Ska iallafall titta vidare på Sverige - Finland matchen som streamas på nätet från Tjeckien. Innebandy vet ni! Hej!


so tell me when you hear my heart stop

Hallå! Höstlov nu och hur skönt är inte det? Har bara legat i soffan hela dagen och tittat på Dirty Dancing. Bästa filmen! Ska strax åka och handla lite mat till ikväll med mamma och sen får vi se vad som händer. Imorgon blir det förmodligen en sväng till Tuns med familjen eller en tur på stan med bästa Ida. Time will tell. Hej!


RSS 2.0